29 januari, 2009

Mångkulturella erfarenheter, del 9

Hejsan,
vet inte riktigt var jag skall börja. Av att skriva detta får jag så mycket känslor att det blir svårt att skriva grammatiskt korrekt. Här kommer en del av upplevelserna iallafall:Jag som är i tonåren märkte av "Det nya Sverige" redan för några år sedan. I grundskolan tvingades min klass (2 invandrare på hela skolan) att umgås med invandrare. Vi åkte ganska regelbundet till Rosengårdskolan och spenderade tid där med dem, oavsett om vi ville eller ej.


Redan under denna tid ansåg jag att det fanns en rad skillnader mellan oss. Hur vi betedde oss, hur vi pratade, hur vi såg ut, hur deras föräldrar behandlade dem, ljudnivån när de pratade… Listan kan göras lång. Vid denna tid var jag ungefär 7-10 år.


I högstadiet hittade jag mer och mer fel i invandringspolitiken som råder i Sverige idag. Under denna tid började jag uppleva en känsla som jag aldrig riktigt har uppfattat innan. Fosterlandskärlek. Jag tänker ofta tillbaka på min tid som barn, hur jag lekte med familjen, farmor och farfar, att jag kunde vara ute till klockan 10 och umgås med kompisar. Det är ett Sverige som jag inte ser idag. Faktum är att det inte var länge sedan jag var ett barn, och ändå är det denna obskyra skillnad.


Det är även under högstadie- och gymnasietiden som jag upplever den mörka sidan av mångkulturen. Rån, slagord, hot, våld och skrik är vardagsmat för mig. Min jacka har blivit stulen tre gånger (!) och tack vare min far har vi bemött ont med ont och fått tillbaka jackan. Vi bor i ett lugnt område, men på senare tid har även vi berikats av dessa människor. Att gå ut med vår hund är ett problem. Invandrarna kastar glasflaskor, engångsgrillar och mycket annat lite var som helst, vilket gör att vi inte kan gå där dem har varit. De använder aldrig koppel på sina hundar, varav min far har blivit biten och skyddat vår hund med livet ett antal gånger. På toppen av allt detta vill berikarna ha skadestånd för att vi tillrättavisar dem när vi blir attackerade.


Min kompis blev nyligen misshandlad av två invandrarkillar (som förövrigt hade rånarluvor i sina underkläder, vilket senare bevisade att de hade rånat äldre folk) och han blev ganska illa däran. Hans ryggrad förflyttades några millimeter och kunde därav uteslutande inte spela mer innebandy. Straffet? Ungdomsvård.


Det som är så enerverande är att de har rätt till att skrika "svenne", "svennehora" och liknande slagord utan några som helst konsekvenser. Om man sedan, mot förmodan, skriker någonting liknande till dem så är man rasist - utan tvekan. Att gå i stan har resulterat i att man fått dessa slagord rakt upp i ansiktet, för att inte tala om tjejernas dilemman. De kan knappast gå ut och festa i stan utan att någon kulturberikare går fram och "umgås". Deras kvinnosyn är så brutalt fel så att man blir mörkrädd när man kollar på dem.


Ovannämnda scenarion är bara ett axplock av alla händelser. Jag bor förresten i staden Malmö. Att inte styrketräna- och/eller träna självförsvar är nästintill omöjligt om man vill undvika att bli rånad.


Leo

Har du också erfarenheter du vill dela med dig av? Skriv till Rakryggad på adressen rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det är alltid tråkigt att läsa om det här, men ändå så kan man inte låta bli. Mitt tips till dig är att rösta svenskt 2010.

Tandgrisner sa...

De styrande kan trots denna dagliga terror mot svenskarna aldrig någonsin låta bli att utbrista " invandringen berikar " , snacka om babianhjärnor...

Familjefader sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Peter sa...

Pistol är väl kanske att ta i.
Det är ju väldigt lätt hänt att råka döda någon av misstag, samt att du antagligen skulle tveka att använda den i skarpt läge.
Du måste också vara beredd att ta konsekvenserna om du använder den.

