28 december, 2008

Stenåldern lever vidare

Det verkar som stenåldern är ett växande fenomen i Det Nya Sverige. Jag har tidigare skrivit om detta här. Nu visar det sig att ett s.k. gäng firat julafton genom att kasta sten på poliser och i tunnelbanan i Stockholm. Fortfarande verkar dessa människor tro att de är kvar i mellanöstern och kämpar mot israeliska stridsvagnar.

En ambulans på utryckning hindrades av vad fulmedia beskriver som ett ”ungdomsgäng”. Ett kodord för beskrivning av andra folks ungdomar. Ambulansen försökte desperat komma till undsättning för en kille som blivit knivhuggen i Tensta. Polisen var tvungen att tillkallas så att ambulansen kunde komma fram.

Vad har hänt i övrigt då? McDonalds i Malmö har rånats, en man blev nersparkad i Helsingborg av fyra fegisar – mannen är väldigt illa däran, en man i Västerås blev också nersparkad och misshandlad, en bar i Nyköping drabbades av ett brandattentat, två män knivhögg varandra i Göteborg, ett flerfamiljshus i Sollefteå utsattes för vad som verkar vara mordbrand då ett flertal barnvagnar började brinna, en kvinna överfölls i Burlöv och blev bestulen samt nära på indragen i en källare och en man blev mördad i Migrationsverkets lokaler i Sundsvall. Men annars är det lugnt.

24 kommentarer:

Eric sa...

Men annars är det lugnt.. :P ska man skratta eller gråta..
stenåldern lever i sanning vidare..

Anonym sa...

för helvete weine ! TYST! tänk på all god och spännande mat vi får, trevliga och spännande kulturutbyten, alla skitjobb som görs, alla trevliga nya språk vi får lära oss. tycker du är lite negativ nu! försök se possitivt på det hela som att .... öööh .. hmmm .. öhhh .. jag kommer inte på något just nu , men det finns säkert något bra .. eller ? gott nytt år ! mvh/Robert

Weine Berg sa...

Ja med tanke på att immigrationen är berikande enligt gällande doktrin så är Det Nya Sverige världens mäktigaste och stabilaste nation...

Rakryggad Ifrågasättare sa...

På tal om att kasta sten på stridsvagnar... och "ungdomsgäng" runt om i landet som roar sig på neolitisk nivå...

De stenkastade och raketskjutande
"ungdomsgängens" släktingar (ja, dom ni vet, de som urskiljningslöst skjuter riktiga raketer mot israeliska städer...) har också genomgått namn- respektive begreppsbyte; det ombesörjer statliga Sveriges Radio.

Julafton kunde man i P4 höra följande fyra olika fantasifulla benämningar på Hamas militära grupperingar och raketskjutande terrorister:
beväpnade palestinier, militanta palestinier, palestinska aktivister samt palestinier...

Dock inte ett enda ord om Hamas, mördare eller terrorister. Medan det bland dem som utsattes för attackerna - israelerna - handlade det uteslutande om militär!

Anonym sa...

Folknöjet har också blivit mer spännande, med alla lustiga upptåg som du nämnde. Måna svävar väl på moln just nu. Fy fan säger Blodsven och gott nytt år!

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Men annars är det lungt... jo, kulturberikningen har blivit ett "naturligt" inslag i halalkonsulentens Det Nya Sverige.

Detta får mig att tänka på: "han stupade i oktober 1918, en dag, då det var så stilla och lugnt vid hela fronten, att armérapporten inskränkte sig till den enda meningen: Im Westen nichts Neues..
(På västfronten intet nytt)

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Kan inte låta bli att tipsa om vad Röda-Anna skriver i dagens ledare i Expressen... alltså redaktör Anna Dahlberg. Hon som som inte svarar på brev för att jag är "främlingsfientlig"!

I sin senaste krönika uttrycker hon sin djupa ångest över att, halalkonsulent Reinfeldt inte kan ge besked på hur han skall "hantera" sverigedemokraterna. Medan vänsterextrema Anna sannolikt håller på att pinka i byxorna av oro, leker hon med flera scenarier i syfte att förtränga det faktum att det finns människor i Det Nya Sverige som röstar på sd...
Naturligtvis har hon en handplockad "statsvetare" till sin hjälp och assistans!

Låtsasredaktör Dahlberg på låtsastidningen Expressen, låter väl särskilt trovärdig då hon skriver följande:

"Över en lunch diskuterar jag olika scenarier med Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet."

