07 maj, 2009

Med våldtäkt som vapen?

Som bekant leder Det Nya Sverige "våldtäktsligan" i Europa. Vi har flest våldtäkter per invånare och rättssystemet (läs: felsystemet) är bland de sämsta på att klara ut våldtäkterna. Dessvärre begås många av överfallsvåldtäkterna av immigranter och flertalet av offren är svenskor som våldtas just för att den frihet kvinnor åtnjuter i vårt land gör dem till "horor" i patriarkala mäns ögon.

Intressant nog kan man, på den rättframma bloggen, Mitt Sverige läsa att FN:s resolution 1820 konstaterar att våldtäkter används av stridande parter för att förnedra, dominera, sätta skräck i, driva bort och tvångsförflytta civila i ett samhälle eller en folkgrupp...//...sedan snart ett år tillbaka har FN klassificerat våldtäkt som ett vapen och ett hot mot fred.

Frågan är således: befinner svenskarna sig i krig utan att veta om det?

16 kommentarer:

MS sa...

Svaret på din fråga är ett rungande JA. Det har vi varit allt sedan portarna öppnades för Kosovoalbaner, Somalier, Irakier och andra från MÖ. Sent ska svensken vakna.

BLU-82 sa...

Rapporten : " Vi krigar mot svenskarna " kom ju ut för ett par år sedan. Där bevisades det att många främlingar för krig mot svenskarna. Tyvärr understödjes detta krig av de "styrande" , läs vanstyrande. Den röd-gröna oppositionen utlovar massiv invasion av folk från Afrika och mellanöstern. Massvåldtäkterna kommer att tillta. Till syvende och sidst kan man säga att det är riksdags-7-partiet som genomför massvåldtäkt på svenskor och folkmord på folket. En extrem form av etnomaschosism, där alla medel är tillåtna för att kuva, förnedra,kränka,förlöjliga och förstöra det svenska folket. En fullt medveten förintelse av svenskar äger rum, detta drabbar ävenledes också flertalet andra fd vita nationer, där folkblandning och folkutplåning numera står överst på agendan. Riksdags-7-partiet , och dess megafoner i media , har förklarat Totalt Krig gentemot folket , ingen och intet skall få slippa undan...

World traveller sa...

En del vet om det, men inte maanga.

Anonym sa...

Svenskarna befinner sig inte i ett krig men är på väg mot en analkande konflikt.

Anonym sa...

Ja Weine vi befinner oss sedan länge under attack, men fler och fler börjar få ett nyvaknat raseri. Finge vi bara bort PK-ismen sprack bubblan.
midgardsjarlen

Robin Shadowes sa...

Folket förstår redan och det gör nog politikerna också. Det stadsfäst i koranen att det är tillåtet att våldta de otrognas kvinnor och även mörda dom otrogna. Orkar inte leta upp några koran-citat för dom förekommer så ofta ändå både här och där.

Anonym sa...

Jag har också tänkt på detta fenomen. I många krigsdrabbade länder utgör våldtäkter en del av krigsföringen. Med denna information om sveriges våldtäktvåg kan man säga att vi ligger i krig. Inget som de sju riksdagspartierna vill höras talas om, men vi svenskar vet om det.

Skogman.

Anonym sa...

Skötsamma människor oavsett härkomst är inga somhelst problem. Idiotin är politiker och lagstiftare, som inte markerar vad som är oacceptabelt beteende. Våldtäkt skulle innebära omedelbar utvisning oavsett flyktingskäl. Att importera problem anser jag vara det dummaste en dum jävla PKit kan komma på. Blodsven

Jimmy S. Windeskog sa...

Klart vi befinner oss i en ockupation. Det är som Osvald Spenglar sa; "Nativitet är makt"!

Jonas sa...

Roligt att detta nämnts, jag hade nyligen en konversation med en vän då jag nämnde det känns som om att våra kära invandrare hade förklarat krig mot Sverige och svenskarna, fast inte berättat detta för någon annan. Ungefär som nån sorts telepatisk maskopi.

Självklart slutade detta samtal med något i stil med: invandringen är det bästa som finns! Bla bla.

Anonym sa...

Vi har befunnit oss i krig länge, och det kriget eskalerar. Våra sk styrande har ställt sig på fiendens sida.
rim

Johnny sa...

jag tycker det. det trista är att 90% av svenskarna är så pass naiva att de tror att fakta är åsikter och vice versa. det gör det svårt att föra fram dessa verklighetsanknutna frågor då riksdagspartierna konsekvent blundar för fakta och realiteten som svenska samhället står inför.

ArgSvenne sa...

Jag är faan less på detta med våldtäkterna sen flera år!

Jag minns så väl den uppmärksammade gruppvåldtäkten i Rissne, Stockholm, år 2000.
En 14-årig svensk flicka blev offer för ett främlingsgäng. Det pågick i över 4 timmar! Sedan fick de knappast något straff alls? Det är så vidrigt!

Finns några klipp om detta på min kanal på YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=oYEF1Rng_iY&feature=channel_page

Markus Wiechel sa...

Nu har PK-politikerna fått som dom velat!

Andreas sa...

Svart på vitt nu då? Och hur försvarar sjuklövern sitt folk och land? Jo genom landsförräderi och genom att blunda och roffa åt sig så mycket pengar det går. HÄNG DOM HÖGT!

Stig sa...

Hur man får svenska folket att vakna och inse att massinvandringen måste upphöra, mycket hårdare straffsatser införas och livstidsutvisa invandrare som begår grova brott oavsett vilket helvete de än kommer hem till?
Kanske fler svenskar än man tror har fattat att det blandkulturella experimentet gick åt skogen, värre än någon kunnat ana, dvs precis som i alla andra EU-länder...
Självklart ska svensken då rösta på Sverigedemokraterna och inte på riksdags-7-partiet som skapat blandkultur-träsket.
Men så länge svensken röstar med plånboken och inte med tanke på vilket Sverige han vill ha så fortsätter det så här.
Vad intresserar medelsvensson mest? Jo, TV-utbudet speglar det intresset väl, TV-kanalerna visar det han/hon värderar högst: Heminredning, villan, trädgården, bilen, matlagning (i vartannat TV-program), sporten, och lotto och andra tävlingar som skall finansiera de största hus-och-bil-drömmarna.
Så länge svenskarna narcissistiskt intresserar sig allra mest för att göra sig själva välmående, lugna och lyckliga bagatelliserar de hot som islamisering, invandrarmaffians våldtäckter etc.
Alltfler tycks dock vakna men det går oroande långsamt.