14 januari, 2009

Rakryggad svenska jagade rånargäng på flykt

UPPDATERAD De senaste två åren har rån och rånförsök mot butiker i Landskrona femdubblats (!). Men en butiksägare fick nog. Doris Carlberg drämde en träpåk i sin kassadisk så att den flög i bitar. - I helvete ni ska ha mina pengar! röt Doris till de fyra ynglingarna. De knivbeväpnade rånarna tog till flykten - med Doris tätt efter. Rånarna delade dock på sig och Doris avbröt jakten.

Hon klargör var hon står:
- Vi kan inte ha en laglös stad. Någon gång måste någon visa att det är nog nu.

Polisens förklaring till det inträffade lyder som följer:
- Här råder utanförskap och dålig integration, ett misslyckande från alla håll, menar Stefan Bengtsson, kriminalunderrättelsetjänsten Nordvästra Skåne.

Doris Carlberg hör till en växande skara svenskar som reser sig upp och säger ifrån mot det sönderfallande samhället vi tvingas leva i. Carlberg är värd en stor eloge för sitt agerande. Ju fler svenskar som reser sig, desto ljusare ser framtiden ut.

Doris, du tillhör en minoritet – men en växande sådan. Ligistfasonerna accepteras av allt färre människor. Tillsammans är vi starka. Stå på dig!

9 kommentarer:

Fosterjordnära sa...

Synd att detta agerande inte leder till titlar så som "årets svensk" !! Civilkurage och jävlaranamma behövs det mer av. Go Doris ,go!!

Carl sa...

ännu en Svensk som vaknat rösta på Sverigedemokraterna eller Nationaldemokraterna bägge partierna behövs hoppas på en samregering. mörkertalet vid SIFO undersökningar är höga gissar att alla snart fått erfarenhet av utlänningar så över 50 procent av totala rösterna är helt rimligt. särkilt nu när väljarna får svart på vitt att Alliansen och Sossar övergett makten till Bryssel så behövs EU kritiska partier.
när får man se rakryggad s kanal på youtube?? snart fixar jag en egen i rakryggad´s namn är det ok för Reine= Vår nationalhjälte jag känner stor respekt för dig. fler och fler blir som du och kämpar för Sverige TACK, TACK.

Anonym sa...

Synd på vår hjältinnas kassadisk. Borde hellre varit fulingarnas nyckelben och knoppar. Hell Doris.
midgardsjarlen

Robert sa...

Ja, jag säger som en annan skrev: Hell Doris. För ditt mod och kurage. Precis som svenskarna i Malmö och Landskrona och Södertälje börjar vakna upp ur sin trygga slummer kommer allt fler svenskar tvingas vakna upp. För sin överlevnads skull helt enkelt. Landskrona verkar vara en svensk Gazaremsa: tätbefolkat med massa barbariska kameluppfödare.

Emma sa...

En dag skall Svenskarna slå tillbaka ALLA Svenskar innan det är försent:

http://www.bt.se/nyheter/boras/kvinna-tog-sitt-liv-efter-brutal-valdtakt-borasare-atalas-for-dadet(1080325).gm

Robin Shadowes sa...

Tack Doris för att du sätter ned foten och visar var skåpet skall stå beträffande dessa orch-yngel.

World traveller sa...

Tyvaerr maaste vi nog snart alla bevaepna oss. Titeln aarets svensk kan Doris aldrig faa, den titeln gaar ju som bekant till saana som skyddar illegala invandrare.

Robin Shadowes sa...

Doris gör sig mer förtjänt av titeln än batikhäxan Dårazio.

Anonym sa...

Doris Carlberg: Du är HJÄLTE,
men nästa gågn skall du inte slå sönder din egen disk.....