05 oktober, 2008

Brev till regeringen

Idag, den 5 oktober 2008, har jag skickat nedanstående brev till samtliga ministrar i alliansregeringen.

Den 22 september sa finansminister Anders Borg i P1:s ”Studio Ett” att ”vi kan ju inte avstå från att tala om ett viktigt samhällsproblem". Detta tolkar jag som ett allmängiltigt ställningstagande från Borg. Borg har rätt i att viktiga samhällsproblem måste kunna debatteras. Viktiga samhällsproblem kan inte, och skall inte, sopas in under mattan. Därför skriver jag till er i alliansregeringen i den kanske mest angelägna samhällsfrågan.

Ämnet är immigrationspolitiken och omställningen av Sverige från homogent och relativt harmoniskt land till en etnisk och kulturell smältdegel a la USA. Mitt brev berör främst värdegrundsfrågor.

Vad gäller er gemensamma värdegrund kan jag inte se annat än att ni i alliansregeringen i grund och botten fortsätter socialdemokraternas och de rödas politik. Statsminister Reinfeldt gjorde sin värdegrund tydlig när han sa att:

"- Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån." (Dagens Nyheter, 15 november 2006)

Det blir uppenbart att gräset alltid är grönare på den andra sidan för Reinfeldt. Och ännu tydligare är att vi svenskar inte duger. Det goda kommer utifrån och av naturen är vi svenskar usla och till och med hemska barbarer. Vad hände med alla människors lika värde? Men Reinfeldts värdegrund är inte undantaget som bekräftar regeln i er regering.

Blott ett år efter Reinfeldts förnedrande uttalande sa näringsminister Maud Olofsson att: "-Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån". (Östra Sörmlands-Posten, november 2007, sidan 6)

En naturlig följdfråga är naturligtvis hur Olofsson, i egenskap av näringsminister, ska stimulera oss svenskar att komma ur vår omfattande och mångtusenåriga passivitet? Jag anar att särskilda åtgärdsprogram måste till då det inte är möjligt att bedriva ett samhälle där 80-85 % av befolkningen inte bidrar till byggandet av landet. Antingen aktiverar Olofsson denna majoritet till att faktiskt bidra eller så ser regeringen Reinfeldt till, i skaderegleringens namn, att så snabbt som möjligt förpassa denna majoritet till att bli en minoritet. Just nu ser det ut som om hela regeringen verkar för det sistnämnda.

Reinfeldts ungdomsförbund MUF säger i sin senaste kampanj vid namn ”Jag älskar Sverige” att svenskar endast kan skapa ”…ett pytteland knappt värt att ta på allvar”. KDU bedrev våren 2007 en kampanj som hette ”Mångfald – inte enfald”. Vi svenskar är således ”enfald” även i det Kristdemokratiska lägret.

Och något alternativ till er finns inte då Mona Sahlin med all önskvärd tydlighet sagt att: ”-Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.” (Expressen, 26 juli 2002)

Oavsett vem av Reinfeldt eller Sahlin som vinner nästa val, så förlorar Sverige uppenbarligen.

1. Tillsammans med de ovannämnda citaten från statsministern och näringsministern utgör immigrationspolitiken en tydlig ambitionsriktning i ord och handling att vi svenskar inte duger. Det är hela tiden vi som är i vägen för utveckling, vi är odugliga och det är vårt fel att er och socialdemokraternas integrationspolitik inte fungerar. Detta klandrande kläds i ord som ”smygrasism”, ”diskriminering” och ”enfald”. Var har ni fått denna inhumana värdegrund ifrån? Hur kommer det sig att ni inte anser att vi svenskar kan bygga vårt eget land? Anser ni att Sverige är ett bättre land nu än före 70-talet då massimmigrationen startade? Vad i oss svenskar gör att vi måste berikas för att duga?

2. Och vad gäller det rent juridiska: Varför skyddas inte vi svenskar i lagen om hets mot folkgrupp? Tycker ni att det är acceptabelt att det är lagligt att hetsa mot oss för vår etniska bakgrund? Måste man ha exotiskt påbrå för att skyddas av lagen? Borde inte alla vara lika inför lagen?

