09 mars, 2009

Maskerade ligister till attack mot polisen

För några dagar sedan bröt en demonstration samman i rena kravaller och attacker mot polisen. Detta skedde i Malmö och undanflykten för den maskerade pöbeln att ställa till med bråk denna gång var att Sverige och Israel möttes i en tennismatch i Davis Cup. Något krystat kanske, men med så många islamister i Sverige var det kanske förutsägbart. Tydligen är det polisens fel att tennismatchen genomförs.

Där stod de förenade: Socialdemokraterna, diverse kommunistiska sekter, Vänsterpartiet, AFA och andra. Tal hölls av Lars Ohly och Per Gahrton. Sammanlagt var man 6000. Nog för att Israels herrefolksattityd mot palestinierna är orättfärdig och grym, men våldsamma demonstrationer gynnar inte palestiniernas sak. Tvärtom.

Det är ett brott att maskera sig, men naturligtvis greps ingen. Det mesta ses mellan fingrarna med, och det är inte så konstigt eftersom det inte är någon vits med att gripa brottslingar då polisen bara lyckas lösa 6 % av alla brott. För varje omorganisation blir polisen allt mindre effektiv. För övrigt var det inte så smart att spara pengar genom att sparka de flesta civilanställda inom polisen som då skötte kontorsjobben. Att utbildade poliser nu sitter och ansvarar för rena administrativa uppgifter får ses som vansinne i sammanhanget.

Även att högre polisbefäl är politiskt tillsatta måste vara sensationellt i en demokrati. På dessa poster är uppenbarligen de egna politiska åsikterna viktigare än kompetensen.

Se ett klipp från attackerna här.

14 kommentarer:

BLU-82 sa...

Sveriges etablissemang och dess institutioners förfall är sannerligen iögonfallande. Ingen myndighet och ingen enskild person anställd inom dessa myndigheter är numera värdiga sina uppdrag. Mona Sahlin är en katastrof, hennes inkompetens är monumental, och det är frågan om hennes parti , SAP , inte slits i två eller flera bitar de närmaste åren. Hennes företrädare G. Persson var en psykopatisk hycklare, som nu gömt sig på sin herrgård i Sörmland, med sina schweitziska bankkonton fullpumpade med det svenska folkets skattemiljoner. Man kan hoppas att inte de poliser som var lediga denna dag stod med i de stenkastande afaiternas led. Det är ju välkännt att de ofta dras med dubbla lojaliteter, i sin yrkesverksamhet är de poliser, på sin fritid är de expo/afa...

Fosterjordnära sa...

På väg hem efter jobbet idag ) ,mellan Stockholm och Södertälje mötte jag 21 (TJUGOEN) piketbussar och 2 av de mer bepansrade fordonen. Inte en enda av piketbussarna saknade skador.

Malmö ,var givetvis min spontana reaktion ,och nu bekräftade Du det Wiene.

Man får väl ändå ge fotpolisen visst beröm ,inte för sin insatts utan för sitt oerhörda tålamod.
Inte helt säker på att jag inte skulle kunna hålla känslor och sunt förnuft i styr. Polisen som visade pickan har väl en massa blanketter att fylla i ,förutom den interna utredning som givetvis följer sådana situationer.

Hur många skattemiljoner gick insatsen på ,och hur många ytterligare miljoner gick den rena skadegörelsen på?
Rid ner bråkmakarna och grip dem solidariskt ,sätt dem på flyget hem!!

Tänk på det ,ni som ständigt kritiserar Salemmanifestationen och hävdar att det är de "högerextrema" som kostar extra polisåtgärder.

Crille sa...

Men Reepalu satt ju i sin bil o tyckte ju det var så lugnt. Tyckte ju att Björklund var så orättvis.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2565149.svd

//Crille

wodinaz sa...

Onekligen intressant det du skrev om polisen Weine; jag tvivlar inte en sekund på ditt ord men jag skulle ändå uppskatta en referens till detta om massavskedning av civilanställda och att poliser gör administrativa uppgifter.

Samma sak har ju hänt inom universitetsvärlden och inom sjukvården. Läkare får offra viktig tid på sekreterarjobb och detsamma med professorer.

Tydligen förekommer en slags sekreterarrasism hos de politiska korrekta. Få yrkesgrupper har rensats ut som sekreterarna.

Tråkigt att se hur kaviarvänstern hetsar invandrargrupper så att den kan leka radikal. Gynnar, som du säger, knappast den nationella kampen i Palestina. För nationell är vad den är.

Weine Berg sa...

Wodinaz: Det var den första slakten av polisen som man gjorde sig av med de civilanställda. Om jag inte missminner mig började det på 90-talet.

