15 december, 2008

Blogg anmäld för att ha publicerat sanningen

Etablissemangets oro för den fria bloggvärlden växer exponentiellt, tycks det. Inte nog med att fulmedia startat bloggsidor för att samla bloggare i sitt grepp, nu anmäls bloggare för att ha publicerat sanningen. Det gäller bloggar som upplyst medborgarna om sexbrottslingars identitet och bostadsadress. Vem vill ha en sexbrottsling i samma kvarter som sina barn?

Man namnger inte vilka bloggar det rör sig om, men en inte alltför vild gissning är att det först och främst handlar om bloggen Kriminellt, och i andra hand bloggarna Fria Nyheter och Sexoffender. Samtliga tre bloggar gör ett föredömligt arbete för ett tryggare samhälle. Men nu har anhöriga till de s.k. sexbrottslingarna reagerat och anmält sidan till Datainspektionen.

Det är naturligtvis tråkigt att oskyldiga, i det här fallet anhöriga till sjuka kräk, ska drabbas, men den stora massan medborgares säkerhet går i första hand. Särskilt när det gäller kvinnor och barn.

Dessvärre kan det här fallet utnyttjas till en mer genomgripande juridisk förändring av spelreglerna kring bloggandet om det vill sig illa. Detta med spjutspetsen riktade mot ovan nämnda kategori bloggar samt naturligtvis de politiska bloggarna så att de kan minimera bloggarna som visar upp den fula sidan av Det Nya Sverige.

4 kommentarer:

Larsson sa...

Intressant hur media börjar diskutera att kriminalisera möjligheten att publicera namn och bild på pedofiler.

När det handlar om att kartlägga den lilla klick aktiva nazister så går det bra att kartlägga deras liv och gå ut med bild och namn till allmänhetens förfogande.
Tror tom människor som inte var dömda blev uthängda i media vid nåt tillfälle när 4 större dagstidningar gick samma i en kartläggning.

Det är väl bara Efterlyst som har stake nog att göra detsamma när det handlar om tungt kriminella nysvenskar.

Är sexuella övergrepp mot barn mildare än nationalsocialistiska åsikter???

Anonym sa...

Glöm ej att gå in på mrr.se och skriv på för vår författningsdomstol. hälsar midgardsjarlen

Robin Shadowes sa...

Detta är inget annat än ett försök av makten att kväsa yttrandefriheten. Pedofilernas integritet är bara en ursäkt för att klämma åt folk med obekväma åsikter.

Rakryggad ifrågasättare sa...

Precis som Sovjetunionen och DDR en gång gjorde, försöker nu Det Nya Sverige strypa sanningen från att nå ut till medborgarna i samhället.
Man tar till det gamla beprövade, fast totalt misslyckade konceptet: FÖRBUD.

Detta är naturligtvis dömt redan på förhand att, fullständigt misslyckas! Det kan man räkna ut med det man sitter på... Att man inte lär sig av historien.

Därmed läcker varje dag en annan sanning ut till folket: Reinfeldt och hans handplockade män och kvinnor är ingenting annat än en flock kvalificerade PK-idioter!

Man har ännu inte begripit eller förstått människorna protesterar mot det vansinne som dessa idioter försöker genomföra i syfte att skapa ett komplett Det Nya Sverige.
Man protesterar mot politikerna och den totalkorrupta och förljugna massmedia som dagligen sprider propaganda och desinformation.

Hade landets ansvariga och ledande politiker politiker i ställer förbjudit upphovet till bloggarna, skulle man inte behövt slösa värdefull energi på några "kritiska" bloggar som avslöar sanningen.

Hallå Reinfeldt & Co, förbjud detta i stället:

sabotage, terrorism, bomb- och granatattacker, bankrån, skolvåld, stenkastning, stölder, gängbildningar, halalslakt, gruppvåldtäkter, djurplågeri, kriminella konstellationer, personrån, mordbränder, intolerans, människosmuggling, lagtrots, mord, vandalisering, misshandel, värdetransportrån, övergrepp i rättssak, miljöförstörelse, organiserad brottslighet, framkallande av rädsla blandallmänheten, bilbränder, iscensättande av fara, inskränkning av trygghet, orealistiska kultur-religiösa krav, pedofili, inavel, absurd grymhet, skövling, snatteri, krav på egna lagar,balkongknuffningar, förslumning, skolbränder, lösspringande kamphundar, könsstympning av flickbarn, bedrägeri, våldtäkter, nedskräpning, utpräglad råhet, hänsynslöshet, tvångsgifte, nedsläpp av stenar från viadukter, religös fanatism, ödeläggelse, hot, hedersmord, skjutningar, ofredande av kvinnor, narkotikahandel, extremt våld i allmänhet, ghettofiering, bilbomber, terrorattacker riktade mot räddningspersonal, kidnappningar, knivskärningar, regelbundna kränkningar av den ockuperade befolkningen, rån och stölder av gamla och handikappade, systematiska rån och överfall på etniskt svenska ungdomar... etc. etc.
Samtidigt som etniska svenskar inte längre vågar gå ut i sina egna städer, i sitt eget land...

...och medan landets etniska befolkning lider svårt, betalar Sverige fyrsiffriga mångmiljardbelopp för att få detta utfört...!

Reinfeldt & Co och alla ni andra korkade dårar i Det Nya Sveriges regering, förbjud i stället allt detta.
Då kommer per automatik de flesta
"kritiska" bloggar också att försvinna!