11 januari, 2009

Mångkulturella erfarenheter, del 3

Hejsan, mitt namn är Andreas. Jag är 19 år gammal och ska nu berätta hur mitt liv påverkats av mångkulturen, eller låt mig säga pesten, som drabbat mitt land. Mitt första minne av nysvenskar var när jag i fjärde klass i grundskolan hade, enligt tre invandrare, hånat en av dom. Jag var på väg till matsalen för att äta lunch, varvid jag ser de tre individerna komma gående rakt emot mig med blickarna fästa på mig. När jag tror jag ska få gå förbi orörd händer det. Två utav dom tar tag i varsin arm varvid den jag "hånat" börjar sparka och slå mig i magen. En klasskamrat till mig kommer rusande som ser händelsen och knuffar bort dom. Här är startskottet på en lång rad händelser: men låt mig välja ut några.

Två år senare i sjätte klass ser jag klassikern ske mitt på skolans fotbollsplan - ett invandrargäng som går i 4:an står och kastar runt "klassens tönts" mössa varpå det brinner i huvet på mig och jag går dit och sliter tag i mössan och lämnar tillbaka den. Killen uppskattade detta väldigt mycket och jag fick senare höra att dom aldrig gjorde något efter detta. (Det jag vill säga är att våld är inte alltid nödvändigt, heller inte stora förändringar. Det räcker att någon REAGERAR och gör något).


Sjunde klass. Det är här någonstans jag träffar en mycket god vän som fick mig på den nationella banan. Jag började tänka på ett nytt sätt och öppna ögonen för en ohållbar framtid som vårt land blir utsatt för. Nionde klass. Jag höll inte upp en dörr som en invandrare tyckte att jag skulle göra - straffet för detta blev en spark i huvet när jag satt och plockade ut mina böcker till nästa lektion ur skåpet. Lärarna blev även tvungna att skriva om schemat så att två klasser inte slutade tidigt eftersom det ofta uppstod tumult i korridoren då.


Tredje ring. Jag och fyra vänner blir brutalt misshandlade av ett invandrargäng på tjugo personer som bär vapen såsom knogjärn och kedjor. Kvällen slutade med att tre utav oss fick uppsöka akuten. Och senaste händelsen inträffade på nyårsafton då jag blev påhoppad på tunnelbanan helt oprovocerat och blev av med lite av min tand och blödde kraftigt från ansiktet.


Många av er männskor som inte är övertygade att vårt land inte mår bra kommer förmodligen smutskasta min historia och vägra tro på den. Men för er och framförallt era barns framtid ge min text en tanke och inse. Detta har faktiskt hänt och det KOMMER HÄNDA IGEN!


Anledningen till att många vuxna är kritiska och vägrar inse dagens problem är faktiskt att dom inte lever i skiten på samma sätt som vi ungdomar gör. Vi upplever dessa hot och problem dagligen. Ska vi bära vapen för att känna oss trygga i VÅRT land? Kämpa för framtida generationer!


Andreas

17 kommentarer:

Anonym sa...

Upprörande läsning minst sagt. Mina sympatier till dig Andreas och alla andra som dagligen får sina liv förpestade av detta mångkulturella vansinne. Mvh Henrik.

Uglybinnen sa...

"många vuxna är kritiska och vägrar inse dagens problem är faktiskt att dom inte lever i skiten på samma sätt som vi ungdomar gör."..
precis, det gäller framförallt våra politiker/media som har resurser och bosätter sig inte i områden med många invandrare. Tror ni de sätter sina barn i skolor med många invandrare? Nej de låter oss vanliga svenssons ta del av den "mångkulturella vinsten". Lätt för dem sedan att sitta och döma och tycka vanliga svenssons är knussliga som upplever skiten och sedan ifrågasätter om invandringen. Jag tycker som du Andreas, vi måste fokusera på våra barn och barnbarn. Det är det som driver mig, jag själv klarar mig alltid, men vill inte att mina barn/barnbarn skall få ett helvete.
En journalist jag pratade med och jag berättade om min oro om mina barn/barnbarns framtid i vårt i vårt framtida samhälle, han sade "ja men du är stark, så dina barn blir starka, så då kommer de klara sig". Va fan är det för resonemang? Måste vi vara starka för att överleva i detta samhälle som håller på att skapas? Skrämmande!!
Stefan

Anonym sa...

Har bott i södra Sverige ca6år,men valde att flytta hem till norrland pga för mycket mångkullturela individer.I början för sökte jag vara vänlig och pedgogisk vid olika problematiska situationer.Detta gav inget resultat,men när jag höjde rösten och hotade med min 190cm långa och 150kg tunga kroppshydda då fattade dom...
Jag orkar inte leva så då jag är en mycket snäll och omtänksam person så nu är jag hemma i byn igen här finns bara 2 mångkulturella individer och dom driver pizzan.

Anonym sa...

Jag såg en dokumentär för länge sedan om chefen över Wasabröd AB. Wasabröd är sannoligt Sveriges största knäckebrödsföretag. Idag bor chefen med sina barn i Schweiz. Han vill absolut inte att barnen ska växa upp i Sverige. För honom räckte det med en incident för att flytta från Sverige. När han studerade hade invandrare stulit hans uppsats och provocerat honom. Det är lättare att flytta ifrån eländet om man har tillräckligt med pengar.

Skogman.

Skägglös sa...

Japp helt otroligt att man ska behöva gå runt med vapen och kevlar väst om man ska gå ut och handla i dagens Sverige. Va fan är det för samhälle som politikerna och alla andra medlemmar i pk maffian har byggt upp. Jag är rädd som fan inför framtiden då jag blir gammal och mina barn har vuxit upp i ett samhälle som vi kanske är minoritet i..

carl sa...

de som gillar utlänningar är de som inte själva lever bland dom utan har sitt levebröd inom "invandringsbranchen" tills statskassan sinat. Först då......

