27 januari, 2009

Låt oss bygga Svenskfrämjandet

UPPDATERAD Bloggens mäjladress korrigerad
Bloggens besökare fortsätter att öka i fin takt. Denna vecka närmar sig antalet unika besökare 7 000-strecket nämligen. Men jag har också märkt av att frustrationen hos rakryggadläsarna ökar dramatiskt. Och då syftar jag på frustrationen med Det Nya Sverige – experimentet som ska rädda oss enfaldiga svenskar från oss själva. Frustrationen och hjälplösheten har märkts av särskilt i och med artikelserien ”Mångkulturella erfarenheter”.

Personligen anser jag att frustration ska omsättas i handling. Det är sällan jag själv känner frustration över samhällsutvecklingen numer. Jag har lärt mig omsätta frustrationen i arbete för bloggen lyckligtvis. För att ta tillvara på alla förändringslusta som puttrar i rakryggadläsarna kanske man skulle starta handlingsgrupper, kalla det medborgargrupper eller sympatisörsgrupper eller vad som helst, ute i orterna?

Det rakryggade arbetet kommer i så fall se olika ut i olika landsändar beroende på gruppernas sammansättning. I det stora hela handlar grupperna om att vara Rakryggads förlängda armar överallt i Sverige. Var och en ska bidra med det de är bra på och det de vill bidra med. Ingen blir tvingad till något, men alla ska slutföra det de tagit på sig. Enkel regel, enkelt krav.

Detta är bara ett uppslag och jag vill gärna ha rakryggadläsarnas tankar om detta så vi kan antingen utveckla idén eller avveckla den. Använd kommentarsfunktionen eller skriv till bloggen på adressen rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se.

Ta chansen! Var med och påverka!

17 kommentarer:

Carl sa...

alla kan öppna en egen kanal på youtube och länka till vänner och prenumerera. överallt på webben finns länk till rakryggad eller frianyheter mfl mfl.
förstå vilken uppmärksamhet Världen över om pk-eliten i Sverige trots FRA spionage även förbjuder Svenska medborgare tillgång till internet.
alla kan sätta upp webbadresser på offentliga platser
alla kan hänga banderoller över motorvägen med webbadresser mm mm

Anonym sa...

För alla er som inte känner till den här sajten så tycker jag att ni ska ta er en titt på den. Oavsett vad ni tycker om USA så är det här vad jag kallar rakryggad! Personen som startat sajten är dessutom själv arab och kvinna! Sug på den!

Prenumerera på deras nyhetsbrev för att hålla er uppdaterade med händelser världen över.

http://www.actforamerica.org/

Anonym sa...

exakt vad menar du att en sådan här grupp skulle utföra?

Carl sa...

dags för SVT att bli fällda i radionämnden! den 27 jan sände de "Räddad av fienden" repris svt 6/2 där görs fullständigt vidrig koppling mellan Nazism och Sverigedekomkrater! reportern Tomas Lundsröm frågar barn efter att hört en överlevande från förintelsen om inte barnen tycker det är otäckt med Sverigedemokrater. de har klippt och vinklat troligt vis utan att Tobias vet om slutresultatetnamn på producent rullar i slutet av filmen Eva Landahl. Sd har ingenting med förintelsen att göra. däremot kan det vara farligt att visa namn och adress på judar när det finns så många extrema muslimer i Sverige. verkligen korkat folk på SVT. och dessa får våra licenspengar. fy fan

Weine Berg sa...

Anonym 22:55: Som sagt varierar det beroende på deltagarna. Det primära är dock att få ut budskapet och stärka deltagarna i sin argumentation.

dave sa...

Weine och alla andra, om ni orkar titta på den här videon så får ni höra vad som håller på att ske i världen. Mycket intressant.
Berättat av en kvinna, arab och rakryggad!

http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-092706a.wvx

Anonym sa...

Jag håller med Ben Dan. Det ni tycker här är förfärligt.

Ring gärna om ni vill prata med mig så ska jag få er på bättre tankar.
Sven-Arne
0700-298545

wodinaz sa...

Har du högre utbildning? Bistå dina utsatta folkfränders barns utbildning i berikade bostadsområden.

Leta reda på undanskuffade och skamligt bortglömda pensionärer. Umgås över generationerna, gör besök på ålderdomshem och lär känna ditt Folk.

