24 april, 2009

Programledare vill tvångsintegrera dig

Klara Zimmergren, ena halvan av komikerduon Mia och Klara, uppger i en intervju att hon vill tvångsintegrera dig om hon fick bestämma. Zimmergren, som också är programledare i SVT, fick frågan ”om du skulle ha makten i Göteborg en dag, vad skulle du ändra på?”, varpå hon svarar:

”- Jag skulle tvångsblanda alla nationaliteter och klasser. Bryta upp segregationen.”

Vad Zimmergren glömmer är att USA provade denna metod redan för flera decennier sedan. Man övergav projektet eftersom det inte funkade. Folk vill bo med sina egna oavsett om man är svart, vit, gul eller orange-prickig.

Det verkar dock som om Zimmergren haft denna tanke ett tag. Därför förutsätter jag att hon redan har föregått med gott exempel och bosatt sig i förslagsvis Angered. Att hon där med sin blotta bosättning går i bräschen för att bryta upp segregationen. Men jag är inte förvånad om det visar sig att hon har inte gjort detta. Det är rent av kännetecknande för den intellektuella maffian i Det Nya Sverige: man talar sig varm för integration och mångkultur – och bosätter sig i trygga svenska områden.

Det är lätt för vissa att vara generös med andras liv och egendom, men ändå fortsätta att leva i en mental bubbla övertygad om sin egen godhet och ändå undgå att se att man dryper av hyckleri. Den dagen en av alla moralistiska pratmaskinella översittare i Det Nya Sverige lever som de lär, ska jag ta mig tid att lyssna till en längre utläggning av denne. Men jag vet ju att de inte är kapabla till någondera av det.

Zimmergren, respektera alla folks rätt till sin kultur, identitet och nation!

32 kommentarer:

Anonym sa...

Den kändes i magkroken när jag läste hur Klara tycker. Ingen trevlig känsla.
Jag hade genom serien "Mia & Klara" fått intrycket av att hon och Mia har lite koll på hur småfolket har det, och rentav själv levt det livet.
Men den här intervjun visar ju att Klara är en moraltant, som predikar hur man ska leva, men som själv inte lever så. Tror liksom Weine att hon bor i icke invandrarområden. Då är det lätt att tycka, att alla bara ska skärpa sig och krama varandra istället. Det är säkert behagligt att leva så långt upp, så man inte ser smutsen på marken.

Klara Zimmergren, känner du till att Svenskarna kommer bli en minoritet i Sverige?
Låter det absurt tycker du? Det tycker jag med. Skulle du bry dig om det blev en verklighet? Forska lite i det själv så ser du.

Jens Orbach sa nånstans, att vi skulle vara snälla o generösa mot muslimerna i Sverige, för då kommer dom vara det mot Svenskarna när vi blir i minoritet.

//Melker

Robin Shadowes sa...

Försökte söka henne på Eniro men hittade ingenting. Betvivlar dock att hon bor bland berikarna själva. Kanske någon annan har bättre lycka med att kolla upp var hon bor. Ska kolla på Flashback om det går att få fram nåt. Återkommer i såfall senare med uppgifterna. Hon skall banne mig hållas ögonen på framöver.

Anonym sa...

Jag gjorde en sökning på hennes adress vilket visade att i trappen hade någon ett polskklingande efternamn. Klara bor på nr 20 på gatuadressen och de närmaste nr visade i stort sätt svensk population.

vinterbadaren sa...

Ärligt talat. Vem faen bryr sig om nollan Klara Zimmergren? En menlös white trash-typ vars högsta önskan med all sannolikhet består av lite överraskningssex i Slottsskogen med fyra negroida apgrymtande pensionsräddare.

Robin Shadowes sa...

Sanatoriegatan 20B enligt Ratsit. Som skåning har jag dock inte en susning om det är ett berikarkvarter eller inte. Sannolikt är det dock vitt men det är en ren kvalificerad gissning från min sida.

Robsten sa...

Klara Elisabet Simmergren Sanatoriegatan 20 B Göteborg

Anonym sa...

Hon borde åka ut i förortsghettona och intervjua svenskar som bor kvar och därav blivit tvångsintegrerade. Vilken nolla, förmodligen lite kännedom om verkligheten, annat än den info hon fått från pk-media.

Anonym sa...

Det paminner om filmen Dr Zjivago och den ryska revolutionen nar doktorn tvingades tvagsintegrera sin stora moskva vaning med 100 pers fran arbetarklassen. Med vapen sa gick det. Menar Zimmergren att nagon frivilligt gor det, nej trodde inte det. Typiskt att en revolutionar som vill tvinga folket att lyda henne arbetar pa statens media bolag SVT?

SVT och SR ar fulla av sma mini stalins. Man behover inte ens avlyssna deras samtal for att hitta deras diktatoriska drommar.De far mer arbetstrygghet med de asikterna. Sveriges basta dag blir da statlig media forsvinner och tusen mini leninister inte kan fa nagot annat jobb nar de fatt sparken. Hur ska man se till att statlig media forsvinner?

peter a

Jimmy S. Windeskog sa...

