09 januari, 2009

Mångkulturella erfarenheter, del 2

Min son blev för ett år sedan utsatt för rånförsök av ett gäng invandrarungdomar av arabisk härkomst. Jag visste inte, för han var rädd att berätta. En dag ringde han när han var hos sin mamma och berättade att gänget varit och knackat på mammans dörr för att driva in pengar från en påhittad skuld och att de nu var på väg hem till mig. Jag satte min minste son i TV-rummet, satte på en film. Det knackade på dörren, jag öppnade, gick ut. De var ca åtta arabungdomar. Då de snabbt märkte att jag var totalt orädd fick de brått ner för trapporna. De gick över till min son igen. Jag sprang över och det hade samlats fler. När jag kallade på dem, sprang de iväg.

Samma dag ringde de och mordhotade min son. Jag gjorde nu valet att anmäla dem för mordhot. Jag gjorde valet baserat på att jag vill leva med och tillsammans med mina barn, inte sitta i fängelse genom att själv ta tag i det. Jag hade svårt att nå polisen via telefon, men gav inte upp. Fick till slut tag i en polis som lovade att någon skulle ringa upp mig. Redan här upplevde jag ett ointresse. Ingen ringde upp mig, så jag fick börja ringa igen. Till slut fick jag tag i dem. Återigen fick jag bekräftat ointresse, frustration, trötthet, uppgivenhet. Jag ringde upp en vän som varit polis i många år och han visste vilka dessa ungdomar var och menade att det var lönlöst att försöka prata med dem.

Efter polisanmälan blev min son misshandlad på festivalen i vår stad av 6-7 arabungdomar. Jag gick hem till ledarens pappa. Hade ett långt prat med honom. Min slutsats blev att han alltid arbetade, i princip. Han hade tappat kontrollen på sina söner. Den äldsta sonen visade sig vara superkriminell och den yngre som var ledare i ett gäng, hade den äldre brodern som förebild, inte sin pappa. Efter detta blev min son hotad igen. Jag sökte upp pappan, sonen och en annan ungdom för att förklara att de kommer råka illa ut om de rör min son igen. Några månader gick, plötsligt fick min son ett meddelande på MSN från en av arabkillarna att de hade slagit honom vid ett par tillfällen och skulle slå honom igen. Detta var andra i gänget. Då jag under en tid, av rädsla för att min son skulle skadas, därefter körde honom till tåget så han säkert skulle kunna ta sig till skolan, så plötsligt ringde min son när jag lämnat honom på perrongen. Då hade en av arabungdomarna gått ner och sagt han skulle misshandla min son när det inte var kameror i närheten och döda mig.


Kortfattat så åkte jag ner på skolan de går på, samlade med dem, läraren och de skulle aldrig befatta sig med min son. En vecka senare var min son på Filmstaden med sin klass, givetvis var den klassen med arabungdomar där. De hotade honom och försökte få in min son på toaletten för att misshandla honom, men han spjärnade emot och sprang till sina lärare. Han ringde mig, jag åkte ifrån arbetet, ner till Filmstaden och sprang på invandrarungdomarna. Frågade om det var något de inte förstått, de blev röda i ansiktena och rädda. Jag fick tag i läraren och bad om ett möte med rektor, samordnare, samt ungdomar. Nästa dag träffades vi.

Jag var hotfull och mycket frustrerad. Menade att våld inte är problem för mig eller mina vänner, men vi vill lösa det utan sitta i fängelse. Efter detta sista möte har vi haft det lugnt i ca en månad. Får fortfarande ont i magen när hans mobil ringer, eller min mobil ringer, och sonen är någon annanstans. Har lovat min son att vi svarar med 100% våld om han kommer hem slagen. Sen får jag ta konsekvenserna.


