21 februari, 2009

Reinfeldt försöker en Leijonborg

Säkerligen minns den påläste att Folkpartiet i två val på raken lurade väljarna att man vill ha språkkrav på immigranterna. Folkpartiet har inte gjort några allvarliga försök att förverkliga detta upprepade vallöfte. Nu försöker Moderaterna samma knep.

Det är följande krav man säger sig vilja genomföra: ett nytt Europeiskt asylsystem, skarpare avvisningsprocess, avskaffande av Ebo, obligatorisk introduktion för nyanlända, återkallande av medborgarskap som delats ut på felaktiga grunder, fler utvisningar av kriminella utländska medborgare, ordentligare kontroll på de 200 000 (!) svenska pass som är på drift ute i världen och naturligtvis (favorit i repris) – språkkrav för medborgarskap.

Detta är ett sätt att avväpna Sverigedemokraterna (SD) och i viss mån Nationaldemokraterna (ND) naturligtvis. Genom att vrida argumenten ur nävarna på främst SD, görs partiet överflödigt. Eftersom Sverigedemokraterna övergivit den enda ståndpunkten Moderaterna aldrig kan tänka sig att plagiera – svenskarnas rätt till etnisk gemenskap och fortlevnad – tappar partiet funktion och därmed existensberättigande - om Moderaterna skulle sätta sina planer i verket. Men visst kan Moderaternas utspel kosta SD riksdagspremiären ändå.

Ändock, den som tror att Det Nya Sveriges problem är brist på krav, har missat pudelns kärna. Oavsett hur mycket krav man ställer på de som kommer hit kommer ändå mängden som redan finns här att radera ut svenskarna genom högre barnafödande (för de som tvivlar rekommenderas att projicera tillgänglig statistik hos SCB på de kommande decennierna).

Vad spelar det då för roll om Ahmed är självförsörjande och skötsam?

8 kommentarer:

susanne sa...

rekommenderar :
http://surabloggen.wordpress.com/

Anonym sa...

Jag hade glömt Folkpartiets "stränga invandringspolitik", men som tur är finns du som återger historien. Självklart försöker Moderaterna med samma röstfiske som Folkpartiet för att "komma åt" ND och SD.

Jag förstår inte varför Vänsterpartiet samarbetar med ND? De två partierna ligger varandra nära ideologiskt, förutom på en enda punkt.

Skogman.

Anonym sa...

"Oavsett hur mycket krav man ställer på de som kommer hit kommer ändå mängden som redan finns här att radera ut svenskarna genom högre barnafödande"

Jag brukar hålla med dig men det här är onyanserat. För det första så beror en del av asylinvandringstrycket på sverige just på att vi inte ställer några krav. Asylmissbruket söker sig till de länder som är lättast att utnyttja. En kravpolitik är helt klart den enda logiska inledningen till någon form av återvandringspolitik. För det andra så beror västbefolkningarnas låga nativitet på vår avsaknad av verklig kultur. Vissa invandrargrupper kommer hit med en sådan, men ge dem några generationer av kapitalism, sekularism, p-piller och coca-colafiering så springer de också omkring med sina mobiltelefoner och jagar karriär och "väntar med barn" tills de blivit infertila. Tunnelbanan är full med promiskuösa invandrardöttrar som har enorma mängder smink och klär sig som... ja. Västländer är en smältdegel av kulturdestruktion.

Anonym sa...

Den där bilden kunde de sälja på Apoteket som kräkmedel. Risken är kanske att vissa spyr upp magsäcken och dör vid själva åsynen.

Varför hatar Gud oss människor så innerligt att han skickar sådana demoner på oss ?

Val 2010 !

World traveller sa...

Moderaterna och Sossarna samarbetar foer att haalla SD borta fraan Riksdagen.
Alla medel aer tillaatna: Fortal, loegner, smutskastning, hot, samarbete med kommunister, med islamister, med AFA och annat draegg.

Fosterjordnära sa...

Det som gör ondast är att man vet för säkert att detta knep kommer att lyckas även 2010.

Miljontals svenskar kommer även detta val att ha röstat i tron om en förändring och lika många kommer att bli besvikna för att löftena inte infriades. Sen så börjar det om...4 år i taget. när skall det sluta?

Anonym sa...

Mjaä, Fosterjordsnära, själv har jag en känsla av att folket runt mig blir mer observant och ej låter sig luras lika lätt som förr. Om detta skall utveckla sig i rätt riktning beror ju även på hur rättframt du, jag och alla vi som tar möjligheten att suga upp sanningen bortom PK-media, delger våra medsvenskar detta. Pröva själv så förstår du varför jag ser ljuset i tunneln.
midgardsjarlen

Anonym sa...

de flesta ser nog igenom detta försök att ragga SDs röster men ve och fasa om de låter sig luras sverige kan nog inte ta 4år till med asylinsläpp a 100000st om året