08 januari, 2009

Ytterliggare en blogg ondgör sig över Rakryggad

För ett tag sedan retade sig en blogg vid namn Rajtantajtan sig på Rakryggad och det bloggen står för. Nu är det dags igen. Bloggen Kennel Vixax skriver följande om Rakryggad (mitt svar i grönt):

Bloggen Kennel Vixax:
Ytterligare ett irritationsmoment
Hittade jag idag när jag läste en blogg http://rakryggad.blogspot.com/ Denne sk "rakryggad" var det värsta jag läst på länge...Jag är den första att erkänna och TYCKA att vår politik vad gäller integration inte alls fungerar, det finns många motsättningar...men man löser det INTE genom att skriva sånt dravel!Påhittade intervjuer med unga killar, propaganda med hemska bilder på blodiga kvinnor som sägs ha våldtagits av fyra somalier...Vem mördade Engla, Max & Saga och Helene i Hörby??


Visst fan har vi problem med väldigt många unga av olika utländsk härkomst, altifrån Flyktingar till andra generationens invandrare.Men att skriva sån rappakalja som den siten gynnar ingen! VI VET ju att majoriteten av de som sitter inne är av "icke svensk härkomst" det fnns massor med statistik att tillgå....


Men man skall satsa på att se till att de som bor i SVerige får jobb, att integrationen öker, segregationen minskar.Att familjer med unga "huliganer" får hjälp och stöd, samt att flyktingar som kommer hit sätts i meningsfull sysselsättning direkt och inte får sitta flera år sysslolösa i väntan på besked om de får stanna.


Självklart skall vi i Sverige ta emot flyktingar och hjälpa människor som har det svårt! Men vi måste göra det på ett bättre sätt än vad vi gör idag!Människor FÖDS inte onda, majoriteten av alla människor VILL vara med i en gemenskap, arbeta och göra rätt för sig!Stoppa skitsiter som Rakryggad!Lämnade en kritisk kommentar, ska bli intressant och se om denne rasist publicerar det...

Rakryggads svar:
Har du någon gång funderat på varför du vet vilka som mördade Engla, Max & Saga och Helene i Hörby? För att det är svenskar/européer som begått dessa illdåd. Den andra sidan av brottsligheten censureras, friseras och läggs till rätta. Den ökände etiopiske våldtäktsmannen ”smygaren” blir på så vis ”den 46-årige göteborgaren” och andra ofarliga epitet. Visst är det underligt att vi alla känner till så många svenska mördare till utseendet men knappt någon invandrad mördare?

Intressant med ditt inlägg är också att du medger följande:
* Integrationen funkar inte
* Vi har problem med väldigt många unga av utländsk härkomst
* Majoriteten av de som sitter inne är av icke-svensk härkomst
* Det finns många motsättningar

Samtidigt vill du stoppa Rakryggad som delvis är en direkt reaktion på det du beskriver? Och inte nog med det, jag som driver Rakryggad är rasist enligt dig fast jag skriver precis det du beskriver? För övrigt kan jag meddela dig att det är brottsligt att förtala människor och kalla dem rasister. Har du inte förstått varför fulmedia bara kallar organisationer för rasistiska och inte enskilda personer? För att det är lagligt att förtala organisationer, men inte privatpersoner. För att klara sig undan åtal för förtal av privatperson måste man visa att förtalet är sant. Vilket är något som fulmedia aldrig kan ge sig i kast med eftersom de bedriver ett propagandakrig mot de som inte tycker som dem.

Du verkar också leva i kvällstidningsvärlden där sysslolösheten i förorten driver människor att begå brott, sätta stadsdelar i brand och starta upplopp. Tror du verkligen på detta på fullt allvar? Då är du mer än lovligt dum. Förresten, är det inte rasistiskt att påstå att invandrare är labila psykopater som behöver sättas i arbete för att inte bli våldsamma?

