11 oktober, 2008

Fortsatt bra försäljning för bloggen

Nu har klistermärkena för bloggen sålts i två månader och den fortsätter att rulla på trots höstvädret. Det är glädjande att se att det även expedierats ett flertal olika beställningar till Stockholmstrakten, som var sega i starten. I övrigt har det varit bra spridning sedan starten, inklusive flera skilda beställningar till norra Sverige.

Efter två månaders försäljning har bloggen expedierat 7300 klistermärken, vilket får anses som bra med tanke på säsongen. Bloggen tackar även för de generösa donationerna som fortsätter att ramla in på kontot. Stort tack!

Se klistermärkena här.
Beställ klistermärken såhär.

3 kommentarer:

Einar Wåhlberg sa...

Ville bara säga, att jag tycker du ska länka till http://tobiasstruck.blogspot.com

Vi (Frihetsguiden) håller på att bygga ett samhälle i samhället. Och då behöver vi så många som möjligt. Alla får vara med i det samhället, även invandrare. Men vi vill att den vita majoriteten bevaras i Sverige och västvärlden.

Vi tycker det är bra om vita sprider sina gener i Afrika också, för att öka intelligensen hos de som bor där. Åtminstonde borde vi se till, att afrikaner slutar angripa de vita bönder som bor där och vita ledare har visat sig fungera bäst i Afrika.

Anonym sa...

Frihetskämpen Jörg Haider död i dag. Zlatan lagkapten i Sveriges stolhet fotbollslandslaget.

En tragisk jävla dag

Anonym sa...

www.nationellaanalysen.blogspot.com
är en mycket bra blogg med.