I mångt och mycket har ni i alliansregeringen fortsatt den politik på migrationsområdet som grundmurats av socialdemokraterna. Några smärre fasadrenoveringar har ni åstadkommit, men i allt essentiellt samma politik. En politik som gör Sverige mångetniskt, med allt vad det innebär. Trots att historieböckerna berättar om land efter land som splittrats och rasat samman på grund av etniska konflikter fortsätter ni denna bedrövliga politik. Detta utan hänsyn till att Sverige redan börjat uppvisa exakt samma symtom som historieböckerna lärt om i decennier och århundraden. Varför gör ni detta? Så många länder runt om i världen dras med inhemska etniska konflikter, varför lär ni inte er av dessa? Vad driver er och vad har övertygat er om att Sverige kan klara av det som inget annat land, vare sig nu eller tidigare, klarat av?

Med dagens nivå på invandringen är svenskarna i minoritet i Sverige inom ett par generationer. Hur motiverar ni detta ur ett humanistiskt perspektiv? Är det acceptabelt att svenskarna hamnar i minoritet i Sverige såsom indianerna hamnat i minoritet i Nordamerika, såsom tibetanerna i Tibet och esterna i Narva?

3. Och hur har tänkt er de invandrande folkgruppernas möte med oss svenskar. Ska de anpassa sig efter oss eller ska de bevara sin kultur? Några av er vill förbjuda delar av utländsk kultur såsom religiös omskärelse, hedersmord, tvångsgifte, burqa/slöja/niqab med hänvisning till att detta - enligt vår kultur - är förkastligt. Hur kan detta göras samtidigt som ni fortsätter hävda mångkulturella ideal? När ni kallar det förkastligt är det västerländsk kultur ni har som måttstock för att döma ut delar av invandrarkulturer. Så vad menar ni egentligen när ni säger att vi trots allt ska ha mångkultur?

Och om invandrarna ska bevara sin kultur, hur ska ni då lyckas producera alla offentliga texter, anvisningar, lagar, instruktioner och liknande på de över 150 språk som nu finns representerade i Sverige?


4. Ni hävdar att vi behöver invandring för att vi svenskar åldras för fort. På vilket vis är invandring en lösning på en åldrande befolkning? Blir inte invandrare äldre? Ska världens problem lösas med en ständigt växande befolkning?


5. De flesta av er, misstänker jag, bor i svenska områden fast ni förespråkar mångkultur. Inger det mer eller mindre trovärdighet hos väljarna, tror ni?


Låt oss prata om detta viktiga samhällsproblem. Om svar anhålles!(Era svar kommer att publiceras på min blogg.)

Weine Berg
www.rakryggad.nu

50 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet.
Du har genom en mycket bra frågeformulering tagit knäcken på dom i förhand. Allt dom skriver som svar kommer bara att låta dummt.
Mvh Daniel

Anonym sa...

Bäste bloggare!

Hur kan du säga att Sverige är byggt av svenskar och allt detta innan massinvandringen startade på 70 talet, jag skall ge dig 3 exempel på att så inte är fallet.
Vallonerna som konstruerade och hjälpte till av byggnationen av kanalerna i Göteborg. Italienarna som kom på 50 talet och bodde i baracker bredvid sin arbetsplats på SKF. Finnarna som kom till värmland och hjälpte till med skogsavverkningen. Sedan kan jag tillägga det här. När du går ut och handlar i servicebutiken nära ditt hem på kvällen, är det då en ursvensk som betjänar dig i kassan.

MVH en läsare

Ej PK sa...

Käre Weine!
Vänta dig inte ngt svar från våra riksdagsmän. För att besvara dina frågor fordras det intelligens, mod och kunskaper i historia. Sådana egenskaper har ingen av de sittande
makthavarna.Tyvärr, majoriteten av svenskar saknar de också.

K:son sa...

Det är såna här frågeställningar som Svensson borde få chansen att läsa i sina kvällstidningar. Jag förstår att det knappast finns en större tidning i Sverige som skulle publicera ett öppet brev som detta, men har du ambitionen att försöka?

Anonym sa...

