22 april, 2009

Var går gränsen?

Den systemkritiske vet att man motarbetas på alla fronter av de med makt över politik och massmedia om man försöker åstadkomma förändring. På papperet har vi alla samma rätt till fri opinionsbildning, mötesfrihet, informationsfrihet, yttrandefrihet, åsiktsfrihet och föreningsfrihet. Men det är endast på papperet. Lagen i sig är aldrig bättre än nivån den upprätthålls på.

Fri opinionsbildning? Prova att ställa dig på ett torg och uttryck dina åsikter om massinvandringen, bortkvoteringen av svenskarna och mångkulturen. Det dröjer inte länge innan personer från kommunistiska sekter tystar dig. Det går nästan lika fort för polisen att anlända till platsen – och inte göra något alls. Detta trots att det är ett högmålsbrott att försöka hindra någon att yttra sina åsikter. Eller testa att skriva en öppenhjärtig insändare i ämnena och se dig konsekvent ratad ”pga utrymmesbrist”. Möjligtvis kan du komma med i lokaltidningen, men inte mer.

Eller prova att bilda opinion via nätet. Det dröjer inte länge innan du blir uthängd av massmedia som högerextremist – trots att du inte haft en enda högertanke i ditt liv, eller främlingsfientlig – fast du inte varit fientlig mot någon just på grund av deras ursprung, eller extremist – fast du uttrycker åsikter som stöds av nästan alla du träffar.

Skriv till de folkvalda riksdagsledamöterna och försök öppna upp en debatt med dom, för att upptäcka att du nästan totalt ignoreras av dessa. Försök igen och få samma gensvar. Försöka en tredje gång? Varför då?

Prova att driva ett politiskt parti och se er bli svartmålade av massmedia, se era torgmöten bli förstörda för att de politiskt tillsatta polisbefälen vägrar att upprätthålla lagen, se era kandidater bli uteslutna ur facket - bli sparkade från sina jobb - uthängda i lokalmedia som samhällsfaror enbart på grund av åsikterna. Finn dig i att bli trakasserad, mordhotad, terroriserad och misshandlad av maskerade brottslingar utan att vare sig de andra partierna eller massmedierna tar ställning mot detta.

Du blir betraktad som människohatare för att du inte tror på massinvandring. Eller med andra ord: Kritiserar du invandringspolitiken blir du kallad främlingsfientlig. Men ingen skulle komma på tanken att kalla den som kritiserar skolpolitiken för elevfientlig.

Var med om förnedringen att först bli nedslagen på grund av dina åsikter för att dagen efter läsa i tidningen att ”bråk uppstod” trots att du inte krökt ett hår på gärningsmännen.

Om du har varit med om allt detta och verkligen provat alla vägar som tänkas kan, och ändå upplevt hur dina rättigheter blivit förnekade och du själv nedtrampad i smutsen trots åratal av ihärdiga uppriktiga försök – hur går Du vidare? För saken är den att du inte har tappat tron på demokratin, utan bara att du har tappat tron på huruvida Det Nya Sverige verkligen är en demokrati. Vart går gränsen? Vad är nästa steg?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Som Karl marx sa det kommer komma flera revolutioner, och ifall man styr med en ögonbindel och enbart svarar inför gud, så har man den ryska tsaren att se som ett exempel. Krossad av Pöbeln för att man ignorerat pöbelns krav.

Folk ser sina vänners vänner bli knivmördade, man hör historier om hur flickor som man umgås med blir drogade och våldtagna eller enbart överfallna utav minst 3 st på vägen hem från krogen.
Blodet kokar fler än en gång och jag är inte ensamen att veta vart närmaste mobförråd finns. Men så länge som man tänker på sin utbildning och jobb, så sitter man i rävsaxen.
Kan inte uttala mig om problemet just pga personer som du själv och andra som vågat ta blandet från sin mun. Blir straffade och framtiden blir svårare

World traveller sa...

Saa sant som det aer sagt. Det paagaar inte laengre en smygislamisering av Europa, det sker helt oeppet nu. Jag tror att det bara aer en tidsfraaga innan personer som Hollands Geert Wilder och kanske du sjaelv Weine blir arresterade eller moerdade saasom har skett med flera andra islamkritiker i Holland. En sak som inte har naemnts i svenska media aer att samma hatkampanj som bedrevs mot svensk polis efter kommentarerna om "apjaevlarna" bedrivs just nu i Storbrittanien mot brittisk polis efter G20 moetet. Hela skeendet aer saa likt det svenska att det maaste vara planlagt. Aer syftet att lamslaa Europeisk polis saa att de drar sig foer att ingripa mot muslimer och vaensterterrorister och bara toers ingripa mot, i Sveriges fall, svenskar som koer foer fort eller cyklar utan lyse? Vaar militaer aer ju ett minne blott. Islam bedriver ett laagintensivt krig mot Europa med vaara politikers goda minne och bara ett ytterst faatal europeer ser detta. Jag skulle kunna sitta och skriva en hel dag om saker jag har sett och hoert i mitt jobb som bevisar allt detta. Jag ser en del kommentarer fraan en del yngre foermaagor som skriver att det blir laett att besegra muslimerna och att dom aer fega. Jag har sett dom i strid, talibaner, mujahideen och allahanda insurgents och kan intyga att dom aer helt oraedda och strider som jaevlar. Dom aer fega paa det saettet att dom foeredrar att ge sig paa foersvarsloesa kvinnor och barn, helst tio mot en. Underskatta dom aldrig paa naagot saett.

