17 oktober, 2008

Misslyckad integration?

(tidigare publicerad 25 maj 2006)

Tidigare har inte de invandringsextrema velat erkänna att deras politik inte klaffar. De senaste åren har tongångarna reviderats då det är uppenbart för var och en hur illa ställt det är med samhället i Det Nya Sverige. Nu säger man istället att: ”Det är integrationspolitiken som är misslyckad, och inte invandringen som sådan.”

Arbetet fortskrider planenligt
Som svar på detta resonemang skulle jag vilja göra följande bildliga jämförelse: Låt oss säga att en familj håller på att bygga ett nytt hus med hjälp av en entreprenörsfirma. Huset ska inte bli stort. Strax över 100 kvadratmeter. Men varje dag levereras det 10 ton betong, 200 kubikmeter trä i olika former och arter, 1500 glasskivor, 200 kg isolering och så vidare. Redan efter en vecka ser tomten ut som en katastrofzon. Överallt ligger byggmaterial i stora högar och travar. Huset har inte ens fått grunden gjuten. Byggarbetarna har svårt att ta sig fram i röran. Det finns ingen plats och inga andra förutsättningar för att bygga huset - men materialet fortsätter levereras kontinuerligt.


Lagd grund för framtiden?
Att i detta läge säga att: "Det är byggarbetet som är misslyckat, inte logistiken som sådan!" är så urbota dumt att jag har svårt att förstå hur en vuxen individ kan klämma ur sig något dylikt. Alltid dessa undanflykter från de invandringsextrema för att slingra sig undan det uppenbara faktum att amerikansk inrikespolitik inte funkar så bra för Europa.Och familjen? Ja, det blir naturligtvis inget hus. Men det blir kaos – en del skulle kalla det mångfald. Och det blir dyrt, Mycket dyrt till och med. Men huset, ja det finns fortfarande bara i fantasierna. Så småningom får inte heller familjen plats på tomten. Slutet gott – allting gott?

18 kommentarer:

gnisten sa...

Det spelar ingen roll vad du du tycker och tänker om dina makthavare och deras mångkulturella experiment, du förlorar ändå.
Även om Sverige skulle brytas sönder i klanstrider och korruption så kommer makthavarna att påstå att mångkultur är bra men att det "finns vissa brister i integrationspolitiken".
Dessa brister kommer att förklaras med svenskens inskränkthet i allmänhet och hans främlingsfientlighet i synnerhet, inte på att makthavarna har fel i sina bisarra idéer om mångkultur.
De kommer a l d r i g att medge att de har fel!

wodinaz sa...

Lika sant som det var underhållande och spetsigt skrivet :-) 10 ton betong om dagen, jag tjuter av skratt!

Själva idén om integrationen liknar ju ingenting; svenskarna är ett nästan suicidalt snällt folk, vilket förvisso är alldeles utmärkt om det kombineras med en stark överlevnadsvilja, stark arbetsmoral, hög ärlighet, laglydighet och solidaritet. Vilket också fram tills nyligen var normen.

Massinvandringens nödvändighet var därför lätt att sälja in.

Men "integrationen", ett gigantiskt projekt med ospecificerade mål och medel med syftet att deformera svenskarna och Sverige till något helt okänt är ju rent vansinne.

Givet att det var förbjudet att välja bort massinvandringen, varför fick vi aldrig möjligheten att välja mellan de två nedanstående alternativen?

1. Massinvandring + "ta seden dit du kommer"

eller

2. Massinvandring + sinnessjukt integrationsprojekt

?

Nu är ju allting, p.g.a. massinvandringens astronomiska omfattning, redan försent. Nu återstår bara motstånd, segregation och i förlängningen, förhoppningsvis, repatriering.

De germanska och nordiska folken har ungefär två huvudsakliga växlar: extrem snällhet och uppskattande av enskildhet/i-fred-varande respektive totalt kollektivt självförsvarsläge och kampvilja.

Trögt går det, men nog känns det som om växel två börjar aktiveras hos allt fler.

c johansson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
C Johansson sa...

Två dagar senare erhöll jag följande svar:

Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO) har fått ditt brev och dina synpunkter.
För vidare information om DO:s arbete, definitioner och gällande lagstiftning se www.do.se

Ditt mejl föranleder i övrigt ingen åtgärd.

Med vänlig hälsning
Lotta Hedeby Kommunikationsenheten
Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO)

TEL, VÄXEL: 08-508 887 00
TEL, DIREKT: 08-508 887 42
FAX: 08-508 887 50
E-POST: lotta.hedeby@do.se

BESÖKSADRESS: Drottninggatan 89, Stockholm
POSTADRESS: Box 3045, 103 64 Stockholm
WEBBPLATS: www.do.se

DO är en statlig myndighet. DO ska verka för att diskriminering som har samband med etnisktillhörighet, religion eller annan trosuppfattning inte förekommer i det svenska samhället.
Den 1 januari 2009 blir DO en del av den nya Diskrimineringsombudsmannen. Läs mer om förändringen på Vad händer med DO?

