23 januari, 2009

AFA försöker tysta kritiker

Återigen har den antidemokratiska vänstergrupperingen AFA ("Antifascistisk Aktion") slagit till. Denna gång var det sverigedemokraten Josef Fransson, Skövde, som fick budskapet av AFA att hålla tyst och inte kritisera samhällsbygget. Franssons bil totalförstördes fegt om natten när ingen såg. På motorhuven hade man sprayat ”AFA ser dig”. Slående likt den totalitära maktens slagord i George Orwells bok ”1984” - Storebror ser dig.

Den rakryggade Josef Fransson tänker inte ge sig, utan betonar att:
”- Syftet var solklart. Jag skulle tystas.”

I ett fritt samhälle måste det vara varje medborgares rättighet att opinionsbilda utan att utsättas för våld och trakasserier. AFA vill inte ha ett sånt samhälle. Det passar inte deras vision om total åsiktslikriktning. Men i fulmedias rapportering kallas alla som opponerar sig mot AFA för ”extremister”. Vem är extremist egentligen? Det är bara en tidsfråga innan AFA går över till att använda grövre metoder och rena terrorattentat såsom bilbomber, biologisk krigföring, skjutvapen osv.

Den politiska viljan att stoppa AFA finns inte inom fulmedia, polis och politikerklassen. Fulmedias journalister och redaktörer har flera av sina egna välbesuttna barn som medlemmar i AFA. Därför har det hittills bara blivit att fulmedia har hängt ut nationalsocialister med namn och bild, inte kommunister och anarkister. Och polisen är hjälplöst och hänsynslöst styrda av politiskt tillsatta befäl. Och politikerklassen är för feg för att göra något. Så kontentan av det hela är att AFA:s metoder hela tiden blir grövre och grövre. Det är bara en tidsfråga innan deras järnrörspolitik dödar någon.

För inte så länge sedan slog man sönder en 90-årig kvinnas bil för att hon bodde i en lägenhet där en nationalsocialist bodde ett halvår tidigare. Och många är de som blivit slagna fördärvade av AFA:s maskerade batongpatruller. Nyligen misshandlades ungdomar ur Liberala Ungdomsförbundet (LUF) för att de hade fel åsikter. Tidigare har Centern blivit attackerade. Även Migrationsverket har blivit attackerat för att de, enligt AFA, för en felaktig politik.

Och privatpersoner drabbas. Många medborgare har fått yxor fasthuggna i sin ytterdörr, stenar inkastade genom sina rutor, bensin genom sina brevlådor och skadeinsekter tömda in i sina hem på samma vis. Alltid med budskapet ”AFA ser dig” sprayat på husväggen. AFA vill tysta alla kritiker, helt enkelt. Ingen ska komma undan med avvikande åsikter.

Vid Salemmanifestationen visade AFA Östergötland stolt upp en banderoll där man menade att det inte räcker att Daniel Wretström mördades, utan att ”nu tar vi resten!”. Vidare producerar AFA Dackebygd ett klistermärke där det står ”Trött på jobbet? Kniva chefen!”. AFA är uppenbarligen en sammanslutning för mentalt störda människor. Ingen kan väl på fullt allvar tro att man kan bygga ett samhälle på AFA:s grundvalar?

Till Josef Fransson och alla andra rakryggade människor som, trots AFA:s åsiktsterror, inte slutar stå för sina åsikter: Stå på er!

22 kommentarer:

Johan Björnsson sa...

AFA har väl redan använt sig av brandbomber vid några tillfällen?

Vid ett annat tillfälle så greps ju AFA:iter med en brandbomb, vid ett MCdonalds där dom planerade att skada vanliga "civila" människor pga att dessa stödde Mcdonalds genom att äta där.

Angående att dom hällt ned bensin i politiska dissidenters brevlådor; dom har väl dessutom tänt på vid ett antal tillfällen? Nu senast så satte AFA med hjälp av raketer, eld på hemmet (med hundar i) till en ledande person i Svenska Motståndsrörelsen?


