05 maj, 2009

Alla som räknas är överens: Vi ska ha mer invandring!

Under regeringen Reinfeldt har immigrationen slagit rekord flera år i rad. År 2007 kom det 99 485 immigranter till Det Nya Sverige (något som tas upp i ett av bloggens klistermärken), förra året steg siffran till 101 171 personer. Sannolikt slås det rekordet av innevarande års sammanlagda immigration.

Den politiska s.k. oppositionen - socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet - vill öka invandringen genom att man ska göra flyktingdefinitionerna ännu generösare. De tre partierna har nu kommit överens om en gemensam migrationspolitik.

– Vi vill bredda begreppet inre väpnad konflikt. Med en breddad tolkning skulle vi få helt andra siffror när det gäller hur många irakier och afghaner som får stanna i Sverige, klargör Magdalena Streijffert (s).

Kan det stå mer klart än någonsin att, oavsett om vi väljer Reinfeldt eller Sahlin så får vi samma underliga vansinnespolitik? Vem som än vinner, så förlorar Sverige. Tveka inte om detta (också det ett budskap bland bloggens klistermärken). För vem betalar kalaset? Inte är det alla ”företagsamma” immigranter. Nej, det är i vanlig ordning de äldre, de sjuka och våra barn.

Extrema LUF (Liberala Ungdomsförbundet) vill ha fri invandring, deklarerar man stolt på sin kampanjsida. Där skriver man följande.

”Liberala ungdomsförbundet har länge drivit rätten till asyl som hjärtefråga. Men det är inte bara människor som måste söka trygghet någon annanstans som har rätt till rörligheten. Även de som vill byta jord under fötterna för att de är rastlösa, lycksökare, äventyrslystna eller kärlekskranka borde ha rätt att röra sig fritt.

EU bygger på tanken om fri rörlighet för varor, kapital, tjänster och människor. Det är en tydlig tanke om frihet. Men trots att fri rörlighet fungerar super i EU så ökar globaliseringsgnället. Det påstås att invandrare hotar vår välfärd, identitet och trygghet. Med den här kampanjen vill Liberala ungdomsförbundet ändra den uppfattningen. Vi vill lyfta upp invandringens fördelar. Globaliseringsmotståndet är framtidsfientligt. Globalisering är glädje.”

Men har inte LUF glömt något? Borde man inte i ärlighetens namn lägga till följande? ”Gnälliga arbetare som förlorar jobbet för att storföretagen flyttar jobben utomlands är framtidsfientliga. Globalisering är glädje. Och inte har vi LUF:are märkt av något hot mot vår välfärd, identitet och trygghet. Vi bor i trygga, lugna områden som förvisso är helsvenska, men också genomsyras av harmoni och samförstånd. Här går det ingen nöd på oss. Länge leve mångfalden!”

De stora arbetsgivarna och medieföretagen vill också ha mer invandring/lönedumpning. Kort sagt: alla som räknas i Det Nya Sverige vill ha ökad kött-tsunami. Vi vanliga medborgare, vars röst bara räknas en dag vart fjärde år (kanske skulle vi kalla den dagen för Stora Demokratidagen?), har inget att säga till om. Propagera för minskad eller stoppad invandring i vilket forum eller sammanhang som helst (köksbordet och arbetsplatsen borträknad) så stoppas du effektivt med diverse olika härskartekniker. Du räknas inte, du hörs inte, du finns inte.

I en artikel nyligen redogör tidskriften Nationell Idag för den dystra utvecklingen där vi svenskar inte längre räknas. Baserat på SCB:s siffror kan vi där läsa: ”Sedan år 2002 har antalet personer med utländsk bakgrund ökat med 303 806 personer, medan antalet personer med svensk bakgrund ökade med 25 478.”

Vi svenskar kommer att inom en mansålder hamna i minoritet i vårt eget land, i landet vi döpt efter oss som byggde det, i landet våra förfäder dött i blod, svett och tårar. Det här är inte längre ett land för dina barn, utan för alla andras barn.

Alla som räknas är överens: Du räknas inte, svennejävel!

