28 januari, 2009

Om "debatten" med Ben Dan

I min enfald [jag är ju trots allt svensk ;-) ] trodde jag att Ben Dan skulle kunna ta en debatt. Det kunde han inte, utan det han kunde var att skriva ner ord i en följd följt av punkt. En milsvid skillnad. Nu kom följande kommentar in från Ben Dan:

"Trevliga och sansade kommentarer.Weine, får jag välja ämne nästa gång?/Ben Dan"


För det första, Ben Dan, kommentarsfunktionen är inte till för att vi ska ha det trevligt och bloggsidan är heller inte någon sorts underhållningsform. För det andra, menar du allvar när du vill ha ytterliggare en debatt? Det första du gjorde i ditt s.k. debattinlägg var ju att ogiltigförklara mina källor Migrationsverket, statens utredare Jan Ekberg och ekonomiprofessor Lars Jansson. Du är ett skämt. Och för att klargöra det hela: det spelar ingen roll om vi har massinvandring till följt av solidariska skäl eller av statsekonomiska skäl - massinvandring per definition gör svenskar till minoritet och i förlängningen utraderas vi. Det är pudelns kärna och absolut oacceptabelt. Om du är någon form av humanist så inser du att inte heller du kan acceptera detta. Eller?

30 kommentarer:

Anonym sa...

Men Weine då, du ska väl inte fega ur efter ett replikskifte!?

Ta debatten med BD nu och försök att behärska dig så det inte bara blir en massa personliga förolämpningar. Jag tror nog att du kan.

mvh från en i publiken...

Anonym sa...

Har du en dålig dag eller, Weine?

Jag läser oxå din blogg för att den är underhållande (men givetvis av andra anledningar med).

/Haubits

Jimmy S. Windeskog sa...

Ja att "debattörer" som inte ens själva tror på sin egen argumentation menar tt offentlig statistik från statliga myndigheter och utredare är inte så förvånande.

D4e flesta av dem förstår ju så pass mycket att de inte kan föra en debatt byggd på fakta.

Anonym sa...

"Men Weine då, du ska väl inte fega ur efter ett replikskifte!?"

vilket replikskifte? slöseri med tid att prata med en som avfärdar sakliga argument med en handviftning bara så där, antingen tror han Weine är en obildad idiot som man avfärdar med dagisargument eller så är han lätt sinnessvag själv.

det är lätt att vara generös och humanistisk med andras pengar eller hur Dan Ben?

mvh robban

Peter B sa...

Det skall bli intressant hatt få höra lite från Ben Dan synvinkel. Den skiljer sig verkligen från vår

Anonym sa...

Tråkigt med personangrepp:(

Kom igen nu, Weine, visa liten nationalistisk stake och ta debatten med Ben Dan!

mvh

gustafson

Anonym sa...

"lite nationalistisk stake" menade jag förstås...


Ta det för allt i världen inte som en freudiansk felsägning:))


/gustafson

Tandgrisner sa...

Etablissemangets kreatur , denna gång i form av någon individ som kallar sig " Ben Dan " har återigen försvarat mardrömmen vid namn " det mångkulturella samhället " med fullständig vettlös argumentation i form av " God Dag Yxskaft " - argumentation. Vid tidigare tillfällen då Weine försökt föra en dialog med de ansvariga för förgörelsen av Sverige och svenskarna har det varit tyst från dödgrävarnas sida , med undantag av de få tillfällen då de svarat enligt en färdig svarsmall. Detta bevisar återigen , för vilken gång i ordningen vet jag inte , att Sveriges fiender och betalda quislingar inte vill ha någon som helst debatt. Detta faktum bevisades redan år 1989 då Leif Eriksson utgav boken " BSS - Ett försök arr väcka debatt ". I denna bok visar Leif på ett otal exempel på de ansvarigas, medlöparnas och quislingarnas totala ointresse av någon som helst dialog. Argumentation besvaras istället med våld , eller enligt principen : " inga argument - höj rösten ". Gärna till skrik-nivå. Etablissemanget och medlöparna kan liknas vid kaptenen på färjan Titanic. Trots att Titanic hade gått på ett isberg, tog in mängder med vatten och sjönk hastigt , så skulle kursen hållas med alla till buds stående medel. För att lugna passagerarna bjöds på gratis champagne, medan fartygsorkestern spelade musik som var avsedd att vara lugnande. Färjan sjunker snabbt, och vi med den. Frågan är när råttorna , dvs de vanstyrande civilisationsmarodörerna , lämnar den dödsdömda skutan...