Tvång ja, och givetvis ett tvång som inte skall drabba henne - för själv bor hon ju inte i Rinkeby, Alby eller Rosengård.

En bortskämd C-skådis som beundrar totalitära styren, sådana gär det 13 på dussinet av.

Anonym sa...

@ Robin Shadowes 04:38

Sanatoriegatan är mestadels ett vitt område.
Några lägenheter med villor runt om. Jag själv hade mycket väl kunnat tänka mig att bo där.

Anonym sa...

Det är det fina med vänster sidan, det är alltid någon annans pengar som ska betala och någon annan som ska göra det dom säger.

Anonym sa...

Kan någon försöka hitta hennes e-post adress? Jag har försökt, utan att lyckas. Tänkte maila och hänvisa hit, för respons.

Melker

Wodinaz sa...

Håller med om att hon är skräp som inte bör ägnas en enda tanke. Men, eftersom hennes fysiska adress nu är känd så vore det lämpligt med en par hundra (fysiska) brev som uppmanar henne att gå i spetsen för integrationen och flytta till första bästa berikade område.

eklanda sa...

Detta camel sto borde utbilda sig till brandman,tänk sen att hon står där med slangen och iq befriade arter står och gapar svennehora till henne,men innehållet i hennes hjärna kanske är tomt, och då är ju allt okey
sett denna häxa på en kvast och låt hon lyfta från Göteborg och landa i öknen där hon tydligen hör hemma.

Daniel sa...

Hon var rolig så länge det varade.

Anonym sa...

En dag ska alla dessa infantilt politiskt korrekta, på sina bara knän be oss övriga svenskar om ursäkt för sin oansvariga och svekfulla mångkulturella propaganda.

Fosterjordnära sa...

Håller med Windeskog ,förvånansvärt hur ofta man kan höra hur bra många s.k. kändisar skulle må om de bara fick va med att TVINGA ANDRA att leva så som de själva påstår sej vilja leva men som de i samtliga fall av ngn anledning inte gör.

På Persons herrgård märks inte heller mångkulturen. Möjligtvis kan en och annan journalist häcka i buskarna som man kan be att fara åt helvete från sin 4-hjuling.

carl sa...

kastade ut tv´n och slipper nu bränna 2076 kr till flummiga idioter som skall bestämma vad vi skall se, Stasi Radio får man lyssna på gratis.
bättre att ängna sitt liv till familjen,vänner,hobby än att glo på dumburken. snabbr gredband gör att tv kanaler kan streamas och se när man har tid.

Annemi sa...

Alla som går ut med sådan propaganda, som Klara gjort, anser jag det är självklart att föregå med gott exempel. Naturligtvis ska hon flytta till sina vänner i mångkulturens bostadskvarter! Där får hon se hur gott och bra det går att blanda olika nationaliteter. Samt leva efter deras regler. För det är väl så hon tänkt? Eller menar hon att alla vi andra, som inte har så fina jobb som hon bl. fler, ska bo tillsammans med rött, svart, gult, brunt? Snacka om dubbelmoral! Förstår inte hur alla likasinnade som Klara, får lov att ha sina jobb kvar? Finns det ingen måtta på hyckleri längre? Är inte det straffbart? Kanske bara gäller vissa? Är så Arg så i svenska språketfinns inte ord att beskriva. Men det är klart, det är ju ett nytt Sverige nu. Där kanske orden finns? Tack Weine. A-M

Marbas sa...

Finns en artikel om det på Nationaldemokraternas nya lokalhemsida för Göteborg:

http://goteborg.nd.se/ViewItem.aspx?ItemId=192

carl sa...

enda i Sverige:
1967-02-16 Klara Elisabet Simmergren Sanatoriegatan 20 B Göteborg
Hade hon bott i Angered hade hon haft en kniv mot strupen och 5 utlänningar mellan benen som alla Andra Svenska kvinnor som inte har råd att bo i säkra Svenskdistrikt

Marcus sa...

Jag läste också hennes lätt fascistoida åsikt i Metro och blev lite lätt illamående.

Tillbaks till Sanatoriegatan. Jag har en nära släkting som bor ett stenkast där ifrån. Ja det är gemtytligt, lugnt och svenskt. Jag skulle definitivt inte ha något emot att själv få bo där.

Kan inte Klara föregå med gott exempel och sätta in sin bostad för byte? En somalisk flerbarnsfamilj kan ta hennes lägenhet och så kan hon ta deras i Hjällbo? Jag tror ett sånt byte skulle kunna ordnas på nolltid.

Eller är det bara vi andra vanliga svenssons som ofrivilligt ska offra oss så att Klara och hennes anhang ska få känna sig som goda människor?

Robin Shadowes sa...

Den dagen då folkets revolution kommer kan vi ju bara passa på att smyga med alla politiskt korrekta förrädare på bananbåtarna tillsammans med sina älsklingar. Dom värsta förrädarna som Schweinfeldt och Måna Muslim skall givetvis ställas inför folkdomstolar men dom mer oförargliga som Zimmergren kan ju bara "råka" komma med bananbåten till MENA.