Jag är djupt imponerad över ditt brev. Det är sakligt och håller en hög analysnivå. Eftersom logiken är så genomtänkt kommer eventuella svar att bestå av svammel utan värde. Visst har vi haft god hjälp av valloner, skottar mfl som tillfört kunskap och ideer. Detta är vi också mycket medvetna om. Men deras närvaro var av godo. De var arbetssamma och passade snabbt in i samhället. Att jämföra äpplen med päron visar vilka fäaktiga lögnare till politiker som styr vårt land. Är kebab en tillgång? Mord, rån och en utstuderad fräckhet att utnyttja systemet? Befrämjar detta vårt lands utveckling? Skall vi behöva se detta? Skall vi bli sparkade och hånade utan att reagera? Har vi inte i lumpen lärt oss att försvara VÅRT land?
Jag blir mer och mer övertygad att vi kommer att få uppleva raskravaller i Sverige. Massinvasion och dess konsekvenser har skapat en situation som ingen kan stoppa. Då äntligen får vi hoppas att förrädarna skall ställas till svars. Håller ni med mig?FKRl

Anonym sa...

Grattis till ännu en suverän text, Weine! Ser med förväntan fram emot svaren. /iln

Anonym sa...

Immigrationspolitiken är ett problem för vissa svenskar men inte för de svenska politikerna: dom snarare vinner på att hysa de "politiskt korrekta" (sic!) värderingarna som avspeglas i citaten. (Jmf österrikarna som bojkottades av EU 2000 för felaktiga värderingar, Heider!)
Det är lååångt kvar tills immigrationen blir ett hot för de svenska politikerna, de kan sitta lugnt.

Carl sa...

Bra skrivet dom vet att rakryggad har 1000-tals väljare som läsare. svarar dom inte =tydligt tecken på att de inte bryr sig om Svenska medborgare.
svarar dom blir det svårt att försvara en politik som även dom själva borde fatta är helt galet.

de räknar nog med att år 2010 bli befriade från allt ansvar och sedan bara få leva på de förmögenheter de lyckats roffa åt sig under mandatperioden. invandrarna kommer att hälsa på dom och hämta deras förmögenhet när de fattiga Svenskarna inte längre har nåt kvar. då hjälper det inte att politiker har vakter vart de än är tids nog får de inte råd med att leva avskilda från verkligheten och kommer drabbas hårt när de måste uppleva konsekvenserna av sin egen politik.

Anonym sa...

Ja just det så därför kommer de inte att svara eller så låter de att svara genom sina sekreterare något kortfattat ointressant svar. Problemet är just detta som föregående skribent skrev "allt dem skriver kommer bara att låta dumt".

wodinaz sa...

Alltså kommer de inte att svara, av rena PR-skäl. Tänk vilken dröm det skulle vara att få ärliga (eller oärliga för all del) svar på dessa enkla raka frågor. Förtjänar inte svenska folket det?

Jag skall skriva ut ditt brev och skicka det till så många politiker som jag har råd att betal porto för.

Jag uppmuntrar er andra att göra det samma, betänk att i svensk lagstiftning måste brev till myndigheter diarieföras. Oklart om myndigheterna bryr sig om epost men med pappersbrev tar de fortfarande lagstiftningen på allvar.

Jag uppmuntrar er också att skicka pappers- och e-brev till journalister som Josefsson och andra grävande journalister och be dem gräva lite i varför överheten totalvägrar att svara på dessa enkla raka frågor.

Om Weine tillåter så skall jag lägga in detta brev som en ständig sida på min blogg: http://wodinaz.motpol.nu

Tack Weine för din föredömliga hoppfullhet, det är i sanning uppmuntrande att se att åtminstone en person i detta land inte övergivit den ridderliga kardinaldygden, Hoppet!

Anonym sa...

Skall bli MYCKET intressant om ngn kan ge ngt vettigt svar på dessa frågor/fakta.

Tack för detta Weine:)

Robin Shadowes sa...

Mycket bra initiativ och välformulerat. Hoppas nu bara dom vågar svara och gör så utan dom sedvanliga flosklerna haglar.

Vaileth sa...

Bra skrivet, mycket välformulerat!:)

Anonym sa...

Tyvärr har våra Svenska politiker inte ett skit att säga till om.
Vi kommer alla ingå i new world order så småningom. De skiter fullständigt i hur det går för Sverige. Vi ska tydligen gå under och det är j-vligt tråkigt.
Heinrich

Weine Berg sa...

Anonym2: Vallonerna kom hit i mindre antal än 5000. Vi svenskar var inte barbarer ens då. Italienarna byggde heller inte Sverige. Vad står det i dina historieböcker egentligen?

K:son: Nej det har jag inte, men kanske jag borde göra ett försök?

Wodinaz: Ja, lägg ut brevet om du vill.

Varjager sa...

Strålande som alltid Weine.

wodinaz sa...

