07 januari, 2009

Mångkulturella erfarenheter, del 1

Jag är en 17-årig kille från södra Stockholm. Jag går natur/matte/data på gymnasiet. På fritiden tränar jag, går ut med mina två hundar och programmerar. Jag bor i en av Stockholms Svenskaste förorter. Tyvärr är denna förort väldigt liten, ungefär 3000 invånare. Vi är omringade av invandrarghetton. Mina föräldrar bodde i en av dessa förorter när jag föddes. Eftersom de inte ansåg att dessa miljöer var säkra att växa upp i flyttade vi till det radhus vi bor i nu.

Min första erfarenhet av invandringen var när jag gick på lågstadiet. Då började ett Afghanskt tvillingpar i min klass. De hade 14 syskon. Redan under lågstadiet hade de svårt att hänga med på lektionerna och studietempot för klassen fick dras ner. Det egentliga problemet började när jag gick på högstadiet. Då började jag i en skola där svenskar var minoritet. För en normal svensk som hade växt upp i en svensk förort blev det en chock.


Det var mycket bråk i korridorerna, oftast mellan större grupper av invandrare och en svensk. De kallade tjejerna för svennehoror och tafsade på dem. De brukade stjäla våra saker, allt ifrån godis till mobiltelefoner och cyklar. Om man gjorde motstånd blev man misshandlad. Ofta skulle det komma in äldre invandrarkillar och slå de svenskar som inte "skötte sig". På lektionerna störde de. De kastade saker mot lärarna, vägrade göra som lärarna sa och och ibland slog de även lärarna. Studietakten drogs ner. Alla i klassen skulle vara på samma nivå, om invandrarna kom på varannan lektion och stökade när de kom, lärde de sig inte. Då fick vi svenskar anpassa oss igenom ännu lägre studietakt.


Några av dessa invandrare var grovt kriminella redan vid 13 års ålder. De klottrade i tunnelbannan och rånade äldre svenskar. Knarket var utbrett bland invandrarna. Främst sniffning och hasch. De bjöd även svenskarna på sina piller och fick flera svenskar att testa. Svenskarna reagerade på olika sätt. Vissa blev blattefierade, de klädde sig som invandrarna, umgicks med dem och blev tillslut invandrare. Andra började att skolka och isolerade sig från problemet.


När jag var cirka 15 år började jag komma i kontakt med den nationella rörelsen via internet. Jag började inse att invandrarna skulle till slut bli majoritet. Jag såg hur mina landsmän blev rånade och misshandlade av invandrarna. Något måste göras. Jag vägrar bli gammal i ett Sverige som ser ut som de ghetton som ligger nära mitt hus.


Anders

14 kommentarer:

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Chefredaktör Weine Berg... en utomordentligt bra idé till artikelserie. Du är ett redaktionellt geni! Detta koncept kommer definitivt att skörda framgångar.

Anonym sa...

Något att läsa kanske?
http://www.barometern.se/nyheter/lanet/ssu-startar-blogg-om-sverigedemokraterna(1070434).gm

Tandgrisner sa...

Måna Muslim brukar säga : " passar det inte så kan NI flytta ". 99 % procent av alla som ligger bakom omdaningen av Sverige till svinstian det är idag har gjort just det : flyttat. Tyvärr finns det snart inga platser att flytta till om man vill komma ifrån eländet. Det skulle väl vara svensktalande Österbotten i Finland i så fall. Flyttlassen kommer väl gå österut i framtiden antar jag. Södertälje avfolkas just nu på svenskar i rask takt , likaså Malmö , fler kommer att följa , kvar blir endast raketforskarna och pensionsräddarna.

Emma sa...

faran är att läkar och jurudikutbildningarna i Sverige kvoterar in utlänningar och 2 generationsutlänningar, många muslimer så man kan undra om etniska Svenskar får adekvat vård och svenskar kommer nog dömas från utlänningars övertagande av rättsväsendet. de är smarta utlänningarna sakt men säkert övertar dom Sverige utan att Svenskarna märker av det en liten liten förändring stegvis.

wodinaz sa...