Johan Björnsson

http://johanbjornsson.motpol.nu

Skägglös sa...

AFA är ju utan tvekan en av de största samlingarna av sjukhuvud i Sverige, om man inte räknar in den nuvarande riksdagen hah! Nä men skämtosido, jag förstår inte varför man ska bli kallad rasist om man ställer krav på invandrare? Varför ska de inte ha några krav på sig? Ska dom sitta och glida in på bananskal överallt och dessutom få betalt av våra skattepengar? Är så trött på att folk hela tiden slänger ur sig ordet rasist när man vill ha en KRAFTIGT relgerad invandringspolitik. Jag som Svensk har krav på mig hela tiden, är folk då rasistiska mot mig eftersom de ställer krav på mig?

Fosterjordnära sa...

http://lt.se/nyheter/ledare/1.49211

Anonym sa...

Samarbetar inte SÄPO och polis? Skall dom inte stoppa samhällsfarlig verksamhet? Gäller inte terroristlagen i Sverige? Om inte, blir följden troligen att beväpnade grupper gör slag i saken och avrättar AFA-packet.Ska det vara så?
midgardsjarlen

World traveller sa...

Varfoer kan inte Europas poliskaarer och militarer gaa samman foer att slaa ut AFA och liknande pack? Resurserna och manskapet finns daer. Det skulle vara foerbannat roligt att laesa en nyhetsblaska utan rubriker om braender, raanmord, bilbomber, skjutningar, vaaldtaekter m.m.

Erre sa...

Har redogörs för vilka socialt missanpassade individer som busvänstern består av:
http://www.info14.com/2008-06-13-revolutionara_fronten_infor_ratta.html

Carl sa...

afa är fega kräk! de angriper skinhandlare som köper in redan bereddat läder från läderindustrin. reporter SVT frågade varför de inte angriper halal-slakterier ? de blev tysta och svarade "de börjar med de som de kan besegra" de slår nner pensionärer med rullator om denne bär skinhandskar men AFA angriper inte utlänningar som har företag som hamdlar med päls och läderimport, för då vet de att de blir själva slaktade. Svenskar sluta dalta sått hårt mot hårt.

ArgSvenne sa...

Jag känner ett inre gränslöst hat när jag läser om AFA!
Jag hatar dem så mycket!

Fyy faaan!!

Carl sa...

varför kallas inte nuvarande politiker för rasister när de inte vill sätta sin fot i invandrar tätaområden?
om Josef bil är körbar, laga bara rutorna med glasförsäkring och måla www.sdkuriren.se på sidorna skulle svida för pk partier att ha en sd-bil utanför kommunalhuset. AFA drägget kommer väl sabba igen om bilen blir lagad

Anonym sa...

AFA består till hälften av indoktrinerade svenskar från medel och överklassen. Resterande är invandrare eller andra som de ger uppdrag till.
I mitten av nittiotalet var jag med i rättvisepartiet socialisterna.Vi stod och tiggde pengar i brunnsparken(Göteborg) och i nordstaden(Göteborg)och sa att det var till kampen mot facsisterna. Vi hade listor där man skulle skriva på för en obegränsad invandring. Under två timmar och med mina blåa svenska naiva ögon och lite lagd åt det desperata hållet (tjäna pengar på det du sysselsätter dig med) fick jag ihop fyra hundra kronor genom tiggeri och den så kallade kampen. Dessa pengar skulle redovisas till offensiv via gubben jag hade ett förhållande med och som hette Roland Nyman som alltid blev misshandlad av nazister så länge det passade honom själv. Han blev så hotad och det var synd om honom.
Roland Nyman fick ihop det med Mathias Berntsson som idag har tagit över AFA.

Daniel sa...

Josef Fransson, ge dig aldrig!!! Vår tid kommer.
Hoppas allt ordnar sig mvh Daniel

Anonym sa...

"Samarbetar inte SÄPO och polis? Skall dom inte stoppa samhällsfarlig verksamhet? Gäller inte terroristlagen i Sverige?"