Aktivera pensionärerna och se om det inte finns, t.ex., någon gammal ensam civilingenjör där ute, vilkens talanger och utbildning säkert skulle kunna komma till nytta för våra barn som utsatts för svensk "skola". Dessutom socialiserar ni med en svensk som har sett Sverige före mångkulturen och umgås över generationerna vilket är livsviktigt för identitetsåterskapandet. Därtill solidariskt med de gamla som så groteskt kallades för "köttberget" av socialdemokraternas f.d. minister.

Bilda nätverk för organiserad hemundervisning; detta för att skydda barnen från mångkulturella skolor och politiskt korrekt indoktrinering.

Studiegrupper för att öva argumentation och logik. Se t.ex. http://wodinaz.motpol.nu/?p=107 för en inledning till logiska felslut. Här tror jag mig kunna bistå någon grupp per mail, skulle någon vilja ha hjälp. Den som vill hittar min mail på motpolsidan.

Anonym sa...

Jag har länge tänkt på det här med att starta en grupp för vi hederliga. En grupp som ska kunna verka som ett stöd att bli mer rakryggad. Om man vet att man har en grupp som står bakom en när man hamnar i trubbel med kulturberikarna så vågar man nog troligen också vara mer rakryggad och säga vad man tycker om deras agerande vid olika situationer. Helst ska det då vara lokala grupper så hjälp kan fås snabbt. Om man ser någon kulturberikare begå kriminalitet så ska man med enkla medel kunna höra av sig till gruppen och dessa komma till undsättning när man är påväg att gripa in.

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Allra först: var snäll och dubbelklicka på rubriken till artikeln "Låt oss bygga Svenskfrämjandet". Därmed blir det väsentligt lättare att läsa detta långa inlägg... då det presenteras i full storlek... Tack!


Som svenskar i Det Nya Sverige, har vi få legala vapen kvar, för att protestera och göra myndigheter uppmärksamma på vårt missnöje. Detta har censuren, enpartistaten och åsiktsmonopolet effektivt satt hinder för. Fortfarande föräras oss dock möjligheten att kunna anmäla till olika myndigheter!

Polisen, Konsumentverket (KO), Diskrimineringsombudsmannen (DO), Riksåklagaren (RÅ), Justitieombudsmannen (JO), Pressombudsmannen (PO), Justitiekanslern (JK), Konstitutionsutskottet (KU), länsstyrelsen, kommunala administrationer… etc. etc.
Det är bättre att anmäla en gång för mycket, än för lite. Det är en viktig regel att komma ihåg. Och ni kommer INTE att fråntas era samhälleliga rättigheter för att ni gör en anmälan till en svensk myndighet. Absolut inte! Ni kommer heller inte att förlora jobbet eller hamna i något
register över misshagliga personer. Icke!

Det är inte farligt att anmäla. Därför blir min uppmaning: sätt igång och anmäl!
Nu! I dag! Med det samma! Anmäl det allra minsta missförhållande ni ser eller hör; minsta provokation, okvädesord, hot, stöld, tilltag, misstanke om oegentlighet som kan sättas i samband Det Nya Sveriges ”mångkulturella” invasion och ockupation. Anmäl, anmäl, anmäl… Visa civilkurage!

Säg nu bara inte att det inte hjälper… för då blir jag förbannad! Visst hjälper det… om vi alla hjälps åt att anmäla. Tror ni inte om myndigheterna börjar reagera, när de plötsligt dränks i anmälningar, och måste administrera och hantera tusentals anmälningar extra i veckan! Självklart! Anmälan skall diarieföras, den måste i någon mån utredas, svarsbrev skall skickas etc. etc.
Det kommer att bli en påtaglig belastning för redan (i många fall) överbelastade myndigheter. Inte minst de s k rättsvårdande myndigheterna. Dessutom kommer statistiken att få ett helt annat utseende!

Så sätt i gång och anmäl! Kräv rättvisa och likhet inför lagen… och de regler och bestämmelser som gäller i det svenska samhället!


Här är mina två senaste anmälningar. Skickade i dag den 28 januari, 2009.
Har under de senaste 10 månaderna vid något tillfälle gjort en eller flera anmälningar till alla ovan uppräknade myndigheter och inrättningar, vid ett eller flera tillfällen.

(Brevet som åberopas finns allra sist i detta dokument.)

