23 november, 2008

Satir: Mångfald - Inte med dagens Svenskar

Det politiska läget i Sverige har blivit allt värre och värre under de senaste åren. Över hela landet har rasistiska, fascistiska och nazistiska organisationer och partier växt fram och skaffat nya väljare. Främst då det nazistiska partiet Sverigedemokraterna som har fått mycket uppmärksamhet i media under den sista tiden och som enligt de senaste opinionsundersökningarna hade fått plats i riksdagen ifall det varit riksdagsval idag.

Detta är en mycket oroande utveckling som måste hindras till varje pris då dessa partier kämpar för att etniskt rensa Sverige ifrån de flyktingar som Sverige har tagit hand om i det asylprogram den svenska staten står för. Det verkar dock allt mer uppenbart att det svenska folket inte håller med om hur invandringspolitiken skall skötas, visar många opinionsundersökningar, men trots att vi lever i en demokrati måste det ju inte betyda att majoriteten av folket har rätt. Jag vågar inte ens tänka på vad som skulle hända om det rasistiska svenska folket skulle få bestämma hur den svenska invandringspolitiken skulle skötas. Att det svenska folket inte förstår detta är nog det största hotet mot Sveriges överlevnad. Det svenska folket är nämligen överlag rasister som borde vara glada för de möjligheter det mångkulturella samhället ger oss istället för att sprida lögner om ökad kriminalitet och bidragsfusk.

Själv möter jag, i mitt arbete på försäkringskassan, dagligen människor som flyr från sina hemländer där de lever i ständig skräck för kriminella gäng som rånar, våldtar, mördar samt utnyttjar landet och dess invånare. De människor som har överlevt både detta och den kallblodiga, omänskliga, nödlösa sållning som de genomlider på migrationsverket borde vi i Sverige vara glada för.


Att "de gamla svenskarna" inte vill acceptera "de nya svenskarna" är nog ett av de största problemen i vår tid och det enda sättet att hindra det måste ju vara att hindra dem från att uttrycka sina rasistiska åsikter. Detta kan endast göras genom att göra kritik av invandringspolitiken och invandrarna till ett brott och förbjuda de neonazistiska partierna som till exempel Sverigedemokraterna. Att göra ett sådant påhopp på yttrandefriheten är såklart en stor sak men det är väl det som krävs som att skapa ett riktigt mångkulturellt samhälle. Att bygga ett sådant kommer att bli en storslagen bedrift då det aldrig har funnits ett sådant innan. De har nämligen alla krossats inifrån, men det kan och skall vi hindra med hjälp av en stark stat som inte kommer att tillåta nån kritik av den förda politiken, vi vill ju inte skapa ett nytt Nazityskland...


Jehsh Al-Olvum

11 kommentarer:

Anonym sa...

De gamla svenskarna förutom PK eliten vill inte försörja de nya svenskarna och det finns ingen garanti för att de vill och kommer att integreras i landet. Snarare kommer ännu mer kaos och elände att skapas vilket de gamla svenskarna som vanligt får betala för förutom att de kastas ut från föräkringssystemen och i slutändan blir helt skyddslösa medan personer som Jehsh Al Olvum myser och frikostigt delar ut permanenta sjukersättningar, flerbarnstillägg, handikapp tillägg, rebailitering mm.mm till främlingar som inte tillfört landet ett dyft

Fenrisulv sa...

Ursäkta, men den här insändaren måste väl vara avsedd att fungera som satir? Hoppas verkligen det, för om denna människa som då skrivit detta verkligen tror att detta är sant så Gud bevare Sverige.......Osakligheter och rena lögner staplade på varandra, och man kan ju fråga sig (om det inte är satir) hur i helvete man så fullständigt missat hur verkligheten ser ut idag. Och denna människa skall alltså joba som handläggare på Försäkringskassan? Inte undra på att pengar rinner som en vårflod ur transfereringssyetemet!

Weine Berg sa...

Jo, det är därför det står "satir" före rubriken.

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Anna Dahlberg på Expressen piper högt i dagens Expressen på bästa landsförrädarplats: Varning för Schlingmann!

http://www.expressen.se/ledare/1.1379090/anna-dahlberg-varning-for-schlingmann

Hon varnar för "blågul populism"; alltså att politikerna plötsligt skulle börja att se till Sveriges och svenskarnas bästa.

Uppmaning: Gå in och och läs hennes skrönor om "berikning" och annat PK-trams... otroligt var hon får allt ifrån...

NEJ, DET ÄR INGEN SATIR! (dessvärre...)

Och jag säger: Varning för denna Anna Dahlberg, och i likhet med Fenrisulv här ovan säger jag också: Gud bevare Sverige... för sådana som Anna Dahlgren.

Pelle sa...

Jag blev rätt skitnödig när jag läste detta. Det är inte långt mellan satir & sanning.

Greger Rutgerson sa...

Lysande inlägg! Att det är satiriskt insåg jag snabbt. Satiren har sin poäng i att belysa det orealistiska, förljugna och motsägelsefulla tänkande som ligger till grund för den svenska politiska korrektheten. Alla vet nog att den svenska politiken inte fungerar men man stoppar huvudet i sanden och låtsas om som att problemen inte finns.

Mångkultur är berikande, och ju mer mångkultur desto mer berikande är det. Därför måste allt som motsäger detta och försöker belysa de uppkomna problemen och konsekvenserna demoniseras.

Mångkulturen är en helig ko, och precis som med alla heliga kor så är det enda rätta att slakta den!
Något som tyvärr är en svår uppgift, för dess dyrkare kämpar med allt vad de har för att behålla den vid liv.

be sa...

Den här var så bra att den nästan lurade mig i början.

Spelgalen sa...

Ett litet tips till familjärt söndagsnöje från Expressen...

En av tidningens utomordentligt intelligensutvecklande, allmänbildande och djupt intellektuellt stimulerande familjelekar heter: Gissa kändisrumpan?

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1379368/vad-har-kandisarna-haft-for-sig

Anonym sa...

Vi som överhuvudtaget läser de så kallade rasistiska bloggarna måste lyfta huvudet högre och ställa oss frågan varför vi läser och vad vi kan göra. Jag är en människa som har läst tre års teologi vid göteborgs unversitet samt en journalist utbildning vid göteborgs universitet. Det krävdes högskoleprov och universitets egna prov för att bli antagen. Men vilken dåre som helst(kostar många tusenlappar)kunde köpa sig en journalistutbildning och läsa på kvällstid om de råkar ha ett heltidsarbete. Inte konstigt att journalist kåren ser ut som den gör.

Fredrik V sa...

Ja, kan Bush införa Patriot Act så kan väl riksdagspartierna förbjuda lite nazistiska partier!

Anonym sa...

Instämmer med be, den var bra.
Heinrich