Du pratar om flyktingar. Jag ställer frågan: när ska Det Nya Sverige börja hjälpa flyktingar? Kolla gärna in Migrationsverkets statistik och upptäck att färre än 5 % av de som får uppehållstillstånd är flyktingar enligt FN-konventionen.

Och intervjuerna jag gör med svenska ungdomar är i allra högsta grad verkliga. Att du inte kommer i kontakt med denna vardag betyder inte att den inte finns. Kanske lever du lite väl segregerat från det internationalistiska samhället?Flytta till en förort och hjälp på så vis till att minska segregationen…

Till sist, jag har inte påstått att vissa människor föds onda. Motsättningar och brottslighet skapas när man försöker tränga ihop alltför olika kulturer under samma tak. Kultur är värderingar, vilket exemplet med svensk kvinnosyn kontra islamsk kvinnosyn visar allra tydligast.

Att du vill stoppa Rakryggad visar på vilken demokratisyn du har. Är det väldigt jobbigt när människor inte tycker som du?

Weine Berg

30 kommentarer:

Donco sa...

En klassiker! "Svensken, han slår minsann sin fru"

Han glömde Hagamannen, också ett argument som används flitigt i kampen mot det fria tyckanden och ordet.

hunter sa...

Svaret på denna persons blogg är minst sagt häpnadsväckande. Stackars människa!

"suck Inte ens lönt att kommentera det mesta dravlet du skriver...du har ett stort behov av att försvara din ståndpunkt eftersom du tar dig tidb att skriva skit i min blogg.....och du måste ju ha många "medhållare" skrattar Är det fjortisar, lågutbildade ur socialgrupp tre du har som anhängare? Männniskor (SVENSKAR) som tyvärr inte har fått lära sig källkritik? Som tyvärr vuxit upp under dåliga förhållanden i "svenskgetton" ungdomar/barn födda av alldeles för unga mödrar, som aldrig gått ut skolan eller fortbildat sig... som i sin tur aldrig lärt sig källkritik eller hur livet kan se ut om man inte fastnat där man var...(men det är väl muslimernas och invandrarnas fel det med??) ....Jag låter var och en läsa din rasistiska propaganda och bilda sig sin egen uppfattning.

När brottslingar fälls för brott är alla namn och uppgifter offentliga...jag ser brott i tidningar begågna av svenskar, finnar, ester, letter, kroater, italienare, somalier you name it! Men inte fan kallar jag ALLA för "invandrare" eller "muslimer"..hur ser det ut på TV´s efterlyst?

Ta du och kryp in under din lilla sten och vifta med svenska flaggan och skrik att muslimerna skall ut! Vi har demokrati och yttrandefrihet i Sverige , tack gode gud! och då får vi dras med slödder som dig...

Anonym sa...

Kennel Wixax

Du skriver, sätt flyktingarna i jobb, så löser det sig.
Konkret VEM SKALL SÄTTA FLYKTINGARNA I JOBB, har du företag som kan anställa dessa. Har du hört talas om arbetslöshet?? Nu råder LÅGKONJUNKTUR, även många etniskt svenskar och tidigare immigranter är arbetslösa

eklanda sa...

till kennel vixax, om du tror att rakryggad kör med propaganda så kan du komma hem till mig,vi kan prata invandrarbrottslighet i timmar,för övrigt har inte sverige misslyckats med integrationen,det tragiska är att sverige mass importerar kriminella invandrare,du borde ha bättre vett innan du svammlar,det dom gamla byggde åt oss det förvaltas inte som dom gamla ville,med din inställning är det tydligen bättre med kriminella invandrare än att dom gamla ska få en trygghet i slutskedet av sina liv,sverige har åt helsicke för mycket invandrare,det är inte rasism det är ett tragiskt faktum.

Weine Berg sa...

Vivax fortsätter debatten på egen hand på en annan blogg...

http://vixax.bloggagratis.se/

Weine Berg sa...

