07 april, 2009

Norrmännen slår tillbaka

Även om Sverige är svårast drabbad i Norden av internationalisternas samhällsexperiment, är vi inte ensamma. Nu har norrmännen fått nog och slår tillbaka efter åratal som slagpåsar åt immigranterna. Det är bloggen I Mitt Sverige som uppmärksammat ett fall i norska Bø i Telemarken.

Det var strax efter midnatt i helgen som tre invandrare kom till Bø för att ge sig på en ung norrman. Polis kom till platsen och avstyrde bråket. Därefter var polispatrullen tvungen att eskortera främlingarna bort från byn eftersom uppemot femtio norrmän följde efter kortegen i tjugo bilar. När samtliga väl kom fram till Gvarv, där invandrarna bor, blev en av dem ordentligt ”banket opp” av hopen vreda norrmän. Medvetslös fördes han till sjukhuset där man kunde konstatera lättare skador.

Ett ögonvittne berättar:
"- Irakerne har vært i Bø for å lage bråk mange ganger tidligere. Dette har vært en lengre pågående konflikt. De har holdt på her i Bø lenge, kjørt etter folk og prøver å ta dem. Da stod det aldri noe oppslag i avisa, men så fort folk her slår tilbake og gir dem juling blir det problemer med en gang."

"- Disse innvandrerne har terrorisert bygda i lange tider og det har vært mye konflikt med dem tidligere.”


I Norge och Danmark verkar måttet rågat. Frågan är när svenskarna ska vakna?

13 kommentarer:

Greger Rutgerson sa...

Heja Norge!

Ja frågan är när svenskarna ska vakna. Är svenska folket det mesigaste och tafatta folket i världen? Ja uppenbarligen!

Anonym sa...

Tyvärr skulle något liknande inte gå för sig i det nya Sverige ,
straffet skulle bli så högt att man säker dog som gammal och nedbruten på Kumlas högrisk avdelning och det medans våra pensions räddare får feta skadestånd och betald semester i Bagdad,, för tyvärr så gäller bara ordspråket "vända andra kinden till" etniska svenskar! för vi älskar att bli ner tryckta i smutsen och hånade åt, för det är först då vi känner medlidande och världsansvar.

Robb@n

Naivtive sa...

Nja, om det är så att vi älskar att bli nedtryckta vet jag inte. Men att vi har blivit uppfostrade att vanda andra kinden till och att samhället alltid löser våra problem ligger lite i detta problem.

Ett annat ser jag i domstolarnas bedömning om svårigheten i brottet att ge igen kontra självförsvar. Jag har en känsla att domstolarna blir sura för konkurrensen och griniga för att ta lagen i egna händer är ju ett misstroende mot hur de sköter sitt jobb, och det djävlar tar hus i helsike....

Carl sa...

sossepakten har cyniskt snärt in fotfolket i "tyck som du blir tillsagd, annars förlorar du dina rättigheter". om en Industriarbetare skulle säga något om invandrare skulle denne riskera att bli av med jobbet, bli av med sin A-kassa, förlora sitt försörjningsstöd mm. först när inget mer finns att förlora kommer Svensken att slå näven i bordet. detta känner främlingarna och politikerna av så tillsammans kommer dessa grupper att driva Svenska fotfolket i fördärvet om de kan få fortsätta.samtidigt så försöker "den duktige" svensken trampa på de andra svenskar som går emot strömmen,så ingen kommer vilja börja slå näven i bordet.

carl sa...

är de maskerade! topppolitiker och fackförbundspampar borde även dom bära rånarluva när de är i tv. är heligt trött på att de som blivit rika strävar efter att sätta andra i knipa och sedan cyniskt utnyttja dom. Detta sker ju på alla plan.
Sverige liknar filmen “Den elfaldige mördaren” där Fabrikörn styr och ställer som HAN tycker är bäst och ingen vågar säga emot, föränn den rakryggade “idioten” gör processen kort.