Läs lilla Annas personliga rader i hennes lilla rosa dagbok... som ännu en gång manar fram frågan: har hon drabbas av ytterligare en marxistisk hjärnblödning..?

http://www.expressen.se/ledare/dahlberg/1.1415619/anna-dahlberg-lamna-besked-om-sd

Crille sa...

Jadu! Annars är allt lugnt. Vad ska man säga. Ibland så undrar jag om de som bestämmer är med i verkligheten?

Läste den här nyligen. Vad tror ni, får de har det kvar. Signalementet stämmer väl inte överens med vad andra tidningar vill eller?

http://www.jnytt.se/Read__20612.aspx

Ett Gott Nytt År Önskar jag

//Crille

Carl fd Sosse nu Sverigedemokrat sa...

man förstår VARFÖR kommunalråd och andra ansvariga alldrig sätter sin fot bland invandrartäta områden och bara åker bil med förhyrda parkeringar alternativt taxi. politiker lever i en egen Värld där de plockar ut fantasilöner och endast gör sådant som är bra för deras karriär. Det blir de fattiga Svenskar som tvingas ge bort sina sita kronor som är offer för mångkriminalitet. tänk om det kriminella kunde angripa de ansvariga politikerna det är dom som har rikedomarna istället för fattiga Svenskaskattebetalare.

carl sa...

tipsa mångkriminella att de kan bege sig till Göran Perssons nybyggda herrgård det är han som tagit hit mångkriminella så bör han ochså få bekanta sig med dom, för han lär nog inte sätta sin fot i invandrartäta områden utan säpovakter

Fröken Sverige sa...

Ja, vad jag verkligen skulle vilja veta är vart alla japaner (för att vi ska kunna äta sushi) och alla mexikaner (för att vi ska kunna äta tacos) är??

Vart har de gömt sig? :D

Sverige är faktiskt det landet i världen efter Mexico, som EXPORTERAR mest mexikansk mat.

Men vart är dom? För de MÅSTE JU BO här för att vi ska kunna äta mat från deras länder...eller?

Gott Nytt År!

Mvh (och megastor kram till Weine!)

/FS

Robin Shadowes sa...

Då Det Nya Sverige numera är ett muslimskt land så undrar jag vilket år vi egentligen förväntas att fira om några dar. Vet bara att den muslimska tideräkningen är 1400-nånting. Nån som vet exakt vilket medeltida år vi går in i?

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Jag får inte riktigt det här att gå ihop... Ja, det är som vanligt låtsastidningen Expressen som ställer allting på kant!

"USA håller svensk fånge i Irak" står det i Mussepressen (MP) i dag.
Fast hur kan man vara svensk, då man enligt samma desinfoblaska skriver: "skulle starta en byggfirma i Irak, där han är född och har vuxit upp."

Fast i Mussepressens värld är allt möjligt...
Kan man anställa privata dagboksklottrare som låtsasredaktör Anna Dahlberg, går det förstås även att göra en etnisk metamorfos av irakiske Mohammed till att bli svenske Karl-Erik...

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1416361/usa-haller-svensk-fange-i-irak

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Oj... hela Det Nya Sveriges proislamistiska PK-media har mycket bråda dagar.
Det är nästan så man kan höra de stönande orgasmerna från Sveriges Radios reportrar, då de får lov att rapportera om bränder, kaos och annat elände i Gaza - orsakat av Israeliska "angrepp".
I synnerhet nu sedan Israel har tröttnat på att få sina städer och bostadsområden urskiljningslöst beskjutna av raketer från "militanta palestinier" och "Hamas-aktivister". Arabiska terrorister, med andra ord.

Alltså... lyssna på radions ekosändningar... och ni kommer att må illa intill gränsen över att nästan behöva kräkas. Nej, inte över att Israel försvarar sig, utan över hur muslim-kramar reportrarna i Sveriges Kalle Anka-Radio rapporterar om händelserna...

Och tänk sedan på hur många människor det finns i Det Nya Sverige som oreserverat - utan att kritisera eller ifågasätta - sväljer denna info. med hull och hår!

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Här kommer ännu mer viktig information från PK-Centralen i Stockholm: Sveriges Kalle Anka-Radio.
Om hur ett par "livsfarliga" älgar sätter skräck i befolkningen i Gällivare...! Ja, ni läste rätt. Älgar!

Detta tycks mig vara en strategisk avledningsmanöver, för att vilseleda uppmärksamheten på den verkliga rädslan i Det Nya Sverige.