Weine: Jag lade ut ditt brev som en särskild sida på min blogg och skrev ett inlägg som uppmuntrade alla andra bloggare att göra detsamma. Inlägget är http://wodinaz.motpol.nu/?p=73

Låt oss starta Folkrörelsen: Weines Brev.


Allt väl!

-Wodinaz

Anonym sa...

Intressant läsning. Hoppas att nån politiker fattar pennan och försöker förklara sin syn på det hela.

// Foffe

Anonym sa...

Bäste bloggare!

Det finns Italienare som skapat arbete i vårt land, är inte det att bidraga till att bygga Sverige.

Carlos Zoéga var en italienare som hade lärt sig kaffeframställning
i Brasilien innan han öppnande kaffehandel i Skåne. I dag ca 100 anställda.

ytterligare 1 exempel

Företaget Pininfarina i Turin, framstående formgivare av bl.a. tåg lok och bilar, bygger genom ett joint venture med Volvo cabrioletmodeller av C70-serien i Uddevalla. Över 800 anställda i Sverige.

Hur såg det ut här i Sverige

Ibland får man se vad som döljer sig bakom hörnet vet du.

MVH

Skånepåg sa...

> Anonym med skrämmande dåliga historiekunskaperna. Jag bjuder dig på en gratis historielektion:

"Den 12 april 1810 fick Baltzar von Platen tillstånd att bygga kanalen. Med hjälp av Thomas Telford stakades kanalen ut. Den var tänkt att göra det möjligt för de skepp som annars var tvungna att färdas genom Öresund eller danska vatten - och därmed även betala Öresundstullen till Danmark för att ta sig mellan Kattegatt och Östersjön - att istället kunna färdas genom Sverige. Det brittiska mudderverk som muddrade sjöbottnarna var i behov av reparationsarbeten då det togs i bruk, vilket medförde att Motala Verkstad anlades. Kanalen öppnades 26 september 1832 till en kostnad av 9 miljoner riksdaler (ca 13,5 miljarder kr i 2005 års penningvärde, omräknat efter konsumentpriser. Notera att det är svårt att jämföra penningvärden med 1820-talet, BNP/capita räknat i varor var mycket lägre, dvs samma vara var värdefullare än nu. Som % av landets BNP var kanalen enormt dyr). 58 000 indelta soldater från 16 olika regementen gjorde 7 miljoner dagsverken med kanalen. Ett dagsverke varade 12 timmar och grävningen gjordes för hand."

F.ö. tycks du även ha utomordentligt dåliga kuskaper beträffande det du i övrigt skriver om, både beträffande dess omfattning och betydelse.

Carl Svensk i generationer sa...

Svenskar som jobbat som drängar hos bönder och arbetare på sågverk och i skogen och arbetare i industrin byggde bla Sveriges förmögenhet. Det fanns inte tid och pengar att bygga upp fest och rikemanskulturer. Svensk kultur är att jobba och slita.där emellan kunde man lyssna till folkmusik på dansbanan mm att det kom några få experter för att smida vapen på 1600 talet innebär inte att de nu skall komma 2 Miljoner utlänningar och bli försörjda.

peter a. sa...

bra skrivet Weine. Jag har bara ett problem dar du skriver att massinvandringen leder til ett mini "usa". Alla som flyttar till usa gor det for att arbeta och bidra till nationsbyggandet.

USA har valdens starkaste ekonomi aven om borserna gar ner overallt nu.

Det ar INTE ett usa vara svenska politker skapar eftersom ingen forvantas arbeta eller bidra till nationsbyggandet i sverige. Det som politikerna gor ar motsatsen till vad som hant i USA, man skapar i sverige en mardrom i form av hundratusentals sysslolosa farliga invandrar som forstor sverige.

Politikernas forsvar kanske just ar att de tror, felaktigt, att sverige blir mer likt usa, ett framgangsland, med massinvandring? Man bor inte ge dem det felaktiga argumentet.

Jag forsoker bara ge lite konstruktiv kritik av ditt annars utmarkta brev.

anonym,
vallonerna arbetade i sverige och de flesta reste hem nar de inte behovdes langere, de var gastarbetare. Det vi tar in i sverige ar gast-forstorare, nastan ingen arbetar men alla far betalt av weine och de andra skattebetalarna oavsett om de ranar och slar ihjal vara gamla. Inser du inte skillnaden?

Weine Berg sa...

