29 mars, 2008

Eurabia blir verklighet

EU expanderar i söderled. Så kan man sammanfatta ett EU-projekt som funnits i planerna länge, men som nu presenteras som skinande blankt och nytt. EU ska bilda Medelhavsunion med länder såsom Jordanien, Israel, Syrien, Marocko, Algeriet, Tunisien, Egypten, Libanon, Turkiet, Libyen (som ”observatör”) och Palestina. Den som fått sätta sitt namn på globalisternas projekt är Nicholas Sarkozy, som uppges vara upphovsmakare.

Projektet, tillsammans med Reinfeldts, och andras, ambitioner att få med Ukraina och Balkan ger ett EU som inte alls kommer att vara särskilt europeiskt. Men så är politiken sedan länge död och ersatt med företagspolicy och arbetsgivares behov.

Samtidigt som EU inrättar myndigheter som ska hålla Européernas ”motvilja” i schack, bedriver man samarbete med allt fler diktaturer, exempelvis de i mellanöstern och Kina. Det är för mig helt obegripligt att så få har genomskådat denna fasad.

10 kommentarer:

Johan C Skåne sa...

Weine kan bara instämma ,hur har folk
kunnat missa detta? Alla sk EU-motståndare samt parti som SD och ND är i mina ögon inga riktiga motståndare till EU. Jag ser inga omfattande kampanjer angående Europa-Medelhavspartnerskapet,
Lissabonfördraget eller
det ekonomiska avtal mellan EU och USA (Transatlantic Economic Council) jag tipsade SD kuriren föra året om det sist nämda avtalet. Men det verkade inte vara något dom ansåg som något viktigt.
Alla unioner och handelsavtal är ett steg närmare en världregering(ny världordning).

Nedan en lista bestånde av unioner och handelsavtal som tydligt visar
var vi är på väg.

EU (Sverige röstade ja 1994) http://en.wikipedia.org/wiki/Eu

Afrikanska Unionen (AU) upprättades 2001. http://en.wikipedia.org/wiki/Africa
n_Union

Nordamerikanska Unionen . http://en.wikipedia.org/wiki/North
_american_union

Sydamerikanska Unionen . http://en.wikipedia.org/wiki/Union_
of_South_American_Nations

Stillahavs Unionen . http://en.wikipedia.org/wiki/Paci
fic_Union

Centralasiatiska Unionen http://en.wikipedia.org/wiki/Centr
al_Asian_Union

Asiatiska Unionen . http://en.wikipedia.org/wiki/Asian
_Union

Europa-Medelhavspartnerskapet. Avtalet gäller mellan EU och följande länder : Algeriet, Cypern, Egypten, Israel, Jordanien, Libanon, Malta, Marocko, Syrien, Tunisien, Turkiet och den palestinska myndigheten, Arabförbundet och Arabiska Maghrebunionen samt Mauretanien (i egenskap av medlem i Arabiska Maghrebunionen) Läs mer här: http://en.wikipedia.org/wiki/Euromediter
ranean_Partnership


Transatlantic Economic Council
Ett ekonomiskt avtal mellan EU och USA som för de båda kontinenterna närmare varandra
mot en världregering.
http://en.wikipedia.org/wiki/Trans
atlantic_Economic_Council

http://www.eurunion.org/partner/
euusrelations/TEC.htm

http://infowars.net/articles/may2
007/040507EUUS.htm

Fenrisulv sa...

Jag har alltid varit en varm förespråkare för ett homogent och starkt EU, i begreppets rätta bemärkelse, men dom senaste årens utveckling har fått mig att radikalt ändra den åsikten. Jag tycker Sverige borde lämna denna dårskapens cirkus så länge det finns ens ett uns av möjlighet att göra det.

Nu är det bara en lekstuga för krämare med egna och diversifierade agendor, beroende på vad man tjänar mest på själv. Tanken om ett enat Europa som en kraftig garant för att vi inte exempelvis skall plocka in utfattiga slaskstater och dess befolkning som medlemmar på löpande band har för länge sedan raserats. Nu står tiggare, både i mänsklig hamn och förklädda till "politiker" i kö utanför unionens gränser och tigger om att släppas in, och det fort! Helst igår.......

Anonym sa...

Johan C. ND har skrivit flera EU-kritiska nyheter i Nationell Idag. Så meddela dom om du ska framföra nåt kritiskt. SD har tunga profiler som Björn Söder t ex som pratat om att partiet borde vara för EU och dessutom så är SD infiltrerat av sionsiter som hellre tänker på Israels bästa än Sveriges. Och sionsiterna tjänar på ett Sverige i EU. Dom gillar all centralisering av makt så dom kan stoppa någon sina egna högst upp och styra hela skiten!