Varning för känsliga öron! Det är ett skolexempel på vansinne och regelrätt PK-idioti, iscensatt av en låtsasreporter som heter Anna-Karin Andersson (anna-karin.andersson@sr.se)

Så vill ni höra hur PK-media tacklar ett så till milda grad gigantiskt socialt problem, om hur ett par älgar som rör sig i Gällivare skapar fruktan... lyssna då på detta. Det sändes i P4 Extra.

http://www.sr.se/cgi-bin/P4/kanalarkiv.asp?ProgramId=2151&NrOfDaysInArchive=7

Skall själv skicka ett mail till henne (det kan ni också göra) och be henne ta upp ett helt annat PROBLEM av social karaktär.
Ett PROBLEM av betydligt större dignitet. Och som VERKLIGEN skapar rädsla bland befolkningen, så att man bokstavligen inte längre vågar sticka ut näsan.

Fråga människorna i Malmö, Eslöv, Landskrona, Helsingborg, Kalmar, Trollhättan, Göteborg, Linköping, Södertälje, Karlstad, Jönköping, Norrköping, Motala, Växjö, Borlänge... vad de är RIKTIGT ORDENTLIGT rädda för... Ja, inte fan är det några stackars älgar!

Älgar kastar varken molotovkocktails eller stenar,
hindrar inte ambulans, polis och brandkår från att göra sina jobb, skjuter inga raketer mot oss, tänder inte eld på skolor, skjuter inte på oss, sticker heller inte ned oss med knivar, inte heller våldtar de våra kvinnor... eller rånar oss på mobiltelefoner, klockor eller pengar... eller eldar bildäck... och jag har aldrig hört tals om att älgar vandaliserar och förstör hela stadsdelar... Har ni...?

Anonym sa...

Ännu ett år snart till ända. Fyllt av ilska och vrede, besvikelse och vemod, men med fastare beslutsamhet att oförtrutet sprida kunskap om vårt lands allvarliga situation. En stor kår av vuxna och pensionärer börjar förstå vad som drabbar dem. Självklart vaknar fler och fler. Den blå/gula skall aldrig bytas mot vitt.
Till alla muslimer sänder jag ett hånfullt Halaleluja!
Till er andra GOTT NYTT ÅR! önskar midgardsjarlen

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Mer nyheter från Musseexpressen (MP), som är känd för sina avancerade muslimkramarfasoner...

Förutom de dagliga snyfthistorierna (där Israel försvarar sin befolkning mot Hamas raketanfall) om och från Gaza, så skall det finnas minst ett 20-tal svenskar i Gaza; en del lär till och med vara permanent boende där... Trodde att svenskar bodde i Sverige... Fast, jag hade väl fel!
Det är kanske bara så att de varit på någon turistresa till Det Nya Sverige och snyltat till sig ett svenskt pass... Vilket visat sig vara mycket vanligt i våra dagar... för att sedan återvända till varifrån de kom, som SVENSK! Se nedan...

Och så dagens stora snyftare; den om allas vår käre och svenske vän: "svensken" Ahmed Hamad. I själva verket tvättäkta irakiern Ahmed Hamad från Irak - som enligt den lika "svenska" men ändå tvättäkta frun Susin Khamis - skulle starta "byggfirma" i Irak.

Suck...gäsp...ja, så gick det som det gick... amerikansk underrättelsetjänst och amerikanska soldater har nu som bekant (en gång för alla...) inga likheter med svenska Anita Dorazior...expressenjournalister, integrationssekreterare, socialassistenter eller handläggare av asylturister i Kalle Anka-landet...
Enligt frun: "Han vet inte vad han är anklagad för - men han fruktar för sitt liv.

För de som vill läsa mer (lägg särskilt märke till de vansinnigt trevliga bilderna från familjealbumet med den av skattepengar livstidsförsörjda familjen, bilden till höger är nog från den dagen Ahmed fick sitt svenska pass...):

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1417186/hustrun-de-kan-doda-honom

Tänk vad tunn Musseexpressen skulle varit utan dessa muslimska kulturberikare... ingenting att skriva om! Du finns det både det ena och det andra.
Våldtäkter, knivmord på löpande band, rån, upplopp, stenkastning, ungdomsgäng... palestinska aktivister som skjuter rakter mot israeliska städer...
För att inte tala om alla dessa "svenska" pyrotekniker och sprängexperter som andra länders förnämligt intelligenta underrättelsetjänster och poliser plockar in efter en och sätter bakom lås och bom...

