12 oktober, 2008

Ännu en kämpe är fallen - Jörg Haider förolyckad

Jörg Haider, som tidigare ledde partiet FPÖ och senare partiet BZÖ rönte stor uppmärksamhet när han och hans dåvarande parti FPÖ bojkottades av det samlade EU-etablissemanget 1999. Haider hade då lyckats kapa åt sig 28 % av rösterna i valet, jämfört med 5 % som partiet hade när Haider tog över partiledarposten 1986. Haider och hans partier har frenetiskt motsatt sig massinvandring som en lösning på reella och fiktiva samhällsproblem. På grund av den stora valframgången utsattes Haider i synnerhet och FPÖ i allmänhet av förtal, påhopp och svartmålning i fulmedia i hela EU.

Haider bildade sedermera partiet BZÖ, som han ledde vid sin död. I valet den 28 september i år fick Haiders BZÖ tillsammans med hans gamla parti FPÖ över 29 %. Och nu, två veckor senare, omkom Haider i en bilolycka då han av oklara omständigheter kolliderade med ett betongfundament i Klagenfurt. En kämpe har fallit – ännu en i raden. Rakryggad skänker en tanke till Jörg Haider och hans nära.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Olycka?
Motståndare till Eliten brukar ofta råka ut för s.k "olyckor".
Jag tror att någon saboterade hans bil. Styrningen eller bromsarna manipuleras ofta på ett eller annat sätt för att skapa olyckor som ofta resulterar i allvarliga skador eller dödsfall .Att tappa kontrollen över sin bil och köra in i ett betongfundament är inte något som många förknippar med sabotage i första hand. Men med på tanke på vilken sjuk värld vi lever i så tycker jag inte det är en teori som skall kasseras .Det finns krafter som gör allt för att stoppa obekväma personers kamp. Är man nationalist ,EU/invandringskritiker och dessutom framgångsrik så minskar ju inte direkt ens odds för att råka ut för någon "olycka" .

Valfri sa...

Vilka fiktiva samhällsproblem tänker du på? Det som gör dig rakryggad är att du inte helt tar parti för någon! :)

Weine Berg sa...

Valfri: ett fiktivt problem är ju att inget europeiskt folk duger utan massinvandring.

Tobias Struck sa...

Weine. Palme hade motsatt sig EG-medlemskap länge. Han var på Bilderbergmötet 1984. 1986 blev han mördad. Han vek sig tydligen inte för eliten. Men 1, 5 år efter mordet hade media lyckats vända opinionen - EG var nu OK, tyckte de flesta...

Anna Lindh motsatte sig att USA skulle få ta med sig svenska medborgare på tortyrresor utan att ens svenska advokater hade tittat på skälen. På våren 2003 besökte hon Bilderbergmötet, där hon fasthöll sin ståndpunkt. 11 september (satanisternas favoritdatum för attentat och kupper, exempelvis kuppen mot Allende i Chile 1973). Samma år (2003) dog hon från hugg i levern, som hade åsamkats henne 10 september, hugg som tar ett dygn att förblöda från.

Sådana hugg har även holländarna Pim Fortyun och Theo van Gogh fått mottaga, även de hade makt och motsatte sig elitens globalisering utan folkrespekt. Båda mördades.

Om vi hade haft makt, Weine, så hade vi varit i skottgluggen. SD-eliten är nog redan köpt. Sionisterna lyckades ju köpa både Hitler och Himmler.

Jag har hållit ställningarna länge nu, Weine. Ansöker hövsamt om att finnas med i din bloggroll igen.

Anonym sa...

Ännu en kämpe fallen.Vi tar vid där du slutade.
Vila i frid
Daniel

Valfri sa...

Jo, vi föder för få barn så vi kommer ju dö ut med tiden oavsett om vi har massinvandring eller inte.

Anonym sa...

Tobias Struck skrev:Anna Lindh motsatte sig att USA skulle få ta med sig svenska medborgare på tortyrresor utan att ens svenska advokater hade tittat på skälen.

Svar: Detta är rent skitsnack. Hon var för fan en av som via order från högre ort gav klartecken åt CIA att föra ut dom s.k Egyptiska terroristerna.

Tobias Struck sa...

Anonym. Det är den officiella versionen. Sanningen var mer komplicerad: Anna Lindh blev mer och mer motsträvig. Det är sådana som först samarbetar men sedan motarbetar, som straffas:

"I en amerikansk statlig rapport beskrivs Sveriges agerande i FN:s upprättande av listor över terroristmisstänkta individer. I rapporten sägs att Sverige vill införa juridiska prövningar av anklagelserna innan individerna placerades på listan. Rapporten konstaterar att sådana krav skulle göra att de flesta namnen på listan skulle behövts tas bort och USA begärde att medlemmarna i FN:s säkerhetsråd 'i de starkaste ordalag' skulle stoppa det svenska förslaget, skriver Dagens Nyheter.

Sveriges utrikesminister vid tillfället var Anna Lindh. Samtidigt som rapporten producerades i USA anklagades den socialdemokratiska regeringen för att vara för eftergiven mot USA:s krav i kriget mot terrorismen. I riksdagens konstitutionsutskott var Anna Lindh svävande vad gäller motsättningar mellan Sverige och USA."

Källas: Wikinews

Anonym sa...

Något väl negativ rubrik: "ännu en".

Anonym sa...

Jag tror snarare att Anna Lindh dödades för att Ja sidan skulle få fler röster. Anna Lindh var ju för EUron.

Anonym sa...

Jörg Haiders skall enligt undersökningar ha varit kraftigt berusad och därav kört in i ett betongfundament. Varför skulle han köra kraftigt berusad då han var på väg till sin mor som fyllde 90år?
Jag tror inte att allt står rätt till i det här fallet.

Mästerdetektiven sa...

Tittar man på bilder från Haiders mosade bil så kan man inte se en enda droppe av blod på till exempel förarsätet. Detta trots att föraren borde ha fått både huvudet och sin vänstra sidan mos(s)ad, sett till skadorna på bilen.

Anonym sa...

Vilka konspirationsteorier.....

Alkohol och bilkörning hör inte ihop.

Weine Berg sa...

Alkohol? Jag förbehåller mig rätten att betvivla all information som släpps genom fulmedia i fallet.

Anonym sa...

Jo, där har du en poäng.

Jag å min sida förbehåller mig rätten att betvivla att all den information som du släppt här på bloggen är den enda rätta sanningen.

MVH

Anonym sa...

Till Weine

Att läsa kritiskt får man lära sig att göra redan i skolan.

Men från att läsa kritiskt till att "tro" att allt du läser i tidningen inte är riktigt sant är befängt.


MVH