Anonym sa...

Problemet är att det finns många etniska svenskar som idag får sitt levebröd eller tjänar hiskeliga summor pengar på grund av mångkulturen. Självklart vill inte dessa förlora sitt levebröd eller sina vinster utan tiger så länge de själva känner sig trygga i områden som inte har berikats ännu. Detta vet ni ju alla som läser här och jag är inte ute efter att försöka komma med något nytt. Det jag undrar är hur ni som läser och skriver här hade gjort om ni själva fått möjlighet att tjäna pengar på mångkulturen och de stackars asylanterna(ironi)som väller in i landet för att när det är totalt kaos kunna flytta någon annanstanns med era familjer på grund av att ni sparat pengar från skattebetalare som inte velat göra som er?
Detta är en seriös fråga i syfte att lyfta debatten och jag hoppas att jag får svar.

Victor aKa Marcus sa...

Mycket bra skrivit och det är sant, det kommer hända igen. Det måste få ett stopp. Hårdare straff! 5 år för lätt misshandel, 10 för grov misshandel, 50 år för våldtäkt och 50 år för mord osv... hårdare straff är första steget.

Anonym sa...

Att det varit på detta viset har jag vetat i många år genom vänner o arbetskamrater vars barn råkat illa ut. Ett utmärkt sätt att attackera förhållandet på skolorna har en kollega till mej praktiserat då hans tre bar skulle börja eller byta skola. Han ringde upp de skolor som kunde bli aktuella och avkrävde rektorerna uppgift om invandrarprocenten därstädes. Flera rektorer blev upprörda men min vän stod på sig och radade upp sina argument. Ordningsproblemen var ett skäl men tyngst vägde nog hans sista. "Jag vill inte att mina barn skall komma hem och tala Rinkebysvenska!" De skolor han valde var förstklassiga. Så borde alla föräldrar göra, eller hur? midgardsjarlen

Anonym sa...

Kom till skott midgardsjarlen. Idag pratar svenska ungdomar som om dom inte kunnat prata annat och samtidigt blir rånade när de väljer att prata.Vad är det du vill säga? Jag slår bort alla asen och tycker inte synd om någon.

Robin Shadowes sa...

Anonym4, skulle aldrig kunna tjäna pengar på mångkulturen. Jag har ett samvete och vill inte se mitt land gå under eller tas över av barbariska främlingar som inte har minsta rätt till det.

hunter sa...

Ett av våra barnbarn jobbar då och då ideellt på en studentpub i en mellanstor svensk stad. Personalen är samtliga etniska svenskar.

Både han och hans kollegor får vid stängningsdax ibland en vädjan om "eskort" från kvinnliga pubgäster som under kvällen utsatts för obehagliga närmanden från "nysvenska" studenter, som inte förstår att ett nej betyder ett nej.

Tjejerna vågar inte gå hem ensamma, utan ber min son eller någon av hans kamrater om att de skall följa dem en bit på vägen så att de är säkra på att de inte är förföljda. Vid något tillfälle i fjor blev det även så och den aktuella personen försökte hotfullt få mitt barnbarn att avlägsna sig. Med hänsyn till ett av hans stora fritidintresse (minns inte vilken färg på bältet han har,men tror att nästa blir det svarta) blev det som tur inte mer än så, annars kan jag garantera att "nysvensken" med stor säkerhet inte kunnat ta sig från platsen för egen maskin.

emma sa...

filma dessa nysvenskar och låt nån Svensk tjej få gå hem själv och sedan är medhjälpare med som räddar NÄR hon angrips fånga detta på film. skälvklart bara om flickans säkerhet kan garanteras. alla Svenskar som har bra film klipp kan spara dom till valrörelsen

Anonym sa...

Hur i h....te är detta möjligt?
Såg i DN,
Bidrar invandrare mycket till vårt land?
83% Svarade JA
Finns det så många idioter i vårat land?
Mvh Daniel

Anonym sa...

Problemet Daniel är att vi som är
Nationellt Medvetna Svenskar och trots att vi blir allt fler så vet
dom som har makten tillräckligt om
oss via bland annat våra personnummer för att hålla oss isär
- Försök t.ex flytta inom Sverige
inom ditt eget företag så får du se om du får flytta dit du villm
det fick inte jag - jag ville hem
till Nariestad - men det fick jaf
inte - istället hamnade jag bland
en massa vane-röstande Sossar
i Karlstad - visst finns det förvisso många Sverigedemokrater i
Karlstad, men inte på just mitt
Företag - det har dom som har makten sett till...
…vi Nationella lever isär därför att makten är livrädd för att vi ska hamna på samma
ställe, vilket dom i och för sig har anledning att vara,,,,,,,,,,,,,,¨

Anonym sa...

"Många av er männskor som inte är övertygade att vårt land inte mår bra kommer förmodligen smutskasta min historia och vägra tro på den".
Den stora paradoxen är att de som inte tror på din berättelse är dom som är mest övertygade att sagan om "förintelsen" är sann.

Anonym sa...

Det är fruktansvärt att det får gå till på detta vis. Du har alla mina sympatier Andreas.

Svar till Daniel/Anonym.
Ja, invandrare bidrar till massvis i det här landet. Det är sällan positiva saker. Ta till exempel en väldans massa arbetstillfällen såsom tolkar, socialtanter, kriminalvård, akutsjukvård och för att inte tala om en av världens högsta skatter, skatter som går direkt ner i rasfrämlingarnas fickor.