18 december, 2008

Bli en hängiven Rakryggadläsare

Nu finns möjligheten för dig som har en blogg att aktivt ta ställning som rakryggad systemkritiker genom att offentligt visa att du besöker Rakryggad.nu. I och med detta får du också se om det kommit upp några nya inlägg på Rakryggad när du loggar in på din egen blogg.

För att bli en hängiven Rakryggadläsare kan du helt enkelt klicka på Föj den här bloggen här i vänsterkanten. När du gjort detta visas din avatar i vänsterkanten på Rakryggad under rubriken Vi läser Rakryggad.nu. Ju fler bloggar som tar ställning för Rakryggad, ju större spridning och legitimitet får bloggen och därmed den systemkritiska rörelsen. Väl mött, mina vänner!

9 kommentarer:

Rakryggad ifrågasättare sa...

Hoppas Fredrik "Landsförrädaren" Reinfeldt är en hängiven Rakryggadläsare och även läser detta... eller om någon i regeringskanslitet ser det, och vill förmedla det vidare...

Grattis du inkompetente politikernolla och halalslaktare, och som inte skäms för att kalla dig statsminister, samt högt kvalificerade landsförrädare. Nu börjar det verkligen likna något av de miljöer från Mellanöstern, som du uppenbarligen eftersträvar och önskar återskapa i Det Nya Sverige.
Rosengård i Malmö i natt, är ett utsökt vackert skolexempel på att du lyckas med din politik. Kravaller, bränder, stenkastning och raketbeskjutning mot polisen... precis som på TV från arabländerna. Och du... du behöver inte spilla några fler hjärnsläpp på att förbjuda bloggar. Verkligheten och sanningen talar numera varje dag för sig själv. Den ena staden efter den andra faller... och blir obeboelig för svenskar. Tack vare sådana quislingar som du Reinfeldt...

Är du nöjd nu Reinfeldt! Är du lycklig över vad du lyckas åstadkomma! Genom att systematiskt förstöra, plundra och ruinera mitt fosterland! Har den politiska mångkulturorgasmen låtit infinna sig! Förbannade landsförrädare!
Du saknar ju fullständigt respekt för både Sverige och dess etniska befolkning!

Fredrik Reinfeldt: din satans ynkrygg och helvetes skitstövel! Må fan ta dig! Du är en skamfläck för nationen Sverige! AVGÅ GENAST!

Och jag tar fullt ansvar för, och står för varje bokstav... som finns tryckt i denna kommentar.

Anonym sa...