Anonym: Om man ser till alla generationer som byggt Sverige så är svenskarna i en så överväldigande majoritet att det blir direkt lögnaktigt att som Olofsson påstå att svenskarna INTE byggde Sverige. Visst har det kommit folk utifrån och varit en del av bygget, men Sverige är i allt väsentligt en produkt av det svenska folket.

Peter A: Tack för kritiken. Med USA-jämförelsen syftade jag mest på den etniska upplösningen av Sverige. En exportvara från USA.

Anonym sa...

fel kanal skånepåg.

Den kanal du pratar om mynnar eller startar i vänern inte i Gbg.


MVH

Anonym sa...

Till: Skånepåg.

Baltzar von Platen var född på Rügen. :o)

Ha det bra

Robin Shadowes sa...

Anonym, vi här nere är medvetna, oftast iaf att Zoegas car italienare då hans kaffe är det mest populära här nere. Som ett av världens mest kaffedrickande folk är vi ytterst tacksamma för Carlos Zoegas gärning. Har f.ö. just avnjutit en mugg rykande varmt Zoegaskaffe. Mmmmm!!!!
Dessutom börjar det bli lite tradigt med detta tjatande om vallonerna. Då just Sverige är ett av få länder där allehanda officiella papper har bevarats från denna tid, så kan jag med säkerhet påstå att gäng av valloner knappast drog omkring och misshandlade och våldtog unga 1600-tals ungdomar. Hade så skett hade detta blivit noterat i tidens domstolsprotokoll. Även om så vore, så var dessutom straffskalorna lite annorlunda på den tiden och dom hade näppeligen suttit i celler med tv och internet. Men detta kanske även Anonym begriper trots sina uppenbart bristande kunskap i vår historia. Vågar jag gissa att detta i sin tur beror på att Anonym antingen är 1. född utomlands eller 2. nedrustningen av skolor?

Skånepåg sa...

> anonym

Vilket "omfattande" kanalbygge avser du då och vilken sträckning. Hur många var dessa arbetare och när utfördes detta oerhört betydelsefulla arbete som du avser att inga svenskar SKULLE ha klarat av?

Ett naturligt utbyte mellan grannländer och brödrafolk har i alla tider varit en normal företeelse. Baltzar von Platen, som föddes på Rügen och växte upp i Sverige, är inget undantag i detta avseende.

Det som du tidigare berört och överdrivet betydelsen av är likväl väsensskilt från den massinvandring som nu förekommer från kulturer, som vi inte har den minsta anknytning till och vars konsekvenser vi bara sett början av. Men för en oikofob som dig, är naturligtvis detta något som är oerhört svårt att förstå!

Anders sa...

konstigt att bara fattiga Svenskar blir offer för invandrarna. får dom ut bildböcker på politiker att dessa får ni inte råna för dom här politikerna ger er bidrag och förmåner. papperslösa borde se i tidningar att Göran persson och anitra steen har stor förmögenhet och de borde öka ut till deras gods och hämta. varför gör de bara små rån mot fattiga pensinärer på nån 500 lapp???

Anonym sa...

kkkk

Anonym sa...

Hej Skånepåg!

Jag bara menar att man skall vara något mer försiktig och påläst innan man hoppar på folk för bristande historiekunskaper.

Du har hoppat på mig 2 ggr i dina kommentarer och det är inget bra sätt att föra en diskussion på.

Alla handlingar brottsliga såväl som respektlösa mot andra människor skall fördömas med kraft. Brottsliga med straff och respektlösa med ord, oavsett vem som utfört dem.

Jag är också av den åsikten att man inte kan döma människor för hur de ser ut utan att man skall döma människor efter deras gärningar.

Kanske kan vi vara lite mer sakliga och ha respekt för att man inte alltid har helt lika åsikt.

Det kom en uppmärksammad dom i dag och den var väl riktig? Eller vad tycker du?

MVH

Skånepåg sa...

> Anonym

"Eller vad tycker du"!

Mycket enkelt att svara på.
Du uppträder som ett typiskt internettroll, som hoppar från det ena till det andra när det börjar att brännas under fötterna och inte längre klarar av att hantera de ursprungliga sakfrågorna!

Anonym sa...

Rügen var svenskt fram till 1815 så det argumentet håller inte med att baltazar var en ytis

mvh robban

Fosterjordnära sa...

