03 december, 2008

Sabuni vill byta ut det svenska – kallar till dialog

Det har sannolikt inte undgått Rakryggadläsare att integrationsminister Nyamko Sabuni har svårigheter att svara på värdegrundsfrågor om mångkulturen när de inte kommer från välfriserade fulmedia. Att överhuvudtaget ifrågasätta den pågående kött-tsunamin till Sverige är i det närmaste likställt med att ifrågasätta förintelsen. Är det ett sunt debattklimat, eller begränsar det debatten? Hursomhelst älskar debatthaverister detta. De bestämmer reglerna för debatterna.

Till ämnet. Integrationsministern vill nu samla 108 utvalda organisationer i Sverige för att diskutera möjligheterna att hitta den gemenskap som kan ersätta den gemensamma religionen, kulturen eller språket. Eller i klarspråk: hur man ska ersätta det svenska med något annat. Och därmed hitta minsta gemensamma nämnare.

En historielektion ger vid handen att statsbildningar som bygger på minsta gemensamma nämnare - istället för största gemensamma nämnare - tenderar att falla sönder i rotlöshet och motsättningar eller till och med inbördeskrig, etnisk rensning och utbrytningar. Sabuni, som uppenbarligen inte läst någon historiebok skriven före mångkulturens införande, vill dessutom att skolans historieböcker ska ta upp Sveriges skuld i slaverihandeln (!).

Skuldbeläggande gör oss mer mottagliga för obehagliga politiska projekt såsom nykoloniseringen av vårt land och integrationen av andra kontinenters folk i Sverige - på samma vis används förintelsen över hela Europa. Det är sorgligt att se. Men det är än sorgligare att folk är så fega att det finner sig i varje inskränkning av vår frihet. Sen när leder undfallenhet till framgång? Sen när leder knäfallande till raka ryggar? Sen när leder tystnaden till det fria ordet?

24 kommentarer:

Rakryggad ifrågasättare sa...

Trots allt Weine... det enda jag spontant kan säga är att: du sannolikt är den i särklass bäste och vassaste politiske journalisten i landet!

Sättet att uttrycka dig på, och nå ut med det konkreta budskapet - så att alla förstår och begriper innebörden - saknar motstycke!

Detta koncentrat, av den verklighet som vi står inför, och som du här beskriver - är ingenting annat än en annalkande katastrof!
Men det är väl så denna svensk- och sverigefientliga import till integrationsminister vill att morgondagens Sverige skall se ut.

Kanske har hon hemlängtan... och vill skapa ett nytt helvete, för att riktigt känna igen sig där hon kommer ifrån!

AA sa...

Jag tror inte att hon gör detta av dumhet utan hon gör det med vilje för att orsaka så mycket skada som möjligt i samhället.
/AA

Fosterjordnära sa...

"Alla har rätt att inte få sina mänskliga rättigheter kränkta. Men det finns också mänskliga skyldigheter. En av dem är att se till att ingens mänskliga rättigheter blir kränkta". Det anser integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni.

Nämen dåså?! Smart av PK-iterna att plocka ifrån oss svenskar våra mänskliga rättigheter först ,för att nu i nästa steg omöjliggöra att för oss ta dem tillbaka.

De flesta oss svenskar anser ju att vi som grupp dagligen blir kränkta ,på arbetsmarknaden ,i bostadskön ,från fackförbundens sida o.s.v o.s.v. Detta har Sabuni rådigt nog kringgått genom att inte erkänna oss svenska som grupp!

Sabuni lever inte som hon lär med andra ord ,hon anser sej inte ha någon skyldighet att se till så att den "icke existerande" gruppen svenskar inte känner sej kränkta.

"Samtidigt ska man försöka ta fram verktyg för att få fler av bli delaktiga i samtalen kring vilket samhälle vi vill ha" -Tillåt mej hånskratta ,ha ha ha ha ha ha HAAAH!
Vi är ju här Sabuni ,så ställ ned verktygslådan och låt oss diskutera hur vi vill ha vårt framtida Sverige!
Fråga oss ,vi vill och kräver att få medverka!!

Anonym sa...

Hon kanske forsoker antyda att regeringarna har varit ineffektiva med att byta ut svenskarna mot asylsokande okenfolk.

Jag tycker de lyckats over forvantan. 100 000 nya varje ar, snart 2 miljoner asylsokanden i sverige och nu sager hon att vi ska byta ut det svenska.

Det forsoker svenskar gora redan sedan en tid tillbaks, men hon kanske vill snabba pa takten. Det ar svenskar som vill sluta visa flaggan i olika sammanhang, sluta med skolavslutningar i kyrkan och kvotera in bilder pa okenfolk i annonser osv. Nar kommer det forsta forslaget om en ny flagga, ska den ha ett svart ansikte i mitten?