Ja, det finns hur mycket som helst, för låtsasjournalisterna i svensk Kalle Anka-press att skriva om!

Anonym sa...

Stenåldern tycks ha fått fotfäste även i grannland Norge. Så här vilt går det till i huvudstaden Oslo...

Ungdomar var det ja... kanske var det "Barna Hedenhös" som i förtid var ute och firade in det nya stenåldersåret utanför den israelsiska ambassaden!

Samtidigt passade man då förstås på att skjuta lite raketer mot polisen, kasta sten och lastpallar! på polisbilarna...
För varje dag med berikande muslimer på kulturmenyn, blir detta en allt vanligare syn (vardagsupplevelse) i Skandinavien.

Njut av denna spännande action från verkligheten i Norge (Skandinavien) en kväll i slutet av december år 2008:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4088479.ab

Raketforskare 2009 sa...

Robin Shadows. Du är en ljuspunkt i mörkret ! Uppriktig nyårshälsning till dig !

Larsson sa...

Och senaste nytt från mångkulturella Kronogården (Lantamannavägen förstås) i Trollhättan.

http://ttela.se/start/trollhattan/1.134559

"Nyinflyttade ungdomar" eller som vissa andra kanske skulle sagt, "mångkulturella ungdomar" då denna statsdel är en uppsamlingsplats för världens alla nysvenskar.
En statsdel där inga vanliga "infödda" svenskar vill bo om dom har möjlighet att slippa.

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Muslimblaskan Aftonbladet hänger på i samma stil som konkurrenten Musseexpressen.

Så här säger den bevisligen totalt hjärndöde och islamförgiftade islamologen (döddansaren...) Jan Hjärpe i en ingress till en artikel i nämnda blaska:

"Terrorstämplade Hamas bedriver ett omfattande socialt program för befolkningen i Gaza.
– Man kan kalla Hamas för religiös socialdemokrati, säger islamologen Jan Hjärpe."

Socialt program...!

Oj, oj, oj... detta var sannerligen både tunga ord och auktoritära av en av många verkliga "PK-experter" som man knutit till sig i Det Nya Sverige!

Läs här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4088898.ab

Fosterjordnära sa...

"Jag är skeptisk till de mest dramatiska lösningarna på sd-problemet, såsom att utlysa nyval eller bilda en s-m-regering. Att ge folket bakläxa med motiveringen att det röstade fel är sällan en bra lösning." Citat av frau Dahlberg.

Att ge folket bakläxa är ju ngt som Dahlbeg dagligen ägnar sig åt ,genom idogt smutskastade av oss med ,för Dahlberg ,fel åsikter. Vi är rätt många idag och vi är folket tillhörande!!

Även om jag inte lägger min tillit till SD så är ju Dahlbergs minst sagt panikslagna krönika i dagens ledare rolig läsning......hon vill ju med alla till buds stående medel just ge folket bakläxa. Hon inser ju mer och mer att SD kommer att göra ett bra val och hamna i riksdagen. Hon vrider på alla möjligheter för etablissemangsparierna att ingå i oheliga allianser med varandra ,allt för att hindra SD att utgöra vågmästarrollen. Ungefär som det ser ut i bl.a Södertäljes kommunfullmäktige idag. Där kramas man hej vilt över blocken ,bara för att man räds Marc Abramsson så till den milda grad....


Gott nytt år till Rakryggads läsare och framförallt till Dig Weine!!!

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Några händelser ur morgonens
nyhetsflora i Det Nya Sverige nyårsafton 2008:

- 100-150 bilar skadade vid anlagd garagebrand i Stockholm.
- en man död, en skadad i skottdrama på gata i Stockholm.
- polisen hyr in privat vaktbolag för att bevaka polisstationen i Rosengård, Malmö.
- vägarbetare vid Jönköping misshandlad av tre män, som tyckte att han hindrade trafiken.

...och dagen är inte på långa vägar slut ännu. Den har bara börjat!

Gott Nytt År!

Robin Shadowes sa...

Ett Gott Nytt År åt alla fria bloggare och alla andra svenskar som lider under det mångkulturella oket. Ett i lika grad eländigt år önskar jag mussepressen, batikhäxorna, halal-hippierna, islam-kramarna, AFA, alla pk-dårar och sjuklövern och alla som är dåraktiga nog att rösta på dem.