Trist med vårt samhälle, för det skapas vigilantesamhälle med den passiva polisen vi har.Efter dessa händelser har jag skrivit till oändligt många politiker, journalister och ifrågasatt hur de tänker gällande vår taskiga integration och massinvandring trots vi inte kan ta hand om dem vi har. 1/10 har svarat, högt räknat, då med färdiga utskick med tomma ord om humanism, lika värde. När jag ifrågasätter detta på ett konstruktivt sätt, får jag ALDRIG svar. Detta gör mig förbryllad, rädd, arg och frustrerad. Ett av vårt lands största problem vill man inte prata om!! Jag och nästan alla mina vänner kommer rösta på Sverigedemokraterna nästa val och vi kommer från mängder av yrken från alla olika samhällsklasser. Den enda politiker som varit seriös har jag också träffat, Kent Härstedt och kommer träffa honom igen.


Slutligen, en journalist svarade och skrev till mig att inte bry mig om Landskronas ÖDE, låter inte ordet öde olycksbådande? Själv ser jag det i ett större perspektiv än endast Landskrona. Vårt land kommer fyllas med städer som Landskrona och kanske kommer till och med våra politiker och deras familjer kommer att komma i närheten av segregerade invandrare för första gången i deras liv, och de konsekvenser detta drar med sig... det kommer bli intressant.


mvh Stefan

32 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir rädd!! :( är det verkligen så illa? tårarna kommer både av ilska över att vi inte ska kunna röra oss fritt i vårt eget land och av vanmakt. Jag vill inte ha ett sånt samhälle och liv som Stefan beskriver och jag beundrar er som har mod att sätta ut era namn i kommentarerna, och...Här är en till som ska rösta på sverigedemokraterna!!
(Det ser lite futtigt ut, det jag skrivit. Jag beundrarer verkligen alla ni som har mod att stå upp rakryggad för era åsikter. Och jag beundrar den 'lönnfete värmlänningen' (Häng mej inte nu, jag är bara ironisk))

Donco sa...

I grund och botten är jag emot allt vad våld heter. Tyvärr verkar det som om våld är det enda 'språk' som folk ifrån arabvärlden förstår.

Man kan ju fråga sig var dessa skitungars föräldrar är och hur de ställer sig till problemet.

Svaret på den frågan är väldigt enkelt: Deras föräldrar försvarar sina, framför allt, söners beteende. Det är helt legitimt bland dessa människor att våldföra sig på svenskar.

Så vitt jag vet så är det bara politiker och journalister som är för massinvandringen. Ingen 'vanlig' människa som jag känner ställer sig positiv till de så kallade 'förmånerna' som invandrare 'bidrar' med.

Jens sa...

Du gör nog helt rätt som visar att du inte är rädd att använda våld ifall det skulle krävas då detta verkar vara det enda dessa stenåldersmänniskor förstår...

Anonym sa...

En bunke javla snorungar som borde piskas pa offentlig plats och sedan skickas hem till sina respektiva hemland.

Tandgrisner sa...

Samtidigt påstår alla i riksdagen att " vi tjänar på invandringen " - de har en märklig definition av ordet " tjänar på " - tycker jag. Turistnäringen slås ju sönder när landet har blivit så genomförstört av alla dessa kriminella främlingar - att det är förenat med direkt livsfara att överhuvudtaget vistas utomhus. Kalle Anka - polisen kan man ju inte prata med dessa saker om - då blir man ju bara genast anmäld för hmf. Sicken röra...

Andreas sa...

Har hämtat ut folk förr ur lägenheter och frågat om vi ska ta en runda till skogen. Därefter så har det inte hänt ett skit. Man ska inte vara rädd för att spänna musklerna mot kräk. Det är det enda språk de förstår.

Anonym sa...

Sakligt informativ text av en vanlig svensks upplevelser av invandringens avigsida. Veldigt bra skrivet. Hoppas på mer sånna här inlägg

// Foffe

Anonym sa...

Ta på en huva, säg inte ett ord, så minimerar du risken för fängelse.
Lycka till Mvh Daniel

Jimmy S. Windeskog sa...

Vilken värld vi lever i... Och detta tycker Måna Sahlin och hennes PK-maffia att vi skall vara tacksamma för!!!!

Landsförädare är vad de är!

Anonym sa...

Om jag ska leka vänsterflummare ett par sekunder då....