Samma dag skrev jag följande svar:


Lotta Hedeby - Kommunikationsenheten
Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO)

Genom följande brev överklagar jag DO:s beslut avseende min anmälan, vilken återfinns längst ner i detta mail.
Samt, förresten... var någonstans finns en referens? Ett registrerings- eller diarienummer på min inkomna anmälan...?
Det saknas i Lotta Hedebys brevsvar till mig... vanligtvis enastående viktigt vid senare identifiering. Och som i allmänhet uppges vid all form korrespondens. (Exempelvis Lotta Hedebys svar till mig här under.)
Därför önskas omgående ett dnr. avseende min anmälan den 14 oktober, 2008 till Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO). Jag utgår nämligen från att varje anmälan till DO diarieförs...!

Och...hallå där... Detta är inget vanligt "mejl" i högen. Det handlar om ett absolut seriöst brev. Med vidhängande anmälan gällande att: jag i hög grad är både grovt kränkt och på ett förnedrande sätt känner mig mycket kraftigt diskriminerad. För att inte säga: förolämpad.

Eller gäller inte detta om man råkar ha svensk etnisk tillhörighet...! Man medges kanske helt enkelt inte att känna sig kränkt - i sitt eget våldtagna land - om man olyckligtvis skulle vara född etnisk svensk?
Det känns precis som om detta vore strängt förbjudet. Tabubelagt...

Är en etnisk svensk mindre värd än andra som medgetts tillträde till mitt fosterland? Förhåller det sig verkligen på detta viset?
Du skall ha klart för dig att jag definitivt inte accepterar att bli avfärdad på detta nonchalanta sätt.
Fast det visar dock på vilket förakt och avsaknad av respekt DO (Sveriges regering - för vilken den handplockade DO utför sin ofta kritiserade och ifrågasatta verksamhet...) har för sina landsmän.

Förresten... DO kanske överhuvud taget inte längre är svensk... vad vet jag...
Det kanske skulle uppfattas som diskriminerande - för att inte tala om kränkande - av någon av de 100 000-tals oumbärliga kulturberikarna i landet om DO är svensk!
Men det går naturligtvis att kvotera in någon asylsökande även på denna post. Kompetens är ett ord som i Sverige för länge sedan hamnat på den ortografiska soptippen.

Etnisk diskriminering: avser i landet Sverige uppenbarligen bara andra människor - med annan nationalitet än etniska svenskar. Detta att döma av det erhållna brevet.
Framför allt så tycks det främst gälla så kallade asylturister, för att inte snacka om alla "etniska minoriteter".
På tal om etniska minoriteter... så borde det väl ganska snart omfatta även oss etniska svenskar. Det dröjer inte länge förrän vi är en etnisk minoritet - i vårt eget land!

Fast det kommer säkert aldrig att omfatta de diskriminerade och nedtryckta och hunsade svenskarna. För de är förstås undantagna detta privilegium att känna sig både diskriminerade och kränkta; som svensk har man - får inte - ha några känslor.
Det förväntas av etniska svenskar att man kniper käft. Helst skall man väl också be om ursäkt för att man är svensk...
Och som de facto dessutom - av sina politiskt korrekta landsmän - är klassade som världens mest vidriga och rabiata främlingsfientliga rasister; detta så fort någon dristar sig till att kritisera det monumentala vansinne som dagligen pågår i Kalle Anka-landet Sverige.

Ansvariga myndigheter - DO - klarar inte ens ens av att se uppenbara och konkreta sanningar; i likhet med hur mycket stora mängder kriminella utlänningar i Sverige satt i verket systematiskt riktad kriminalitet mot etniska svenskar.
Alltså rena rama hatbrotten, dit även gruppvåldtäkter mot försvarslösa kvinnor skall räknas.

Men i detta skiter exempelvis bland annat DO fullständigt. Trots att det handlar om klart uppenbara fall av diskriminering och etnisk kränkning.
Eller hur tusentals svenska flickor dagligen, framför allt i våra skolor, tvingas utstå en uttalat vidrig förnedring av främst lågt stående muslimer, som på regelrätt hatbrottsligt sätt överöser flickorna med könsord och vulgära insinuationer.
Medan man samtidigt tar oönskade fysiska kontakter. Fingrar dem på bröst, bakdelar och könsorgan.

Detta är naturligtvis fullständigt ointressant för DO... så länge förhållandet inte är motsatt.