Vedervärdigt. Det är omöjligt att föreställa sig det helvete som den "berikade generationen", alltså folk födda i slutet på 80-talet och under 90-talet, genomgår. Detta är extremt viktiga röster att få ut. Tack Weine för ett mycket fint initiativ.

/Wodinaz

Anonym sa...

Hej Anders!
En mycket omskakande och skrämmande berättelse du ger oss. Tack!
Jag förstår dina tankar och ditt sätt att reagera. Vi får hoppas att fler och fler öppet vågar visa vad de tycker.
Själv har jag suttit av ett 2-årigt fängelsestraff för grov misshandel av en turk. Jag uppmuntrar absolut ingen att göra något olagligt-men för mig känns det rätt.FKR

UltraV:s värld sa...

Anders, mina barn drabbas också av liknande händelser som du. Det är en lång historia och en hel del av dessa förövare är idag fast i svenska fängelser sedan ett antal år. Det är sanslöst att svenska elevers studier ska bli lidande, jag förstår mig inte på politiker idag. Svenska barn är inga hjälparbetare för kriminella invandrare som avskyr vårt land. Våra barn är inte de som ska sköta integreringen av dessa människor, låt våra barn vara ifred och låt dem få chansen att utvecklas normalt!

Jag hoppas du får det lugnt och bra framöver, Anders!

Robin Shadowes sa...

Vilka har dom tänkt skall försörja politikerna och raketforskarna när alla andra svenskar har flyttat? Kommer muslimerna då göra raider i små snabba motorbåtar för att ta slavar i närliggande grannländer?

Anonym sa...

Tack för en bra blogg. Följer den varje dag. Detta är synnerligen inte ovanligt men låt mig berätta följande.Min son blev knivrånad för några år sedan(rånet bestod av en 20 lapp och en begagnad mobiltelefon). Vi bor i Stockholms innerstad. De två kräk som gjorde detta stod och lurpassade på min son och hans kompis tidigt en söndag kväll.Denna kväll fanns polisen i närheten som kunde ta fast dessa berikare. Det blev så småningom rättegång och straffen för dessa klåpare blev lindriga. Min son fick 15 000 kr i skadestånd minus 1000 kr självrisk. Jag tänker ofta på vad DO kräver i skadestånd för påstådd diskriminering. Är inte detta sanslöst?
Eva

Weine Berg sa...

Eva: kan du mäjla mig denna händelse mer detaljerad så kan jag lägga upp den på bloggen?

Robin Shadowes sa...

Eva, det är sannerligen helt sanslöst! Här i Landskrona var det som du kanske vet en huckle-tjej som fick 100000 för att hon blev av med sin praktikplats p g a just hucklet. Hur det kan vara värre att bli diskriminerad p g a huckle än det är att bli rånad är helt obegripligt. Lika obegripligt är det att hucklet kan vara 85000 kr mer värt. Sånt händer bara i Kalle Anka-landet.

Anonym sa...

forts!
Anonym sa 19:34

Vill ge er lite mer bakgrundsfakta till mitt tidigare inlägg.
Turken och hans familj, fru och fem barn, terroriserade området under många år. Barnen var rena gangsters. Kvinnor/tjejer som gick i shorts blev utskällda. Hans kärring var insvept i svart.De fick bo i villa som kommunen ägde. Tom gräsklippningen gjorde kommunen.
Blev påhoppad av denna turk och försvarade mig. Men min raka höger är mycket effektiv och gav mig två (2) års fängelse för grov misshandel.
Nu fick ni lite mer fakta!FKR

Anonym sa...

Ha en bra dag Weine!

Mvh,FKR

Gavril sa...

Godaften,
Jeg fandt din side gennem dette forum, og tænkte, at du kunne være interesseret i Stirpes:
http://forum.stirpes.net/politikk-og-institusjoner/21747-mangkulturella-erfarenheter.html

Vh.,
Gavril