18 mars, 2009

Fråga till Ronnie Sandahl (Aftonbladet)

Hejsan Ronnie,

I din
kolumn den 16 januari skriver du följande: ”I den verklighet som grundar sig på statistik och kunnande handlar det däremot oftast om en Larsa eller en Jocke, snubbar i rakt nedstigande led från Birger Jarl, som slår sina fruar för att de råkat salta för mycket på söndagskalopsen.”

Jag blev förvånad när jag läste dessa rader för jag trodde inte det finns statistik över brottslighet som baserar sig på etnicitet. Nu är jag nyfiken på denna statistik du hänvisar till, jag har länge efterfrågat just en sådan. Var kan jag hitta denna statistik och kunnande som verkligheten grundar sig på?

Emotser ditt svar som kommer att publiceras på min blogg.

Hälsningar,
Weine Berg
www.rakryggad.nu

16 kommentarer:

BLU-82 sa...

Denne fine herre vränger naturligtvis hur han vill med siffror och statistik för att komma till de resultat som är politiskt korrekta. Om det visar sig att 51 procent av männen som begår brott mott kvinnor härstammar från den västerländska kulturkretsen, så är ju naturligtvis han och hans herrar inom pk-maffian nöjda. Pk-maffian går naturligtvis över lik och genom eld för att fortsätta kunna hålla upp den politiskt korrekta potemkin-kulissen. För vart år de kan fördröja en reaktion från västerlänningarna i Sverige så ökar sannolikheten att deras eftersträvade muslimska maktövertagande ska realiseras. Islam visar då sitt hemska skråpukansikte och de kommer att låta bilan arbeta och huvuderna rulla oavsett om man liksom Ronny är vänsterextremist eller om man är en vanlig, svensk som jag själv tex.

Jimmy S. Windeskog sa...

Allas vår favorittjej Anna-Lena Lodenius har ju på sin blogg använt just denna krönika för att påstå att meningen i den är 100 % sant.

Undra just vad hon skall säga när du inte kommer att få så mycket som ett mellanslag som svar av författaren?

wodinaz sa...

Det som låter hippt och politiskt korrekt är ju fakta och kunnande, det vet ju alla.

Det är högst osannolikt att denne filur talar sanning -- för PK är sanningen lika trevlig och användbar som en kaktus i en apas pyjamas; nåväl, det vore synnerligen intressant att få ta del av denna statistik med etniciteter angivna.

Solguru på motpol skrev en höjdare om "okunnighetsargumentet" för ett tag sedan. Se här: http://solguru.motpol.nu/?p=53


Samtidigt vill jag än en gång trycka på att eftersom den kvävande massinvandringen, politiska korrekheten och multikulturalismen är rådande i samtliga (f.d.) västerländer, kasta inte bort alltför mycket tid på situationen i Sverige, utan gå till länder där statistiken finns skapligt lätttillgänglig (d.v.s. inte censurerad som i Sverige) och gör en statistisk uppskattning för Sverige.

Fråga gärna en matematisk statistiker på godtyckligt universitet eller högskola hur detta går till. Han eller hon kommer säkert att vara dig behjälplig.

Sveriges mångkultur är bara en liten liten del av den globala kampanjen för att förstöra alla länder där västerlänningar/européättlingar dväljes.

Det spelar inte så stor roll egentligen exakt var man studerar mångkulturen, den är likadan överallt: skyhög kriminalitet, gruppvåldtäkter, korruption, moralisk ekonomisk stagnation etc.

Att studera mångkulturen i t.ex. Danmark m.fl. länder och sedan göra uppskattningar för Sverige är vetenskapligt rimligt förfarande.

Jämför t.ex. att studera kopparns konduktivitet (elektricitetsledningsförmåga) det spelar ju ingen roll var på jorden detta görs. Koppar är ju koppar. Så också med mångkultur.

Anonym sa...

allright..........
Du kommer inte att bli något svar från Ronnie
för hans skrivande bygger på lögner och substanslösa
åsikter.

Anonym sa...

Ronnie, ronnie varför detta självhat?

Hjärntvättade Sverige o Svenskhatare...ge mig en hink...NU


En Svensk i Det nya Sverige

Steen sa...

Der findes masser af statistik i Norge, Danmark og Holland, og sikkert også i Sverige - men om den er offentlig ?

Her fra Holland idag:

Two out of Three Serious Teenage Criminals are Immigrants

- Two out of three serious teenage criminals are children of parents born outside the Netherlands. In most cases, no prison sentence is imposed, it emerges from a study sent to parliament by Justice Minister Ernst Hirsch Ballin.

In the research, 447 case files of youngsters aged from 12 to 17 were studied. All the files involved cases in which the perpetrator was convicted of a crime for which the maximum jail sentence is 8 years or more. These were murder, manslaughter, robbery with violence, extortion, arson, public acts of violence and sexual crimes.


http://www.nisnews.nl/public/180309_1.htm

Anonym sa...