21 kommentarer:

MS sa...

Finns bara en sak att göra för att stoppa detta vansinne. Rösta på SD. Jag tycker iofs att dom är alldeles för flata men det är iaf en proteströst. Får dom mindre än 15% så blir det till att emigrera. Jag tänker inte finansiera mitt lands undergång med mina skattepengar och jag tänker inte sätta barn till världen i ett land där invandrare och allsköns patrask sätts före den inhemska befolkningen. Sorry sjuklövern men era skatteintäkter kommer att minska drastiskt och en massiv braindrain kommer att ske. Allt som bli kvar är kriminella, bidragsberoende, kommunister och islamister. Men det förtjänar ni för skit ska skit ha!!!

Anonym sa...

MS, jag håller med dig i sak specielt valet. Dock har du glömt vissa i uppräkningen vilka som blir kvar Jag, midgårdsjarlen, blir kvar och många av mina vänner som är äldre fattiga pensionärer. Vi får också ta denna skit du önskar kvarvarande.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Det är verkligen dags att ta fram den grövsta och vassaste hovtången och börja knippsa av taskarna på säväl "människorna" i Rosenbad såväl som i Rinkeby osv. Stoppa deras fördärvliga frösprideri som utvecklats till den vidrigaste av cancersvulster!

HELL SEGER

MVH Randor

BLU-82 sa...

När Turkiet kommer med i EU , så kommer de årliga invandringssiffrorna inte vara 100000 utan fler än en miljon årligen. Då tar politrukerna sina feta bonusar och lämnar denna gudsförgätna håla. Sverige blir då ett helveteshål i världen , likt flera "länder" i tredje världen, typ Afghanistan eller Sierra Leone. Då kan de snopna svenskarna vädja till FN och böna om att återfå sitt land, förgäves kommer det att visa sig..

Jimmy S. Windeskog sa...

Det kommer i framtiden att visa sig nödvändigt med avprogramering av tex LUF:are som man får lov att göra med människor som varit med i destruktiva religiösa sekter!

MS sa...

@Midgardsjarlen

Jag önskar ingen skit för dig och övriga pensionärer som blir kvar. Tvärtom. Ni får ingen som helst uppskattning eller tack från våra styrande för att ni har byggt upp detta land. Det är skamligt och tyvärr så är det parti som dom flesta har röstat på hela sitt liv S dom som har skapat nedåtspiralen även om dom borgeliga inte heller är utan skuld.

Det jag skrev vad en passus till dom politiker som tar dessa dåraktiga beslut. Dom kan inte fortsätta så här utan att det blir allvarliga konsekvenser. Det kan leda till en braindrain som t ex den i Storbritannien. Många välutbildade och företagsamma britter emigrerar till Australien och främst Nya Zeeland. Som du vet så är det mångkulturella fiaskot ännu värre i UK. Jag som ung måste ta ansvar för min och mina barns framtid och om detta vansinne fortsätter så måste vi ta et beslut om Sverige är bra för dom att växa upp i. Exempel på vansinnet är förkortandet av skolterminer p g a besparingar men samtidigt en ohejdad invandring av människor som aldrig kommer jobba en dag i sitt liv och sedan kommer få ÄFS som oftast är mer än vad svenska pensionärer får ut. Om en stor del av den arbetsföra befolkningen försvinner då minskar som bekant skatteintäkterna och då har politikerna inga pengar kvar att leka världssamvete och socialbyrå för och det var det som jag menade dom ska ha skit för. Inte dom stackars svenska pensionärer som tvingas bo kvar.

Anonym sa...

Alla (journalister och politiker) ar overens och vill oka massinvandringen.

Samtidigt ar hela folket , (de ovriga 9 miljoner) mer overens an nagonsin om att det ar en stor katastrof.

Alliansen fick aldrig mandat att oka massinvandringen. De hade ingen uppfattning om nagon invandringspolitik och jag kanner pa mig att de mycket val kunde har bytt asikt till att forespraka en kraftiga minskning om SD i valet 2006 hade vaxt stort.

