11 december, 2008

Oidentifierad immigrant dömd för våldtäkt

Det händer nog inte så ofta att okända människor döms för brott. Nu har det dock hänt. En 20-årig utländsk man dömdes till det massiva straffet fängelse i två år och fyra månader samt utvisning i tio år. Skadeståndet uppgår till 85 000 kronor. Domen är för att ”mannen” har våldtagit en kvinna den 11 oktober.

Våldtäkten skedde i en trappuppgång i Söderhamn. Man vet dock inte vem gärningsmannen är till namnet, men DNA binder honom till brottet. Fingeravtrycken avslöjar att mannen har många olika namn i olika länder. Den s.k. mannen är efterlyst i Tyskland och även dömd för brott i Frankrike. Nu var det Sveriges tur att berikas av fegisens kringresande kulturutbyte.

Ett så patetiskt kort straff, minus den obligatoriska straffrabatten på en tredjedel, visar att rättssystemets oavsiktliga kall är att förnedra offret och möjliggöra fler offer att drabbas av brottslingen. Så länge detta fortgår är det oberättigat att kalla rättssystemet annat än felsystem.

Och som knorr på det hela är ovannämnda våldtäktsman välkommen tillbaka till Sverige om tio år. Jag häpnar vid denna dom.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger du om detta Weine?,nog är man stolt svensk alltid!
http://www.vlt.se/artikelmall.asp?telegramId=182637

Karpstryparn's Weblog sa...

Ytterligare ett bevis på att invandrare är överrepresenterade när det gäller våldtäkter i Sverige.
Enkigt BRÅ står invandrare ifrån t ex Afrika och arabländerna för strax över 60 % av Sveriges våldtäkter, enligt andra källor är det frågan om 70-80 %.

När det gäller gruppvåldtäkter är siffran hela 99 %.

Anonym sa...

I dag gratulerar vi med den kraftfullaste av ironi, Anita Dorazio till titeln årets svensk.

Fyfaan. Ska hon inte tituleras årets landsförrädare?

Weine Berg sa...

Karpstryparn: Har du en länk till denna info?

Anonym: Ja, visst blir man stolt över att en person lyckats hjälpa icke-flyktingar...

Reichminister Lebensraum sa...

Ojojoj det är deprimerande att se vilka "straff" vi har i det här landet. Säkerligen kommer han få två enormt hårda år i fängelset...

Nja... jag kan bara önska att det blir någonting av "Rajket" så vi får något värt att kalla rättsväsende även på dem här delarna av klotet, för ingen av våra ríksdagsparier verkar ha några planer på ändringar.

Robin Shadowes sa...

Tydligen bor Dorazio på Lidingö. Vad säger ni, skall vi starta en namninsamling med krav på fler flyktingar till Lidingö? Massor av flyktingar! Minst lika många som kärringen gömt under sin 30 år långa flyktinggömmar-karrär.

Rakryggad ifrågasättare sa...

... och säger fy f-n för sådana landsförrädare, och som vill vårt fosterland så illa!

Jag tycker i stället Weine Berg och Fröken Sverige skulle få dela på priset som årets svenskar. Båda jobbar utan anspråk på egen vinning eller ersättning, för sina landsmän och sitt (vårt gemensamma) land - och vill därmed både sina landsmän och landet väl.
Båda tänker på sitt fosterland i första hand; därmed visar man på prov kurage och är samtidigt inspirerande förebilder för oss andra, som också vill behålla vårt land.

Motiveringen borde kunna lyda:
"För att förtjänstfullt i sanningens och ärlighetens namn, sprida ocensurerad sanning och upplysande information om den tilltagande förslavningen av Sverige och dess sönderfallande samhälle."

Karpstryparn sa...

Svar till Weine Berg om länken: När det gäller infot om de 60 %:en så finns det som sagt på BRÅ:s sida, tyvärr minns jag inte länken eftersom det var i förra hösten som jag läste den.
Men eftersom våldtäkterna har ökat sedan dess så lär siffran vara högre i år, enligt SVT text-tv så har antalet anmälda våldtäkter hitills i år varit nästan 6.000, och då pratar vi bara om de som har blivit anmälda vilket betyder att mörkertalet precis som vanligt är mycket större.

När det gäller de 70-80 %:en så har jag för mig att det stod antingen på tidningen SD-Kuriren eller på tidningen Nationell Idag:s hemsida.

När det gäller gruppvåldtäkterna: Det stod på SD-Kurirens hemsida, minns dock inte länken.