Politiker antyder oftare att sverige snart ska ta emot 200 000 varje ar, och politiker reser till flyktinglager for att aktivt oka importen av flyktingar. Se filmen.

Bara afrikansk woodoo kan fa 108 organisationer att ga med pa att byta ut det svenska mot arabiskt/afrikanskt, eller blir det frivilligt?

Det ar nastan komiskt hur sinnesjuka politierna blivit i sina glashus. De tittar ut och skrattar at oss och vi tittar in och skrattar at dem, man borda sparra dorrarna och dopa om riksdagshuset till "hem for sinnesforvirrade personer."

http://www.liveleak.com/view?i=456_1227804719

/peter a

Anonym sa...

Jag erkänner att jag är för feg för att mörda henne eller så är det min uppfostran som hindrar mej. Viljan och min stora vrede är det inget fel på. midgardsjarlen

annemi sa...

Toppenbra skrivet, Weine. När ska politikerna få upp ögonen och se vad som egentligen händer här i Sverige? När ska de våga säga: Stopp, nu är det nog!När ska de lyssna på folket? Läsa historieboken, för att inte göra om samma "misstag"? Satsa på resurserna som finns? Göra Sverige skuldfritt? Skapa arbeten? Göra Sverige till ett tryggt land? Komma ur sina kokonger och se verkligheten som den faktiskt är? Tack för ordet. A-M

Rakryggad ifrågasättare sa...

Javisst, Annemi har rätt. Snart finns det väl inget normalt land som längre har något förtroende för den där gyttjedammen som kallas Det Nya Sverige.

Är det egentligen så förbannat underligt att både Ford och GM vill göra sig av med sina bilfabriker i det oseriösa Kalle Anka-landet!
Det är inget att klanda dem för. Det finns allt färre länder som vill med oss att göra.

Snart lär vi antagligen bara ha (kultur)utbyte och kontakt med länder som Irak, Eritera, Iran, Palestina, Kosovo-Albanien, Somalien... och givetvis Afghanistan, då främst i form av låtsasflyktningar naturligtvis. Vad annars...!

I stället för att bygga bilar och flygplan, får vi börja importera dadlar och annat ökengodis i lös vikt och packa det i Det Nya Sverige!

Vilka seriösa länder vill ha kontakt och relationer med ett land, som frivilligt på två decennier låtit sig degraderas från en någorlunda respekterad industrination, till bananmonarki och vars främsta önskan tycks vara att identifiera sig med u-länderna i tredje världen...

Andra länder, särskilt i östra Europa, strävar hela tiden efter att göra det bättre för landet och sina invånare. I Det Nya Sverige går man rakt motsatt väg. Här görs allt som står i statens makt, för att riktigt djävlas med sin etniska befolkning.
Dessutom importerar (kvoterar!) man en "integrationsminister" från Afrika! Mina vänner... detta är ju fullständigt sinnesrubbat!
Och dessutom - vilket förbannat hån mot oss som bor och har vårt hem och våra familjer i detta land.
Man kan ju räkna ut med häcken, vilken känsla hon som afrikan har för Sverige!
Fast det är väl det som är meningen: man skall inte ha någon relation till det land man verkar som politiker i. Se på den där Reinfeldt... ett paradexempel...

Jag läste någonstans, någon som skrev att, de enda nya arbetstillfällena som skapas idag är: att asylturisterna och låtsasflykingarna "utbildas" och "skolas" till att bli personliga assistenter åt sina barn!

Ett i övrigt alldeles oöverträffat sätt att skapa jobb, samt inte minst: dölja den galopperande arbetslösheten!

Att vi har en veritabel supertönt till statsminister i Kalle Anka-landet fick vi åter igen bekräftat i går. Den imbecille dåren Reinfeldt var i Malmö, och konstaterade att man hade problem med kriminella gäng där!! No skit man...han kom på detta alldeles själv... Nåja, polisen i Malmö lär väl ha berättat något.

Och inte nog med det. Fåntratten Reinfeldt visste precis hur man skulle komma tillrätta med detta problem: Tag ifrån dem deras bilar och Rolex-klockor!

Och en sådan tönt skall vara statsminister i Sverige...! Samtidigt som vi tvingas att ha en "embedded" landsförräderska på posten som integrationsminister.
Absolut förryckt!

Robin Shadowes sa...

Politikerna behöver inte vakna upp då dom aldrig sovit. Dom gör detta fullt medvetet. Att byta ut ett relativt självständigt folk mot ett som underkastar sig överheten är varje politikers dröm. Du skall inte göra som oss. Du skall göra som vi säger. Sen är ju frågan om dom räknar med att kunna kontrollera mullorna eller om dom själva kommer bli utrensade, såsom skedde i Iran med dom "nyttiga idioterna" efter Khomeineis tillträde.

Anonym sa...

