06 januari, 2009

Efterlyses: Mångkulturella erfarenheter

Intervjun med Marcus, 17, har väckt många starka känslor bland rakryggadläsarna. Marcus erfarenheter berör och upprör. Att en ung kille redan har gått igenom så mycket är skrämmande och oroande, men det är också den verklighet många tvingas leva i nu. Och samtidigt är det en bild av verkligheten som sällan visas av fulmedia. De vet så väl hur landet ligger, men deras egen politiska agenda är viktigare. Därför offras svenska ungdomar dagligen på deras podie.

Rakryggad passar därför på att efterlysa erfarenheter från Det Nya Sverige. Är du en ung svensk kille eller tjej som konkret drabbats av mångkulturen? Skriv till bloggen och dela med dig av dina upplevelser till alla andra rakryggadläsare. Naturligtvis kan du vara anonym. I och med detta initiativ sätter Rakryggad fokus på våra ungdomars vardag. Var en del av denna granskning av Det Nya Sverige!

Skicka ett mäjl till bloggen på adress: rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se

5 kommentarer:

Carl sa...

när man tvingas umgås med muslimer så verkar de ofta vilja att allt ska bli så det passar dom. om man inte lyder utan ställer krav och man kanske kunde gå halva vägen var. då blir det aggresioner och de talar om att de varit med i kriget och det förklaras hur illa det kommer gå om man inte ger efter. det verkar som Svenskarna har gett bort sitt land till att politiskt lyda Bryssel och på hemma plan lyda utlänningar som tar över med hot

Carl sa...

fan vad jag klagar och klagar. jag borde istället tala med kommunalråd och andra myndighetspersoner som bestämmer så de får lite "feedback" de omger sig säkert bara med ja sägare som vill ligga bra till hos sin arbetsgivare och kanske få komma upp ett pinnhåll vid omorganisationerinom kommunen.


För att undvika att känna sig pinsam kan man gå själv eller med några vänner som man pratat ihop sig med. och bege sig till offentliga sammanträden som kommunen annonserar om att de är öppna för sina väljare. och då lite fint passa på att ha en dialog eller lämna förslag.

om folk bara beklagar sig på bloggar så bryr sig ingen politiker och de fortsätter att göra som de "TROR" är bäst för (sig själva) eller för kommuninvånarna. DU SOM LÄSER DETTA TA KONTAKT MED DITT NÄRMSTA KOMMUNALRÅD, det är där det börjar .

Myndigheter lyssnar i sin tur på vad kommunen driver för frågor inte på vad nån enskild person skriver om på nån insändare.

De bra ställena att bo på är där politikerna har en bra kontakt med sina väljare

carl sa...

rapporterade DN:s pappersupplaga söndagen den 21/10 om Inam Jasas som är en irakisk kvinna som lyckats göra karriär inom Irakisk media. Hon är en av grundarna för tevekanalen Al Fayhaa och är numera korrespondent samt producent för den irakiska tv-stationen. Hon bor och verkar dock från Sverige och ska man fatta DN rätt så är hennes kall i mediebranschen att sprida till sina landsmän vilka möjligheter Sverige ger den som lyckas ta sig till den svenska gränsen och säga “asyl”.Sverige blir om 10 år officiellt Iraks 14:de provins

Anonym sa...

Jag är övertygad att nästa val får Sd många röster av föstagångsväljarna,som har genomlidet det mångkulturella på skolorna.
När jag gick i skolan i göteborg gick där 400 elever,2 st var från yugoslavien(nu ser det ut som ett annat land !).Alla andra var etniska svenskar,.Jag tackar Gud att jag slapp det mångkulturella när jag gick i skolan.Mvh Engelbrekt.

Robin Shadowes sa...

Håller med föregående talare. Tack å lov att man är så pass gammal att man slapp det mångkulturella skol-helvetet.