Okningen "bara hande" och nu efter valet borjar de formulera en uppfattning i fragan.

Nu vill vansteralliansen vara "battre", de har inte heller velat ha vad alliansen astadkommit, sa nu forsoker de formulera en politik, vilket de aldrig gjort tidigare.

Skillnaden pa vad folket vill ha vad politiker gor har aldrig varit storre. Fragan ar bara hur man nar ut till folk nar samtliga media ar overens om en stor tystnadsplikt i fragan om massinvandring och dess konsekvenser. Bloggar ar bra, men hur effektivt ar det? Skvaller bloggarna har hundratusentals lasare och verkar utlamna allt som har med brott och problem att gora, hur nar man dessa ytliga personer som inte verkar bry sig om politik?

Ett film tips (borde bli ett tips till skvallerbloggarna?) : Rad till kvinnor, hur man overlever massvaldet:
www.youtube.com/watch?v=BauJEzApBn4

peter

Fosterjordnära sa...

Vad skall SD uträtta med sina potentiella 4-5%?

En bred och aktiv folkrörelse måste till som återtar gatan och parlamenten på alla plan.

Eftersom SD (tyvärr) säljer ut sin politik och de nationalistiska idealen bara för att få sitta i riksdagen, så kommer det att innebära att de inte lyckas uträtta särskilt mkt. Ett nationellt politiskt parti som står fast förankrat i en moraliskt hållbar ideologi ,och som inte kompromissar med sin politik är mer önskvärt. ND heter alternativet!

Anonym sa...

"LUF säger: Även de som vill byta jord under fötterna för att de är rastlösa, lycksökare, äventyrslystna eller kärlekskranka borde ha rätt att röra sig fritt."

Låter som kommentarer från en övervintrad vänsterflummare från tidigt 70-tal.

Detta visar att liberalerna ger blanka fan i Sverige som nation. Isället är målet ett Allemansland, där egoismen och självtillfredsställelsen står högst i rang.

Anonym sa...

Har läst inläggen.
Det ser verkligen dystert ut.
Människors oro och uppgivenhet är skrämande.
Vad kan vi göra för att få tillbaka tron på Sverige?
Det måste till mycket drastiska åtgärder för att återskapa hoppet för vårt land.
En väpnad kamp kan komma fortare än vi anar.
Ett inbördeskrig får VÅRT land att blöda. Men när såren läkts kan något nytt skapas.
Ett SVENSKT SVERIGE. Mvh,FKR.

Robin Shadowes sa...

BLU, gör vi sedan uppror så kommer sannolikt NATO, EU och FN göra processen kort med oss och bomba skiten ur oss...

Anonym sa...

Jag kommer aldrig att lämna min faders och moders land.
När den mörka timmen är slagen kommer kontrarevolutionen och antingen skall vi segra eller så ska vi dö.

Danne sa...

Jag håller med dig MS till stor del.

Själv kan jag säga att det svider i mitt hjärta när jag ser människor som byggde upp landet inte får ett skit tillbaka för sitt slit och uppoffring utan får åtnjuta en värdelös äldreomsorg och en politisk korrekthet.

Får se hur jag gör själv men om något års tid är det inte alls omöjligt att jag själv flyr Sverige.

Dock kommer jag aldrig glömma mina rötter och jag kommer aldrig glömma er goda hederliga svenskar som finns i detta land så jag hoppas att det ordnar sig för er i slutänden.

Anonym sa...

svenska välfärd!
en global allemansrätt?

UncleBob sa...

Kampen mot mångkulturen kan ske på många sätt. Jag har valt att avslöja de myter som sprids om att det bara är snälla, men missförstådda och sånt dravel från våra riksdagspolitiker, halalhippies och batikhäxor. Att "det behövs fler invandrare" är en PK-lögn som folk i gemen grundligt genomskådat.

Ta en titt på dessa klipp och sprid länkarna över alla bloggar ni tycker bör diskutera frågan.

http://www.youtube.com/watch?v=ah5DqfW8yhk&

och den senaste versionen av "Mångkulturens baksidor 2.0)

http://www.youtube.com/watch?v=h7d8-iClDQk

Kom med förslag om vad ni vill att videorna skall belysa.

