21 november, 2008

Landsförräderi med 2/3-dels majoritet

Igår röstade Riksdagen igenom EU:s nya grundlag. Förra gången man försökte få igenom lagen kallades den just för grundlag och det krävs därmed en folkomröstning. Denna gång kallade man det ”fördrag”, Lissabonfördraget, och det krävs därför inte en folkomröstning. Allt som krävs är Reinfeldts namnteckning, vilket han bidrog med innan grundlagen ens var översatt till svenska, samt riksdagens stöd, vilket den fick igår med 243 av 349 röster. I och med fördraget/grundlagen har man gett mycket makt över vårt land till främmande makt – EU. Detta är ett brott mot brottsbalkens paragraf 1, kapitel 19, rörande högförräderi:

"Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år."

Sverigedemokraternas Ungdomsförbund, SDU, har föregått med gott exempel och polisanmält de 243 riksdagsledamöterna som röstade igenom förslaget. Ett mycket bra initiativ av kompisgänget i SDU, även om sannolikheten att fällande domar blir resultatet är försvinnande liten. Att inte försöka ger ju endast 0 % chans, vilket inte är acceptabelt.

Att riksdagsledamöterna länge fört en landsförrädisk politik är inga nyheter, men nu får vi svart på vitt att man inte bara vill upplåta svensk mark åt andra folk utan även lämna över den politiska makten åt främmande makt. Morgondagens generationers dom mot dessa kommer med all sannolikhet att bli hård.

9 kommentarer:

kompis_en sa...

Helt otroligt.
Medias första och största nyhet i morgonnyheterna är - Norge köper inte JAS - Tada!
Inte att Sverige nu är den 25:e delstaten i USE(United States Of Europe)med allt vad det innebär.
Jag kräks över de urusla "folkvalda" som inte representerar svenska folket.

FY FAN säger jag bara.

Tack för mig - over and out.

Anonym sa...

"men nu får vi svart på vitt att man inte bara vill upplåta svensk mark åt andra folk utan även lämna över den politiska makten åt främmande makt"

Står väl inte på förrens våra politiker även smyger in oss i NATO. Utländsk militär på svensk mark innebär att Sverige totalt misster sin suveränitet/självbestämmanderätt.

Känner som Magnus Uggla nu: "Man mår illa".

Anonym sa...

Nej någon demokratis finns inte när det gäller detta med EU. Man är livrädd att låta folket få rösta för man vet vad resultatet skulle bli! OM det vore RIKTIG demokrati så skulle detta naturligtvis avgöras genom en folkomröstning.
Fy faen vilka djävla typer "våra" s.k. folkvalda är på alla de sätt och vis!

Andreas sa...

Heder åt SDU som anmäler förrädarna för landsförräderi!

Anonym sa...

Bra gjort av SDU. Hoppas alla partier som rostat fel aker ur riksdagen.

Det maste bero pa den allmanna fordummningen att inte folk reagerar pa vad detta innebar.

Om folk inte kan se skillnaden pa en oerhort stor nyhet som detta och en banal ointressant nyhet sa ar det nara sjalvmord for oss.

Man varderar tidernas storsta nyhet precis likvardigt med banala ickenyheter, de far samma spaltutrymme. Folk i andra lander har inte samma uppgivenhet infor radikala forandringar.

Svenskarna har resignerat och befinner sig i ett apatiskt tillstand. Det maste bero pa att de kanner att man inte kan paverka nagonting i samhallet, man har gett upp? Det finns ju inte ett enda media organ (bara bloggare) som for folkets talan, en massiv vagg star i vagen for folk som vill uttrycka opposition.

/peter a

Fosterjordnära sa...

Nu kommer kampanjen mot Irländarna (det rakryggade folket)att intensifieras. Skal bli spännande att se kapten Barossos taktik gentemot "de som röstade fel".

Sverige kommer att inom 15 år ha trätt ut ur EU ,regeringen kommer då att vara utbytt till en nationalistisk sådan ,framröstat av Svenska folket.

Tänd vårdkasen! Öka takten i kampen ,gör motstånd!!

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Kompis_en... det finns inte plats för några nyheter av värde i Det Nya Sveriges Kalle Anka-press.

Det finns mycket viktigare saker att rapportera om än att landsförrädarna har sålt ut vårt fosterland. IDOL är mycket viktigare.

För hur skulle väl annars rubriker som dessa hittat fram till tidningarnas förstasidor, och sedan givits högsta redaktionell prioritet före allt annat inne i tidningen... om inte detta varit viktigt...!

Här följer ett litet smakprov ur Expressen "lokala" världsnyheter, från de senaste två veckorna:

Idol-Robin åkte ut: "Jag kommer säkert att gråta en tår"; "Idol-Lars vår hjälte"; "Nytt Idol bråk"; "Programledaren sextrakasserad"; "Idol-Robin chockad"; Idol-Johan: "Är inte bitter om jag åker ut"; "Idol-Alexander stämmer radiokanal efter vikthån"; "Så stylas de för att lyckas i Idol"; "Idol-Anna i tårar"; "Idol-Anna drevs till sammanbrott"...
medan man förstås dessutom bryter ihop stup i ett, kollapsar på löpande band, chockas, löper amok, blir besvikna, och sviks, får nervsammanbrott, blir hysterisk, och drabbas av ett och annat raseriutbrott... i all oändlighet, dag ut och dag in, vecka efter vecka...

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Uppdaterade världsnyheter från Expressen:

"Jag är nervös så in i helvete", säger Linda Rosling om SKRÄCKRESAN!

"Nu vill vi ha barn", säger miljardärparet i EXKLUSIV intervju.

"Vill du gå på date med Jesper?", och här finns möjlighet att svara antingen ja eller nej!

"Allsvenska STJÄRNAN misstänkt för flera våldtäkter."

Har då bortsett från BLIXTHALKA, dagens HJÄLTAR, övriga STJÄRNOR, CHOCKER, SKANDALER, PÅHOPP... och nya gråtattacker från Idol-Anna, samt övriga kända PROFILER, ARTISTER, KÄNDISAR och påtända PERSONLIGHETER... som har rapat, fisigt, hostat, spottat, spytt, trillat av sängen i fyllan eller satt på någon barnvakt i kokaindimmorna... och som inte minns något...

Robin Shadowes sa...

Dumburken, detta öknamn som myntades redan på 60-talet med bara en kanal och inga såpor, ironiskt att det inte har gjort skäl för sitt namn förrän nu.