Ang Vallonerna: som redan nämnts så var denna invandrargrupp inte större än uppskattningsvis någonstans mellan 3 til 5tusen. (Karl Kilboms bok "Vallonerna")
Utöver detta så var deras specifika kunskaper något som svenska staten efterfrågade och därför KONTRAKERADE man en begränsad och reglerad mängd Valloner. C.a 85% av Vallonerna återvandrade och efterlämnar än i dag spår av sig i form av ättlingar.(jag är en av dem).

Att jämföra Valloner på 15 och 1600talet med dagens interkontinentala massinvandring är just inget annat än idioti.
Det är ju som att påstå att de Svenskar som flyttade till "Amerikat" under nödåren var de som byggde USA. Hur länge fick en president i USA sitta om han/hon fällde en liknande kommentar som Maud Olofsson?

Robin Shadowes sa...

Ander, aldrig hört uttrycket "bit aldrig den hand som föder dig"?

Carl sa...

bra "fosternära" Maud Olofsson är ett levande bevis på att landet styrs av "oförnuftiga personer" läs manipulerade dumhuvuden. kolla på www.regeringen.se ser man att invandrare jobbar som politiskt sakkunniga år ministrarna.

Vaileth sa...

anders, det stjäls mängder med saker ur förråd och källare i villor och lägenhetsområden runt om i vårt land då en grupp invandrare sätts i en svensk stad. På stan, i affärer, på apotek snattas det och stjäls. Så det är nog inte bara den som saknar en 500-lapp som blir utsatt, tyvärr.
Det är stora, organiserade väpnade bankrån också, med mera med mera,,,,,,,

Anonym sa...

Bra skrivet som vanligt! Du kunde dock ha lagt till det faktum att enligt den senast tillgängliga SOM-rapporten så vill en majoritet av Svenskarna ta emot färre invandrare. (http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_149336.svd) Undrar hur våra valda politiker bemöter det argumentet. Ska nog skriva ett litet brev jag också.

Anonym sa...

Roligt med diskutioner ! Detta var tydligen ett ömt och "hett" ämne wiene kommit upp med.

// Foffe

Anders sa...

utlänningar fjäskar för politiker som ger dom förmåner och bidrag. läste på WWW.sr.se att en civil kvinnlig polis blev misshandlad av undomar. hade de vetat vem hon var hade de väl valt en "vanlig Svenne".Miljöpatisten federjer kväkte ur sig när han blev misshandlad av utlänningar att han "jag är politiker jag stödjer er"
nån invandrare måste väl fatta att det är mer lönsamt att råna Göran persson 1 ggr än att råna hundra fattigpensionärer.flykting förläggnar borde få bild och adress på de som blivit rika på invandringspolitiken så de ochså kan bli kulturberikade när de inte bor i bland invandrare själva.

Anonym sa...

"- Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån." (Dagens Nyheter, 15 november 2006)

"-Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån". (Östra Sörmlands-Posten, november 2007, sidan 6)

”-Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.” (Expressen, 26 juli 2002)


Slutledda ”slutsatser”:

”Innan Sverige byggdes och utvecklades var det ÄKTA SÄRPRÅGLAT SVENSKT. Svenskarna var ursprungligen fullständigt FÖRVILDADE och förhatliga och de förblev så till dess människor som inte var svenskar kom till svenskarna och började bygga Sverige och utveckla det och svenskarna i älskvärd riktning”.


Slutledda,möjliga uppfattningar:

Ifall Sverige byggdes och utvecklades av människor som hatade svenskarna och Sverige, ja då behöver Sverige också i framtiden byggas och utvecklas av människor som hatar Sverige och svenskarna. Ifall Sverige byggdes och utvecklades av människor som kom utifrån, ja då behöver Sverige också i framtiden byggas och utvecklas av människor som kommer utifrån. Sverige behöver därmed byggas av utländsk befolkning som hatar Sverige och svenskarna. Sverige kommer annars inte att byggs och utvecklas vidare och svenskarna kommer annars inte att utvecklas vidare.

Ifall Sverige inte byggdes och utvecklades av människor som hatade svenskarna och Sverige, ja då behöver Sverige också i framtiden byggas och utvecklas av människor som inte hatar Sverige och svenskarna. Ifall Sverige inte byggdes och utvecklades av människor som kom utifrån, ja då behöver Sverige också i framtiden byggas och utvecklas av människor som inte kommer utifrån. Sverige behöver därmed byggas av inhemsk befolkning som inte hatar sitt eget land och folk. Sverige kommer annars inte att byggs och utvecklas vidare och svenskarna kommer annars inte att utvecklas vidare.