Anonym sa...

Helt OT men väldigt talande för svensk invandring:

Farid Habibi dömdes idag till två års fängelse och utvisning för våldtäkt mot en kvinna i Växjö. Det är inte första gången som Habibi hotas av utvisning. Förra året skulle han utvisas men planerna stoppades efter massiva protester från den samlade vänstern som slöt upp bakom kampanjen "Låt Farid stanna".

http://www.den-svenske.com/2009-03-09-symbol_for_afghanska_flyktingar_domd_for_valdtakt.html

Fosterjordnära sa...

....vidare..det man kan se i reportaget är ju knappast ngn palestinsk kamp. Dessa snorungar som här vandaliserar allmän egendom och som utbrister "jag ska knulla"..o.s.v. har väl knappast försått vad palestinska kampen går ut på? De fega kräken som kastar sten på den svenska polismakten och som flytt hemlandet likt små hundvalpar med svansen mellan benen och lämnat sina hjältemodiga bröder och systrar i Palestina ,de har ingen aning om hur lite de stöttar den palestinska saken. Visste de det så skulle de skämmas över sin egen feghet.
Som Wodinaz sa .den palestinska kampen är nationell ,och den nationella kampen för man på hemmaplan.

Sund nationalism utan imperialistiska motiv är vad både palestinierna och svenskarna är i behov av!!

Robin Shadowes sa...

Saknade en ny bild på Bengt Svensson när han åter får kulorna klämda av nåt islamistskägg...

Marcus sa...

Måste läsas!

En sk "Skötsam" afgan som vänstern slog på stora trumman för att han symboliskt skulle få stanna i Sverige tackar för gästfriheten genom att våldta en ung svensk kvinna.

http://www.den-svenske.com/2009-03-09-symbol_for_afghanska_flyktingar_domd_for_valdtakt.html

Maila och fråga SSU och de övriga bakom kampanjen om de fortfarande tycker att han ska få stanna.

chairman sa...

Och idag uppmärksammas Malmö i Wall street journal.
Under rubriken "det svenska emiratet".
http://europe.wsj.com/article/SB123663456334076141.html

roberth sa...

Israel har ingen herrefolkspolitik! Israel är en demokrati den enda i MÖ!

wodinaz sa...

Roberth: Uppenbarligen kan du ingenting om Israel.

Maken till rasistisk stat aldrig tidigare existerat. Israels raslagar är så överdrivna och paranoida att de får Hitler att framstå som politiskt korrekt.

Där Hitler funderade på om judarna var riktiga tyskar funderar judarna på om icke-judar överhuvudtaget är människor.

Där Hitlertyskland krävde sex generationer rent tyskt blod (för medlemskap i tyska delen av Waffen SS) kräver Israel 1000 generationer rent judiskt blod (angående ett inomjudiskt giftermål med en viss Cohen)

Hitler körde hårt med folk under en 6 årsperiod under kaotiskt brinnande TOTALT världskrig.

Israel slaktar, med USA:s mest avancerade vapensystem, folk som endast har hemgjorda rörbomber och hemlagade raketer att försvara sig med. Israel har gjort detta i 60 år utan något totalt världskrig att skylla på. Tvärtom.

Att jämföra Israel med Sydafrikas apartheid eller Nazityskland är löjligt. Israel spelar i en helt egen division, en helt egen dimension.

Demokrati betyder ingenting. Betänk vår "demokrati". Det som betyder någonting är hur en stat behandlar sina medborgare/undersåtar och om de senare har något som helst inflytande. Har de etniska svenskarna något vettigt inflytande i Sverige?

I Sverige ägnar sig "vår" stat sig åt ett mjukt folkmord, via massinvandringen.

I Israel ägnar sig staten åt en aktiv folkmordspolitik och alltså ett hårt folkmord samt håller Gazaborna i ett gigantiskt koncentrationsläger.

Båda säger sig vara demokratier.

Nordkorea säger sig också vara demokrati.

Bara för att man att ett ord används betyder det inte nödvändigtvis att det har något med verkligheten att göra.

Det sinnessjuka i alltihop är dessutom att i den judiska historien har de mest extrema och galna judarna lyckats erövra ledarrollen och drivit värdfolken till vansinne. Vilket fått oskyldiga judar att lida.

Är det någon som orsakat antisemitism här i världen så är det faktiskt de judiska extremisterna själva.

roberth sa...

Wodinaz din sjuka syn ger jag inte4 ett piss för!

Fosterjordnära sa...

Roberth.Synd att Du valde att ta till flykten så lätt. Kunde blivit en spännande debatt med Wodinaz annars ,men kanske blev det jobbigt när någon kom med så hårda fakta?