19 december, 2008

Blogg ondgör sig över Rakryggad – får svar på tal

För några dagar sedan upptäckte jag en blogg som hade besökt min blogg och blivit mycket upprörd. Rakryggad kallas ”en förskräckligt skrämmande sida”. Jag lovade blogginnehavaren att bemöta alla påståenden i bloggartikeln, som kan hittas här på bloggen Rajtantajtan. Först ut är deras artikel Sverige åt svenskarna? Därefter mitt svar.


Sverige åt svenskarna?
Sverige står just nu i ett läge där både Migrationsverket och Högerns nickedockor poliserna borde anmäla sig själva för brott mot mänsliga rättigheter och tjänstefel. Att de ens KAN skicka halvdöda människor till helvetets krigsländer utan att någon med makt bryr sig? Hur lång tid ska det ta innan våra, folkets åsikter, faktiskt syns i åtgärderna som borde komma. Jag hittade en förskräckligt skrämmande sida idag när jag sökte på politiska bloggar;
http://www.rakryggad.nu
En rasistisk propagandasida som använder slagorden som förvränger deras egentliga åsikter. De påstår att rasism är när invandrarna tar över Sverige. VA? Vem ger endast svenskar rätten till mark där det går att leva, rätt till natur där det går att odla mat, rätten till ett samhälle som kan byggas upp ännu mer med fler invånare? Vem ger oss rätt att själva behålla det vi hade turen att bli tilldelade för bra länge sedan och stänga ute andra eftersom de hade oturen att födas i en annan nation?


På hemsidan har de propagandabilder med uppsminkade (inte alla möjligtvis) blonda flickor som blivit misshandlade av invandrare. De TOTALIGNORERAR de som faktiskt blivit mördade och misshandlade av svenskar. Idioter finns överrallt och ska vi bli av med dem kan vi lika gärna införa fritt mördande i Sverige. En etnisk rensning skulle inte lösa problemet eftersom det skulle reslutera i att bara idioter blir kvar i Sverige, ingen skulle vilja ha med er att göra, andra länder skulle bojkottar er och ni skulle sakta men säkert bli TVUNGNA att acceptera andra människor på jorden. Ni är inga supermänniskor.


Och amerikaner är också invandrare, fast de flesta är vita. Vem har sagt att de har förtur i invandringen bara för att de är kär i en svensk flicka medan den halvförlamade mannen från Hedemora som inte kan göra någonting ensam ska försöka överleva ensam på en flygplats i Bagdad till han ger upp och dör inte får komma in i Sverige? Jo, lagboken. Migrationsverket anser det som viktigare att folk som har hälsan och är kära och lyckliga får flytta in enklare än de som behöver vård och har en trasig familj utan framtidsdrömmar.


Ollonsverige. Hoppas du är lycklig Weine Berg.


Hejsan Rajtantajtan,

Du beskriver min sida som en ”rasistisk propagandasida” som ”förvränger deras [Rakryggads] egentliga åsikter”. För det första tror jag du har ett defintionsproblem – du slänger dig med fraser du inte kan förklara. Vad är rasistiskt med Rakryggad? Du hävdar att bloggen påstår att rasism är ”när invandrarna tar över Sverige”. Mig veterligen har jag aldrig påstått detta. Däremot har jag påstått att makthavarna är rasister eftersom de anser att svenskar är lägre stående människor (”enfald”) som behöver berikas (”mångfald”) för att duga. Enligt wikipedia är rasism ”ett ord som beskriver uppdelningen av människor i ett rassystem där vissa raser är underställda andra". Detta stämmer helt och hållet in på påståendet om enfald/mångfald. Alltså, var i min blogg hittar du de åsikter du påstår jag har? Det är lätt att klistra på en människa åsikter och sedan debattera mot dessa påklistrade åsikter, men det är oerhört lågt.

Vad är propaganda? Enligt samma uppslagsverk är propaganda ”…meddelande eller framställning avsedd att föra fram en agenda”. I det avseendet är alla politiska verk, hemsidor, flygblad etc propaganda. Så även Rakryggad. Så även din blogg.

Du undrar också vem ”ger endast svenskar rätten till mark där det går att leva, rätt till natur där det går att odla mat, rätten till ett samhälle som kan byggas upp ännu mer med fler invånare? Vem ger oss rätt att själva behålla det vi hade turen att bli tilldelade för bra länge sedan och stänga ute andra eftersom de hade oturen att födas i en annan nation?” Svaret är enkelt. Svenskarna byggde detta land, alltså är det svenskarnas rike (Svea Rike>Sverige). Precis på samma sätt är det med alla andra länder. Äras den som äras bör – blod, svett och tårar har offrats för ett tryggt land som nu håller på att raseras av dina gelikar. För övrigt är det inte otur att till exempel mina föräldrar födde mig. Det är inte otur att en människa föds på ett visst ställe, utan resultatet av en mans och kvinnas möte. Trodde du hade grundläggande biologikunskaper.

