03 januari, 2009

Framtidens Rakryggad

Nu har bloggen funnits i mer än tre år. Den 25 oktober 2005 slog Rakryggad upp portarna med artikeln ”Ditt hem gavs bort”. Sedan dess har det rullat på med 954 texter (dock är alla inte skrivna av mig, utan en del är insändare och dylikt) och diverse grafiska alster. Men nu är det dags att blicka framåt. Vad kommer att ske 2009?

För Rakryggads del har jag förhoppningen om följande: dels en ny (och egen) hemsida där man bland annat kan ladda ner pdf-filer med bloggalster. Dels har jag förhoppningen om att Rakryggad kommer att finnas som någon form av TV-media. Detta kommer dock att kräva en del av mig ifråga om nya kunskaper och en del materiella investeringar. Men förhoppningsvis kommer det att fungera smidigt.

I övrigt har jag förhoppningen om att ännu fler rakryggadläsare kommer att aktivera sig och fungera som bloggens förlängda armar ute i landets alla orter. Möjligheterna har få begränsningar. Det största hotet mot framgång är pessimism och defaitism. Sådant ska vi inte befatta oss med. För ett bättre 2009!

20 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

Det låter ju väldigt bra, det öppnar ju för en utsriftysvänlig pdf-tidning samt bokutgivning via pdf!

Anonym sa...

Bra skrivet Weine! Alla kan göra något för svenskarnas uppvaknande! //Fredrik

Carl fd Sosse nu Sverigedemokrat sa...

bra jobbat weine, ni på denna redaktion är bäst.
webbtv är det bästa mediet att nå flest personer, nu när yngre folk inte vill ha tidningar utan läser alla nyheter på webben, och tv väljer många bort när tv licensen är svindyr och det sänds bara politiskt viljseledande material. folk vill se tv streamande från trådlöst 4G internet med 21 Mbit/s och bara betala för det som de vill se. ex har tv4 redan fattat det och erbjuder hela utbud för 50 kr. jag skulle gjärna betala för att se eran Sverigevänliga webbtv!

Förstå vad kul att se kommunalråd som inte vill stå för sina tokbeslut när ni står utanför kommunhusen och vill fråga dom ex varför de lägger ner äldreboenden samtidigt som de bygger muskeer för skattepengarna!! såg hur en reporter ställde tolgfors mot väggen och kunde till slut inte dölja att han blåljugde och nu är denna försvarsminister den minst omtyckta politikern, så det har effekt,Rakryggad webbtv kan rädda "de dumma Svenskarna" från sin egen undergång. VAD KAN JAG GÖRA FÖR ER??? alla måste hjälpa till i kampen så även jag

Anonym sa...

Ja då kör vi igång 2009 ordentligt. Här har du ett tips på en blogg som blev vald till "årets politiska blogg 2008". En bra blogg som handlade om ipred, fra och miljöbluffen. Tills i dag då skribenten drabbats av mental härdsmälta. han anser på fullaste allvar att Sverige ska ta emot terroristerna som bott på guantanamo.
Skriv ett par rader till han Weine!
http://henrikalexandersson.blogspot.com/

Anonym sa...

Läst länken ovan. Henrik vill alltså ha hit till Sverige människor som förtrycker kvinnor, som könsstympar små barn och hyllar en pedofil.

Varifrån kommer detta hat mot Sverige?

Anonym sa...

Lycka till! Du har mitt stöd, otroligt modigt av dig att stå upp med tanke på all skit man får. När man är nationalist/svenskvänlig debatterar slår man alltid underifrån.

Crille sa...

Ser fram mot både den egna hemsidan och någon form av TV media. Har följt den nu en längre tid, alltid läst och även spridit det du skrivit vidare, så här har du en som med säkerhet kommer att följa dig ett bra tag till.

//Crille

Robin Shadowes sa...

Ja, ta upp kampen mot (S)tasiTVs ofria television. Jag t o m har ett namnförslag: Haram-TV! Ingen defaitism här, vi skall ta tillbaka vårt land!

Anonym sa...

GOOOOd bless you Weine!

Anonym sa...

Bra sagt Wiene. Det jag gillar mest med texten är att du påskiner att vi måste undvika att vara pessemister.
Har du tittat på "the secret" än? Det finns små smakprov av filmen på www.youtube.com

// Foffe

recte sa...

