18 december, 2008

Dorazio i nytt blåsväder

Tidigare har jag skrivit om att en extremist, eller rättare sagt en marxist, utsetts till Årets Svensk (läs här, här och där om detta). Anita Dorazio (född: Anita Palm) på Lidingö var den lyckligt lottade att av en handfull jurymedlemmar bli utsedd till detta eftersom hon hjälper illegala invandrare från att i enlighet med avslagen asylansökan ska utvisas. Det intressanta i detta är att hennes brottsliga aktivitet inte är en bisak, utan själva anledningen till att hon fick den eminenta titeln Årets Svensk. Fokus jury har därmed uppmuntrat till brottslig aktivitet.

Nog om detta. Nu har en rakryggadläsare tipsat bloggen om att det inte är första gången hon blir omhuldad med utmärkelser av de med rätt åsikter. Den 17 november i år fick Dorazio nämligen Teskedsordens stipendium på 50 000 kronor. Även Josef Fares fick detta pris med motiveringen att de båda ”arbetar för ett mer tolerant samhälle, mot fanatism”. Underligt, jag tycker att samhället blir alltmer fanatiskt med inriktning på ökad ”mångfald” och islamisering.

Dorazio får sitt pris för sin ”outtröttliga kamp för ett mer medmänskligt och mer tolerant samhälle där alla människor ska få plats och respekt.” Det är väl där pudelns kärna ligger – alla människor ska få plats och respekt i Sverige. Men kanske det inte har gått upp för Teskedsorden, Fokus eller Anita Dorazio att tolerans inte kan uppnås om man integrerar en intolerant religion som islam i Sverige. Tolerans uppnås heller inte genom att rota olika etniska grupper i samma samhälle – vilket historien klart och tydligt visar både i modern tid och i äldre tider.

Nu har man upphöjt dumhet till godhet – och det får vi lida för. De som bestämmer lever i sin egen bubbla i trygga svenska bostadsområden med problemen på armlängds avstånd. Problem de inte vill ta i med tång. Det är dags för oss, som inte får plats i dessa bubblor, att resa oss. De utan stolthet, civilkurage eller skam i kroppen kan förbli passiva. Vi andra gör det inte längre. Nu är det nog. Nu är det dags att säga ifrån.


Fotnot: Om du har några frågor kring utmärkelserna kontakta ordförande Anneli Rogeman, 08-769 86 11 eller styrelseledamot Camilla Nagler, 08-696 84 82.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nedan är hämtat från bloggen rum 237 som på en förtjänstfullt sätt definerat Anita Dårasio "baticus-witchae".

http://rum237.wordpress.com/2008/12/12/batikhaxa-baticus-witchae/

Kriterierna för att bli en certifierad batikhäxa är varierande, men det finns ett tiotal gemensamma nämnare som är odiskutabla.

1. Kvinna
2. Minst 40 år gammal
3. Struntar i sitt utseende
4. Extremt politiskt korrekta åsikter inom ämnena Feminism och Integration
5. “Ångvält” och allmänt gapig i politiska debatter, oförsonlig om åsikten inte är på invandrare, låginkomsttagare och kvinnors sida. Uppfattas i diskussioner som “elefant i växthus”
6. Dålig/ingen koll på hur system och verklighet fungerar eftersom hon mentalt lever kvar i 70- och 60-talet. Tänker ofta med hjärtat hellre än hjärnan
7. Har haft en trygg och problemfri uppväxt, men tror sig ha haft det väldigt svårt
8. Adressen ska vara i fina välbärgade kvarter, men hjärtat ska finnas i förorten
9. Svag för dikter, syslöjd, teater och skulpturer i ekologisk lera föreställande kvinnors underliv
10. Omedveten om att hon är en Batikhäxa

Utöver dessa kriterier kan Batikhäxans egenskaper variera. Hon kan vara från Sydamerika såväl som Sverige. Hon kan vara flata såväl som heterosexuell. Glasögon är inget krav, men är vanligt förekommande. Parning sker oftast med invandrade män. Könshåret på männens skrev får gärna vara längre än själva penisen.

Tyvärr är Batikhäxan idag utrotningshotad. Den sista stora arten av Batikhäxor i Sverige kan spåras till 70-talets hysteriska feminister. Sedan dess har i princip inga nya Batikhäxor skapats i någon nämnvärd utsträckning. Sverige har dock gjort sitt bästa för att ta in Batikhäxor utifrån, som t.ex. America Vera-Zavala, men denna import har haft marginell effekt på beståndet. I takt med att häxorna blivit äldre och inga nya har producerats så spår forskarna att arten kommer förminskas avsevärt inom de kommande åren. År 2050 räknar man med att de upphört finnas till helt.

/237

Obs, alla kopplingar mellan texten ovan och riktiga Batikhäxor, levande eller döda, är rent sammanträffande. Inga Batikhäxor skadades under nedskrivandet av denna text. 237 lägger ingen värdering i om Årets Svensk 2008, Anita Dorazio(bild), är en Batikhäxa eller inte.

Jimmy S. Windeskog sa...

Ondska, detta är geniun ondskap. En människa som inte mår bra och förmodligen dras med ett självhat ges utrymme att utveckla detta till ett rent folkligt hat.

Frågan är vad man skall göra med sådana här människor i ett framtida samhälle, jag tror att ren avprogramering som man använder mot hjärntvättatde medlemmar i religiösa sekter kan bli aktuell.

Det skulle säkert bli en psykisk smärtsam rebailitering, den här männikan är inte helt frisk.

Anonym sa...

Häxan är en häxa utan bakgrund och det är på detta vis som häxan kan ge sin häxmentalitet. Han eller hon kan fortsätta med sina häxerier och om någon ställer frågsn vad sysslar ni med så är det rasistiskt och då blir det minst hundra tusen i skadestånd.

Anonym sa...

Tur så är väl arten på utdöende! Men har en känsla av att det finns äggkläckningsfabriker, i form av vissa ungdomsförbund. Mp verkar ha en förkärlek till den här typen av tanklösa käftglappare. Med ett sådant språkrör, kan man inte förvänta sig att vi skulle få en bättre värld i framtiden. Går väl knappast att finna någon eller något, som överskattar sin egen betydelse i det stora hela. Ex. på hycklarnas glappande är väl Röwaidas taxiåkande, samt den värsta glappkäften Maria Wetterstrand, som stolt påpekade att hon flyger skytteltrafik till Finland för att hennes barn ska vara tvåspråkiga? Betänk att det finns idioter som röstar på skiten dessutom. Håhåjaja..Blodsven

Anonym sa...

Hoppade över detta utmärkta bildande inlägg i går. Varför, jo jag tycks ha utvecklat en psykisk allergi vid åsynen av denna vidriga ickemänniska. Fotot av henne borde pixlas hårt, föresten även i verkligheten så man slipper lida om man träffar henne på gatan. Gör jag det skall jag placera en "trotoarpizza" på hennes 45-or.
Jimmy, har du belägg för att avprogrammeringen verkligen funkar. Själv tvivlar jag på att den tex. skulle funka på ett salvelsefullt fruntimmer från Jehovas vittnen. Där fick dom nog byta hela hjärnan. Har Dåratjo verkligen en hjärna så går den på tomgång och över tiden.
Broder Blodsven, trevligt att träffas! Ang. ...waida/wetterstran ingår väl deras infernaliska taxi/flygåkande i nån ny fräsh miljöplan. Dom vill göra sitt yttersta att köra slut på bränsle. Tack för länken till rum237artikel. säger midgardsjarlen