Anonym sa...

Din fråga Weine: Vad är nästa steg?

Jo, det är kort sagt REVOLUTION !!!

Dags att sparka ut landsförrädarna till politiker och tillika mediarepresentanter ur Sverige !

Dags att visa vem som bestämmer !!!

Vad skulle de kunna göra om en miljon förbannade svenskar protesterade i Stockholm t.ex ???

Åtar mig att på min bekostnad snickra ihop ett antal skampålar och guilliotiner för framtida bruk...

Oj FRA,vad jag är högerextrem eller är jag bara en svensk som vägrar ge bort mitt fosterland till ___ fyll i själv.....

MVH
Kurtan

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag har sagt det förut. När MENA-länderna kommer med i EU det är då det verkliga helvetet börjar. Dels kommer slussportarna för massinvandring öppnas på allvar men även vi medborgare riskerar då bli utlämnade till dessa länder, skulle deras rättsliga myndigheter så kräva det och våra myndigheter och medier kommer blunda för detta. Har vi då på nån blogg kränkt islam så riskerar vi försmäkta i ett turkiskt eller libyskt fängelse. Kränker vi självaste pedofeten eller allah så kan det t o m sluta värre än så. Då kommer vi aldrig levande därifrån.

Anonym sa...

dom på FRA! Arne Beurling skulle vända sig i sin grav om han såg vad som sker mot Svenskarna nu. hade han vetat skulle han aldrig knäckt g-skrivaren

Anonym sa...

I diktaturer fängslar man kritiker för att kunna behålla makten. I demokratier ignorerar man dem.
Vilket är värst? Det är frågan.

Kettil sa...

"fast du uttrycker åsikter som stöds av nästan alla du träffar."

Detta ovan är något av det allra märkligaste i hela denna sorgliga historia!

Jag märker det själv hos de flesta av mina släktingar och vänner - majoriteten av dem håller med i sak: Massinvandringen är totalt vansinnig och uteslutande till skada för Sverige och Svenskarna.

Men därefter, när de väl erkänt att jag har rätt, hur många är det som gör något?

Hur många vågar offentligt ta bladet från munnen och säga vad de viskar i enrum när de först stängt till dörren?

Inte många!

Istället får man höra;

"Jag?! Rösta på Sverigedemokraterna?? Nej, det vågar jag inte! Vad skulle grannarna säga om de visste?"

Dock, när väl det går upp för alla dessa individer att Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna faktiskt ökar i antal medlemmar och i väljarstöd fortare än kansliet hinner registrera alla nya, då kommer proppen i röret att lossna och riksdagen kommer att översvämmas av hederliga och ej köpta Svenska riksdagsmän!

Framtiden är vår! Vi kan inte förlora!

Dasher sa...

Vilket jädra whine. Jag ska medge att jag inte läst dina andra blogginlägg, men det här lät väldigt mycket som ett "tyck synd om mig"-tal. Att bli smutskastad, nedtryckt, inte bli hörd osv - så är det väl för alla olika politiska läggningar? Vänstervridna kommunister möter kristnahögerdårar - alla ideologier har minst en stämpel var som tillämpas.

Censurerar du det här inlägget så är det ju ytterst ironiskt, för övrigt.

Weine Berg sa...

Dasher: Det är väldigt få kommentarer jag censurerar. Läste du förra veckan hur en grupp kristna slog ner en folkpartist? Inte jag heller...

Anonym sa...

Vilka djävla dynga! Självklart får ni ha era åsikter kamrater men jag har väl också rätt att säga vad jag tycker. Eller är åsiktsfrihet bara för somliga? Om jag tycker att era åsikter suger aså måste jag vääl få säga det. Om jag menar att era argument är lite väl taskigt underbyggda så får väl jag tycka det eller är demokrati bara något för (av er) utvalda? Vilken vits gör en såfdan här blogg om det bara handlar om att dunka varandra i ryggen och tycka preciiis likadant om allt. Barnsligt och rätt ointresant...

Weine Berg sa...

Anonym 18:19: När sa nån att dina åsikter inte räknas? Knappast på den här bloggen. Leta vidare.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

"Jag?! Rösta på Sverigedemokraterna?? Nej, det vågar jag inte! Vad skulle grannarna säga om de visste?"

Det är just därför hedersförtrycket funkar så bra inom vissa kulturer, bara att där har grannen ersatts av klanen istället. Problematiken stavas grupptryck. Dom måste våga stå upp och skita i vad grannen tycker. Som en av dom gamla programledarna för Karlavagnen brukade avsluta programmet: Stå på dig annars gör någon annan det!

Dasher sa...

Ville bara slänga in att jag tackar dig för att du inte censurerade mitt inlägg. Det är inte alla som har självkänslan att kunna ta emot kritik.