Reinfeldt är tyvärr bara en bricka i spelet när det gäller att skada sverige och den svenska befolkningen. Det finns krafter bortom moderaterna och de andra partierna som ljudligt applåderar förfallet och som virat Reinfeldt runt lillfingret som en marionettdocka. Samma sak skedde när socialdemokraterna hade makten med socialisten Göran Persson (vilken hatade klassklyftor) i spetsen. Därmed menar jag inte att Reinfeldt/G.Persson är utan skuld som vuxna individer och som statsminister/före detta, men precis som man inte kan ge Hitler all skuld för förintelsen (personligen dödade han inte någon så vitt jag vet under sin tid som diktator) eller Stalin all skuld för terrorn i Sovjet, går det inte att lägga all skuld på Reinfeldt eler Göran (socialisten) P. Då hamnar man i syndabockstänkandet trots att 90% av sveriges individer om de själva får/ges makt skulle agera likt dem.
De farligaste är de som inte syns utan som verkar i skuggan av den synliga politiken och media. När det gäller medias rapportering om att ungdomar ställer till bråk i rosengård så vet alla som läser här att det är de vuxna muslimerna som peppar ungdomarna men att det låter bättre att ungdomar kastar stenar/brandbomber etc än att ointegrerbara skäggiga imamer/muslimer och deras ständigt gravida kvinnor gör det enligt media och det politiska etablisemanget. Som vanligt vill man få det till att det handlar om ungdomligt oförstånd. När det handlar om ungdomligt oförstånd så krävs det en dialog enligt polisen. Faktum är att dessa våldsverkare inte är öppna för dialoger då den enda dialog de kan acceptera är att de är kränkta eller segregerade vilket de säger ja till för att sedan hoppas på skadestånd. Jag tänker att det alltid har funnits/finns ett klasssamhälle i sverige och i resten av världen, det vill säga fattiga och rika. Om alla fattiga och segregerade etniska svenskar hade gått samman och slängt stenar på polisen, brandkåren, ambulansen, bussar,tåg etc, vad hade politikerna speciellt socialisterna/vänstern sagt då? Hade de sagt att detta är ett uttryck av vanmakt och segregering eller hade de sagt att nu slår vi ner motståndet oavsett om det blir med blodiga medel? Med andra ord.
Tidigare och innan den stora invandringen stod högern mot vänstern/socialisterna. Idag står inte högern mot vänstern eller vänstern mot högern för att företrädarna har samma lön och privilegier oavsett parti när de sitter i toppen. Då drar vi med intellektuell begåvning slutsatsen att det spelar ingen roll vilket parti vi röstar på. Då gäller det att ta reda på vem/vilka spindlarna i nätet är och oavsett parti. Klanka med andra ord inte på enskilda personer som Reinfeldt eller Mona Sahlin, Dahlberg eller andra. Se istället vem eller vilka som har gett dem deras arbeten och som tycker att det är helt okey för en kommunist i riksdagen att tjäna lika mycket som en moderat trots att de står upp för olika ideologier.
Jag håller med om allt det du, Weine skriver om och jag ger en eloge till rakryggad ifrågasättare. Dock ber jag er att om ni vill höja debatten sluta att fokusera på de synliga förädarna.
Era föräldrar, grannar, arbetskamrater, systrar, bröder etc skulle gärna vilja sitta i knät på Reinfeldt eller Mona Muslim om dom kunnat få en plats där det ingår livstidsförsörjning. Vi som ser att detta är fel är de man vill krossa.

Anonym sa...

Reinfeldt är en bricka i ett stort spel. Han är en marjonett då det finns högre krafter som drar i trådarna. Ett tips. Kolla upp vilka som drar i trådarna så att debattnivån kan höjas.

Anonym sa...

Reinfeldt har knappast någon högre utbildning på universitet. Hans underhuggare/ministrar har ingen utbildning alls. Finansministern har erkänt att jag hade en etta i matematik och det berodde på att jag inte var närvarande under lektionerna i skolan.
MonaSahlin/muslim har heller ingen utbildning som efterfrågas utan hon åkte runt i raggarbilar när hon var fyllda tjugo år och det skedde i göteborg. Vi som tycker att dessa människor är patetiska måste acceptera deras agerande oavsett vi vill eller inte. Vi måste börja kolla upp vilka som drar i trådarna när det gäller alla dessa marjonetter. Ulan

Anonym sa...

Höj debattnivån och se vilka som alltid har djävlats med di fattige. Se di fattige i samhället och arbete för dem innan grupp sätts mot grupp.
Etniska fattiga svenskar finns inte på grund av att bättre bemedlade svenskar ser ner på sina egna/alltid sett ner på sina egna ty de är lata och arbetovilliga. Eller hur?

Rakryggad ifrågasättare sa...

Anonym 1 och 2... mycket kloka ord. Och visst, ni har alldeles rätt. Jag är också medveten om att
bakom det hela finns ett fenomenalt "nätverk" av komplex karaktär; vilket heller inte känner av varken ekonomiska eller nationella gränser.

Det är som ett ondskefullt fata morgana som vilar över samhället och människorna.

Trots allt vill vi ju ändå ha någon konkret individ - som representerar ansvaret... att kunna belägga med skuld. Man måste ju ha någon representant för det onda systemet att kunna "kommunisera" med; i annat fall vore det ohållbart. I detta specifika fall är det förvisso Reinfeldt som representerar det onda och är dess "ansikte" utåt...