Så här skriver hon där:

Så har min blogg blivit ett forum för små nazister
Länk - Kommenteraav Marie den 8 januari 2009 kl 11:21
Jag ondgjorde mig över en lönnfet värmlänning som skrev blogg med falska intervjuobjekt och annan propaganda...denna patetiske lille nasse tror på fullaste allvar att press & TV inte vågar skriva ut när det är "icke-svenskar" som begår brott, han tror att all media är i någon slags maskopi med regeringen för att vi skall låta MUSLIMER ta över Sverige!!

Han är på allvar RÄDD att Sverige inte skall få vara svenskt längre och att 95% av alla som kommer hit gör det för att leva på socialbidrag....


Tänk jag tror faktiskt bättre om världen och mänskligheten, jag tror att majoriteten av alla människor är goda, majoriteten VILL jobba och göra rätt för sig ! Majoriteten VILL leva i sina hemländer i fred och kunna försörja sig själva och sina barn...Och har man den grundtanken samt att alla människor har lika värde...då faller alla nassens argument.


SJÄLVKLART finns det en MÄNGD problem i vårt samhälle, kulturkrockar, förhållanden som INTE är bra!, men det skall man påtala med konkreta förslag till förbättringar, engagera sig politiskt i dessa frågor, diskutera förhållanden och företeelse på ett icke generaliserande sätt eller använda sig av icke- fakta uppbyggda argument!


Det är bara att läsa vad lilla mini -nassen och hans anhängare skriver här


Den här bilden sä'ger ju allt om denne lile patetiske man

Donco sa...

Jag älskar hennes så kallade 'retorik'.

"Om du inte tycker som jag så är du nazist, rasist, homofob och islamofob"

Hon är ju ett skolboksexempel på hur PK-inflytandet tar över individens egna tänkandet.

Jan sa...

Weine krossar svenskmordsförespråkarna med sin skarpa argumentation.

hunter sa...

Man brukar säga att "vågar du köpa en bil av denna person"?

Vem f-n "vågar köpa en hund av detta fullständigt skogstokiga fruntimmer"?

Anonym sa...

hehe men läser man mellan vivax's rader så får man utgå ifrån att personen gör ett antagande att det som tidnignarna skriver är den enda sanningen som finns och kan inte ifrågasättas. om man utgår från de premisserna så är är personens antagande helt i sin ordning.

att sen komma och säga att tidningarna mörkar invadrarrelaterad brottslighet måste ju komma som en total chock och te sig absurt i denna persons uppfattning.

slutklämmen att man är rasist eller nazist för att man söker annan infomation än mainstream media är en symtom på bristande intellekt likaså att missa den grundläggande 5%/95% flykting/invandring problematiken i frågan.

mvh robban

Mona S & Gustav F sa...

Vi får inte glömma bort hur många dåliga svenskar det finns!

Svenskar är så dåliga och har töntiga traditioner.

Invandrare är välutbildade raketforskare.
Det ser vi bevis på inte minst från Palestina som dagligen sysslar med raketbeskjutningar.

Alla sverigedemokrater är lågutbildade och förståndshandikappade.
Det finns det obevisad forskning från SSU som styrker detta.

DET FINNS INGET PRIS PÅ HUMANISM!
SVERIGE HAR RÅD!

(Gäller ej sjukvård, barn och äldreomsorg, tandvård, bostäder, pensioner, rättsäkerhet, sjukförsäkringar, a-kassa m.m)

Crille sa...

Som vanligt ger du dom något att bita i. Men är jag en mini nasse med då, som läser din blogg varje dag. Vad nu en sån är.
Men jag skiter i vad hon tycker, jag läser och kommer att läsa.

//Crille

Anonym sa...

Siket bra svar, Weine! Är hon fortfarande uppe på läktaren och köper korv...6 timmar och 43 min efter ditt svar? :)//Fredrik

Anonym sa...

Jag har sagt det förr. Ungvänstern är en skriande apflock och här har vi tydligen en apa till..