UncleBob

Jonas sa...

Jag har långt gående planer på att lämna Sverige. Jag har inte längre lust att betala andra människors välvärd, och definitivt inte till det patrask som väller in från Mellersta Östern, Afghanistan och Somalia. Vad är det som invandrar? Hjärnkirurger, ingengörer och välutbildade entreprenörer? Nej, analfabeter, kriminella och människor som man inte vill ha någon annanstans i Europa. Helt otroligt att svensken inte ser vad som händer i landet. Vi kommer att bli minoritet i vårt eget land inom ett par decenier, och jag kommer ALDRIG att acceptera detta. Varför är våra grannländer mycket mer välmående, och har bättre välfärd? Vad dom skrattar åt oss i grannländerna, och våra politiker dom tycker att dom är så generösa och präktiga. VAKNA, Svensson....

Anonym sa...

Ja! Det är skrämmande att inte folk vaknar någon gång! Men fortsätter folk rösta som man alltid gjort, röstar man på sikt för sin egen utplåning. Få alla du känner att rösta på Sd i valet 2009 och framförallt 2010.

H.B. Palmer sa...

Får jag fråga de ev. utvandrarna bland oss vart de tänker ta vägen? Utom Ryssland ser jag inte var i världen vita får vara i fred utan pk-eliternas ständiga självhat och påtvingade massinvandring och åsiktsförtryck. Och ryska är nu inget lätt språk...

Peter sa...

Hej Weine!

Tack för ett jättebra jobb!

Ang invandringen så skulle jag vilja att alla såg länken jag bifogar nedan:

Ta gärna upp den här länken på din blogg.


Muslim Geographics - en video på drygt 7 min.

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

Göran Johansson sa...

H. B. Palmer:

Kanske skulle man våga hoppas på lite hjälp från Ryssland - det är ju världens största (möjligen även världens rikaste) land. De har slagit ifrån sig förr.

Man får (med viss sorg i hjärtat) konstatera att det var olyckligt att Sverige klarade sig genom 2:a världskriget enbart med skavsår. Sverige har haft fred sen 1809 - vilket visserligen låter skönt, men nu börjar effekternas skönjas. Inställningen mot invandring verkar vara mera fientlig i Norge, Danmark, Finland och Ryssland - land som deltog i nämnda krig. Där hittar man starkare självkänsla, nationalism och patriotism. Mera av det bästa.

Svenskarna har blundat i den tron att deras lands gränser aldrig mera skulle kränkas. Nu håller historiens värsta invasion på att ske. Inte enbart i Sverige, förstås - men det vi får läsa om hur det går före sig i Sverige överträffar tyvärr det mesta av dåliga nyheter från andra delar av Europa. Läget är kanske lika illa i Storbritannien.

Var utvandrarna från Sverige skall ta vägen? Till Finland, förslagsvis. Fattas bara annat! Det är det enda land i världen som har svenska som officiellt språk. Kanske så många som möjligt borde flytta till Åland - det enda landskap i världen som har svenska som enda officiella språk. Nu väl; där ryms inte så fasansfullt många ändå. Dock borde vi diskutera hur det kunde gå så illa att inte svenska är ett officiellt språk i Sverige - fast det borde var det enda officiella - och varför man skall acceptera att inte "riktiga" svenskar räknas som en egen etnisk grupp. Varför skall man acceptera eller t o m stödja minoriteterna i Sverige? Varför skall deras språk vara officiella minoritetsspråk? Varför skall man alls ha minoriteter? Svenskarna utgör hur som helst enbart en minoritet i denna värld. Om ett tag inte ens en minoritet utan ett utdödd folkslag.

Med mindre man satsar på en "Lebensborn"-taktik. Det måste födas flera vita och färre icke-vita om vi skall överleva som ras.

Göran Johansson sa...

Anonym 20:47:

Hellre ND än SD. SD verkar vara för moderata. Även ND är mera moderata än vad jag är, men någon plats måste man börja.