Du såväl som jag, är medveten om hur svårt det är att slå söder dessa strukturer av korrumperad makt. Där oftast såväl nationella som internationella ekonomier spelar en väsentlig roll. Det är genomrutten politik på hög nivå.
Det är näst intill omöjligt; åtminstone på parlamentarisk väg.

Det behövs oftast en revolution, en massiv folkresning av de förorättade eller ett regelrätt krig för att städa och rensa upp ordentligt i samhället. Och ett krig komer förr eller senare... ur historisk synpunkt är detta oundvikligt. Lågkonjunktur, hög arbetslöshet och stora
folkvandringar som med olika medel gör långtgående anspråk på socialt utrymme och besätter ens egna territorium, är mycket gångbara ingredienser för ett krig.
Ur detta perspektiv står människan mer eller mindra kvar på ruta ett.
Lagret av kulturfernissa är i dessa hänseenden ganska tunt!

"Era föräldrar, grannar, arbetskamrater, systrar, bröder etc skulle gärna vilja sitta i knät på Reinfeldt eller Mona Muslim om dom kunnat få en plats där det ingår livstidsförsörjning."

Det är väl just detta faktum som du beskriver, som utgör själva kärnan, och som är primus motor och ryggraden för ett system skall kunna etableras, permanentas och leva vidare.

Och jag vill påstå att det i första hand ofta är misslyckade, svaga och hämmade karaktärer som i första hand faller för frestelsen.
Särskilt då man anar en position som andas makt och där man ges möjlighet att bestämma. (Detta är partifunktionärer, lokala politiker och tjänstemän bra exempel på.) Och som här ser en möjlighet att kunna hävda sig (genom att trycka ner sina medmänniskor...)

Ja visst, och här går det att dra en parallell med Hitler-Tyskland.
Många av dem i nazitoppen hade en bakgrund av tvivelaktig karaktär... som hönsahandlaren Himmler. Men med rätt kontakter, maktmandat och en stilig uniform, så var hans lycka gjord!

Och så länge man inte protesterar, är man underförstått med.
De "civila" tyskar som protesterade i 30- och 40-talens Tyskland, antingen sköts eller hamnade i läger, samtidigt som då många i stället teg och valde att tjäna sitt livsuppehälle i symbios med systemet. Passivt men ändå inte!

Sak samma i Sverige; de som protesterar blir inte direkt skjutna... eller hamnar i läger, men dock hamnar man ute i kylan.
Detta genom sofistikerad social utpressning. Är du med oss eller inte...? Och vilket aldrig går att bevisa eller ta på... Den DO är ännt inte född som kan hantera dessa former av diskriminerng!

Självklart, alla ser om sitt eget hus och sin familj och vill tjäna pengar och leva ett ekonomiskt gott liv. Idealismens tidevarv är kört... om det överhuvudtaget funnits något sådant begrepp som idealism... Nej,hellre blundar man och får sitta till bords med de stora pojkarna!

Det är så korruptionen föds... eller varför inte prostitutionen; den diametrala motsatsen till rakryggad!

Problemet är förstås människans inbyggda girighet, som gör henne så kolossalt lätt att korrumpera.

Att makt korrumperar lär säkert redan gryningsfolket ha upptäckt.

Nej, det står helt klar: det skall inte mycket till för att föräldrar, grannar eller syskon skall blunda för sanningen... Dessvärre!

Weine Berg sa...

Ja det är klart att Reinfeldt/Persson inte är några hjärnor bakom politiken. Politikerna finns enbart till för att vi ska tro att vi har ett val.

Robin Shadowes sa...

Exponera dom svin som arbetar bakom kulisserna och som definitivt inte gillar uppmärksamhet, the real puppetmasters. Dom som gömmer sig i och har svurit sin lojalitet till frimurarloger. Det är bara en lögn när dom svär sin presidented, premiärministered eller vad det nu än är. Logeeden trumfar alla andra eder.

Anonym sa...

laste toalettpappret expressen idag.
Dar ar en intressant ledare av Anna Dahlberg.
Den 21-12-08.