10 oktober, 2008

Regeringen porrsurfar – igen

Den 24 januari i år avslöjade Rakryggad att regeringen och riksdagen porrsurfar på en sida som heter Knullis. Nyheten tystades dock ner i fulmedia och den politiska makten fick därmed flankstöd av de som vill forma våra åsikter.

Men regeringen slutade inte porrsurfa. Nu är de igång igen. klockan halv tre igår surfade man på regeringskansliet efter ”stora tjejer”, ”little amateur couple fucking”, ”fet fitta”, ”young neighbour sexy show”, ”sexy old women”, ”mogna kvinnor” och ”strand- och smygtagna bilder”.

Uppgifterna är hämtade ifrån programmet Creeper som registrerar vad myndigheter surfar på för sidor. För att se de senaste dagarnas surfande av regeringen kan du klicka här.

Visst är det väl underligt, inte ett enda svar från ministrarna har kommit på mitt öppna brev till regeringen, men porrsurfande har de tillfälle och lust med – på betald arbetstid. Dina pengar – deras dagsverke.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ena minuten skäller de på arbetslösa mm och i andra minuten porrsurfar de på arbetstid.

Anonym sa...

He he, fulmedia ett klockrent ord som borde komma med i nästa svenska akademins ordlista.

Såg att någon varit och surfat på fria nyheters sida. Kan det vara så att någon har börjat vakna i regeringen?
Mvh Daniel Martinsson

Anonym sa...

Hej!

Vill du ha ett tips?

Jag tycker du borde kolla upp vad regeringen gör åt att hjälpa Volvo PV i dessa tider. Det är inkomster från vår exportindustri som försörjer oss alla här i landet.

Mig, dig, regeringen, svenskar och invandrare.

Det kan vara mer intressant än ämnet du tagit upp i dag.

MVH

Landskroniten sa...

Underbart att veta att det är detta landets ledning sysslar med när landet befinner sig i kris. Undrar vad 3 000 Volvoanställda i göteborg tycker om detta!

Robin Shadowes sa...

Detta är nästan lite komiskt. Vanliga svennebananer blir jagade med blåslampa om dom porrsurfar eller går in på spelsajter på arbetstid. Givetvis gäller dessa regler inte eliten. Kommer att tänka på det gamla pamputtrycket: "Du skall inte göra som oss. Du skall göra som vi säger!"

Btw, går det inte att spåra deras IP så man kan få reda på deras identitet och lägga upp det på Flashback? Fb har ju inte sina servrar i Sverige så dom kan ju bara försöka komma åt dem hehe...

Anonym sa...

Fulmedia! Underbart ord. Men det är ju sanning i det med.
Där ser man vad de sysslar med, lite porrsurf på eftermiddagen, undra vad sambon säger när hon/han får reda på det.
De kör med dubbel moral. Utåt säger de ju att det är sånt som man ska se upp med så inte ens ungdomar sitter på såna sidor. Själva kan de

Esthon sa...

Såg även att att någon varit inne på opium.se. En sida som består av mestadels porr i form av "amatör", "teen" och så kallade "gore filmer". Gore filmer är filmer där man får se folk som blir mördade, personer som blir påkörda av tåg m.m, Man kan även hitta bilder på bland annat döda krigsoffer, kroppsdelar för olyckor. En RIKTIGT sjuk sida med andra ord. Ska det verkligen gå till så?

Anonym sa...

Tänkta bara göra ett kort inlägg.
Var inne på Creeper nu precis och hittade följande

"www.porrigt.se * 2008-10-14 13:07:17 - Försvarets Materielverk (FMV)"

Bergatrölle annemi sa...

Weine, du är otroligt påläst, vad gäller regeringen och deras politik. All tid du lagt ner på arbetet, vad gäller regeringen och deras nonchalans mot oss skattebetalare,hur de bara struntar i oss.Beundransvärt arbete Weine.Tror inte du får något svar från regeringen? För de vågar inte, kan inte,vill inte, vet inte och tar sig inte tid att ens försöka svara dig!De sitter i sitt trygga lilla bo, gömmer sig, för de vet inte hur de ska bemöta kritiken. De har så mkt. annat tidsfördriv, som du också skriver om. Undrar hur de tänkt sig att få tillbaka förtroendet, som de trodde sig ha, när de fick uppgiften att styra landet? Nej, förtroende kan de glömma direkt! Vem vill ha sån politik, som de för? Nästan vem som helst, som har något bakom pannbenet kan mkt. väl ta deras plats! Då kanske vi svenskar skulle få något att säga till om och kunna skapa ett tryggt och fint land, utan rädsla för kriminalitet från "nysvenskar" bl.a. Alla vi skattebetalare som ger våra surt förvärvade slantar till "dravel" och lyxlöner till politiker, som inte vågar ta tag i problemen som faktiskt finns och satsa pengarna på det som är av allra största vikt. Nämligen:Sjukvård, äldrevård,skolor, barnomsorg mm.Regeringen visar en fin fasad utåt, men har, vad det verkar som absolut ingen aning om hur de ska ställa allt tillrätta. De har totalt Misslyckats.Blir säkert inte många röster till dem i nästa val! De flesta som sitter i regeringsposition är av samma skrot och korn! Nästan alla har samma mening om hur landet ska styras och nästan ingen vågar opponera sig. SocialModerater är namnet på vår regering. Tack Weine för att du bryr dig. All heder åt dig.