18 november, 2008

Jaså, du protesterar? Är du rasist eller?

Snart är det dags för den famösa Salemmarschen. Sorgemarschen till minne av den mördade pojken Daniel Wretström. Han mördades av ett mångkulturellt gäng som jagade, misshandlade och slutligen skar halsen av honom. Salemaktionen är en protest, en manifestation mot det våld som riktar sig mot svenskar för att de är svenskar. Ett rasistiskt våld som inte erkänns av politiker eller fulmedia. Famös eftersom även nationalsocialister deltar i marschen. Som om de inte skulle ha rätt att sörja, minnas och protestera. Sammanlagt brukar det vara 1000-1400 människor som deltar i manifestationen. Någonstans på plats lär maskerade människor från extremvänstern hylla mordet på pojken.

Jag upphör aldrig förvånas över den retorik som etablerats av den politiskt korrekta makten i Sverige. Guilt-by-association, eller associationssjuka som jag väljer att kalla den, innebär att om du har att göra med en suspekt person så är även du suspekt. Och om du deltar i en minnesmarsch/protestaktion där även nationalsocialister närvarar så innebär det att du har (det aldrig definierade) ”kopplingar” till nationalsocialistiska grupperingar. Därför blir alla som deltar i Salemmarschen stämplade som nazister eller åtminstone extremister. Det måste ju innebära att även Daniel Wretströms mamma är nazist, eller hur? Eller kan det erkännas att folk helt enkelt är trötta på svenskfientligheten?

Hursomhelst, om du vill delta i den nionde Salemmarschen är tiden och samlingsplatsen följande:

Lördagen den 6 december
Klockan 16:00, Rönninge station.


För vidare information kan du gå in på http://www.salemfonden.info/.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heter man Ricardo eller Romario, så ställer hela etablissemanget upp och hedrar de drabbade.

Men när man vill hedra en kille vid namn Daniel så lyser samma etablissemang med sin totala frånvaro. Samtidigt skymfas manifestationen av fulmedia som gör allt för att svartmåla arrangemanget som nazistmarsch, just bara för att offret hade ett svenskt namn.

Snacka om höjden av ruttenhet och visad förrakt mot det egna folket!

Anonym sa...

Hoppas ni blir många,många som går med facklorna i mörkret.Låt det bli en vårdkase som väcker patriotismen i Sverige!

Anonym sa...

Läs detta Weine!
http://www.finnveden.nu/?option=com_content&task=view&id=21087&Itemid=2

Anonym sa...

"Hoppas ni blir många,många som går med facklorna i mörkret."

Hoppas istället att VI blir många. För du ska väl också själv delta ?

Anonym sa...

Jag skulle gärna bli en del av "VI" men tyvärr har jag blivit så gammal att min kropp inte längre klarar av sådana promenader.Vore jag 50 år yngre så skulle jag vara där, absolut.Pensionären