Tandgrisner sa...

På bloggen Fria Nyheter kan man läsa att antalet anmälda sexbrott i Sverige har ökat från ca 2400 1975 till drygt 14000 2008. Är detta också en av de fantastiska , men ekonomiskt svårberäknade faktorer som Ben Dan syftar på när han hyllar Sveriges nuvarande mångetiska mardröm ?? Jag tror det..

Anonym sa...

Låt Ben dan få första ordet, det är inte mer än rätt, nu har du fått visa att du kan skriva en bra inledning och Ben Dan inte kan skriva ett bra svar. Låt nu Ben dan få visa att han inte kan skriva en bra debattfråga, men att du kan skriva ett bra svar.
Rätt skall ändå vara rätt och vi måste visa att vi står på högre moralisk mark än de som försöker smäda oss.

//En vän i kampen.

Anonym sa...

Tycker oxå du ska ta debatten och avstå invektiv. BD kommer sola sin oförmåga vilket vi i publiken kan notera. Fråga dina läsare om det öht är värt att gå vidare och var gränsen går. Avstå inte ett gyllene tillfälle att förpassa en pk-debattör ut i soptunnan, det finns fler runt hörnet.

allah akbar? sa...

Vi står inför betydligt större hot än ni anar. Vi måste lägga med vänstern kontra högern det handlar om värre saker än så.

För er som inte har sett filmen så tycker jag att ni ska se den. Dt här handlar inte om rasism, det här handlar om vad vi kanske har framför oss om vi fortsätter blunda och låtsas som det regnar.
Snälla Sverige, vakna!

Obsession - Radical_Islam's_War_Against_The_West

Direktlänk till torrenten

http://isohunt.com/download/51097895/obsession.torrent

Anonym sa...

"Får jag välja ämne"? Karljäveln vill nog diskutera något ämne han är insatt i. Att gå i debatt utan argument, kanske han insåg lite försent...Blodsven

Larsson sa...

Egentligen tycker jag inte att BD är en värdig debattör då han misslyckades att leverera riktiga motargument.
Det är såna svar man förväntar sig av en "flumanist" skolad av Mona.

Men jag är ändå nyfiken på vad han skulle välja för fråga och hur han skulle argumentera för sin sak i en fråga han känner sig självsäker i.
Det är ju bara att lämna ett lika oinspirerande flumsvar som BD gör.

Weine Berg sa...

Visst, Ben Dan. Kör på. Välj ämne.

Anonym sa...

Du ska välja ämne Weine. Vi slåss idag mot pk korrekta idioter och vi vet vad som hände i nazityskland när PK (tyskland) fick gehör för sina åsikter. Då blev det stormtrupper, luftvaffe och köpta generaler som avrättade alla oliktänkande innan de tog itu med judarna. Så ska det inte bli i sverige om det inte behövs. Idag ser vi vad som sker och kan göra på annat sätt genom att vi alla beväpnar oss. När vi åker spårvagnen ensamma mitt i natten och det kommer berikare som vill djävlas med oss så skjuter vi dom rakt i skallen. Ha alltid pistolen med dig. Då slipper polisen/dialogpolisen göra någon utredning och du kommer förhoppningsvis ut efter ett år i finkan när du har skjutit ihjäl slöddrena,de som ville råna eller våldta dig. Detta är vad våra kära företrädare vill. De vill att ni sätter grupp mot grupp/ människa mot människa så länge de inte avkrävs ansvar utan får sin lön.

Robin Shadowes sa...

Skall vi gå efter liknelsen med Titanic så kommer alltså kaptenen och stora delar av besättningen gå under med skeppet, i det här fallet Jättebebisen och delar av regeringen. Överklassarna lyckades väl ganska intakt gå i livbåtarna, så stora delar av etablissemanget kommer evakuera sig själva innan skutan sjunker. Underklassen d v s de flesta av oss får nöja oss med att gå till botten.

Mikael sa...

Det är lite kul, 笨蛋 på kinesiska, uttalas "Ben Dan" och betyder "dumhuvud" xD

Anonym sa...

Robin...

Jag ser att du skriver om "Underklassen d v s de flesta av oss".

Stämmer det? Jag har ingen aning om vilka sociala grupper ni rakryggadläsare tillhör men tycker du själv att du tillhör en "underklass"?

Jag ställer samma fråga till alla andra: ser ni er själva som tillhörande någon sorts "underklass"?

Hur har ni det med utbildning, jobb, sociala kontakter osv?

mvh

gustafson

Tandgrisner sa...