Så länge Afa agerar "nyttiga idioter", genom att attackera samhällskritiker, så får de tydligen hållas. Otroligt att antidemokrater av högsta rang som Afa beskyddas av en så kallad demokratisk stat!?

Anonym sa...

Jag skäms idag då jag stöttade snattare i mitten av nittiotalet. Roland Nyman(från Mariestad och lärare i engelska och franska)gick in och stal mat i butiker som vi sedan alla delade på då han var en fuhrer för offensiv och senare rättivsepartiet. Om vi frågade vad han fått maten från vilket jag gjorde flera gånger så sa han att det handlar om kampen. Han hade mage att utnyttja mig då jag var en av få som hade bil och körkort vilket säger mycket.
AFA har tagits över av Mathias Bernhardsson (Rolands påläggskalv) och andra sjuka hjärnor med idioti och hat i blicken.

Anonym sa...

Föräldrarna som stöttar sina barn i AFA vill inte se dem när det händer. De tror att det är ungdomligt oförstånd samtidigt som de vet att barnen är runt tjugo år och börjar närma sig trettio. Föräldrarna har en trygghet för dessa förståndshandikappade barnen (försäkringar)som gapar med öppen mun tillsammans med föräldrarna som säger att det är bra när vi får arbetskraftsinvandring.

Robin Shadowes sa...

Såsom våldet har trappats upp bara på några år skulle det inte förvåna mig om dom mycket snart går över till bomber & granater som andra akronym-grupper typ IRA och ETA. Nu vandaliserar man bilar men i framtiden så kanske man startar bilen med risk för livet då det säger BOOOOM!! Det är skandal att inget görs för att krossa denna rörelse men som sagt, dom är skyddade av eliten med deras goda minne. Sverige har alltid skrytit med att det varit ett av världens minst kurrumperade länder. Det gällde kanske för 20-30 år sedan. Idag är vi ett av dom mest korrupta länderna, åtminstone i europa och snart i hela världen.

Anonym sa...

Dom där människorna är inte friska på någon fläck på hela kroppen. AFA verkar inte ha några gränser alls. Påminner om Mossad, Sternligan, eller vilken extremistgrupp som helst.

Och dom lever i symbios med media, som skyddar dom regelbundet. Jag ser ingen skillnad mellan internationella terrorister, AFA och vår egen media.

Carl sa...

soosepakten stödjer nog AFA för försöka skrämma och hindra Svenska folkets frigörelse från makteliten utsugar grepp. detta gör att svenska uppvkta folket hjälper varandra han man sätta in en slant som dras från telefon räkningen liknade man betalar annons på blocket. vill hjälpa Josefs med att betala självrisken hur kan man hjälpa och skydda josefs

Anonym sa...

Finns det någon insamling för att täcka skadorna på Josefs bil? Lämnar gärna ett litet bidrag i så fall!

Anonym sa...

AFA betyder tydligen "Anti Fascistisk Aktion" - verkligen ironiskt, med tanke på att de definitivt är Sveriges mest fascistoida gruppering!!

Voltaire myntade begreppet "jag avskyr dina åsikter, men är beredd att ge mitt liv för din rätt att framföra dem". Låt oss hålla fast vid denna princip! Ge lite pengar till AFA, bara för sakens skull....

Leve Rakryggad!

Anonym sa...

JAG ÄR Från Mariestad - jag ska lägga namnet Roland Nyman på minnet,
Mariestad är annars en gammal
Raggarstad, försöker AFA nåt där
får dom med Crusin club att göra
( och i Mariestad är Crusin Gud )
- och då blir det inget kvar av AFA

Anonym sa...

AFA har i Östergötland bränt ner en Mc Donalds-restaurang, De har också bränt ner en villa (garagedelen) tillhörande en socialdemokratisk lokalpolitiker samt huggit in yxor i SD-ledamöters dörrar samt en hel hoper andra brott.

Anonym sa...

Roland Nyman är en sjuk människa. Även idag fortsätter han att förstörar för andra!