______________________________

Konsumentombudsmannen (KO) - Konsumentverket,

Bifogat finns ett brev, vilket jag avser skall fungera som underlag för min anmälan
till KO angående marknadsföring och försäljning av halalslaktad kyckling i Halmstad
och övriga Sverige.

Händelsen i brevet associerar till Willys på Flygstadens köpcenter i Halmstad. Halal-
slaktad kyckling finns dock att tillgå i en mängd butiker i Halmstad: förutom Willys
båda butiker i Halmstad finns det även på Ica Maxi Flygstaden och Högskolan, hos
Nettos tre olika butiker... samt på en mängd andra butiker. Det rör sig uteslutande
(min uppfattning) om kyckling slaktad i Danmark.
Har genom samtal med bl a Kronfågel erhållit information om att inga av deras produkter
halalslaktas i Sverige. Svenska företag Kronfågel/Lantmännen, halalslaktar däremot
kycklingar utomlands - i Danmark...


Det är naturligtvis fullständigt oacceptabelt att marknadsföra och sälja en produkt i
landet, var djurskyddslagar förbjöd halalslakt redan år 1930. Hur långt och hur länge
skall Sverige backa; är landets administrationer inte tillfredsställda förrän vi återvänt
till medeltiden!

Att djuret är slaktat i ett annat land har i detta fall ingen som helst betydelse. Ett sådan
förfarande måste omedelbart stoppas!

Med vänliga hälsningar,
(namn & adress)
Rakryggad Ifrågasättare

_____________________________

Diskrimineringsombudsmannen (DO),

Bifogat finns ett brev, vilket jag avser skall fungera som underlag för min anmälan
till DO angående diskriminering, i samband med att behöva inhandla halalslaktad
kyckling i Halmstad (då inget alternativ fanns).
Något som dock först efter kraftfullt påpekande kunde avstyras. Den i brevet beskrivna
händelsen i brevet associerar till Willys på Flygstadens köpcenter i Halmstad.

Anmälan riktar sig till förhållandet: att jag som etnisk svensk konsument måste påpeka
mina rättigheter som konsument i butiken. Detta skall absolut inte behövas.
Jag skall inte behöva gå runt i en butik och påpeka, förklara och kräva mina rättigheter
i egenskap av kristen kund.
Framför allt inte då det gäller religiöst präglat livsmedel som jag under inga omständigheter
önskar befatta mig med. Dett är i hög grad mycket diskriminerande. Och givetvis
förödmjukande.

Jag önskar därmed anmäla Willys Köpmarkand på Flygstadens köpcentrum i Halmstad
för diskriminering, och som till följd av min etniska (svenska) tillhörighet, samt kristra
tro, kränkt min religiösa övertygelse.
Jag känner mig som kristen och kund hos Willys Köpmarknad kränkt och förolämpad.
Diskriminerad. För detta kräver jag ett skadestånd.

Dessutom, är det är naturligtvis fullständigt oacceptabelt att marknadsföra och sälja en
produkt i landet, var djurskyddslagar förbjöd halalslakt redan år 1930. Hur långt och hur
länge skall Sverige backa; är landets administrationer inte tillfredsställda förrän vi återvänt
till medeltiden! Även detta upplever jag som etniskt svensk oerhört kränkande.

Jag kräver att denna anmälan diarieförd med tillhörande dnr.

Jag önskar inte att DO ännu en gång förvägrar mig att ,diarieföra ett dokument som hävdar
diskriminering i egenskap av etnisk svensk. Med påföljd av att det slipper bli offentlig handling,
och därmed negativt kunna påverka statistiken... gällande brev till DO från etniska svenskar
som känner sig diskriminerade och illa behandlade i sitt eget land. Och som därmed offras;
hånas, ignoreras och görs till åtlöje till förmån för importerade människor från utomeuropeiska
kulturer.

Detta förfarande är fullständigt oacceptabelt.