"Denna historia är påhittad! Något sådant här sker aldrig i Sverige. Jävla Rasister! Vem försöker ni ljuga för? I mitt område där jag bor har vi faktiskt en individ från mellanöstern och han har aldrig stört oss 5000 andra!"

Blir så trött...jag känner många invandrare och alla är trevliga människor. Tyvärr är de ju dom som får lida av dylika kräk.

Inte underligt att fler och fler invandrare flyr till Sd...ingen annan verkar ju vilja ta tag i det hela. Jag tycker det är synd då jag personligen är mer liberalt lagd och Sd är ett vänsterparti (sossar med annan syn på invandring). Jävla bananrepublik man lever i....

Anonym sa...

Ja vad ska man säga förutom att man lider med ts och att man blir heligt förbannad på dom politiker som som blundar för vad som händer med Sverige,utan kör på med skygg lapparna nere och låter vanligt folk ta smällen för ett experiment som är dömt att misslyckas.
Ta en titt på vad dom så kallade flyktingarna flytt i från och man förstår att det inte handlar om för lite ungdomsgårdar utan ligger i generna på dessa tidiga versioner av neandertalare, det ska misshandlas,kastas sten mm,mm för det är det enda dom någonsin kommer att klara av till 100%

Carl sa...

saken blir inte bättre av att arab barnernens släktingar kvoteras in på polisutbildningar och på juridik utbildningar. så vart vänder man sig om 5-10 år när man blir hotat??
dags att avsätta Svenska politiker som blivit som den norske politikern quisling

Anonym sa...

Tråkiga erfarenheter du har Stefan.

Tänk på att hur man bemöter andra blir man själv bemött.

Det allvarligaste i denna historia verkar vara relationen mellan din son och dig då han inte vågade berätta för sin egen far?

//Kalle

Anonym sa...

Hej Stefan!
Du tillhör dem som håller dig inom lagens råmärken. Själv har jag inte den disciplinen.
Skrev ett inlägg om detta under artikeln "Mångkulturella erfarenheter,del 1". Anonym sa 19:34 FKR

Anonym sa...

Weine, en till intervjuv som borde finnas pa youtube. For varje sadan story far SD ytterligare 10 000 roster.

Jag tror att nastan varje svensk har en story om invandrarvald eller hot mot svenskar. Jag sjalv skulle kunna beratta manga storys av egna erfarenheter fran stockholmsomradet.

Ett land har natt den absoluta botten da vi inte kan na polisen och varje svensk istallet tvngas anvanda sjalvforsvar eller vapen for att freda sig mot dessa varelser som beter sig som primitiva djur. Vara politiker tycker att det ar viktigt att vi fortsatter att "berikas" dvs hunsas, hotas, misshandlas och valdtas. Vi lever i ett skracksamhalle.

/ peter a

Anonym sa...

Vidrig historia.

Uglybinnen sa...

Hej!
Stefan här, jag vill tacka för kommentarerna... till Kalle, min son var så rädd att jag skulle ställa till med något så han skulle råka mer illa ut efter, eftersom jag inte kan vara överallt och skydda honom. Svårt för dig kanske att sätta dig in i, att sätta dig in i den fruktansvärda skräcken för detta kriminella gäng han upplevde. Han grät och var så rädd att han ville flytta från staden vi bor i för att undkomma dem.
Jaja, än så länge går det bra, och vi håller tummarna.
Ha det gott allihopa.
Stefan

Larsson sa...

Stefan>>> Ta och fota/filma dom när dom står utanför dörren och knackar på.

Går det inte att använda hos polisen så kan du alltid lägga ut dom till allmän beskådning här på nätet för oss andra så vi får se vilka dom är.
Gärna namn och adress så vi vet vart dom finns också.

Anonym sa...

"1/10 har svarat, högt räknat, då med färdiga utskick med tomma ord om humanism, lika värde. När jag ifrågasätter detta på ett konstruktivt sätt, får jag ALDRIG svar."

Detta visar på ett skrämmande ointresse från våra så kallade folkvalda. Humanismen går före alla praktiskt tänkbara lösningar.