Ett mycket bra koncept. Lycka till.

Självklart borde alla Rakryggads bloggare, informera allt och alla om denna webbsida. Vetskapen kommer att sprida sig som ringar på vattnet. Envetenhet ger resultat.

Venice sa...

Bra Weine....God fortsättning.

Anonym sa...

Bra ide Weine. Allt du behover ar en billig DV (digital video film) kamera, du kanske redan har en. Med den kan du spela in tv program och "farglada" ghetton och din egen "narrative", tal. Du behover bara registrera en youtube kanal som ar gratis. HaramTV var en bra ide, haha.

Youtube en det enda sattet for oppositionen att komma till tals. Regerigen forsoker stoppa fria YT kanaler via SVT som gor copyright krav och de har redan stoppat flera nationella YT kanaler. Alla borde skaffa sig en youtube kanal eftersom det ar gratis och alla i hela varlden kan se filmerna.

En ide till din forsta film: be om intenationall hjalp fran FN, be om FN trupper for att sakerstalla tryggheten i Sverige eftersom var egen regering bara forvarrar situationen.

Malet maste vara att informera alla svenskar, inte bara de som redan laser den har typen av bloggar. Om man skapar fler YT kanaler an regeringen hinner stoppa sa finns det ingen anledning att vara pessimist.

Tvartom, regeringen inser vikten av fria tv kananaler pa youtube och de har blivit mer desperata att forsoka tysta oss. Rakryggad till youtube, jag ser fram mot det.

/peter a

Anonym sa...

Hej Herr berg!
Angaende utnamningen av arets svensk,ga in pa www.fokus.se
5/1-09

Emma sa...

bra ide att skaffa sig egen kanal på youtube. jag kan filma med mobilen. ser ofta elände i vardagen som politiker tystar ner. ytlänningar som ger skamliga förslag till Svenska tonårstjejer, diverse försäljningar med buntar av sedlar, utlänningar som tigger mm mm

annemi sa...

Bra Weine! Otroligt kunnig som du är, klarar du av även dina nya vägar att nå fram till svenskarna. Har en tanke: När indianerna togs från sitt land och blev satta på reservat, kan det göras likadant i Sverige, fast tvärtom.Bygga ett resrvat till muslimerna? Långt bort, där de kan leva tillsammans, utan svenskar? Bara en undran!Då skulle det säkert bli ett finare och lugnare land för svenskarna att bo och leva i.Tack för ordet. A-M

Carl sa...

annemi! bra tanke nu bygger de rika Svenskarna reservat i form av dyra bostadsområden och bara åker bil.de fattiga Svenskarna får bli kvar bland brotts zonerna.kanske utlänningar som kräver extrema levnadsvilkor exempelvis djupt troende Muslimer kunde gilla att ha egna områden som de kunde styra som de vill. risken är väl annars att de vill ta över hela Sveriges styre. hörde på radio och tv att en Irakisk tv reporter som bor i Sverige har byggt upp en organisation i Irak och Sverige med mål att Sverige skall bli en Irakisk provins kanske det är förklaringen att Svenska politiker lyder utlänska intressen helt blint

Weine Berg sa...

Carl: Vad KAN du hjälpa till med?

Carl sa...

Jag skull vilja bli egen reporter och maijla in videosnuttar till din TV-kanal RAKRYGGAD MEDIA AB. spela in interjvu med mobilkameran SonyE C905 eller SD-kort videokamera blir ok kvalitet. exempelvis Marit Pålsen hon som lurade hela Svenska folket att rösta JA till EU 1995 för djurenhållningen skulle bli bättre. sedan klippa in hur "statsförädaren"Reinfeldt vill ha Halal-slakt i sverige Vad tycker Marit P om detta??? med upplysning kommer Svenska folket att vakna. många stora personlligheter som betytt mycket för Sveriges utveckling har kommit i tryck på sedlar så alla kan se dom ex kungar, selma Lagerlöf mm kanske kommer Weine Berg och rakryggad på sedlarna när Sverige skall återuppbyggas

Anonym sa...

"... kanske kommer Weine Berg och rakryggad på sedlarna när Sverige skall återuppbyggas"

Det hade varit en sann ära!

Skogman.