Vad skulle du själv tycka - Lotta Hedeby, som gymnasieelev, om en flock dreglande muslimer kom fram till dig och villa "knoola dig jevla svennehora" och samtidigt började tafsa på dig?
Skulle du tycka det var så trevligt? Detta är precis vad som dagligen drabbar mängder av unga kvinnor i Sverige.

Särskilt ett fall som länge hållit på vid en gymnasieskola i Karlskrona i Blekinge, har uppmärksammats utanför regionen. Där ett gäng kulturberikare under längre tid antastat svenska flickor; både fysiskt och verbalt.

Men i stället för att kasta ut asen och skickat tillbaka dem varifrån de kommit, har man anställt två väktare...! Så går det till i Kalle Anka-landet Sverige.

Ombudsmannen mot etnisk diskriminering: är du en man eller kvinna?

Dock hade det tagit hus i helvete om etniskt svenska män systematiskt satt i gång och gruppvåldtagit muslimska kvinnor! Eller sprungit runt och kladdat på dem, i landets skolor eller ute på stan.
Du milde tid vilken cirkus det hade blivit i Kalle Anka-landet...

DO hade väl gödslat med miljoner i kränkningsarvoden!

Eller om Kalle, Micke, Pontus och Jonas bildat gäng, slagit ner, misshandlat och rånat unga kosovoalbaner på klockor, mobiltelefoner och pengar.... oj, oj, oj... Det hade inte blivit nådigt för dessa etniskt svenska ungdomar.
Att Muslim, Fittim, Mohammed, Jamal och Ibrahim... sedan gör precis just detta med svenska ungdomar... Ja, det struntar svenska myndigheter naturligtvis fullständigt i. Inklusive DO!
Här blir det inga kränkningsarvoden inte...

Det förefaller emellertid i dagens multikulturella Sverige rent av straffbart att vara svensk; dessutom i sitt eget fosterland... Då särskilt vid kontakt med landet Sveriges olika statliga och kommunala myndigheter.
Detta är entragedi utan dess like.

Svenskar räknas kanske inte längre som folk... svenskar göre sig icke besvär. Vi etniska svenskar blir allt oftare behandlade som statister, förvisade till kulisserna.
Vi skall bara hålla käft och plundras på pengar (skatter...) så att man bland annat skall kunna betala ut kränkningsarvoden till muslimer på löpande band.
Det är väl så man önskar att saker och ting skall fungera i Det Nya Sverige; ett samhälle förbehållet och reserverat för asylturister, "nysvenskar" och kränkta muslimer, somalier, zigenare och kosovoalbaner.

Varför måste man alltid vara arab/muslim, afghan, zigenare, kurd, kosovoalban, palestinier, somalier eller någonting annat liknande... för att medges uppbära status som syftar på etnisk tillhörighet? Och vilka per automatik tillåts känna sig kränkta!
De nästan till och med uppmanas av svenska myndigheter att känna sig kränkta!

Duger det inte att vara svensk...! Gälls inte det? (Märk väl att jag inte tog med holländare, tyskar, italienare, ungrare, fransmän, engelsmän, polacker, spanjorer... i uppräkningen av "nationaliteter". Du lär säkert själv förstå varför!)

Detta om något gör att jag känner mig omåttligt kränkt. Mycket, mycket mer kränkt än alla badhusmuslimer på svenska badhus tillsammans; då de bara behöver känna sig "kränkta", var och en, kanske högst fem minuter... medan de blir tillsagda att klä sig anständigt eller lämna lokalen.

Jag känner mig kränkt varje dag, varje vaken timma på dygnet.
Detta är en väsentlig skillnad! Detta är något som man från DO:s sida ofrånkomligen naturligtvis måste ta särskild hänsyn till.

Jag är kränkt och vill ha; nej förresten - jag KRÄVER, ett kraftigt skadestånd!

Tack vare alla politiskt korrekta ja-sägare på ledande poster i landet Sverige, har man lyckats med att möjliggöra det omöjliga!

Och tack till dig Lotta Hedeby: genom detta svar (två-och-en-halv rad...!) som du författat till mig, så har du spottat ytterligare en landsman rakt i ansiktet. Ännu en gång: tack skall du ha!

Hur många fler etniskt svenska män och kvinnor samt ungdomar (pojkar och flickor) skall du föraktfullt spotta rakt i ansiktet innan du vaknar till medvetande och skäms, och ber om ursäkt för dina förödande misstag?

Med vänlig hälsning,
C Johansson

Peter sa...

Tack, C Johansson. Vi får inte låta dem stå oemotsagda. Det är alltför mycket som står på spel. Vi står inte främst inför något övergående fenomen eller tillfälligt förtryck i form av någon tidigare eller nuvarande jämförelsebar totalitär ideologi eller religion. Fascism/nationalsocialism/kommunism och religiöst förtryck har alltid gått att uthärda. Förvisso under stora umbäranden men folket som sådant har aldrig varit hotat. Mångkultur däremot hotar hela vårt folks framtida existens. Vi har inte råd att blunda för det oerhörda i detta (hur vi än vänder och vrider på oss som individer). Verkligheten kommer att komma ikapp även den mest naive till slut.