Gott folk! En ryggradslös äggskalle till statsminister, en tomhylsa till försvarsminister, en bambukärring till integrationsminister plus fler tveksamma figurer i maktens korriodorer. Vad fan kan vi förvänta oss? Man har dom politiker man förtjänar, har jag hört. Då undrar jag vad i helvete har vi svenskar gjort för ont? Blodsven

Andreas sa...

Helt otroligt sinnessjukt det som sker. Hur fan kan en neger få bestämma vad svensken ska få ha som kultur?

Har man kommit från ett land där den enda talangen är att skita ihop sin egen hydda och att blåsa turister på pengar. Ja då tycker INTE jag att det är nån kultur jag vill ha till Sverig.

Det har hänt otaliga gånger tidigare, när det kommit massa parasiter till ett land, att det går ett tag. Sen så säger värdlandet NEJ! Och det etniska rensningen börjar. Jag är helt övertygad om att Sverige inte kommer att vara ett undantag.

Antar att våra politiker är så pass medvetna om det, så det är väl därför de skrotar försvaret i hög takt. Lite otäckt faktiskt att de enda som kommer att ha stridsvana när det sker kommer vara krigsförbrytare som asylsnyltat sig in i Sverige för att slippa krigsförbrytarrättegångar i sina hemländer.

Så det kommer att bli en mycket blodig slutstrid, om det inte görs något.

Typ att vettiga partier får en chans att backa bandet och ta hand om Sverige och svensken och låta han få ha sin älskade kultur i fred.

Det händer ofta att jag blir lite tårögd när jag tänker på vad som händer i mitt land. Jag tänker på hur det varit och hur det ser ut nu. Och jag blir så jävla arg.

Jag är övertygad om att när det börjar koka ordentligt i grytan, så kommer man att ställa sig till förfogande för något fruktansvärt.

Rakryggad ifrågasättare sa...

Andreas... det är rätt som du säger. Många är säkert beredda, är själv en av dem, som önskar bidra med att vi tillåts få behålla vårt land.
Men... den saknas en väsentlig sak i sammanhanget: administration!

Det är där det brister. Det måste finnas en diciplinerad ledning som tar kommandot över en resning; det
går inte annars.

Scenariot som du anspelar på, det där med stridsvana... det är en ruskigt skrämmande aspekt. Dessutom
är detta klientel - alltså låtsasflyktingarna - beväpnade till tänderna. Och det handlar om ett mycket brett spektrum av vapen och sprängutrustning.
En arsenal som för övrigt ständigt byggs ut, då det inte medför några svårigheter att transportera sådant till Det Nya Sverige. Det handlar inte längre om att smuggla, utan om regelrätta transporter.
(Smuggling är förknippat med tull, gränspolis och kontroll... vilket inte längre finns.)

Sannolikt inte helt utan anlednng; man vill förstås vara förberedd eftersom det du talar om ligger i luften.
Detta medan Kalle Anka-polisen genom den ena FAP:en efter den andra gör allt (på order från regeringen)för att avväpna de licensierade vapenägarna i Sverige...
Snart återstår bara kriminella och låtsasflyktingar och asylsnyltare som är beväpnade i Det Nya Sverige.
Det har gått så långt att svensken nästan ber om ursäkt för att han är laglig ägare till vapen!

Det är faktiskt mycket lite i Det Nya Sverige som stämmer. Det finns ingen logik längre.

Den nya svackan - recessen - som landet är på väg in i, kanske kan komma att fungera som en katalysator till en resning bland folket. Låt oss åtminstone hoppas!

Rakryggad ifrågasättare sa...

SAAB:s VD vädjar till staten: Köp oss!

Själv vädjar jag till staten: Köp inte SAAB! Dessa pengar kan användas till något mycket bättre..

Fortsätt i stället på den inslagna vägen med metamorfosen att göra om
Sverige till ett u-land.
Fortsätt med det påbörjade fyrsiffriga mångmiljardprojektet att utarma landet genom att bygga Det Nya Sverige.

Fortsätt importera 100 000 nya statister från tredje världen till den nya fantastiska teateruppsättningen:
"Från industrination till bananmonarki på två decennier."

World traveller sa...

Haaller med oevriga kommentarer haer. Hur kan man stoppa det raadande vaansinnet? Vad behoevs foer att "Svensson" ska fatta? Vad behoevs foer att folk ska boerja reagera? Vad behoevs foer att bli av med landsfoerraedarpolitikerna som styr och staeller (till det) just nu? Gaar det att paaverka via massmedia? Tror tyvaerr svaret aer Nej paa den fraagan eftersom massmedia styrs av islamkramare. (Om dom bara visste hur muslimska laender fungerar). Tror tyvaerr att Sverige gaar en dyster framtid till moetes. Det kommer att sluta illa, inte bara i Sverige men i de flesta Europeiska laender med stort muslimskt invandrarantal.

