21 november, 2008

Listan på riksdagsförrädarna

Bloggen Antiism har publicerat en lista på hur riksdagsledamöterna röstade angående att lämna över makten över vårt land till EU genom det s.k. Lissabonfördraget. Listan hittar du här. En del mer kända riksdagsprofiler valde att inte närvara vid omröstningen vilket får sägas vara fegt, i brist på godtagbara förklaringar. Bland de som uteblev var Berit Andnor, Sofia Arkelsten, Luciano Astudillo, Ibrahim Baylan, Mikael Damberg, Rossana Dinamarca, Aleksander Gabelic, Pär Nuder, Lars Ohly, Björn Sydow och Solveig Ternström. Men hela 243 stycken av 349 ledamöter röstade för att Sverige ska avhända sig mycket makt till EU, vilket innebär EU-armé, EU-president etc. Det hela blir mycket intressant med tanke på att Eurabia ska skapas år 2010, vilket är ett samgående mellan EU, Nordafrika och en stor del av mellanöstern. Läs mer om detta här och här. När är det dags att säga ifrån?


Skriv under uppropet mot förräderiet här.

13 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Skriv på petionen med krav på nyval pga av detta landsförräderi.

http://www.petitiononline.com/Sveket/petition.html

kompis_en sa...

Jag är förstummad över vilken uppenbar makt politikerna(landsförrädarna) verkar ha över svensk media idag.
2 dagar efter sveket så finns det inte - ta mig fan - snart en enda notis,artikel om sveket på de största nyhetstidningarna.
På tv inte ett ord längre om Lissabon fördraget - vart är vi på väg?

Svensken (den bedövade massan) ska INTE få reda på hur jävligt ställt det är i Sverige anno 2008!

Jag är kränkt ,förödmjukad och bedragen av de "folkvalda".
Fy Fan säger jag.

Over and out.

Rakryggad Ifrågasättare sa...

De riktiga små fula parasiterna i riksdagen... de ryggradslösa små kräldjuren...
I likhet med Ohly, Nuder, Baylan, Andnor & Co har visat vad de verkligen går för: detta genom sin demonstrerade feghet - att inte ens våga delta i omröstningen. Tvi fan för sån't folk!

Anonym sa...

Robert S

Petitioner hit och petitioner dit. Tror ni verkligen att dom hjälper?

Man lägger ut länkar till petitioner (sktiv på) på många politiska bloggar. När man kollar efter en tid så finns där sällan mer än ett hundratal påskrifter.

Politikerna reagerar inte förrän vi har ett par miljoner underskrifter och det lär vi aldrig få.

Vi hejar på varann men något konkret blir det aldrig. Vi saknar ledare. Karismatiska ledare som är villiga att offra sig för sitt samhälle och sitt folk. Innan vi hittar dom och kan skapa en rörelse kommer inget att inträffa.

Många ställer sitt hopp till SD och tror att dom skall kunna ändra något när dom kommer in i riksdagen. Luftslott.. I och med att riksdagen röstat för Lissabonfördraget är det kört. Partier som SD, ND och allt vad dom heter kommer att förbjudas.

Vår polismakt kommer att underställas EU och oliktänkande i detta land kommer att jagas tills dom upphör att existera. Dom politiska bloggarna kommer att stängas och förbjudas. Så blir det.

Det som behövs är ett väpnat uppror NU men det kommer inte att inträffa. Var finns vapnen och var finns ledarna?

Snart kommer direktiv från EU att avväpna dom c.a 700000 skyttar vi har i detta land. Älgjägare och andra. Dom ses som ett potentiellt hot kan man läsa om i div EU och FN-dokument. (Inte bara svenska jägare utan jägare som innehar vapen i alla EU-länder).

Jag skulle vilja se NU en mobilisering av dessa våra vapenbärande prickskyttar. En arme av 100000 man som marcherar mot Stockholm och sen perforerar Riksdagshuset med kulor från sina älgstudsare. Jagar riksdagsledamöter och regering på flykten. Tillsätter en folktribunal som utser en ny ledning för detta land som återupprättar det samhälle vi hade under ledning av Erlander och hans regering. En regering som värnade om Sverige och Sveriges folk.

Robert S.

Anonym sa...

Det är så sorgligt hur våra politiker och E.U. förstör vårat land. Jag tycker tyvärr att det är kört, jag har nästan gett upp. Men det är väl det dem vill att man ska.
Heinrich.

Anonym sa...

Lennart Sacrédeus hade tydligen inte Guds kraft att luta sig mot så han vågade inte rösta emot det blev ett ynkligt avstår. Jag antar att han med detta vill visa att han gärna stannar kvar vid köttgrytorna.

/AA

Rakryggad Ifrågasättare sa...

STOP, STOP, STOP...
Kryss i taket; GT/Expressen publicerar för en gång skull både bild och namn på en utländsk brottsling; till på köpet en neger!

Han heter Elamin Bashir, är asylturist från Afrika och skulle utvisas från Sverige via Landvetter i Göteborg.
Den oönskade asylturisten Elamin Bashir nöjde sig dock inte med vad svensk lagstiftning/domstol slagit fast - icke önskvärd i Sverige, och dömd till utvising - utan försökte fly från polisen på flygplatsen. Asylturisten från Sudan (som valde att göra sig till brottsling)smet sedan ut på landningsbanan, där han sprang på skyddsvakternas bil... Ja, så kan det gå!

Fast enligt GT/Expressen blev asylturisten från Sudan påkörd av skyddsvakterna. Fan tro det..!

Anonym sa...

Här har du mer stoff att skriva om, eller till.
En rörelse som jag först trodde var ett skojeri. En humorsajt ungefär som 1000apor, men det verkar seriöst.
http://www.ingenillegal.org/

Nr04

midgardsjarlen sa...

Visa din avsky för detta föräderi.
Skriv på protest listan, genast.

Robin Shadowes sa...

Att EU vill avväpna medborgarna är bara ännu ett indicium om hur man planerar en kommande holocaust på etniska invånare.

Andreas sa...

Militärt skolad fältjägare söker jobb.

Anonym sa...

Tyvärr, så har Robert S. väldigt rätt.
Det kommer att bli ett h-lvete i Europa och USA.
Heinrich

midgardsjarlen sa...

Låt detta helvete bli en bumerang. Det är självklart att aldrig ge upp.