Vi måste fortsätta kämpa, även om vi lever i det mest hopplösa och sjukaste av tidevarv.

ps.Lysande blogg, Weine.

c johansson sa...

Weine... kan du inte vara så snäll och byta ut den första versionen av denna kommentar...
Den bara slank iväg utan att jag fick tillfälle till att dela upp texten; då formatet här inte stämmer med e-mail i Outlook Express.
Därmed blir texten med all säkerhet mer läsvänlig. Tack på förhand.

-----------------------------------


Jag har förstått att många som skriver på bloggarna, upplever sig som mycket kränkta. Dessutom diskriminerade och förorättade.
Alltså, precis som jag själv...

Varför bara nöja sig med att uttrycka sitt missnöje på bloggen... den gången vi har en statlig myndighet som skall ta tillvara våra intressen, och som dessutom betalas genom gemensamma skattemedel: Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO).

Gör som jag - skriv!


Diskrimineringsombudsmannen...

Vill härmed anmäla och påtala för DO att, jag känner mig mycket grovt KRÄNKT, samt diskriminerad, i egenskap av etnisk svensk, boende i landet Sverige.
Detta till följd av rådande situation - i landet Sverige!

Kan dessvärre inte namnge exakt vem jag skall anmäla. Eftersom ingen i Sverige längre tycks ha ansvar för någonting som händer... Föreslår dock själv att, jag anmäler svenska staten... sittade regering.

(Ansvar har man bara vid löneförhandlingar; därefter är detta begrepp okänt... tills man dammar av det inför nästa löneförhandling. När det gäller politiker finns begreppet inte ens med vid löneförhandlingen...)

Naturligtvis önskar jag i första hand anmäla statsminister Fredrik Reinfeldt (Svenska Staten), då han för närvarande givetvis är huvudansvarig för att mitt fosterland Sverige håller på att kollapsa och falla samman.
Och i allt större omfattning, i accelererande skala, kommit att präglas av Mellanösterns våldskultur.

Fast...hur man än bär sig åt som statsråd, blir man aldrig föremål för någon utredning. Åtminstone inte i landet Sverige...!
I övrigt önskar jag att DO tar del av bifogade dokument, vilket ligger till grund för - och vilket klart och tydligt preciserar - varför jag känner mig så till den milda grad KRÄNKT som jag gör.

DO må gärna höra av sig för kompletterande uppgifter om så önskas. Jag står till förfogande.

Jag känner mig KRÄNKT som etnisk svensk, över att ha blivit tvingad till att i allt större omfattning leva i ett arabland. Karaktäriserat av rån, gruppvåldtäkter, knivskärningar, skjutningar, "heders"mord, stenkastning, religiös fanatism, muslimpedofiler, "balkongflickor", halal, klanfejder, kriminella muslimgäng som ockuperar gator och torg, dagliga skolbränder, bilbomber, bilbränder...muslim hit och muslim dit...etc. etc.

Jag vill inte leva i något arabland! Detta är enastående KRÄNKANDE.
Jag vill leva i ett fritt och lungt Sverige...! Jag är etnisk svensk och vill leva mitt liv i mitt fosterland Sverige, bland främst etniska svenskar med känsla och respekt och ansvar för Sverige, svenskar och svensk kultur.

Jag vill inte leva i någon importerad, kriminell sopkultur, vars största ambition tycks vara att slå sönder, splittra och vandalisera strukturerna i det svenska samhället.
Denna påtvingade livsstil är i hög grad mycket KRÄNKANDE, samt diskriminerande, för en etnisk svensk.

Hade jag inte trivts med att leva bland mina etniska svenska bröder och systrar, hade jag naturligtvis lämnat landet...
Men jag trivs med mina etniska svenska landsmän och de värderingar man representerar, och det liv som man här i Sverige lever och prioriterar.

Har aldrig blivit tillfrågad om jag önskar leva bland araber... svaret hade naturligtvis då blivit ett kategoriskt: NEJ! NEJ! och åter NEJ!
Hade jag önskat leva med araber, hade jag givetvis flyttat till ett arabland!

Som etnisk svensk känner jag mig dessutom oerhört KRÄNKT över att behöva påtvingas islams stora inflytande i samhället. Jag är som etnisk svensk - kristen; önskar inte under några som helst villkor eller omständigheter konfronteras med islam i mitt fosterland Sverige. ALDRIG! ALDRIG! och åter ALDRIG!

Framför allt muslimernas allt större plats i det svenska samhället, gör att jag varje dag känner mig etniskt diskriminerad i mitt eget fosterland: Sverige.
Men kanske främst upplever jag mig som: KRÄNKT!