Robert

Anonym sa...

/article4143222.abhttp://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes

Det nya turistmålet för svenne?????

Anonym sa...

jag ryser av ditt svar weine..
hon tar till desperata kränkande ord
för att vifta av sig den faktiska problematiken i Sverige.

Tack Weine.

Anonym sa...

Weine, du är värd all beundran.

Robin Shadowes sa...

Denna förryckta hundavlare lever förmodligen långt ifrån våra kulturberikare. Det gör hon säkert rätt i. Muslimer är ju inte direkt förtjusta i dessa "orena" djur. Men det kommer en dag då även dessa raketforskare kommer till hennes lilla by. Ett gott råd, håll då dina hundar inomhus om du vill ha dem kvar i livet...

wodinaz sa...

De politiskt korrekta apologeterna klarar blott av tillmälen, emotionella utbrott, hysteri meningslösa icke-representativa exotiska exempel, lögner och anklagelser. Det är en äcklig ton i hennes "argumentation" som luktar tillgjort känsloutbrott av den typ som bara PK klarar av.

Fascinerande att du orkar med att kommentera, men samtidigt nödvändigt för att bistå vanligt folk.

Vanligt folk i sin vardag råkar ut för dessa fasansfulla människor som med skrik och emotionella utbrott vaktar den rådande ideologin.

När de "argumenterar" så är det som om de stod på scen, de vill ha applåder och bifall för att de är modiga.

Ett PK-kräk i Sverige, en muslim i Pakistan, en kommunist i forna Sovjet. De står alla lika modigt upp för regimens ideologi.

Tack Weine för din energi.

Erik sa...

Hej Weine stå på dig! Du har ju rätt i väldigt mycket, helt uppenbart när vissa får sin världsbild ifrågasatt och reagerar så hårt och irrationellt som tex den här hunduppföderskan.

Tack för din blogg, sanningen värmer i vinterkylan!

Anonym sa...

Tack Weine, för många skarpa inlägg! Det börjar dock bli lite tjatigt med enbart invandringspolitik på din blogg... Det finns väl andra delar av PK-propagandan som är ännu viktigare att bemöta???

Anonym sa...

Så fort man förlorar debatten tar man till personangrepp i syfte att trycka ner och förlöjliga motdebbatören. Här vara bara ett annat tydligt exempel...

Ska du behöva ta vilket skit som helst?!
Anmäl henne nu! det har du all rätt att göra. Du ska fan inte få bli kallad vad som helst bara för att du vinner debatten.

Mvh // Johan

hunter sa...

@ Anonym

"Det finns väl andra delar av PK-propagandan som är ännu viktigare att bemöta???"

Viktiga, ja men inte viktigare!

Om du har en segelbåt där det blivit fel på bottenventilen och vattnet (massinvandringen) strömmar in. Vilket är viktigast. Att få ordning på detta och att segelbåten i värsta fall sjunker, eller att du t.ex. i stället ägnar dig åt ett allmänt underhåll av båten?

Andreas sa...

Här har vi en typisk person som är förd bakom ljuset. det är jag som är Andreas och svarat på min gamla barndomskompis brutalt smarta inlägg och påhopp över SD. Vem har rätt i den debatten tycker ni? Ska jag ändra taktik för att få han att inse sanningen, måste även påpeka att han är medlem i vänsterpartiet.

http://markusallard.blogg.se/
Sen kommentarerna.

Anonym sa...

Hallå Weine! Återigen tack för ditt värdefulla arbete och för din kampglöd. Jag har gått på kennel vixax så gott jag kunnat med artighet, inte med påhopp och vulgariteter dock. Hoppas du orkar köra på Weine, dina ord värmer så i detta mörker vi lever i. Mvh Henrik.

Anonym sa...