Sveriges ärliga och duktiga personer får leva som i ett bås i ladugården- pensionärer som uppfostrat sina barn får nu leva på garantipension 6700 kr, vårdbiträden kan inte leva på sin lön medan fackpampar badar i pengar, de som styr landet bryr sig inte mer om folket än vad höga herrar i företag gör.

Är det Idiotiskt att tycka detta är fel? i så fall är det förklaringen att pensionärer får ännu sänkt pension medan de som är i toppen får ökade arvoden. kanske dags för Svenska folket att göra som Stellan i ovannämda film och låta rättvisa råda. för de som skall hjälpa fotfolket skor sig bara dom också!

carl sa...

det räcker inte med problem som hitsmugglade utlänningar utför.
Svensk Minister fortsätter och åker jorden runt och raggar folk att bosätta sig i Sverige. allt för att bygga på sin egna karriär! om kommuner och landsting sparar mer, för nånstans måste pengarna tas så han göra fler rekryteringsresor.
skall Tobias kanske få fin tjänst i EU parlamentet????
http://www.regeringen.se/sb/d/11848/a/123951

Rafael sa...

Carl har helt rätt. Det är till stor del känslan av att vara hotad, att riskera att förlora jobbet eller få sina förmåner indragna, som håller tillbaka svensken.

Att det finns en överrepresentation av arbetslösa, förtidspensionerade etc bland öppet högerextrema sympatisörer hänger nog helt naturligt ihop med att dessa människor inte har något att förlora och därför kan säga precis vad de tycker.

Tänk om även hederligt arbetande människor fick yttra sig fritt utan risk för bestraffning och förskjutning. Då hade det inte funnits invandrare i Sverige över huvud taget.

eklanda sa...

det finns tyvärr många neanderthalare på vänsterkanten och bland media, ett bra exempel är daniel poohl som vi kan se i debatt ikväll kl 20.30. hur fan kan janne bjuda in denna sekt (expo) gång på gång, hans jävla poetiska dravvel kan han hålla inför en hop med daggmaskar och vänsterflummare som tänder på majspipan,vi som vill ha stopp på moske byggen,stopp på brottsligheten,massinvandringen, islamiseringen,mm,mm,mm vi måste hålla ihop och sprida detta faktum till alla innan sverige förblir en stat med skrikande grottfigurer utan iq.

Fosterjordnära sa...

Det norska Folketinget har mej veterligen aldrig förklarat Norrmännen som ett icke existerande folk.Den svenska riksdagens politiker påtalar ofta och gärna att det inte finns varken svenskar eller något som är svenskt.

Utgår man från detta och vad det gör med det svenska folkets identitetskänsla så är det varken konstigt eller förvånande att svensken inte slår tillbaka ,han finns ju inte.

Ett maktskifte är av nöden och det är bråttom ,Sverige behöver politiker som står upp för sitt folk och som ger det sin identitet tillbaka!

Nationaldemokraterna är ett bra alternativ!!

Robin Shadowes sa...

Carl, såg på Aktuellt hur dom skulle dra in på fikat på ett äldreboende. Det sker banne mig dagligen nu att man spottar på oss svenskar, i synnerhet på dom äldsta och dom allra yngsta, dom som egentligen skulle ta över efter oss. Nu har ju nomenklaturan inte tänkt att det skall bli så, då dom ju är alldeles för vita och blonda för dem. Enda felet med Aktuellts inslag var att dom inte drog några orsaker till besparingarna. Vi vet alla varför men det är förbjudet att säga sanningen för då rämnar det mongokulturella samhället.

Anonym sa...

Om det inte finns några etniska svenskar så får vi väl ta och bli norrmän för vi är ju samma folk.

carl sa...

robin shadows ställ ner tv i källaren. det ät bara skit som sänds. använd dina 2076 kr till att köpa dvd filmer eller snabbare bredband . skaffa projektor. då slipper man tv licens och får mer tid över till annat. nyheterna ses på webbtv eller hörs sr p1 16,45 repris 17,45.

Anonym sa...

http://www.kvp.se/nyheter/1.1526604/artist-utkladd-till-ananas-far-medalj-efter-ran


Ett tecken på desperation!?