Till och med riktigt ordentligt K-R-Ä-N-K-T då situationen är påtagligt K-R-Ä-N-K-A-N-D-E.

Jag känner mig också oerhört KRÄNKT över att, så många muslimer känner sig kränkta i mitt fosterland, och att det betalas ut sådana fantastiska summer pengar till alla dessa kränkta muslimer! Vilka tycks ha gjort detta med att känna sig kränkta... till en kommersiellt lukrativ affärsidé.

Inte minst alla dessa kvinnor som känner sig kränkta, över att behöva följa och respektera svenska lagar, paragrafer och ordningsbestämmelser.
Jag upplever mig som etnisk svensk mycket KRÄNKT över detta!

Mycket, mycket KRÄNKT... Dessutom upplever jag mig monumentalt KRÄNKT över att, de kränkta muslimerna skall erhålla dessa KRÄNKANDE penningsummor i kränkningsarvoden...
Den gången etniska, svenska flickbarn och kvinnor som utsätts för gruppvåldtäkt av bestialiska muslimska män - i bästa fall får nöja sig med lite kaffepengar!

Detta är mycket uppenbara fall av fantastiskt vulgär etnisk diskriminering av svenska, våldtagna kvinnor.
Jag känner mig gränslöst KRÄNKT över att mina landsmän (till på köpet brottsoffer) behandlas på detta vidriga sätt - av sina egna landsmän...

Detta är groteskt osmakligt, samt naturligtvis...övermåttan KRÄNKANDE!

Förutsätter att DO tar upp detta fall och driver det vidare, behäftigat med ett ordentligt skadestånd för min räkning.
Utgår från att beloppet kommer att bli sexsiffrigt, på den övre halvan.
Då jag som etnisk svensk upplever mig så totalt och fruktansvärt uppgivet diskriminerad, och givetvis KRÄNKT, att jag knappt finner de rätta orden för att beskriva min situation.
Och detta till på köpet - i mitt eget land!

Praktiskt taget varje dag då jag går ut i den svenska vardagen, upplever jag som etnisk svensk denna djupt deprimerande och miserabla och olustigt suicida känsla av KRÄNKTHET.
I mitt eget fosterland - Sverige.

Vänliga hälsningar,
C Johansson

Rune sa...

Det var ös i ditt brev C.Johansson.
Tänk om fler kunde ösa på så?

Andreas sa...

Tack så mycket C Johansson! Du är just nu min idol. Tack än en gång. Du sporrar mig att fortsätta kampen för ett återtagande av Sverige. Innan det blir "forna Sverige". Uppstyckat och slaktat med etniska svenskar längst uppe i norra Sverige.

Robin Shadowes sa...

C, var enveten och ligg på dom, uttröttningstaktiken kanske funkar i längden. :)

Weine Berg sa...

C Johansson: Sagt och gjort!

christian sa...

wiene kan du inte lägga upp den på bloggen.

Anonym sa...

Om du skriver på det viset förstår jag att "ingen åtgärd! är alt 1.
Ska mam skriva till myndigheter ska det vara med en viss klass och inte på ND- eller fjortisvis!
Som jag brukar hävda: påstå aldrig att någon är en träskalle, men påpekar att han bör ha hatten på när det är hackspettar ute!

Anonym sa...

C Johansson har en god poäng.

c johansson sa...

Peter..."vi har inte råd att blunda", säger du. Kan du ge något konkret exempel, på vilket sätt du inte har blundat...?

Rune..."Tänk om fler kunde ösa på så?" säger du. Har du själv försökt att ösa på någon gång?

Andreas... DU kan bli MIN idol...! Fast det hänger exklusivt på dig själv. Men sätt igång innan det blir "forna Sverige". Det brådskar!

Robin Shadowes... På vilket sätt är DU enveten och ligger på?


Mina vänner - Svenskar: vakna någon gång upp från er passiva tillvaro, i tron att någon annan skall ordna upp skiten i Sverige. Det är bara en falsk illusion. Så går det inte till…

Vi måste alla, var och en, bidra med något!

"Många bäckar små, blir till en stor å...!"

Sluta upp med att gå omkring med knuten hand i byxfickan - visa i stället offentligt att du är arg och missnöjd...
Det är inget att skämmas för - det är ett fullständigt normalt och friskt beteende att reagera på något som visar sig vara alldeles fullständigt vanvettigt!

Att däremot inte reagera eller alls bry sig, kan tyda på att man faktiskt är allvarligt sjuk...

Nöj er inte med att bara berömma andra eller kommentera på bloggarna… det gör föga eller ingen nytta. Ni måste exponera ert missnöje för de som ställt till med skiten...