Missär och en fruktansvärd otrygghet råder för många svenska barn i våra skolor. Det enda som sker är ett konstaterande och att syndabocken till kulturberikarnas handlande är utanförskap.

Peter B sa...

Nätverk är det som behövs, att ställa upp för varandra på samma sätt som kusiner och bröder ställer upp för varandra i klankulturen som berikar oss.

Det handlar om att försvara våra döttrar, söner och fruar och skapa den trygghet som vi har förlorat på multikulti-altaret. På samma altare skall vi offra de politiker som skapat denna anarki.

Det enda som man ser polisen aktiv i är trafikövervakning, då är det ju bara fogliga svennar som hanteras. Annars är det en massa krångel med stökiga blattar, och det har Farbror Blå tröttnat på.

Nätverk....

Anonym sa...

Hej Stefan. Vi är riktigt många med dig som kommer att rösta på Sverigedemokraterna vid valet 2010. Historian du berättar är vidrig och det vänder sig i magen när jag läser den. Tycker samtidigt att det är gott att du vågar sätta dig upp mot de här kräken! Stå på er far & son! //Fredrik

Robin Shadowes sa...

Samtidigt påstår alla i riksdagen att " vi tjänar på invandringen " - de har en märklig definition av ordet " tjänar på " - tycker jag.

Dom som säger så gör det sannolikt också, vi andra gör det definitivt inte. Detta uttalande säger rent ut att dom de facto är genomkorrumperade.

Carl sa...

Det normala och friska hos en människa är att vilja måna om sina barn och sin livssituation. nu har politiker och media indoktrinerat Svenskarna till den grad att de skall nu avsky sig själva och beundra folk från andra länder även om de vill trampa på dig.
Tack och lov har Svenskar sett igenom bedrägeriet och förutom Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna finns nu 1000-tals yngre som engagerar sig som exepelvis nya organisationer som Folkfront.nu och patriot.nu stöd deras kampnu för vart ska du ta vägen när du är 70-80 år och främlingar har tagit över makten över dig. kommer du få nån trygghet på ålderdomshem?? kommer nån prata Svenska med dig???

Eoppoyz sa...

Om jag hade varit Stefan så hade jag gett ungjävlarna ett kokt stryk och jag hade med glädje tagit straffet för då skulle jag veta att jag i alla fall har gjort något istället för att titta på.

Uglybinnen sa...

Eoppoyz, att banka ungarna e den lätta vägen, men min son har bara mig, ingen annan, vart skall han ta vägen när jag gått berzerkagång med asen och sen får sitta ett halvt-ett år. Då har vi vunnit fighten, men förlorat kriget.
Jag har boxats och tävlat för Sverige i många år, arbetat som dörrvakt i över 20 år.. så våld är godis för mig, men jag måste använda hjärnan för att finnas för min son. Som jag skrev, skulle han råka illa ut igen finns ingen annan lösning, då står "plan B" redo, och den innehåller så mycket våld att Stalin kommer verka som en mysgubbe... kommer skriva här om denna lösning blir aktuell. Slutligen, man kan inte säga jag tittat på. Jag har jagat blattarna, deras föräldrar, deras lärare överallt, försökt vara pedagogisk, hotat.. andra araber har varnat dessa araber då de vet vem jag är och vad jag är kapabel, de verkar ha lyssnat.. , men som sagt, vad det gäller detta är våld lätt, att finnas ute i friheten för min son är svårare. Nu verkar det löst... but you never know

jaffa sa...

Läste den förra "intervjun" under mångkultur-möten-rubriken..Tyckte att den klingade lite falskt.. Betänk då att jag ändå är övertygad motståndare till massinvandringen.

Denna andra artikel känns nästan likadan, vid en första genomläsning. Någonting som får varningsklockorna att ringa. Ja, verkligheten kan se ut precis så här..Jag drar ändå öronen åt mig när jag läser hur svensken minsann stod rakryggad och spöade på 4-5 araber men till sist fick ge vika för horden. Farsan kontaktade polisen främst pga han inte vill få livstid om han tvingats ta saken i egna händer och slaktat samtliga arabungar som mobbat hans pojk. Eller hur blatten flyr med svansen mellan benen så fort han fick minsta mothugg från en arier.

