28 november, 2008

Rapport till Rakryggads hängivna kämpar

Det är dags för mig att bli lite privat igen. Den 19 maj meddelade jag bloggens läsare att jag blivit diagnosticerad med cancer. Tiden före, och efter, detta var ett smärre helvete på grund av tumörerna och jag kan med lätthet medge att sommaren 2008 var den värsta i mitt då 36-åriga liv. Efter detta följde en operation som jag återhämtade mig snabbt från. Bara några timmar efter operationen lämnade jag IVA. Rehabiliteringen var dock jobbig, särskilt efter att operationsärret sprack upp vilket ledde till förlängd rehabilitering.

Efter operationen spred meningsmotståndare ryktet om min hastiga död på operationsbordet, vilket var lagomt kul att läsa. Efter detta följde hotfulla telefonsamtal när jag hade bemött dessa rykten.

Sommaren präglades av stora omställningar för mig och dessa hade jag inte klarat utan min familj, släkt, nära vänner och trogna Rakryggadläsare. Tack till er alla, ni är underbara!

Min läkare hävdar att min cancer är ”sannolikt obotbar”. Jag är dock optimist och jag ger inte upp. Under hösten började jag med cytostatikabehandling vilket varit jobbigt, men ändå hanterbart efter den bedrövliga starten. Första kontrollen visade att tumörerna har krympt, vilket är ett steg framåt. I januari är det dags för nästa kontroll. Jag tror den kommer att visa på fortsatta framsteg.

Under den senaste tiden har jag återigen kunnat ägna full kraft på bloggen, vilket börjar ge resultat. Dekalförsäljningen har gått högt över förväntan bra och dekalerna finns nu över hela landet. Besökssiffrorna har också stigit kraftigt. Vid Klüfthärvan låg antalet unika besökare per vecka på färre än 2000. Nu är siffran 5 700. Donationerna till bloggen, tillsammans med överskottet från dekalförsäljningen, har gett bloggen drygt 4000 friska kronor att utveckla Rakryggad-konceptet med, vilket även det är glädjande. Tillsammans vinner vi den dagliga kampen!

22 kommentarer:

Anonym sa...

"Första kontrollen visade att tumörerna har krympt, vilket är ett steg framåt. I januari är det dags för nästa kontroll. Jag tror den kommer att visa på fortsatta framsteg."

Det är klart att det kommer att gå bra!
Mvh Tony

christian sa...

Kämpa vidare Wiene du är en bra förebild för många som har tappat hoppet. Dina dekaler finns överallt i göteborg. Och vi sätter upp fler. Krya på dig.

Andreas sa...

Håll ut bara, skit med biverkningar och så av mediciner. Men det är värt det när det är över. Tack för dina reportage som du gör och lägger upp här.
/Andreas

Anonym sa...

Hoppas och tror på fortsatta framteg.
Tack för allt du skriver och att du orkar överhuvudtaget ägna så mycket tid och kraft åt det här.
Skönt också att du blev lite privat, tänkte nämligen härom dagen på hur det gått med din Cancer.
Krya på dig. Kan säga såna som du behövs.

//Crille

Anonym sa...

Kämpa på Weine!

Heinrich

Anonym sa...

Jag håller tummarna och tänker på dig Weine.
Du är en sann kämpe, och du behövs verkligen.
Daniel

Anonym sa...

Du står för nyheterna. Varje morgon kvart över fem läser jag din rakryggade sida.

Ullen

K:son sa...

Då du har viljestyrkan/modet att rakryggad ta dig an PK-Sverige så har jag svårt att se att cancern skulle ha en endaste chans att besegra dig!

Massor av lyckönskningar!

K:son

Rakryggad ifrågasättare sa...

Weine du behövs i Sverige. Alla krafter som kan motverka att Det Nya Sverige får fotfäste är av största vikt och värde.

Annars kan det gå det så här:
Kall Anka-landet har ju som bekant bestämt att man vill vara med bland de stora pojkarna och leka. Då har man hamnat ända långt borta
i något som heter Afghanistan...

Där för övrigt Expressens stora politiske stjärnskribent, redaktör Anna Dahlberg, tycker att Sverige skall utöka sin militära insats.
Fast då måste ju grejorna funka!