Det är de som förstör för oss som skall läsa och höra vad vi tycker, anser och tänker.
Acceptera inte längre att respektlösa politiker som Reinfeldt, Sahlin, Tolgfors... leker med ditt eller din familjs eller dina barns liv. Eller att de kraftigt äventyrar Er framtid!

Säg ifrån!

Visa civilkurage… gör något konstruktivt. Försök åtminstone.
Det hänger på DIG om det skall bli någon förändring. På DIG… och ingen annan! Vänta inte på att andra skall agera, skriva, snacka, ta kontakter… Då kan det vara för sent! Så bara sätt i gång. NU!

Det finns två essentiella frågor man bör ställa sig:

-Respekterar politiker och administratörer i det politiskt korrekta Sverige mig?

-Finns det någon anledning för mig att respektera dem?

Därför resonerar jag så här:

Som etnisk svensk medborgare ser jag det som en plikt att reagera. Opponera mig mot att mitt fosterland vansköts och raseras av kriminella, inkompetenta och tillika sinnesförvirrade politiker, samtidigt som landet dagligen plundras, vandaliseras och våldtas av främmande makt.

Människor som kallar sig politiker, vilka struntar i sitt eget folk och som inte har ens antydan till empati för sina förfäder eller minsta respekt för vad de uträttat och lämnat efter sig, bedriver något som närmast kan beskrivas som domedagspolitik.

Detta medan främmande makt tillåts sprida ondska i landet och satt i system att påtvinga oss en ny ideologisk världsordning av värsta och grymmaste slag.

Statsminister Fredrik Reinfeldt är en av landets i särklass värsta förbrytare; en mycket grovt kriminell individ, därtill opålitlig, och som gömmer sig bakom politikerns falska fasad.

Fredrik Reinfeldt är i själva verket den absoluta roten till mycket (eller rent av det mesta…) av den groteska kriminalitet som i dag gastkramar Sverige och dess befolkning.
Jag är glad att mina far- och morföräldrar slapp se dagens helvete, som många ändå fortfarande orkar kalla Sverige.

Dessutom är jag tacksam över att inte behöva uppleva deras ledsna ögon och anklagande blickar, utan i stället får komma ihåg dem som lyckliga, leende människor som älskade konungariket Sverige och sina barnbarn.
Detta trots krämpor, krökta ryggar till följd av hårt arbete och ganska mager pension. Men det fanns fortfarande trygghet i samhället, äkta glädje i hemmen och en optimistisk framtidstro. Om att allting bara skulle bli bättre…

Så småningom lämnade de över till oss, för att med ansvar förvalta nationen, våra gemensamma resurser och värderingar… med känsla, ansvar och efter bästa förmåga. Men någonstans längs vägen gick det alldeles snett… resultatet ser vi i dag.
Ett svek och ett förräderi som saknar motstycke i den svenska historien.

Att reagera på de förnuftsvidriga, kriminella och bokstavligen sinnessjuka galenskaper som dagligen präglar Sverige - iscensatta och sanktionerade av ansvariga politiker med Fredrik Reinfeldt i spetsen - är det minsta jag kan göra för mitt fosterland.
Som sett mig födas, och lämna en trygg barndom bakom mig och växa upp till en man, som bildat familj och själv förtjänar sitt dagliga bröd. Och som inte gjort något han behöver skämmas över eller önskar ha ogjort.

Att våga reagera, göra något och offentligt påpeka vad man anser uppenbarligen har gått alldeles fel, tycker jag borde vara en självklarhet för var och en av oss med någorlunda rättspatos i detta land. Innan det är för sent.

Att rakryggat ställa sig upp, och säga ifrån: är en posthum åtbörd på respekt för våra föräldrar, far-och morföräldrar; vilka dagligen, i vått och torrt, ställde upp för oss och kämpade för att vi skulle få en bra start på våra liv.

Därför har jag anmält statsminister Fredrik Reinfeldt, tillsammans med närmast ansvariga ministrar i regeringen, till följande inrättningar:

Polismyndigheten Stockholms län (Stockholm) sept. 2008 (dnr. 0201-K264277-08)

Åklagarmyndigheten; riksåklagaren (Stockholm) sept. 2008 (dnr. ÅM 2008/5069)

Konstitutionsutskottet, Sveriges Riksdag (Stockholm) sept. 2008 (dnr. 051-8-2008/09)

Åklagarmyndigheten; för säkerhetsmål (Stockholm) sept. 2008 (dnr. AM -146320-08)

Därmed har åtminstone jag visat civilkurage. Jag har försökt… att göra vad som står i min makt, med de relativt få resurser jag har till mitt förfogande.