Vad skulle du säga om Burundi översvämmades av invandrare från hela världen? Svenskar, holländare, japaner, indier, australier, italienare, spanjorer, fransmän, schweizare, pakistanier, britter etc så till den milda grad att burundierna blev undanträngda och åsidosatta i sitt eget land? Skulle du kalla de burundier som gör motstånd mot detta för rasister? Precis samma process sker nu i Sverige. Inom två generationer är vi svenskar i minoritet, i vårt eget land. Varje motstånd mot detta stämplas som rasism. Du är en bricka i denna stigmatiseringsprocess.

Du skriver också ”[Rakryggad] TOTALIGNORERAR de som faktiskt blivit mördade och misshandlade av svenskar.” Detta är inte helt sant, men å andra sidan är bloggen inte en nyhetssida som utger sig för att täcka in allt som händer. Bloggen försvarar svenskarna och det fria ordet. Rakryggad och andra systemkritiska företeelser fyller ett enormt vakuum som fulmedia varit med och skapat.

Du påstår också att jag hävdar att amerikaner ska ha förtur i invandringen till Sverige. Detta har jag verkligen aldrig påstått. Jag vill absolut inte ha hit hordvis med amerikaner. Du nämner de vita i USA. Kan berätta för dig att de vita redan är i minoritet i Kalifornien, Texas, Arizona och några andra grannstater. Har de gått tillräckligt långt för att bevisa för dig att de inte är rasister eller dröjer det tills de är utplånade från jordens yta innan du ger dem domen oskyldig?

Till sist vill jag inflika att du verkar tro att de som kommer till Sverige och söker asyl är flyktingar. Glöm det. Hela 95 % av de som söker asyl i Sverige kan inte definieras som flyktingar enligt FN. Detta kan du se i Migrationsverkets statistik över utdelade uppehållstillstånd. De riktiga flyktingarna blir utan hjälp i Afrika och i Asien för Sverige lägger så mycket resurser på att integrera Ahmed i Rosengård. Det är den sorgliga sanningen.

Och nej, jag är inte lycklig. Då skulle inte Rakryggad existera. Rakryggad behövs. Det beror på ditt ”Ollonsverige”.

29 kommentarer:

Andreas sa...

Sorgligt att det finns systrar och bröder i det här landet som resonerar som hon gör. Hur naiv får man vara egentligen? Man kan inte tro gott om alla.

Att klart alla fattiga ska få komma till Sverige och få en bra bostad och få äta sig mätta och pengar på fickan. Vi i Sverige har jäääätte mycket pengar och vi har sooolidaritet så pengarna räcker till alla.

Nä det är inte så enkelt. Man man något i huvudet och kan räkna så ser man rätt så lätt att vi har ett system där ca 3 miljoner arbetar och betalar skatt. Ca 3 miljoner som är under 18 och kostar pengar och 3 miljoner som är över 65 och har pension och som får pengar på vad de tjänat in när de jobbat.

Då kan man inte ta in hur många som helst som kostar pengar och inte arbetar och gör rätt för sig. Det är ett bräckligt system som räcker till de som sköter sig.

Så nej vi är inte rasister bara för att vi kan räkna.

Jimmy S. Windeskog sa...

Fatd Weine - du glömde ju att berätta om dessa slagna flickor du mismkar upp innan de får vara modeller på din sida!

Anonym sa...

Hehe, väntar med spänning på respons ; )

Mvh Melker

Anonym sa...

Vart är dessa "uppsminkade" kvinnor egentligen?

christian sa...

http://www.metro.se/se/article/2008/12/19/07/2502-22/index.xml

Det nya sverige är fantastiskt snart har vi väl skolavslutningarna i mosken

Rakryggad ifrågasättare sa...

Av sådana där "Rajtantajtare" går det väl minst 13-14 på dussinet! Och om man redan inte visste det, så vet man det nu: att inte försöka iscensätta någon polemik med Weine Berg på Rakryggad!

Det är ett ganska utsiktslöst projekt; i synnerhet när man inte har något annat än gammal unken skåpmat att komma med...

