21 november, 2008

Kurdo Baksi sjunger klagovisan igen

Det var ett tag sedan man hörde av pedofilapologeten och svenskföraktaren Kurdo Baksi. Men nu gör han sig påmind igen. Efter ett inslag i Uppdrag Granskning om den låga boendestandarden i invandrarområden anmäler han fastighetsförvaltaren av bostadsområdet Herrgården i Malmö (som specifikt granskades i programmet). Baksi försöker blåsa liv i myten om strukturell rasism genom sin anmälan. Han säger bland annat att:

– Hade det varit två svenska familjer, där barnen ser ut som han på Kalles kaviartuben, hade man inte agerat så här.

Det är en närmast unik teori, att människors utseende skulle utlösa ett utbrett ointresse av en fastighetsförvaltare att inte vilja sköta sina sysslor. Att man hade skött sig bättre om svenskar bodde i området är ett försök till mytbildning. Det vet var och en som varit i de invandrartäta kvarteren i vilken stad som helst. Det är nergånget, soppåsar i rabatterna, kundvagnar utanför trapphusen, skitigt och ingen bryr sig. Beror det här på fastighetsskötaren? Nej, det är naturligtvis ett samspel mellan de två parterna hyresgäst och fastighetsskötare. Men låt oss inte fastna i detta utan vi går vidare med Kurdo, som lustigt nog är just kurd, Baksis tidigare bravader.

Baksi har försvarat Muhammeds pedofila äktenskap med en nio-årig flicka med orden:
- Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.
(Aftonbladet, 20 april 2005)

Och han anser han att människor med visst utseende ska stå sist i jobbansökningsprocessen. Han redogör för detta på följande vis:
- De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.
(Sydsvenska Dagbladet, 9 januari 2007)

Om jag inte missminner mig tyckte Baksi också illa om valet av finskan Katri Linna till ny DO eftersom hon är europé. Kurdos verksamhet talar sitt tydliga språk, och hade han varit svensk och talat på samma vis för svenskarna, hade han blivit utfrusen från Fina Klubben där fulmedia, politikerklassen och soffdebattörerna med de rätta åsikterna delar upp informationsutrymmet i samhället sins emellan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Denne rasist är förmodligen handplockad av sossarna. Månas begåvning känner vi ju alla till, vad talar för att hennes medhjälpare skulle vara smartare. Hans uttalanden håller samma låga standard som häxans. Dessutom i nedsättande ton om svenskar. Se för helvete till att rösta bort ohyran nästa gång. M.V.H. Blodsven

Andreas sa...

Undrar om han har "riktig asyl" eller om det är en "asylturist" som är här för att jävlas?

Anonym sa...

Tackar Weine för att ha lärt mig två nya ord: "pedofilapologeten och köttsunami". Dessa kommer användas friskt i diskussioner framöver.

midgardsjarlen sa...

Kurdo Baksi kan nog inte hållas ansvarig längre för sina uttalanden.Tydligt är att hans troligen medfödda mentala rubbning nu brutit ut till rent vansinne. Dags för länge sedan att omyndigförklara karln. Möjligen måste han hållas under noggrann uppsikt innan han själv ger sig på små barn.Kan inte hans parti agera.Men dom behöver väl själva vård hela samlingen av dårar.

Anonym sa...

Kan det verkligen vara rätt att få ha barn när man är pedofildyrkare?
Borde inte socialstyrelsen ta och titta på detta?

Robin Shadowes sa...

Alla som tänkt sig en karriär inom politiken borde först genomgå en stor sinnesundersökning, just in case...

Anonym sa...

Robin: Hur många skulle klara testet? Blodsven

Robin Shadowes sa...

Blosven, not many... haha