Jag vet inte. Många därute har utan tvivel personligen upplevt araben's ständiga MO, alla hoten o hela den prylen etc. Det kunde blivit intressant läsning detta men det som hittills publicerats känns ganska pajigt på något sätt. Det känns som man liksom plussar på och broderar ut vad som från början är ett "äkta vittnesmål" ända tills det ter sig nästan orimligt att alltsammans verkligen har inträffat.

Ingen håller med.

Ris och ros. Tycker breven som Weine skickat till politikerna (och svaren på dessa's ev. repliker) har varit den stora behållningen med bloggen under senare tid. Välformulerat, initierat.

Anonym sa...

Till Peter B.

Helt riktigt. Det är nätverk som måste till. Men hur?
Weine kan du inte bjuda hem oss på en kopp nätverkskaffe?

Jag tar med mig bullarna!

/ Tobbe

Anonym sa...

Sorgen över hur några få har lyckats förstöra så mycket för detta vårt svenska land. Var det inte någon som sa att det som skrämmer är inte de ondas ondska utan de godas tystnad!? Detta med nätverk är en mycket sund tankegång för övrigt. Mvh Henrik.

Uglybinnen sa...

Jaffa skrev: "eller hur blatten flyr med svansen mellan benen så fort han fick minsta mothugg från en arier".
japp, helt rätt, de flyr som fan, MEN när sen grabben ensam träffade på deras gäng så hetsade de varann inom sin grupp och glömde snabbt rädslan och gick på honom inte som individer utan som en massa med makt. Jag blev förvånad många gånger gällande deras rädsla och hur fort de "glömde". Som "senila rovdjur" i flock med ett ensamt byte.
Oavsett, så var denna vidriga historia katalysatorn för mig att varje vecka skriva till ett par politiker/media och ifrågasätta saker som man undanhåller det svenska folket, att ifrågasätta den politiska korrektheten som ligger över dem, stor och fläskig.
Ju färre svar, desto mer triggar det mig att skriva till dem, och förstå att jag är rätt på det. Jag hoppas att många fler med mig gör samma sak. För ifrågasätter vi inte våra politiker/media, så får vi makthavare som vi förtjänar.
Stefan

Anonym sa...

Tragiskt att det är såhär men just så är det dessa stenåldersfolk är helt retarderade har bott på koppargården i landskrona helt sjuka i huvet är de.

MVH Martin

Victor aKa Marcus sa...

Lider med din son, kanske om ni skulle bo närmare mig hade jag kunnat hjälpa till och hålla lite koll på rykten som cirkulerar.

Hoppas det löser sig och att de retarderade ungarna får sig några rejäla omgångar.

LN sa...

Stefan skriver i "mngkulturella-erfarenheter-del-2".
[...]
Samma dag ringde de och mordhotade min son. Jag gjorde nu valet att anmäla dem för mordhot. Jag gjorde valet baserat på att jag vill leva med och tillsammans med mina barn, inte sitta i fängelse genom att själv ta tag i det.

Jag hade svårt att nå polisen via telefon, men gav inte upp. Fick till slut tag i en polis som lovade att någon skulle ringa upp mig. Redan här upplevde jag ett ointresse. Ingen ringde upp mig, så jag fick börja ringa igen. Till slut fick jag tag i dem. Återigen fick jag bekräftat ointresse, frustration, trötthet, uppgivenhet. Jag ringde upp en vän som varit polis i många år och han visste vilka dessa ungdomar var och menade att det var lönlöst att försöka prata med dem.
[...]
- - - - -
Jämför ovan skildrade obefintliga POLISINTRESSE med "mitt fall", då polisen kom på stubinen, sedan invandrarparet falskeligen anmält att de blivit mordhotade av en kuff.
Läs mera här: http://mordhotadmuslima.110mb.com/