Andreas sa...

christian jag är döpt i Bräcke kyrka en jättevacker träkyrka som ligger på en höjd. Min mormor och morfar ligger begravda där. Jag har massor av minnen därifrån. Jag har gått på julotta där på julaftons-morgon. Nu är måttet rågat. Fy fan för denna mångkultur. Jag hatar verkligen den. Att inte barnen får vara där längre. Blir lite ledsen i ögat. Jag kommer ihåg Bräcke i början på 80-talet. Det är en liten småstad, med en åldrande befolkning. Allt är frid och fröjd där. Sen så kom flyktingförläggningen till Gällö och sen kom flyktingarna till Bräcke. Med allt skit som dom har med sig. Det var en riktig sorgens tid. Känns som att mitt barndoms Bräcke nu är skändat.

Greger Rutgerson sa...

Christian,

Inte helt osannolikt.

"Skolverket, diskriminerings­ombudsmannen och utbild­ningsminister Jan Björklund (FP), är alla överens när det gäller skolavslutningar i kyrkan.
– Det är inte förbjudet att vara i kyrkan. Men betoningen får inte ligga på det religiösa, säger Mattias Ragert på Skolverket."

Självfallet hade inte Jan Björklund med company sagt samma sak om det hade handlat om skolavslutningar i moskén.

Det nya Sverige är ett laglöst mångkulturellt kaos men bara för en viss tid: när islamisterna får makten i vårt land blir mångkulturen utrotad. Då blir det till slut ordning och reda i vårt land, men av ett helt annat slag. Sveriges rikes lag är då ersatt av sharia lag!

Anonym sa...

underbart weine ! härligt att läsa hur du smiskar dom! vässat pennan med bryne? huuu vad bra ! /robert

Anonym sa...

Idag sker skolavslutningar i kristna kyrkor och personligen anser jag att både kyrkor och moskéer är skit.

BefriaMedia sa...

"Vem ger endast svenskar rätten till mark där det går att leva"

Den kommentaren avslojar rajtantajtans hela tankande.

Hon har som grundforutsattning att alla manniskor pa jorden har ratt till svensk mark. Med den logiken skulle alla folk ha ratt till varandras mark, det vore bra om vi svenskar hade ratt till Norges mark (olja), det skulle klara upp statsskulden.

Det ar en invasionsattityd, ungefar som nar Saddam invaderade Kuwait, han tyckte sig ha ratt till den Kuwaitiska marken (oljan). Sadant tankande leder till invasioner och krig.

Det hjarnan gar inte att radda. Det tyder pa komplett idioti, men manga unga tanker sa, hur och nar blev de sa?

Larsson sa...

Jag väntade mig också ett svar på sminkningen men det är väl föga troligt att denna oupplysta person ska ha följt med i media händelserna senaste åren eftersom personen i fråga verkar ha så frånvarande kunskap om situationen i dagens Sverige.

Det är som att höra ett barn ge sin lösning på världens hungerproblematik.
"Ge alla fattiga ett bankomatkort så kan dom ju hämta pengar ur bankomaten och handla mat".

Så enkelt löser man problemen...

Reichminister Lebensraum sa...

Jag måste bara berömma dig Weine Berg,du bemöter kritiken på ett klockrent sätt :D Skulle bra gärna se dig i debatt med några av våra riksdagspolitiker. :D

Jonas sa...

Weine hade totalförlöjligat våra nuvarande politiker i en debatt.

Partistart någon? :)

Robin Shadowes sa...

Herre gud vilken naiv människa! man tror knappt det är sant. Rajtantajtan kommer förmodligen fortsätta lalla om solidaritet och allas rätt till Sverige t o m när hennes muslimska överherrar för henne till stupstocken.

Anonym sa...

weine är bäst....en helt otrolig skribent....

GOD JUL O GOTT NYTT ÅR

mvh

Patrik

Crille sa...

Som vanligt är du otroligt duktig på att svara, fattar inte att de ens vill försöka sig på det. För du kan din sak måste jag säga, alltid lika roligt att läsa hur du fixar dom på ditt sätt.
Fattar inte hur en del tänker. Propaganda bilder, tål hon inte se sanningen, det är väl det som är problemet för många, de vill inte se.
Enligt en gammal uppslagsbok jag har står det. Rasist. Person som förföljer dom även i sitt hemland.

Tack för en trevlig morgon läsning

//Crille

Anonym sa...

Rajtantajtan är bevisligen liberal. Dessa människor är av övertygelsen att alla har rätt att flytta var som helst och slå läger. Med samma logik borde de alltså välkomna objudna gäster i sina egna hem, eftersom ingen tydligen har rätt till sitt eget land.