Det som förvånar mig mest, är att någon vill avlöna dessa äckliga lögnare. Jag gör det definitivt inte, för jag har slutat köpa fulmadias skittidningar för länge sen..Blodsven

Robsten sa...

Det där klistrade han tydligen in hon Anna-Lena Lodenius blogg, eller var det någon som kopierade texten. Skall surfa in o kolla.

Daniel sa...

Ronny är bara en rädd kille som vill slicka sin väg upp till toppen. Det är synd att det är såna förvirrade killar som får sprida sin lögnaktiga smörja i tidningen.

Kettil sa...

Weine, du frågar "Nu är jag nyfiken på denna statistik du hänvisar till, jag har länge efterfrågat just en sådan. Var kan jag hitta denna statistik och kunnande som verkligheten grundar sig på?"

Jag kan besvara den frågan åt dig.

Det är ju ställt utom allt tvivel att denna statistik baseras till 100 % på en empirisk studie som Ronnie Sandahl genomfört sittandes vid sitt eget köksbord!

Givetvis är det inte en Larsa eller en Jocke som ligger till grund för statistiken utan en RONNIE, en snubbe som härstammar i rakt nedstigande led från en av Birger Jarl's smutsigaste trälar, antagligen en av dem som gjorde rent i latrinkärlen, kanske kallad "Latrin-Ivan", som slår sin fru för att hon råkat salta för mycket på söndagskalopsen eller, vilket förefaller mer troligt, för att hon glömt att vattna hasch-plantan så att den vissnat.

Nisse i Hökarängen sa...

Vi förväntas bortse från att invandrarna är märkligt överepresenterade när det gäller kriminalitet och då i synnerhet den av det mer våldsamma och spektakulära slaget. Det här förtigandet av sanningen har tagit rent parodiska formen i det att massmedia inte längre nöjer sig med att maskera identiteten på brottsmisstänkta. Numera maskerar man även etniciteten genom att ge invandrare fingerade svenskklingande namn och vitpixla eventuella fotografier!

Det är fan så man baxnar!

Carl sa...

är du trött att sitta framför datorn? nu har du chansen att göra en insats för ditt land och din framtid! dela ut valbroschyrer
http://www.sverigedemokraterna.eu/hjalptill.php

Eric sa...

Den fege lille svensken Ronnie gör vad han kan för att passa in bland svenskhaterna på Aftonlögnen, han visar t.o.m. självhat och sprider lögner om det svenska folket. Denna typ av medlöpare i svenskmordet är den värsta typen, vi har koll på dig landsförrädare!

dave sa...

Det som är mest skrämmande med vänsterfolk är att de verkar gå i någon slags religiös koma, övertygelse om att de står för det goda. Det goda är tydligen alltid länkat till bestridning av vad som helst som kan tolkas som en högeråsikt. Säger man "Nu får det räcka med invandring, 100 000 per år är bara för mycket", då har man automatiskt tagit de ondas sida och skall därför straffas och kallas rasist. Helt otroligt, men faktum är att det är sant. Ronnie Sandahl som försöker se lite sådär lagom käck och proggig ut på sitt porträtt på Aftonhoran är på ingalunda vis annorlunda. Han har med hull och hår svalt flosklerna om vad man ska ha för människosyn. Politisk korrekthet har blivit ett osynligt kontrolldon som håller varenda svensk som i ett järngrepp där ordet rasist bara väntar på att få användas. Frågan är om det går att finna ett mer urholkat ord idag. Antagligen inte. Av någon besynnerlig anledning tror socialisterna att det är ett smart drag att liera sig med araberna. Araber hatar Usa och en sann socialist måste hata Usa. Det bara är så. Usa är satan, allt annat är bra. Det räcker som anledning. Problemet är bara att araberna skiter i Europa också. De vill bara ha det vi har och sedan kommer de att göra sig av med oss, skrattandes åt att vi gick på den lätta. Varför, socialister, är ni så villiga att förstöra allt här hemma i er kamp mot kapitalismen och högern? Det måste väl finnas bättre sätt? Hittills har er kamp slagit knut på sig själv, svenskarna har vaknat och sett vad som mer och mer verkar vara er rätta sida. Om ni nu står för det goda är det då inte dags att visa det?

eklanda sa...

jag har ochså skrivit till denna flummare, man skulle kunna tro att denna gestalt är en blandning av en onykter neanderthalare och Ann-Charlotte Marteus, patetiskt att den lille skiten kan få skriva en massa dravvel som stinker skit.

Anonym sa...

Ett svar från Ronnie ! ?
Den som väntar på något gott väntar inte för länge.