Genom att påkalla uppmärksamhet har jag påtalat för landets högst ansvariga politiska och rättsliga instanser, hur uppseendeväckande kriminellt ledande politiker i regeringen beter sig mot nationen Sverige, våra gemensamma resurser och värderingar samt mot landets etniska befolkning.
Sedan är det naturligtvis upp till ansvariga - vilka de nu är…!? att agera och vidtaga nödvändiga rättsliga respektive politiska åtgärder utifrån anmälningarna:
antingen riksåklagaren, kammaråklagare, polismyndigheten eller konstitutionsutskottet.

En sådant ingripande anser jag att vi alla - tänkande och rättsmedvetna individer oberoende av position i samhället - är skyldiga både vårt fosterland och våra barn.
Dessutom indikerar det på både omdöme och sunt förnuft att förmå protestera, rapportera och anmäla de ansvariga, som dagligen begår dessa rättsvidriga handlingar, inför landets juridiska och rättsvårdande myndigheter… och manifestera att vi inte accepterar dagens grovt kriminella politikerelit, som utan att blinka satt landsförräderi överst på dagordningen.

Oskyldiga män, kvinnor och barn drabbas av de oöverskådliga och fruktansvärda konsekvenser som detta medför; ett helt folk får lida…och hotas på sikt av undergång, vilket kommer att förändra både vår svenska vardag, dess sociala strukturer och vår nationalkaraktär.

Denna process har redan börjat… och är på väg att accelerera.

Den som gör sig skyldig till ett sådant grovt brott måste omedelbart arresteras och ovillkorligen ställas inför riksrätt!

Slutligen. För säkerhets skull vill jag tillägga att: C Johansson är vid sina sinnes fulla bruk. Han lider inte av någon känd eller diagnostiserad psykisk sjukdom, och är inte under influens av vare sig alkohol, farmaceutiga eller narkotiskt klassade preparat!

Johansson är vad man i allmänhet betraktar som en relativt upplyst, erfaren och normalbegåvad människa. Han har koll på både det ena och det andra i sin omgivning. Är ostraffad. Varken politiskt aktiv eller engagerad i någon rörelse. Och i övrigt en respekterad medborgare.
Johansson lever ett förhållandevis normalt och beskedligt familjeliv, utan att göra något större väsen av sig.
Han värdesätter ordning och reda i vårt samhälle!

Förhoppningsvis kan Johanssons civilkurage smitta av sig, och inspirera medmänniskor i landet till liknande åtgärder. Önskemålet vore förstås att det ledde till en nationell epidemi!
Ju fler som drabbas av detta ”civilkurage-virus”, desto svårare får de rättsvårdande myndigheterna att blunda för de kriminella politikernas bedrägliga förehavanden - eftersom vi då samtidigt skaffar visst inflytande över Fru Justitias handräckare….

Underförstått: vi kräver rättsliga åtgärder.

Så bara sätt igång och skriv… och anmäl! Begär bekräftelse på varje anmälan, och att de registrerats med ett tillhörande diarienummer.

Det är lika mycket en medborgerlig plikt och skyldighet att agera och lägga sig i - CIVILKURAGE - då du, jag eller någon av våra medmänniskor är hotade och befinner sig i övergripande fara; som en uttalad rättighet i ett demokratiskt samhälle.
I detta fall handlar det dessutom om en hel nation som är i gungning.

Medias rapportering om allt det onda som dagligen händer i landet, får mig att må illa och känna mig otrygg och obehaglig till mods.

Men i ännu i högre grad bloggar som ”Rakryggad”, ”Mitt Sverige”, ”Fria Nyheter”… vilka ocensurerat och utan pixlar rapporterar om den totala verklighet politiker och media desperat försöker dölja.
Dessa bloggar berättar nämligen den nakna, obehagliga sanningen…

Vårt fosterland Sverige står på spel.
Det finns bara ett Sverige… Och förlorar vi det… ja, då står vi utan land.
Det finns inte några fler Sverige…!

C Johansson

PS. Detta brev har även skickats till flera berörda myndigheter. Och... jag har erhållit svar från riksåklagare, kammaråklagare, åklagare för rikets säkerhet... Svaren kan ni få läsa vid annat tillfälle... DS.

boje sa...

Underbart, det är inte bara Jag som känner mej kränkt.1000 TACK, stå på dej vi är många som är kränkta.

UncleBob sa...

Hej Weine!

Jag har lite egna tankar om det här med arbetsmoral och hur man som invandrare ofta utnyttjar våra svenska välfärdssystem till max.

Inlägg:

Jag känner en kille från Irak ganska väl som bor i samma kvarter med sin familj de är sammanlagt 9 personer. Vi brukar snacka lite när vi träffas på barnens idrottsaktiviteter.

Plus att han fått lite hjälp att fixa till sina datorer och bredbandskopplingar. Snäll och hjälpsam som jag är, tar jag mig tid att fixa till så att allt fungerar.