Anonym sa...

Slaggbuni och hennes gelikar till svenskhatande tungkluvna äckel, är obetydliga i det egentliga samanhanget. Allt detta är ju att förvänta av de som hatar allt som påminner dem om vad de själva inte är.
Det enda som betyder något i den ärade kampen är att mer och mer svenskar på olika sätt TVINGAS att inse vad som sker.

Skall kråkan strida med ugglan, är det bäst att det sker i dagens ljus.

D2TNWO

Anonym sa...

Bilden skulle pass bra till ett nytt klistermärke!

D2TNWO

Robin Shadowes sa...

Det kommer bli en fullständig massaker på oskyldiga svenskar, ett blodbad utan like. Man kommer inte bara besinningslöst döda svenskar, man kommer rent sadistiskt plåga dom, hugga av armar och ben med machete och sedan lämna dom åt sitt öde. Svenskarna kan inte göra någonting då förrädarna har avväpnat oss. Det kommer inte hjälpa att fly till grannländerna, för dessa djur finns där också, redo att ge oss ett blodigt välkomnande. Sedan kommer vi också få uppleva detta elände med landminor, som hittills mest plågat tredje världen. Jag tror det redan är försent. Vi är dömda till undergång.

Anonym sa...

Tyvärr har Robin rätt.
Vi är j-vligt fucked.
Heinrich.

Weine Berg sa...

Om jag försjönk i dylik fatalism skulle inte bloggen uppdateras överhuvudtaget. Vi har stora möjligheter att vända skutan - men det är omöjligt om vi själva stoppar oss.

Anonym sa...

Såklart vi kan göra något.
Men då krävs det något rejält.
Heinrich.

Anonym sa...

Helt rätt Weine... man (vi) måste slåss för sin (vår) sak, och kverulera mindre!
Att bara ge upp, vore att helt enkelt underkasta sig skiten. Men så roligt skall de inte få!

Hälsningar,
C.J.

Anonym sa...

Robin Shadowes sa "Förrädarna har avväpnat oss"

Förrädarna har ett mer effektivt vapen dvs mental avväpning med hjälp av olika typer av propaganda teknik.
Våra nuvarande politiker går helt och hållet emot folkviljan i allt vad de gör och beslutar, vilket kommer betala sig i längden. Därför måste man tänka långsiktigt och från flera olika fronter, precis som fienden har gjort under en längre tid, då finns chansen i alla fall.

"We lost because we told ourselves we lost" Leo Tolstoy


D2TNWO

Anonym sa...

Sabuu... ? Vadå ?

Nisse Hult sa...

"integrationsminister Nyamko Sabuni"

Vad? Hur kan något med ett sådant namn vara minister i Sverige? Inte är det namnet svenskt och inte ser den varelsen svensk ut! Hoppas det här är ett skämt.

Nisse Hult sa...

Rakryggad ifrågasättare:

"Andreas... det är rätt som du säger. Många är säkert beredda, är själv en av dem, som önskar bidra med att vi tillåts få behålla vårt land.

Men... den saknas en väsentlig sak i sammanhanget: administration!

Det är där det brister. Det måste finnas en diciplinerad ledning som tar kommandot över en resning; det
går inte annars."

Nu väl... Du har kanske hört om norska exilregeringen i London under 2:a världskriget?

Dags att några av de få kvarvarande patrioterna som vill försvara Sverige och svensk språk och kultur åker til Åland och organiserar motståndsarbetet därifrån. Som tur är hör inte Åland längre till Sverige utan til Finland. Finland, som är det enda självständiga landet i världen var svenska är ett officiellt språk. Det stannar inte där - Åland är världens enda landskap var svenska är det enda officiella språket.

Jag skulle nog inte frivilligt vilja bo utom Finland (och helst inte utom Åland), eftersom jag är stolt över att vara svensk och tänker fortsätta så. (Att vara både stolt och svensk, vill säga.)

Kommer man på rätta/östra sidan av Ålands hav gäller inte hellre den nya svenska FRA-lagstiftningen, vilken hotar att bryta ner all persnolnlig frihet, hålla nere alla ej PK åsikter. Man skulle tro det var ett ypperligt ställe att etablera en svensk exilregering.

Man skulle kanske behöva fråga hur det gikk till med exilregeringen i London, ifall det finns någon kvar i livet bland dem som deltog i densamma.

Men kanske är det för sent - kanske är Sverige oåterkalleligt förlorat. Då får man satsa alla krafter på att behålla östra delen av det gamla svenska riket - Östra Sverige (vanligen kallad Finland) - svenskt, nordiskt och eurpeiskt. Upp till kamp mot invandring till och islamifisering av Finland - och i synnerhet det svenskaste av det svenska - just det; Åland.