Liberaler är det största hotet mot vårt samhälle. Det är dessa som raserar det vi byggt upp och pissar på hela den västerländska kulturen. Liberalismen är som ett gift. Mycket värre än socialdemokrati och kommunism.

Anonym sa...

Haha...vad ska man säga, reagerade mest på samma replik som Befria Media. "Jag bjuder hela världen på vad ni vill ha" attityden vittnar om ännu en fjolla som svävar i det blå. Men som sagt, uppvaknandet kan bli obehagligt. Förvånar mig inte, om hon ropar på rakryggat folk när verkligheten kommit ikapp. Tack än en gång Weine, för ditt oavlönade slit i dårarnas paradis. M.V.H.Blodsven

Anonym sa...

PK människor brukar inte ha alla indianerna i kanoten.

http://tjuvtittat.se/tidningar/det-vet-val-alla-att-asiater-inte-kan-kora-bil/

Anonym sa...

Observera att Åsa har skrivit en kommentar och hon erkänner sig besegrad, vilket jag tycker är starkt. Tydligen var blogginlägget 8 månader gammalt och hon har till viss del ändrat åsikt till idag. Vilket är bra tycker jag. Kanske Rosengårdincidenten har bidragit. Sverige har tagit ytterligare ett kliv mot inbördeskriget.

Stefan S

Anonym sa...

Snacka om att "Rajtantajtan" blev "Shot down in flames" :-)

Weine härskar! Mycket bra med någon som verkligen kan ge svar på tal! Du borde vara stadsminister!

Anonym sa...

Har inte varit inne på "hennes" blogg, nog med texten ovan för att placera i nonsenland. "Rajtantajtan?", det låter inte som en kvinnlig individ, möjligen en förvirrad flata men troligast en finnig snorvalp kvar i trotsålder. Ingenting att bry sig om alltså. Fr.o.m. nu totalt negligerbar.
säger midgardsjarlen.

Anonym sa...

Gick i alla fall in på lilla Åsnas blogg och vad fann jag. Ett omoget flickebarn som e sååå osäker på vad hon skall bli. Nämen ett vaaanligt jobb vill jag inte ha, har pratat med mamma och pappa om att kanske skriva och rita. På lilla Åsnans blogg stod ngt om anarkism/syndikalism vilket föranledde mig undra om hon var ett barn av rödvinsvänstern. Hoppas min kommentar hamnade rätt. I vilket fall som helst kan vi nu avskriva henne som en tänkande varelse. Ingenting att bry sig om alltså. säger midgardsjarlen

Anonym sa...

Klockrent som vanligt Weine!
Skulle vara intressant om någon mångkulturförespråkare någonsin kunde svara på dina svar, men de inser fördmodligen sina begränsningar snabbt efter dina svar =) Man kunde hoppas att de vaknar upp och inser den bistra verkligheten i dagens Sverige lika snabbt!

/Dr. Sverige

Anonym sa...

Förbaskat bra skrivet besvarat. Tror knappast att hon kommer med någon respons av relevans för ämnet.
Och vem är då dessa, som henne? Som så hårt reagerar över att folk reagerar över invandringspolitiken som förs i detta Sverige av Idag?
Min gissning, är att hon, liksom de flesta utav de andra, inte ÄN lever i område med tät invandring. Utan bor i områden där det såklart nästan rakt igenom är svenskbebott. Hon läser tidningar, ser på TV och andra fulmedier där sanningen hela tiden målas om med penslar.
Rajtantajtan, vad vet du egentligen om det du skriver om? Dum fråga egentligen, eftersom frågan samtidigt besvaras i ditt brev till rakryggad. Ingenting.

Är det fel att älska sitt land? Är det fel att älska sina landskamrater? Är det fel att överhuvudtaget vilja ha kvar sitt land? Är det fel av mig som svensk, att Inte vilja bli en minoritet i mitt eget land? Är jag rasist nu? I Rajtantajtans ögon är jag nu det skulle jag tro.

Tack för ordet.

Bror Fritte

Anonym sa...

Väl skrivet! Du fyller en viktig funktion i samhället. Fortsätt leverera kritiken och försvara Sveriges integritet.

Anonym sa...

Rajtantajtan har ju en nedlagd
Anarkism / Syndikalism - länk
så det säger väl en del om vederbörandes åsikter bara det....

Anonym sa...

Snacka om svar på tal, jag absolut älskar din vassa penna/tunga! Du gör ett super bra jobb, fortsätt med det!