Med vänliga hälsningar,
(nam & adress)
Rakryggad Ifrågasättare

_______________________________

Bifogat brev:

Bild från Det Nya Sverige; flashback på Willys Flygstaden, Halmstad, 23 januari, 2009

Innan muren definitivt föll 1990, hade jag hunnit besöka, åka runt och tillbringa mycket tid i östra Europa, bakom den hatade järnridån. Som resenär, fotograf och frilansjournalist för fackpress. Jag lärde mig tidigt att vakta tungan, både för egen del men främst för mina vänners säkerhet. Mig hade de bara kastat ut, medan vännerna fått ett helvete.
När lögnen sprack och sanningen fick muren att rämna, var människorna som varit fångar i sina egna länder lyckliga över sin frihet. Vilket naturligtvis även jag var; känslan och synen över att slippa se vännerna i Polen, Tjeckoslovakien, Ungern, DDR… krypa för den absurda lögnen och smyga med sanningen var överväldigande. Och att inte längre vara styrd, bevakad och påpassad utan kunna andas frisk demokrati.
Man behövde inte med flackande, osäkra blickar titta på varandra eller se sig om för kontrollera att ingen lyssnade, som när man i viskande ordalag kommenterat senaste lögnen sjösatt av ”partiet”. Borta var rädslan över att vara sig själv och tala fritt ur hjärtat.
Själv önskade jag att aldrig mer behöva uppleva något liknande. Den bedrägliga lögnen, som förgiftade och lamslog en hel generation.

Kunde inte föreställa mig att jag skulle få erfara precis samma obehagliga känsla i mitt eget fosterland år 2009. I dag i januari nästan tjugo år senare, upplever jag åter denna fruktansvärt otrevliga atmosfär av lögn, censur, manipulering och undertryckande, som jag ofta konfronterades med bakom järnridån under 1970- och 1980-talen.
Det känns som om man kastats tillbaka i tiden mer än två decennier, och åter befinner bakom järnridån. Jag mår mycket dåligt av denna plötsliga ”flashback”. Trodde länge det var en ond dröm. Men det är det inte. Förnimmelsen infinner sig så gott som dagligen. Senast på Willys, på Flygstadens Köpcentrum i Halmstad.

Veckans reklamblad berättade om två kilo kycklingklubbor från Guldfågeln för 35 kronor. Vid frysdisken möttes jag av meddelandet: Annonsbladets kycklingklubbor ersätts av Eldorado.
”Nej tack!”. Eftersom jag visste att kycklingen kommer från Danmark och är halalslaktad. Gick bort till tre butiksanställa, och ställde följande fråga:
- Med tanke på att Eldorado ersatt Guldfågelns kycklingklubbor… Jag är inte muslim och jag önskar under inga som helst villkor äta en produkt som en fjollig muslim rabblat Koranverser över, medan man skurit halsen av kycklingen i riktning mot Mecca! Vad skall jag göra…? Har ni något förslag?

Fullständigt överrumplade av mitt ställningstagande och påföljande fråga, tittade man oroligt på varandra, i golvet, i taket och på väggarna: ”Jaaa, något liknande har vi aldrig tidigare varit med om eller hört…” och alla tre fick plötsligt ett blekt och skrämt intryck. Medan man knappt ville titta mig i ögonen. Stämningen var allt annat än angenäm. Samtidigt var jag naturligtvis medveten om min utmanande attityd.
Man skruvade och vände på sig. Jag upplevde det som ett fruktansvärt tragiskt bevis för hur tabuladdat och förbjudet islamtemat är i detta ynkliga land. Hur det nästan skrämmer folk från vettet, bara genom att uttala ord som: muslim, Koranen, islam… Plötsligt kände jag en otäck, bekant krypande känsla i magen, och genomfors av obehagliga minnen; att vara tillbaka i Östblocket 1981.
- Ja men något förslag måste ni väl ändå ha? Det bör väl finnas en ersättningsprodukt som en kristen också skall kunna äta… Eller? Och så föreslog den ena flickan en annan produkt, dock inte till reducerat pris. ”Men det är bäst du talar med färskvaruchefen…” Även att ”tala med chefen”, kändes igen. Ingen vågar längre ta initiativ, eller ta ställning i Det Nya Sverige. Det personliga ansvaret är dött och begravet!
- Det vore mycket bättre att NI talade med butikschefen, svarade jag, och framförde kundens önskemål om att Willys genast skall upphöra att sanktionera islamiseringen av Sverige. Genom att plocka bort halalslaktat kött ur frysdiskarna!
Medan jag kände deras stirrande blickar i ryggen, återvände jag till frysdisken. Där fann jag snart motsvarande produkt från Kronfågel. Samtidigt upptäckte jag en av dem jag precis talat med, på andra sidan disken.
- Hej, här finns ju Kronfågels klubbor, som inte är halalslaktade. Jag tar två påsar av dessa, till motsvarande pris förstås! ”Nej, det går inte…!” sade den butiksanställde.
- Vadå går inte! svarade jag. Har jag inte rätt att få min valfrihet tillgodosedd, till samma pris? Skall jag som kristen i mitt eget land inte ges samma möjlighet att välja mat, i likhet med muslimerna? Skall jag behöva betala mer för en motsvarande kyckling, som inte är halalslaktad och plågad till döds? Detta är ett klockrent fall av diskriminering!
Mannen bara stirrade på mig. Med gapande mun och vidöppna, stora ögon… länge, som om han hade sett en vålnad. Han såg alldeles chockad ut. ”V..v..änta… skall ringa på färskvaruchefen…”