Hej gustafson. Du är vänster om vänster vad , eftersom du inte missar en möjlighet att märka ord ? Begreppet underklass används av de vanstyrande politikerna på alla som inte delar deras åsikter om de fantastiska fördelarna med det " mångkulturella samhället " , begreppet används även av musselmanerna på alla som inte delar deras vision av världs-umma. Begreppet används säkert även av vänstern om alla som inte inte uppskattar att våldtas , knivas , rånas och mördas av de berikande horderna som väller in över gränserna på denna härtagna nation.

Anonym sa...

Tandgrisner:

Det var inget svar på frågan.

Vad jag undrar över är hur pass integrerade ni är själva.

Har ni utbildat er?

Jobbar ni?

Tycker ni att ni har ett eget ansvar för era liv eller är det enklare att skylla på någon annan (etablissemanget, utlänningar, whatever...)?

mvh

gustafson

Peter B sa...

Gustafsson, jag förmodar och känner numera samma som Robin att det stora skattebetalande kollektivet numera är en underklass som skall arbeta till Herrarna som är för fina för att "skita ner sina händer" och varje dag gå till sitt kontor eller verkstad.

Det finns många likheter med den gamla överklassen och de som håller sig undan skattebördan. som går ut och tar för sig av pigorna sexuellt, spöar upp drängarna för nöjes skull, låter andra arbeta för sitt uppehälle, går sen i kyrkan (mosken) och skenheligt ber gud om tack för sitt underbara liv i lyx.

Anonym sa...

Peter...

För all del. Jag är förvisso ingen överklasskramare men vad jag undrar över är det där med eget ansvar.

Jag flyttade till Sverige för 36 år sen (det är inte alls omöjligt att jag har bott längre i det här landet än många såkallade nationalister som skriver här).

Mina barn har inte gnällt om rasism eller diskriminering men de har skaffat sig utbildning och jobb och om du skulle träffa någon av dem skulle du aldrig gissa att deras "genetiska egenskaper" skiljer sig från dina. Du skulle inte kunna märka någon skillnad, varken på utseendet, språket eller värderingar.

Så vad gör ni själva åt er situation?

mvh

gustafson

Weine Berg sa...

Att verka för ett bättre samhälle får ju som bieffekt att även våra liv blir bättre, även om det inte är den främsta drivkraften.

Du försöker föra fram den genetiska frågan. För mig personligen handlar det inte om gen-uppsättningar utan att vi svenskar ska få vara oss själva.

Anonym sa...

WB...

Med citattecknen runt "genetiska" ville jag få fram att jag inte heller tycker att det är huvudsaken.

gustafson

Anonym sa...

vaför svarar ni svammel gustavsson som inte kommer med några riktiga argument utan endast PK svammel

kom med fakta eller håll käft

Martin Isaksson

Robin Shadowes sa...

gustafson, enligt pk-etablissemanget skulle jag säkert bli stämplad som "white trash" eller "trailer park trash" trots att jag de facto inte bor i husvagn/husbil. Så underklass är inte helt fel beteckning. Personligen bryr jag mig inte om dylika etikett-sättningar på folk & fä. Det är sådan strategi som ni pk-muppar använder för att slingra er undan i sakfrågor.

Anonym sa...

Weine,

Har varit bortrest men är tillbaka nu. Ge mig några dagar så skickar jag in ett inlägg till dig.

/Ben Dan

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

"...kom med fakta eller håll käft..."

Håll käft!?

Det var ju ett jäkla sätt att bejaka det fria ordet:)

Och sen ser jag inte att ni är så noga med fakta själva här.

Häromdan läste jag att någon skrev att "majoriteten invandrare är skit medans minoriteten svenskar är skit."

När jag frågade våran bloggare om han höll med om det sa han att nja, det kunde han inte, han hade nämligen inte statistik på det.

Tja, om man tar den berömda brottsligheten som indikation på om folk är skit eller ej finns det faktiskt statistik på att ungefär 98% av alla invandrare är laglydiga medan 99% av alla "infödingar" är laglydiga. (Tar detta från minnet, kan skilja sig på någon tiondel hit eller dit men ungefär så här är det.)

Nu kan man som bekant göra lite hur som helst med statistik. I detta fall kan man välja mellan att tolka det på så sätt att utlänningar är dubbelt så brottsliga son infödingar eller man kan tolka det som så att skillnaden är marginell.

(Att det bara är en liten minoritet svenskar som är "skit" håller jag däremot fullständigt med om.)


/gustafson