18 mars, 2009

Toppkandidat förnekar att det finns en terrorvänster

Knappt har kommunisternas mordförsök på Vávra Suk (Nationell Idag) och Erik Almqvist (SDU) fallit i kollektiv glömska förrän en marxist vid namn Petter Nilsson på den kommunistiska tidskriften Dagens Konflikt förnekar att det överhuvudtaget finns en extremvänster med våld mot människor som arbetsmetod. Några citat från Nilssons artikel:

1. Men den svenska utomparlamentariska vänstern, ens i sina mest militanta stunder, kommer sällan längre än till skadegörelse. Enda sedan den autonoma vänstern kom till Sverige runt 80-talets slut så har en grupp självutnämnda experter gjort sig ett levebröd på att ropa varg och hävda att "de kan ta till vapen". Såhär snart trettio år senare har det ännu inte hänt.

2. Om terrorism definieras som att sätta skräck i en befolkning så har den svenska autonoma vänstern aldrig gjort det, aldrig ens försökt.

3. Och bränderna i Södertälje har ingenting med vänstern att göra och alla med någon som helst insikt vet detta, till och med Svensk Handel.


Nilsson blev känd när han vann SVT:s Toppkandidaterna och skänkte en del av prispengarna på 250 000 kronor till Syndikalisterna. Inte så konstigt att Nilsson vann kanske, då juryn bestod av Dominika Peczynski (som nyligen sparkade en anställd för att denne var heterosexuell), Zanyar Adami (Gringo), Hanna Zetterberg Struwe (vänsterpartist), Christer Sturmark (folkpartist)och Lotta Gröning (Aftonbladet).

Petter Nilsson, terrorvänstern finns självfallet inte om man blundar oerhört hårt för terrorn från vänster såsom mordförsök och sprängattentat. Lyckligtvis har inte vänsterapologeter som du en tillnärmelsevis samma genomslagskraft som det folk kan se med egna ögon på gator och torg.Frågor till Petter Nilsson skickas till petter@dagenskonflikt.se.

12 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

Det är ganska fräckt att han förnekar vänsterns mordbrönder mot McDOnalds, hyreslängor och matbutiker när resten av vänstern skryter om dåden!

Nåja, i egenskap av vänsterextremist kan han ju görqa det iom att det skulle vara omöjligt att ifrågasätta hans lögner i etablerad media.

Anonym sa...

"Enda sedan den autonoma vänstern kom till Sverige runt 80-talets slut så har en grupp självutnämnda experter gjort sig ett levebröd på att ropa varg och hävda att "de kan ta till vapen". Såhär snart trettio år senare har det ännu inte hänt."

Bra på matte är han också.

Anders Persson sa...

Nu var det ju inte en jury som utsåg vinnare i Toppkandidaterna utan tv-tittarnas röster. Petter vann samtliga röstomgångar med klar majoritet och svenskarna visade tydligt vem de ville skulle vinna. Men du kanske vill tysta dessa svenska tv-tittare?!

Om du skrev om fakta istället för foliehatts-propaganda från höger så kanske din skulle ha lite fler besökare dessutom.

Anonym sa...

Slår vad om att den där kommer en gång i framtiden posera på samma sätt med en nummerskylt på bringan. Någon som håller emot?
midgardsjarlen

Erik sa...

Vad är AFA då. Pajas.

Robin Shadowes sa...

Jag skulle vilja hävda att den autonoma vänstern kom till Sverige redan i början av 1900-talet. Petter Nilsson har tydligen aldrig hört talas om Anton Nilson.

Andreas sa...

Grrr kräken sprängde Ultima Thules studio. Oförlåtligt!!!

Jimmy S. Windeskog sa...

"Nu var det ju inte en jury som utsåg vinnare i Toppkandidaterna utan tv-tittarnas röster."

Du kanske skulle haft en poäng om det inte vore för det att Weine aldrig påstått att juryn utsåg vinnaren.

"Men du kanske vill tysta dessa svenska tv-tittare?!"

Nej, men Petter vill ju bevisligen det, det är ju därför han tar ställning för att vänstern skall använda våld som en politisk taktik.

"Om du skrev om fakta istället för foliehatts-propaganda från höger så kanske din skulle ha lite fler besökare dessutom."

Att avslöja antidemokrater och våldskåta ligister har knappast något med "foliehattar" att göra. Ditt lätt förvirrade inlägg däremot...

Anonym sa...

Toppkandidaterna var ju ett ungdomsprogram. Och som någon sa: " Är man inte åt vänster när man är 18 så har man inget hjärta, är man fortfarande vänster när man är 30 så är man sinnesjuk"

Carl sa...

vänsterslödder är folk som lever på andras arbete. inte många Vänsterpartister som jobbar i industri mm Vänsterslödder hittar man bland kommunalråd, rika musiker,bidragstagare,mm folk som har tid att tänka ut hur man skor sig på andra och samtidigt vet att manipulera sig fram.sluta betala skatt och de blir rädda att bidragskranarna skall sluta flöda till dom

ArgSvenne sa...

Efter att Petter Nilsson vann
"Toppkandidaterna" år 2006, blev han "mångfaldsanställd" på SVT(?)

Han var mycket drivande i bl a
"Osynliga partiet" och Syndikalisterna.
Han har också varit/är med
"Stockholms Förenade Pendlare" och "Planka" vars syfte är att åka kollektivtrafik i Stockholm på andras bekostnad.

Han har också deltagit där AFA varit med att förhindra människor att besöka olika nationella möten.
Bl a ett SD-möte i juni 2002.

Finns ett klipp på min kanal, där han själv finns med(ca 0:37 in i klippet). Petter är maskerade och mycket aggressiv mot Anders Sundholm i BlåGula Frågor.
Han bär en T-shirt med texten
"Vegan" på.

Se följande klipp på denna länk:
http://www.youtube.com/watch?v=5HL340WgKh0&feature=channel_page

Eller hitta det på min kanal på YouTube.

Fosterjordnära sa...

Självklart har vänstern inget som helst att göra med bränderna i Södertälje! Hoppas denne Petterniklas rapporterat detta till berörd utredningsman ,för Petterniklasen tycks veta mer än polisen ,i Södertälje går man ju ut med 200 000kr till avgörande tips.
Det betyder ju att jag nu kan utesluta personer med kopplingar till "Lokal Intifada" och helt kan inrikta mej på ortens nazister i stället!! För så måste det ju ligga till ,under ett av alla infall av rashat så gick den lokala naziföreningen ut och brände matbutiker ,det hör ju liksom till det som nazianhängare gör?