Färskvaruchefen anländer. Han lyssnade till min redogörelse och svarade spontant: Inga problem! Ta Kronfågels klubbor, och hänvisa till mig i kassan…
Jag undrade om han som chef verkligen tyckte det var rätt och riktigt av Willys att, marknadsföra och sälja halalslaktade produkter i sina butiker… En slaktmetod som enligt lag är förbjuden i Sverige sedan första halvan av 1930-talet?
Han sade sig känna till detta. Men ansåg ändå att produkten var legitim och platsade i sortimentet - då kycklingarna var slaktade i Danmark!

Ja, där ser man! Visst vore väl detta ett fall för de vanligtvis alerta djurrättsaktivisterna, som alltid skall: bojkotta, blockera, demonstrera, släppa ut, isolera, stänga, hindra, hejda, markera… Var håller dessa hus nu…? Fast, det gäller kanske bara produkter som SVENSKARNA har på sig eller stoppar i sig!

Att röka hasch i Holland är fullt lagligt, men inte i Sverige. Då möter det naturligtvis inget hinder att, till Sverige införa från Holland lokalt odlad cannabis och röka det i Sverige…!
Eller att diskret ta med sig en pistol till Sverige från Texas i USA där vapenlagen inte kräver licens, och sedan fullt lagligt använda pistolen i Sverige…!

Kristen, svensk kycklingkonsument -
aka. Rakryggad Ifrågasättare

Anonym sa...

7k unika besökare? Du tar inte i lite nu eller?

http://www.bloggtoppen.se/blogg/2024/

Weine Berg sa...

Anonym 16:19: http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=s28rakryggad

Robin Shadowes sa...

Om det finns andra landskronabor som besöker denna bloggen kunde vi ju bilda en lokal rakryggs-grupp. När vi ändå är inne på halal-slakt så har vi ju tyvärr ett sådant slakteri på Nygatan. Kanhända om vi vore fler att vi kunde få detta slakteri att slå igen?

Anonym sa...

Vilken Nygata pratar du om. Halal slakt är förbjudet i sverige och djurräts aktivisterna behöver inte längre bry sig om överklasskärringarna måste ha minkpälsar.

Rakryggad Ifrågasättare sa...

R. Shadowes... Varför inte börja med något konstruktivt!
Anmäl det där halalaslakteriet till polisen. Nu! I dag! Med det samma! Genast!

Parallellt anmäler du detta förhållande till länsveterinären (genom länsstyrelsen) och samtidigt tar du kontakt med massmedia och berättar vad som är på gång och vad du har gjort. Lokaltidningen, KvP, lokal-TV...; skriv en "pressrelease"

Detta är en bra början... Samt kräv kopior och dnr. på alla dina anmälningar. Go ahead...

Peter B sa...

Detta låter bra, varje resa börjar med ett steg...

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Ja Peter... du har så rätt: varje resa börjar med ett steg!
Men det är det inga många som har fattat...
De allra, allra flesta tror att man förändrar världen och Sverige, genom att sitta och gnälla på bloggarna. Men ack vad man bedrar sig!

De flesta kan ta mig fan knappt skriva, och ännu mindre ta initiativ till en att göra en anmälan till någon svensk myndighet! Man vågar helt enkelt inte. Vilken ynkedom!


Titta bara här på Rakryggads kommentarsforum... egentligen ganska patetiskt. Och dessa skall man kalla landsmän!
Nej Peter, jag tror jag drar mig tillbaka. Det finns ingen ryggrad i svenska folket; undantaget ett litet fåtal.
De allra flesta är bara fega, konforma ynkryggar. Och dessa är det absolut ingen idé att spilla vare sig tid eller energi på!