20 november, 2008

Rakryggadläsare konfronterar Expressen – igen

Rakryggad Ifrågasättare har nu lagt i en högre växel och har inte bara konfronterat Otto Sjöberg, Expressens chefredaktör, angående deras selektiva offentliggörande av grova brottslingar. Nu har denne även konfronterat Anna Dahlberg, politisk redaktör på Expressen, som i en artikel anser att Sverige bör skicka fler svenska soldater att dö i landet Ingenstans (Afghanistan). Lustigt nog nämner hon att svenska politiker har beröringsskräck när det gäller krig. Lustigt, eftersom hennes svar till Rakryggad Ifrågasättare uppvisar en enorm beröringsskräck hos henne själv. Hennes svar kan du läsa längst ner i detta inlägg. Först ut är dock brevet till Dahlberg från Rakryggad Ifrågasättare:

Anna Dahlberg - Expressen,


Du och Expressen tycks ha den ultimata lösningen på det mesta. I synnerhet då det gäller problem och konflikter på andra sidan jordklotet. Senast gäller det krigets Afghanistan, där du helt nyligen i en krönika bestämt hävdar att Sverige skall pumpa in nya, friska skattemiljoner och utöka sin militära närvaro... Att Sverige helt enkelt skall slåss i Afghanistan! Nå Anna Dahlberg... från det ena kriget till det andra, har du något förslag på vad man skall göra åt kriget här på hemmaplan. Det lågintensiva kriget mot Sverige och svenskarna somdagligen utspelas, och som pågått under lång tid. Och där inget vapenstillestånd tycks vara förestående inom överskådlig framtid...

Som du kanske hört, och eventuellt känner till, så intas och belägras Sveriges städer, orter och byar en efter en den extremt våldsamma och grymma ockupationsmakten; företrädesvis genom (para)militanta trupper från Balkan, stora delar av Afrika och Mellanöstern. Vi tvingas dagligen konfronteras med: sabotage, terrorism, bomb- och granatattacker, bankrån, skolvåld, stenkastning, stölder, gängbildningar, halalslakt, gruppvåldtäkter, djurplågeri, kriminella konstellationer, personrån, mordbränder, intolerans, människosmuggling, lagtrots, mord, vandalisering, misshandel, värdetransportrån, övergrepp i rättssak, miljöförstörelse, organiserad brottslighet, framkallande av rädsla blandallmänheten, bilbränder, iscensättande av fara, inskränkning av trygghet, orealistiska kultur-religiösa krav, pedofili, inavel, absurd grymhet, skövling, snatteri, krav på egna lagar,balkongknuffningar, förslumning, skolbränder, lösspringande kamphundar, könsstympning av flickbarn, bedrägeri, våldtäkter, nedskräpning, utpräglad råhet, hänsynslöshet, tvångsgifte, nedsläpp av stenar från viadukter, religös fanatism, ödeläggelse, hot, hedersmord, skjutningar, ofredande av kvinnor, narkotikahandel, extremt våld i allmänhet, ghettofiering, bilbomber, terrorattacker riktade mot räddningspersonal, kidnappningar, knivskärningar, regelbundna kränkningar av den ockuperade befolkningen, rån och stölder av gamla och handikappade, systematiska rån och överfall på etniskt svenskaungdomar... etc. etc. Samtidigt som etniska svenskar inte längre vågar gå ut i sina egna städer, i sitt eget land... ...och medan landets etniska befolkning lider svårt, betalar Sverige fyrsiffriga mångmiljardbelopp för att få detta utfört...!

- Jo Anna Dahlberg, jag vet vad jag talar om... jag bor mitt uppe i denna verklighet!

Mitt förslag vore att dra hem hela den militära närvaron i Afghanistan, och stället med hjälp av militär lösa det accelererande problemet med araberna, våldet och den muslimska expansionen här i Sverige. Det vi ser i dag är bara islams förtrupper, som banar väg för ett senare totalt övertagande. Först och främst gäller det nämligen att slå sönder de ännu fungerande strukturerna i det svenska samhället och skapa kaos, innan landet tvingas kapitulera och själva det muslimska övertagandet kan bli aktuellt. Detta kommer att bli ett faktum, förr eller senare. Det sker etappvis.