Joohan C Skåne sa...

Viseman det räcker inte att endast skriva artiklar .Deras tidning når inte ut till så många.Dom måste köra aktivism med flygbladsutdelning mm ,där dom enkelt sammanfattar hur allvarligt hotet om EU är.När Lissabonfördraget börjar gälla så mister Sverige sin suveränitet och då flyttas nästan all makt till makthavarna i EU och dess herrar som styr bakom kulliserna.Har du några bevis på att SD är infiltrerat? Vad grundar du det på ?Syftar du på Ekeroth bröderna dom är ju Sionister eller är det att tex Björn Söder är Israel vän? Jag tror att mycket kan ha med med att SD gör allt för att göra sig av med Naziststämplen.Jag tror att många i SD är dåligt pålästa. För hade dom gjort sin hemläxa så hade dom förståt att Israel inte är någon demokrati utan snarare än Polisstat.

Johan C Skåne sa...

Viseman en till fråga. Har du en länk där jag kan läsa eller höra det du skrev om att, Björn Söder sagt att SD borde vara för EU?

Anonym sa...

Nationell Idag är snart så stora att dom kan få presstöd i alla fall
OK Johan allt för din skull! (;
Vi börjar med SDs sionsim:
http://www.den-svenske.com/txt/EEZAlkplEybxdVQwnw.shtml
http://www.den-svenske.com/txt/EEluFFAAEFISSRmHVX.shtml
Ja, jag syftar på dom judiska Ekeroth-bröderna, Söder och även många andra tunga profiler. Många av deras bloggar står det "Proud friend of Israel" och på deras nyhetssida lyser sionism tydligt igenom. Nu har dom alltså en jude i partistyrelsen att skryta med också. Och visst mycket beror på rädslan för "rasiststämpeln" och "antisemitismstämpeln", tyvärr.
Och tyvärr verkar det finnas flera invandringskritska bloggar osv som tror att judar är guds barn som nu faller offer för muslimernas antisemitism, trots att det var judar som startade mångkulturexprimentet. Israels politik har stöd av 60% av befolkningen och 40% vill ha total etnisk rensning i landet, så helt odemokratisk kan inte knesset vara. Det finns många som påpekar deras märkliga undfallenhet inför det "heliga landet" i kommentarer på sd-kuriren men sionsimen verkar vara totalt ingrott i SionismDemokraterna!
Det om att Björn Söder mfl tunga profiler i Sverigedemokraterna uttalat sig positivt om EU var en nyhet från Nationell Idag från 2004som jag inte lyckas hitta nu.

Johan C Skåne sa...

Viseman vilka i ledningen förutom Björn Söder talar hjärtligt om Israel och sionism? Jag hade uppskattat om du hittar artiklen angående det EU-positiva snacket.

Anonym sa...

Har du inte märkt hur hela SD-kuriren alltid producerar Israel och judevänliga artiklar? Chefredatören för SD-kuriren visar tydligt sitt ställningstagande för Israel även på sin blogg. Och även dom andra bloggarna som man kan se på vänstersidan på SD-kuriren, visar samma vänlighet. Sök på Israel på SD-kurirens hemsida så får du se! På kommentarerna till deras sionsitvänliga artiklar får dom alltid hård kritik men dom fortsätter ändå i samma stil!
Läs även:
http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2007/01/26/manifestationen_i_karlskrona
Vilket annat parti har en egen manifestation till "förintelsens" offer?

Johan C SKÅNE sa...

Ja brukar inte läsa SD-kuriren det var ett tag sedan jag läste den, men jag får väl ta mig tid att göra det snart.Har du hittat artiklen angående dom EU-vänliga utalanden? Hur längehar ledningen varit Israel vänlig ? Började det i samband med när Ekeroth bröderna blev aktiva i partiet?
Din länk till SD-kuriren fungerar ej.

Anonym sa...

Jag har sökt på Söder på Nationell Idag men den verkar inte finnas kvar. Men jag vet att jag sett den nyheten förut på Nationell Idag och att den var från 2004. I alla fall hittade jag nåt annat intressant. Söder och Jomshof påstår sig blivit "hotade av nazister". Att Söder blev hotad ska tydligen bero på han stora engagemang för expansionsstaten Israel.
http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?notisID=2418&q=bj%F6rn+s%F6der&x=0

Jag vet inte exakt när det började, men här är en artikel om hur Söder anklagar judinnan Helle Klein för antisemitism från 2004: http://www.den-svenske.com/txt/EpZFkuZFEFbOiWvnSx.shtml

Länken som inte fungera ovan var bara Söder som skrev om SDs interna manifestation för "förintelsens" offer. Ingen märkvärdig alltså.
http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2007/01/26/manifestationen_i_karlskrona