Köp hellre tårgas/pepparspray eller en teleskopbatong, mycket mindre risk att råka döda någon.(obefintlig risk med tårgas/pepparspray)

Anonym sa...

"köp en pistol svart..."

I en annan tråd berättade Weine för mig att "Det är mycket sällan jag raderar eller avvisar kommentarer. I de fall jag gör det är följande: kommentaren är en dublett, spam eller brott mot lagen."

Om jag inte är felunderättad ska "köp en pistol svart..." betraktas som anstiftan till brott?

mvh

en laglydig gustafson

Weine Berg sa...

Gustafsson: Det har du helt rätt i. Kommentaren borttagen.

Anonym sa...

Tack, WB.

Jag inbillar mig faktiskt att det går att diskutera dessa saker på ett balanserat och civiliserat sätt.

Och att det i slutändan skulle kunna visa sig att vi alla delar en hel del grundläggande principer om mänsklig värdighet och anständighet.

mvh

gustafson

Anonym sa...

Men snälla, snälla herr Gustafson.

Har du inte öron att höra med? Har du inte ögon att se med? Är du, förlåt uttrycket, trög?

Att diskutera ideologi eller filosofi med individer blir till slut överflödigt. Jag tänker inte dra någon uttömande förklaring om mångkulturens teoretiska omöjligheter, det finns tillräckligt med material på Weines blogg allena, men till slut återstår det mest grundläggande, pålitliga argumentet:

Slå upp en dagstidning! Titta på nyheterna! Ta en tripp i en förort? Det skulle väl inte skada? Det är ingen skillnad på dem och oss ju. För som du säger, vi delar ju alla grundläggande principer. Ja, nock kan man väl isåfall säga att dessa fundament som utgör kultur är samma för oss alla, eller hur gustafson? Alla kulturer är lika! Alla olika, alla lika!

Fast vad dum jag är; hur ska det då finnas en "mångkultur"?

carl sa...

försökte öppna rakryggad kanal på yoytube med den var upptagen! av nån som inte länkar vidare=sabbar.
hoppas alla som läser detta öppnar mailkonto på yahoo och sedan egen kanal på youtube välj då förts kanaltyp:Reporter som medger länkar i textrutan. ett tätt nätverk av Sverige vänliga som länkar till varandra överallt på internet kan byggas upp.

Anonym sa...

Min snälla snälla anonym...

Jag tycker att all brott ska beivras. Är vi överens så långt...?

Vi ska alla respektera Sveriges Rikes Lag. Överens om det?

mvh

gustafson

Anonym sa...

ja gustavsson är trög det går inte att spela med demokratiska spelregler med såna personer som parasiterar och beter sig som en främmande militära ockupanter.

är upväxt i Malmö och har blivit berikad så det räcker fick fly ut på landet för att slippa mångkulturen som i så många andra länder inte fungerar säg ett ställe på jorden där de har fredlig mångkultur ?

men som vanligt så är det väl svenskarna som ska bjuda till,

fy satan säger jag bara

SD 2010

MVH Martin Isaksson

Anonym sa...

Hej och tack Leo för vad du berättat. Om dina tankar och händelser. Vi står på din sida-du är inte ensam.
Åker ibland till en ensligt belägen stuga för att få ro och avkoppling. Komma ifrån all djävulskap.
Låg en kväll och fantiserade om att få bo i ett "eget" land. Ett land befolkat med likasinnade.Slippa allt vad invasionen skapat.
Jag längtar tillbaka till det goda samhället, till folkhemmet.
Finns det någon miljadär som har samma drömmar och kan uppfylla min dröm?FKR

Robin Shadowes sa...

Jag längtar också tillbaka till tiden före det mångkulturella helvetet. Jag vill ha tillbaka det land jag växte upp i. Muslimer och andra ointegrerbara människor kan dra dit pepparn växer!