VÄLJ SÅLUNDA SJÄLVA DEN VERKLIGA INNEBÖRDEN!

Joakim Larsson sa...

Bra initiativ, Weine! Tyvärr lär du väl inte få så många svar.

Carl sa...

vad gör de gamla politiker som lockat hit alla utlänningar? förmodar att de inte bor i södertälje eller angered eller Rosengård. kan man hjälpa invandrarna att söka upp dom så de för bli kulturberikade, riktigt ordenligt av det nya herre folket.

peter sa...

Skarpt som vanligt Weine,

Vilket bidrag som en enskild kaffeproducerande italienare gör i konkurrensens marknad kan man diskutera. finns inte Zoega väljer man något annat märke.

Delaval, Alfred Nobel eller någon av de andra stora industrimännen som skapat unika verksamheter har i otroligt mycke större utsträckning bidragit till landets utveckling.

Den marginella ökningen av BNP av de sista 100 årens invandrade industrimän har ätits upp av intelligensbefriade politikers vansinnigt generösa U-landshjälp. Märk väl både inom och utom landet.

Erik, Sthlm sa...

Weine torde vara en av landets bättre retoriker. I ett normalt land skulle han ha en egen veckospalt i någon större tidning (låt vara med en chefredaktör som kanske strök ett och annat väl skarpt ord).

Riksdagsledamöter har ju svarat bloggen förut, men risken är väl att de börjar känna igen "den där Rakryggad" och har någon policy om att ignorera. Sådan är respekten för väljarna...

Micke. sa...

Väldigt bra och välskrivet brev till politikerna. Nu ligger det en artikel uppe på Info14.com om detta brev.

Anonym sa...

Tror inte du får så många svar på detta suveräna mail. Tyvärr så kan de politiskt korrekta inte komma med några vettiga svar utan att såga sin egen förda politik.

K:son sa...

Ja, jag tycker det skulle vara intressant att se om det finns en endaste blaska som vågar släppa ordet fritt i en sån här fråga!
Tycker du ska mejla detta brev till höger och vänster så vi en gång för alla får ett bevis på hur pass öppet debattklimat vi har i Sverige!

Blodsven sa...

Inte ett svar. Porrsurfandet tar för mycket tid i anspråk

Anonym sa...

hallå! ville bara tacka för den klara syn du har på våra makthavare och vårt samhälle..
Problemet med invandringen är inte bara att de är så många, det är att de ställer krav...
De som kom till Sverige för ett par decenier såg det som en möjlighet att få komma hit och få ett jobb och få bilda familj.
Problemet med dagens invandrare är att de kommer hit med krav. De vill ha bostad, sjukvård och en massa annat som bara ges till dem eftersom de styrande gör allt för att undvika bråk och att behöva ta ställning. MEN VAD GER DEM OSS???
Jag tycker att vi ska ställa krav på invandrarna. Att de måste ge något tillbaka till oss och då menar jag inte 23 pizzerior till...
Invandrar politiken måste handla om att ge och ta. Vi integrerar dem i vårt samhälle och de ger oss något vettigt tillbaka. Annars finns det ingen anledning till att ta hit invandrare än att höja invånarantalet

//För sverige mot en vettig framtid

Anonym sa...

Suck...till "Anonym"

"Hur kan du säga att Sverige är byggt av svenskar och allt detta innan massinvandringen startade på 70 talet, jag skall ge dig 3 exempel på att så inte är fallet.
Vallonerna som konstruerade och hjälpte till av byggnationen av kanalerna i Göteborg. Italienarna som kom på 50 talet och bodde i baracker bredvid sin arbetsplats på SKF. Finnarna som kom till värmland och hjälpte till med skogsavverkningen. Sedan kan jag tillägga det här. När du går ut och handlar i servicebutiken nära ditt hem på kvällen, är det då en ursvensk som betjänar dig i kassan."

Vallonerna var, har det visat sig, cirka 900 personer. De sysslade för övrigt med metallförädling, inte kanalgrävande. Italienare och finnar har anpassat sig efter gällande seder.

Hur det ska motivera att vi tar in 100000 personer om året som är total omöjliga att integrera och går raka vägen in i bidrag och kriminalitet förstår nog bara du.