Det där grejorna som Kalle Anka-landet haft med sig i bagaget... tja, hur skall man uttrycks det... är behäftade med lite fel. Men det är väl i vanlig ordning ingen som har något ansvar. Därför går som det gör!
Allvarligt kan man säga, i synnerhet som det ju är allvar där borta bland stenhögarna. Det handlar inte om någon lek hemma i granskogen med lösa skott, avbrott för en hamburgare hos McDonalds; allt övervakat av värnpliktssombudsmannen...!

Läs här vad Dahlbergs tidning skriver:

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1385847/helikoptrar-fungerar-inte

Anonym sa...

Kämpa på med motståndet, även mot sjukdomen! Vi är många som tänker på dig och önskar dig all lycka. Jag klistarar märken med omdömme runt Göteborg. Kram! /iln

Blackfootnation sa...

Lev väl..lev länge.
MvH
Blackfootnation

Anonym sa...

Verkligen trevligt att höra att tumörerna har krympt. Helt säkert kommer allt att gå bra. Du behövs verkligen i detta PK-Sverige dock får du i första hand tänka på din egen hälsa.

midgardsjarlen sa...

Massor av folk som diagnostiserats med cancer klarar sig trots läkarnas pessimism. Undrar om inte läkaryrket har en viss dragningskraft på sadister, ni vet som inom tandläkarkåren vilka egentlige bara har på sig munskyddet för att vi ej skall se deras grin. Dom e säkert våta i brallan hela tiden. Har en kvinna som fick domen "tre-fyra månader kvar". Jag vet inte hur många år sedan, men hon lever än. Nä du Weine, vi har bara vår egen styrka så stå på dej och bli frisk. Dom som gnäller dör av en sticka i fingret. Du har alltid visat dig orädd så jag hyser inte minsta tvivel om ditt tillfrisknande. Dessutom väntar dig en härlig seger. Att visa dina belackare fingret. Allas våra långfingrar skall förmörka deras nunor.

Anonym sa...

kämpa på Weine!! krya på dig!/Robert

Anonym sa...

Låter bra Weine! Du är ett ljus i änden på tunneln.

Peter B

Pelle sa...

Är en hyggligt nykommen läsare av rakryggad men Weine kan inte ha mer rätt än så här. Jag sällar mig till skaran & önskar bättring på vägen mot ett långt & härligt liv. Stå på dig Weine. Mitt i all bedrövelse kanske någon vill läsa inte helt pk serier med knorr. Allt är inte bra men mycket är läsvärt.

http://kalle.tar.knark.net/index.php

Ha de.

Anonym sa...

Vad är det för rakryggat med att välja ut nyheter som passar din ideologi. Du inte mer förlugen än de medier du kritiserar. Ett skämt.

Fosterjordnära sa...

Håll ditt leende uppe och cancern skola ,likt det mångkulturella samhället ,ge vika och försvinna!

Vet att man ibland kan ta åt sej lite väl mycket av de allra värsta sortens kommentarer ,men vänd (rak)ryggen till ,ge dem ingen energi i form av bemötande.

För det skall du veta Weine ,vi är många och vi finns där enbart för dej närhelst du behöver!!!!

Kämpa på.

Anonym sa...

Det är med tungt sinne jag läser om ditt hälsotillstånd Weine. Detta tungsinne förbyts dock snabbt i trotsig kamplust när jag tar del av din optimism. Om du trots cancern kan uppbåda en sådan livsvilja är det baske mig en plikt för oss andra som delar drömmen om ett svenskt Sverige att hålla modet uppe. Jag hoppas innerligt att du besegrar cancern och kan fortsätta inspirera oss andra med dina fantastiska alster.

Erik sa...

Hoppas det går bra med sjukdomen! Nationen behöver kämpar som du i en tid där landsförräderi har blivit politiskt korrekt, och där SÄPO arbetar varje dag med att stödja en Regim som medvetet försöker utrota det svenska folket med islamisering och svenskmordsinvandring.

ecke sa...

Tack Weine för en mycket läsvärd blogg! Det känns som fler och fler får upp ögonen för Sveriges förfall och du är en stor bidragande faktor.
Med hopp om fortsatt tillfrisknande.

Mvh Erik, Umeå

Anonym sa...

Kämpa på! jag är relativt ny här men kommer läsa din blogg varje dag framöver, precis när folk började förlora hoppet helt, då dyker du upp!

Jag önskar verkligen att du klarar dig! må du leva ett långt och glädjefullt liv!!!

Du är sannerligen en rakryggad man!

Mvh Jenny