Mot en symbolisk ersättning, vanligtvis ett flak importerad starköl, vilket motsvarar ungefär 150:- Givetvis är Systembolaget inte konkurrenskraftigt här i Skåne.
Det står alltid ett gäng kalla bir och väntar när vi får besök.

Den irakiska familjen består av M**ir, frun C**ina, fem barn och M**irs föräldrar

Jag blev lite nyfiken när han pratade om att "åka hem till Irak".

http://www.youtube.com/watch?v=M3GcFkdqB...re=related

När blir det dags att åka hem?

Snackade i går med M**ir om han tänkte åka hem igen. Jodå, han längtade så innerligt, sa han.

Men han ville först tjäna ihop en miljon så han kunde köpa sig ett hus till sig och sina föräldrar. Varsitt hus alltså.
Man måste säga att han är väldigt målmedveten och vet vad han vill.

Han påstod att i deras kultur tog man hand om sina gamla och det gav mycket respekt i omgivningen och släkten om man kunde köpa ett hus till sina föräldrar. Då var man en riktig hjälte, förstod jag.

Så här bor man och lever i kurdiska delen av Irak
Studera klippen noga och förklara varför folk inte "vågar" flytta tillbaka:

http://www.youtube.com/watch?v=ZnJoZM0Ld_o

http://www.youtube.com/watch?v=5rthKhO8V...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=iqdYKfB-L...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=M3GcFkdqB...re=related


Gatsoparna är utländska. "Skitjobb" tycker M**ir. Han vill hellre äga en affär med kombinerad hårsalong som hans fru skall sköta. Annars kan det kvitta. Han brukar hoppa in och hjälpa en kompis med at stå i hans (kompisens) kvartersbutik.
Garanterat svartjobb, men det ingen vet har man inget ont av?

Han har varit här i femton år och sparat knappt en halv miljon på banken. Vad han jobbar med? Det är just det som är problemet. Varken han eller hans fru jobbar vitt längre.
M**ir arbetade som tolk för några år sedan, men fick sluta. Han är väldigt ”morrontrött”. Sjukpensionär vid 40. M**ir är trevlig, men väldigt, väldigt lat.

De är ursprungligen från Basraregionen men de tycker där är så ”fattigt” att de hellre bosätter sig i Erbil-regionen.
Men först ville han som sagt få ihop till sina föräldrars hus.

Alla har vi våra drömmar. Men det trista är att han blivit så fast i bidragsberoendet att han hellre stannar femton år till innan han reser tillbaka. För riktiga jobb finns det i överflöd i Erbil i Kurdistan.
De anställda i låglöneyrken tjänar ungefär en tusenlapp i månaden där.

För M**ir har ingen riktig utbildning mer än grundskolan. Så han tänker som så: Visst vill M**ir åka hem nån gång. Inte har han någon lust att plugga heller.

Han fyllde precis 40.
Men han har ju lovat sina föräldrar att besparingarna skall räcka till ett eget hus åt dom också.

Jag fattar ärligt talat inte hur det kan gå till på det här viset.
Vi svenskar måste vara de mest dumsnälla och naiva som trampat på denna jord.
Är det någon som har bekanta som är från Mellanöstern kan ni ju fråga vad det är för fel på den här orten. Erbil

Här har det inte varit några stridigheter mer än i asylflyktigarnas fantasifulla berättelser. Däremot så är hela regionen under uppbyggnad och behöver desperat arbetskraft. Oljan betyder rikedom till Kurdistan.
Man till och med importerar arbetskraft till vissa jobb.
De jobben som kurderna inte själv vill ha. Kroppsarbete är lågstatus.


UncleBob

c johansson sa...

Hej Anonym... Du skriver:
"Om du skriver på det viset förstår jag att "ingen åtgärd! är alt 1."
OK... DU kan väl vara så snäll och visa här på bloggen hur DITT brev med - klass - ser ut som DU skrivit...!
Eller hur andra brev låter som DU brukar skriva till myndighetena i landet... Det skulle vara spännande att läsa. Kanske kunde jag lära mig något av DIG!

Boje... Om du också känner dig kränkt... varför skriver du inte ett brev? Varför är det bara jag som ska "stå på dej..."?

Peter 1 sa...

Peter..."vi har inte råd att blunda", säger du. Kan du ge något konkret exempel, på vilket sätt du inte har blundat...?

Bara genom att besöka sådana här bloggar så låter jag bli att blunda. Plus att jag varit politiskt engagerad i flera år.

Du är inte heller den ende som skrivit till DO. Jag fick DO att göra ett principiellt viktigt uttalande som rörde etnisk diskriminering av svenskar vid antagning till universitet och högskolor. Det gav dessutom en del rubriker. Det innebär förstås på intet vis att jag "gjort mitt" men många bäckar små... Tillsammans är vi starka.