23 april, 2009

Lite av varje

Detta inlägg kommer inte att behandla något specifikt ämne, utan bara uppdatera er rakryggadläsare om diverse ting. För det första, gällande UNT, har tidningen nu haft en vecka på sig att gå ut med en dementi angående påståendena om Rakryggad. De hade sin chans att lösa detta smidigt. Nu tvingas jag ta till åtgärder mot dem. Första steget är en anmälan till PO (Pressombudsmannen). Detta lär inte hjälpa så därför kommer det därefter att bli aktuellt med ett civilrättsligt åtal. Detta kommer sannolikt inte att kosta bloggen så mycket, men vid seger kommer det att svida i skinnet på UNT.

Vad gäller min cancer kan jag meddela att första behandlingen är avslutad och att metastaserna har krympt. Snart är det dags för ny kontrollröntgen och sen troligtvis en ny behandlingsomgång. Det är en märklig känsla att kämpa mot en intern och en extern/samhällelig cancer...

Jag vill också påminna Rakryggadläsarna om att det fina vårvädret ger fina möjligheter till klistermärkesspridning. Bloggen har sålt 16 000 klistermärken hittills, men än finns det lite kvar i lagren. Passa på att reta gallfebern på makthavarna genom att sprida Rakryggads klistermärken. Klicka här för att få veta mer.

Nätverket Kusinerna, som arbetar för att stärka solidariteten svenskar emellan, jobbar vidare. Ökningen av deltagare sker i varierande grad över hela landet. Är du intresserad att komma i kontakt med Kusinerna och ge ett handtag ska du använda adressen Kusinerna[snabel-a]hushmail.com.

Snart kan Rakryggad förhoppningsvis avslöja ytterliggare en expansion av Rakryggadkonceptet, men än är det för tidigt att utlova något. Håll ögonen öppna...

14 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fosterjordnära sa...

Tummar hålles för att din sjukdom övervinns och att du når din forna styrka.
Men trotts dit tillstånd måste jag säga att du gör ett fantastiskt arbete och fortsätter att göra resultat!! Vore det ett femtiotal av din kaliber i Sverige hade situationen sett betydligt annorlunda ut i Sverige ,tack för en bra blogg och en inspirerande kämparglöd!!

Anonym sa...

Håkan Holmberg avslutar mangnefikt på dagens ledarsida i UNT.

"Sverigedemokraterna granskas verkligen annorlunda, inget annat parti skulle komma undan lika lätt."

Vad pratar karln om? Att komma med ett sådant påstående i dessa tider, då SD genomlyses från topp till tå tyder på frustration. En frustration över att man inte hittar de smaskigheter man tagit för givet att upptäcka i sin granskning.

Holmbergs hat mot SD börjar ta smått absurda proportioner. Med en associationsorgie och ett collage av nidbilder som helt saknar relevans i sitt sammanhang, blir angreppen mot SD löjeveckande till sin karraktär.

Holmberg har visst svårt för att fatta, att hans löjligt upptrissade aggressioner faktiskt gynnar SD. Men hat förblindar! Eller hur Håkan Holmberg.

En eloge till ditt glödande motstånd mot det genomruttna etablissemanget. Ett gott tillfrisknande tillönskas.

Anonym sa...

Krya på dig! Vad är det för malignitet du lider av?

Weine Berg sa...

Anonym 22:13: Modertumören satt i tolvfingertarmen. Rester av den sitter vid aorta/ryggmärgen. Metastaser i lever och lungor.

Anonym sa...

Weine, Jag tror på ditt tillfrisknande. För bara ett 20-tal år sen var ett fall som ditt hopplöst. Nu har man både andra metoder och apparatur som avsevärt höjt möjligheten att tillfriskna. För att avsluta med något lustigt skrev en ung tjej i sin uppsats om sjukvård följande. "Nu har läkarvetenskapen uttvecklats så mycket att det numera inte finns en enda människa som är riktigt frisk." Klurigt av henne, eller hur?
midgardsjarlen

Erik Hellsborn sa...

Kommer Kusinerna lansera en egen hemsida någon gång i framtiden?

Johan sa...

Jag hoppas verkligen att allt blir bra.

För övrigt, väldigt bra att du går vidare rättsligt angående UNT och deras falska spridning, ge dig inte!

Jag är en ganska ny läsare men har redan satt upp en hel del klistermärken.

Fortsätt med denna kanonblogg!

Robin Shadowes sa...

Lycka till i kampen mot både den interna och externa candern. Låt dig inte nedslås av att Dragan Klaric förlorade mot rättshaveristen Fjunebo.

X sa...

Ja när din bloggvärdes stjärna sattes in var värdet 113000 idag 162000 en ökning på 44% på bara några månader bra jobbat.

Daniel sa...

Krya på dig Weine. Det är klart att du kommer att bli frisk.
Mvh Daniel

Anonym sa...

Hej Weine!

Hoppas du blir frisk snart, du har ju en enorm fightingspirit, vilket din blogg vittnar om utan tvivel!

Hoppas du inte tar illa upp, vill bara väl, men har du tänkt på sambandet mellan socker och cancer: cancerceller lever av socker, vanliga celler lever av syre, det är därför man sprutar in en slags sockerlösning i kroppen innan röntgen för cancercellerna tar upp det direkt.

Kolla länken:
http://www.kostdoktorn.se/kolhydrater-okar-risk-for-tjocktarms-och-livmodercancer

På Kostdoktorn sida finns mycket bra information hur man ska äta./

I all välmening,
Camilla

roberth sa...

Hopas du blir frisk! Det är underbart att du anmäler Unt lögner om Sd ska inte få passera så lättvindigt.

Anonym sa...

Hoppas du blir frisk, du är omistbar! Kämpa på, vi kämpar med dig!