Weine, ta inte åt dig av hennes skriverier. Det (o)lustiga är att hennes svador för tankarna till någon slags lägerkommendant i Nazi-Tyskland eller Sovjet. Jag har sällan sett ett sådant inidgnerat förakt och hat skrivet på webben tidigare. Man får kalla kårar.

Det är svårt att veta vad som driver henne (förutom okunskap). Många PK drivs ju av behovet av att falla in i normen, men så som hon uttrycker sig gör endast militanta vänsteraktivister och dito jihadkrigare nuförtiden. Och detta rimmar ju illa med hennes Dolce & Gabbana-t-shirt, vindrickande och vurm för rasrena hundar.

Snarare tror jag att hon har byggt upp någon slags frustration (från sin livssituation eller liknande) och så har hon inte fått utlopp för denna frustration. Av en slump finner hon någon som hon upplever som "rasist" (Rakryggad) och vet att "rasister är livegna" (dvs man kan ge sig på dem utan straff eller andra problem) så är du det perfekta målet att släppa sin frustration. Du blir hennes säkerhetsventil; ett ställe där hon kan släppa alla sin aggressioner och hat (av vilken sort det än må vara) utan risk för konsekvenser. T.o.m. hoppas hon kanske på att få en dunk i ryggen av sina vänner eller någon i sin omgivning.

Påhoppen på dig är alltså i första hand inte riktade mot dig, för dina åsikters skull - utan är snarare resultatet av utloppen för hennes frustration.

Svenne Svensk sa...

Malliga Marie, som inte har haft anständighet nog att be Weine och oss andra "mini-nassar" (som hon så elakt kallade oss alla) om ursäkt har blivit nominerad till "Månadens Skitstövel".

http://frianyheter.wordpress.com/manadens-skitstovel/

Rätt åt dig, Marie ;))

Oberst Hulmbug sa...

"För att klara sig undan åtal för förtal av privatperson måste man visa att förtalet är sant."

Det är inte helt korrekt, det spelar inte ens alltid någon roll huruvida det är sant eller ej, det intressanta är om det är ägnat att skada personen och/eller om det var rimligt och sant.

5 kap 1§ Brottsbalken:

"Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.
Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar."

För övrigt har jag invändningar mot sammanblandningen av EU och det "mångkulturella problemet", EU är snarare maktfaktorn som kan stävja problemet.

Thomas Bolding Hansen sa...

Hvad med en undersøgelse blandt 7378 Malmöungdomar?
Og hvordan har det virket med integrationsindsatser og socialt arbejde so far?

Fra undersøgelsen blandt unge i Malmö:

"Den här veckan tvingas fler än fem omyndiga malmöbor till sex. Tio ungdomar rånas och åtta tonåringar blir så allvarligt misshandlade att de måste uppsöka läkarvård. Men bara tre av tio offer polisanmäler brottet. Bland de sexutnyttjade går inte ens var sjunde till polisen.
Det visar kommunens undersökning bland 7 378 Malmöungdomar.
– Det är ett underkännande av hela rättsapparaten."
...
"Sex procent av de tillfrågade uppger att de våldtagits eller tvingats till oönskat sex det senaste året. Lika stor andel har blivit misshandlade. Mer än var tionde har blivit allvarligt hotad eller bestulen på värdesaker."

Så det burde være muligt at finde mange Surrealistiske personlige beretninger.

Ja vist er der et problem, Sverige som helhed, med fredelige småbyer, er mere kriminelt end New York med forstader.

Hvis det skal forandres, er det ikke nok at tale snyggt. En velfærdsstat har heller ubegrænsede penge, ingen gylden pung der. Nye indvandrere koster penge, kriminalitet koster penge, ødelægger liv.
Så problemet er først og fremmest, at man ikke kan tale om problemet.
Sverige er der hvor Danmark var for 20 år siden, når man tænker på politisk korrekthed og villighed til at skyde alt ned med begrebet racist.
Det er synd, for i er det land som har mest brug for debatten, har den mindst jordnære indvandrerpolitik.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=vdqQUyKIv-U