Initialt handlar det dock inte minst om att lamslå basala funktioner som infrastrukturen inom de sociala och samhällsbevarande säkerhets- och räddningssystemen, samt naturligtvis rättsväsendet. Samtidigt som det sker en intensiv infiltration på alla plan; såväl personell som ekonomisk. Det handlar i lika hög grad om en avancerad och destruktiv psykologisk krigföring, där strategin är att succesivt bryta ner moral, kurage och nationell identitet hos svenskarna. Fundamentalt syftar det förstås till att bygga upp en genuin rädsla och fruktan! Om man önskar rädda Sverige, lär det finnas militära insatsjobb för minst en bataljon här under åtminstone ett år framöver. Bara att rensa upp, befria och säkra städer som Södertälje, Malmö, Landskrona, Helsingborg, Göteborg, Eslöv... Karlstad, Växjö, Jönköping... samt flera norrlandsstäder, kommer att innebära mycket personalkrävande insatser. Sannolikt kommer det dessutomatt resultera i en del kännbara förluster för den svenska militären. Men det handlar om Sveriges framtid...

Eller hur skulle du, Anna Dahlberg och Expressen, kunna tänka dig att lösa vår för närvarande mycket svåra nationella situation?

Vänliga hälsningar,
Rakryggad Ifrågasättare

Anna Dahlberg svarar:

Jag svarar inte på främlingsfientliga mejl. Därav min tystnad.
/Anna Dahlberg

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stort j-vla skämt är va dem är fulmedia och våra politiker.
Nu är det j-vla Lissabonfördraget igenom.

Heinrich.

Anonym sa...

Man kan sprida hennes svenskfientliga svar bland folk man känner och uppmana folk att sluta köpa tidningen. Står det något vettigt i denna tidning?
Låta den berömda brödkaveln gå.

30-årigt flyktingbarn sa...

Det där är för stort för att hon ska få in det i sin skalle, ungefär som när vissa en gång hävdade att jorden var rund och inte platt.

Andreas sa...

Så du är en rasist bara för att du talar om hur det står till i Sverige?
Tack för att du kämpar för Sverige. Det är rakryggat av dig!
Antar att minst halva Sverige kan skriva under på att de tycker som du.
Undrar om Anna Dahlberg funderat i de banorna...?

Anonym sa...

Men hualigen för Anna Dhalberg. Man ska inte stämpla folk och ignorera dessa för att deras åsikter inte stämmer in på ens egna.
Mycket dåligt gjort för en privatperson, Extremt dåligt gjort för en politisk redaktör vid namn Anna Dahlberg.

Fosterjordnära sa...

"I din krönika 21/11 framgår det klart och tydligt att du är en krigsförespråkare ,där du inte drar dig för att hoppa på de som är emot krig.

Jag vill i all enkelhet veta hur det kommer sej att det på en redaktion i Sverige sitter en Anna Dahlberg och propagerar för ett Svenskt krigsdeltagande i Afghanistan?
Gör du det inte lite lätt för dej ,när du är säker på att du inte själv kommer att riskera ditt eget liv där nere? Eller att din egen son/dotter behöver göra det.

Finner det som både orimligt och otäckt att du gärna skickar Svenskar till Afghanistan där de uppenbarligen riskerar att bli sprängda i bitar och detta för att Afghanska flickor inte skall gå miste om en utbildning?!!"

Detta skickades till frau Dahlberg i dag 21/11. Får se om hon vill ge mej ett svar ,med tanke på att jag bemödat mej med att inte vara nationalistiskt retorisk.

Robin Shadowes sa...

Tyckte det var ett både bra och sakligt brev. Men fyfan för denna förrädar-kärringen Dahlberg! Fegt att inte våga svara annat med en one-liner-floskel.

Anonym sa...

Mycker bra brev!
Har mailat henne och efterfrågat ett svar på ditt brev! Hon behöver veta att fler och fler tänker sluta läsa fulmedia om de inte kan rapportera om Sveriges största problem idag på ett mer trovärdigt sätt. Fler ocf fler vaknar och inser hur Expressen och övriga fulmedia konstant skyddar kulturberikarna som förstör vårat fädernesland mer och mer för varje dag

/Dr. Sverige

Anonym sa...

Förr var jag aldrig rädd att gå ut, men det är jag ständigt nu.
Det händer ju saker varje dygn, i mitt bostadsområde var det lungt förr, men det är det inte längre, ej heller längre i närmiljön utanför.
Heinrich