Anonym sa...

UN Declaration of Indigenous Rights of Indigenous Peoples. As adopted by the General Assembly on 13th September 2007. ------------------------------------ Includes : ------------------------------------------------------ Article 7.2 Indigenous peoples have the collective right to live in freedom, peace and security as distinct peoples. ------------------------------------------------ Article 8.1 Indigenous peoples and individuals have the right not to be subjected to forced assimilation or destruction of their culture.


peter a

Danne sa...

SVT nu igen ja, har aldrig betalat en spänn till dom och deras Stasi kollegor på SR och kommer aldrig att göra det heller.

Men du som vill tvångsblanda alla människor Klara, du kan ju börja på förhand vet ja.

Flytta ut till Angered eller Bergsjön du och njut av den FINA mångkultur som råder där.

Det gör dig säkert lycklig och ditt liv blir säkerligen otryggt också.

World traveller sa...

The Bird Feeder

I bought a bird feeder.... I hung
it on my patio and filled
it lovingly with seed. It was indeed a beautiful bird feeder.
Within a
week we had hundreds of birds
taking advantage of the
continuous flow of free and
easily accessible food.

But then the birds started
building nests in the boards
of the patio, above the table,
and next to the barbecue.

Then came the bird shit. It was
everywhere; on the patio tiles,
the chairs, the table ....
everywhere!

Then some of the birds
turned mean. They would
dive bomb me and try to
peck me even though I had
fed them out of my own
pocket.

And other birds were
boisterous and loud. They
sat on the feeder and
squawked and screamed at
all hours of the day and night
and demanded that I fill it
when it got low on food.

After a while, I couldn't even
sit on my own back porch
anymore. So I took down the
bird feeder and in three days
the birds were gone. I cleaned
up their mess and took down
the many nests they had built
all over the patio.

Soon, the back yard was like
it used to be ... quiet, serene
and no one demanding their
rights to a free meal.

Now let's see ....
Brown & our government give out
free food, subsidised housing,
free medical care, and free
education and allows anyone
born here to be an automatic
citizen.

Then the illegals came by
the millions. Suddenly
our taxes went up to pay for the
free services; small flats
are housing 5 or more families; you
have to wait 6 hours to be seen
by a doctor in an emergency surgery
because it is filled with illegal non tax payers;
your child's year 12 class is
behind other schools because
over half the class doesn't speak
English.

Corn Flakes now come in a
bilingual box; I have to
'press one' to hear my bank
talk to me in English, and
people waving flags other
than 'The Union Jack' are
squawking and screaming
in the streets, demanding
more rights and free liberties.

Its just my opinion but:
maybe, just maybe,
it's time for the government
to take down the damn bird feeder.
If you agree, pass it on; if not,
continue cleaning up the sh*t!

Anonym sa...

Den intresserade kan med fördel använda 3D eller satellitfunktionen hos Hitta.se eller eniro och söka på gatuadressen. Ger utmärkt information.
Framgår helt klart att nåt ghetto bor hon då inte inte i!
Ser ut att vara ett rätt mysigt svenneområde utan berikande faktorer.
Som alltid för PK-folket gäller skilda regler för dem och för "oss"..
Jag kan bjuda henne på en gratis kvällsvandring i Rinkeby/Tensta/Husby.
Garanterar snabb omvändelse!

//WR

Anonym sa...

fan va besviken jag blir, jag som älskar deras tv-program..

/haubits

Stig sa...

Jag vet inte ens vem Klara Zimmergren är och det är väl lika bra det.
Men så mycket har jag förstått att kändisar av alla de slag försöker överträffa varandra med att formulera hippa och slagkraftiga kommentarer när det gäller blandkulturen. Har de kanske någon sorts hemlig inbördes tävling i denna sportgren?! Eller är det ett sätt för halvkändisar att väcka uppseende och därigenom påkalla regisörers och producenters intresse för dem.
Artister älskar dessutom att synas och höras (därav yrkesvalet) i nästan vilket sammanhang som helst.
Jag kan bekräfta ovanstående kommentatorer om att Sanatoriegatan ligger i ett föga blandkulturellt område, dvs Kålltorp som gränsar till överklassens Örgryte. Så långt ifrån Angereds betong&stenöken man kan komma.

modersvea sa...

Klara bor inte i någon av de segregerade stadsdelarna,hon bor i Kålltorp.
Närmare bestämt på Sanatoriegatan
20 B.
Hon kan yttra sig när hon lever som hon lär, den falska batikhäxan.

Shortvalley sa...

SR göteborg är tyvärr sedan länge infekterad av röda sjukan.

Och Simmergren bor som sagt i ett övre medelklassområde utan invandrare och sociala problem. Resten av hennes släkt bor också alla i "trygga" "svenska" områden.

Tycker hon verkar ganska korkad dessutom.

Anonym sa...

"...tvångsblanda..."?

Sedan när blev tvång något som demokratiska länder föreslår?

Skogman.