09 april, 2009

Glad påsk!

Så var då påsken här. Kanske lutar sig storpampen Wanja Lundby-Wedin tillbaka i fåtöljen och slappnar av nu när allt är förlåtet och snart glömt. Det är nog lite för lätt att vara generös med andras pengar. Och Mona Sahlin kanske slipper ivriga frågor om hon ska avgå eller inte, där hon sitter i det trygga svenska bostadsområdet i Nacka. Ett område som hon rimligtvis mår illa av att bo i, i och med att hon betygat att hon hatar allt "genuint typiskt svenskt".

Bränderna i Rosengård lär fortsätta även om tidningarna inte skriver om det. Personligen tror jag det vore en bra idé om polisen och räddningstjänsten struntade i dessa bränder i en månads tid och låta bli att städa upp efter s.k. buspojkar.

Och EU skrider vidare i sina planer med att rekrytera 56 miljoner afrikaner till EU-området fram till år 2050 för att "rädda pensionerna". Huruvida några "motvilliga" människor kommer att gripas och åtalas i påsk är ännu oklart, som fulmedia skulle uttryckt det.

Svenska ungdomar lär slås ner, rånas, misshandlas och våldtas av immigranter i påskfirandet. Bara i en försvinnande mängd fall lär förhållandena vara de omvända om man ska utgå från det statistiska mönstret.

Själv tänker jag ta ledigt från allt elände under påsken. Bloggandet fortsätter när vardagen tar över. Glad påsk, alla rakryggade svenskar!

16 kommentarer:

carl sa...

maktekiten bör i fortsättningen bära rånarluva när de är offentliga för hur skall de annars kunna visa sig bland vanligt folk.
sossar har röd, moderater blå rånarluva.
per albin hansson må vrida sig i sin grav när han ser sina efterkommande "kollegor" förstöra vårt Sverige.
Glad påsk

MS sa...

Tack detsamma. Glad Påsk!!

Anonym sa...

Glad Påsk Weine! Mvh /Perka

Anonym sa...

Glad påsk Weine!

Anonym sa...

Glad påsk och tack för en bra blogg!

wodinaz sa...

Glad Påsk Weine!

Anonym sa...

Weine, jag önskar dig en glad påsk och välförtjänt vila under helgen!

Förövrigt är jag djupt tacksam att min vardag och krogmiljö ej berikas av diverse löskefolk från varken afrika eller mö -länderna. Skulle den däremot störas av sådana element kommer dom att krossas likt en myra under skosulan.

Daniel sa...

Glad påsk på dig själv Weine, du gör ett otroligt jobb för Sveriges överlevnad.

Marcus sa...

Glag påsk Weine

Anonym sa...

Glad påsk på er alla.

Robb@n

Greger Rutgerson sa...

Önskar dig en riktigt trevlig påsk Weine!

Anonym sa...

Min hjärna vill inte ta ledigt. Tydligen måste man intoxicera sig för att glömma eländet.
midgardsjarlen

Robin Shadowes sa...

Glad Påsk!

DunderMinnet sa...

Glad påsk på dig!

Keep up the bloggin'

Fosterjordnära sa...

Glad påsk och gott nytt ägg!

..önskar hela familjen.

Annemi sa...

Massor med kramar och goda tankar till dig Weine. Du skulle ha en lön motsvarande en politikers, för allt jobb du lägger ner på din blogg! Är det fler som tänkt den tanken? Är det nån, som börjat insamling till Weine? Så kunning, påläst, faktamedveten som Weine är. Hur många av läsarna av din blogg tänker på hur mycket jobb du lägger ner på att ta fram fakta och sedan förmedla till oss alla, som läser den? Då kan man snacka om rätten till "hög"lön!Vad gör en politiker, för att förtjäna sin lön? Skulle vara intressant att veta? Vem kan utföra ett arbete som ger rätt till deras löner? Svar:Ingen, som inte arbetar för eller med människor! På tal om ingenting!Du- Weine som verkligen arbetar för folket, får Ingen lön! Skrämmande egentligen. A-M