26 juni, 2009

Ingen solidarisk gest från regeringen

Visst är det tragikomiskt och med starkt absurda inslag? Jag tänker då på Det Nya Sverige och dess sjuka existens som infekterar alla delar av vårt samhälle. Till invandringen och de egna lönerna finns det i det närmaste obegränsade resurser. ”Solidaritet måste få kosta” säger man om invandringen. Hur solidariskt det nu är att hjälpa de som inte behöver hjälp och lämna riktiga flyktingar utan hjälp?

Och vad gäller de egna lönerna så har Statsrådsarvodesnämnden beslutat att regeringen ska få höjda löner med 4000-5000 kronor i månaden nästa år. Det motsvarar en höjning på 4 %. Det låter inte så dramatiskt, men med tanke på finanskrisen och arbetslösheten är det skrämmande.

Och invandringen ökar från år till år. Nu ligger den på över 100 000 (2008). Hur dåliga tider det än är får inte invandringen röras. Det är uppenbart. Det är helt acceptabelt att strunta i våra gamla och sjuka, men inte att strunta i för oss helt okända människor. Är inte det en rent häpnadsväckande dubbelmoral?

Hör och häpna, pensionärerna får sänkta pensioner nästa år – med 4 %. Detta eftersom det är så dåliga tider. Det är förvisso inte regeringen som beslutar om sänkningen. Regeringen har dock lovat kompensera pensionärerna, men inte specificerat hur mycket. Det lär i vilket fall inte vara på långt när lika bra som regeringen själva kompenseras i de dåliga tiderna vi har. Visst vore det en fin solidarisk gest av regeringen att avstå löneförhöjningen med hänsyn till de dåliga tiderna?

11 kommentarer:

Henrik sa...

Inte så konstigt. Gråsossarna dör ut så dem måste ju ersätta sina väljare med nya. Dem gamla röstar ju snart inte alls så...

MS sa...

Visst handlar det om import av valboskap men det förklarar inte varför Alliansen inte sätter stopp för eländet. Det är allmänt känt att folk från MENA-området röstar rött. Mörkrött. Det är oftast asiater med egna företag som röstar blått och dom kommer inte hit i drivor.

Anonym sa...

"bostadbrist" i storstäderna, arbetslösheten når snart 12% i öppen arbetslöshet :S. 100'000 personer varje år som strömmar in och drygt 5% av dessa har riktigt flyktingskäl i närmaste landet och Sverige är nog det landet som ligger längst bort.
Moderaterna säger "Det är bra att folk vill söka sig till Sverige".
LO sossarnas osynliga hand, säger att en integrerad turk ger lika mycket som 4 nya invandrare i arbetsförd ålder. Och målar upp skräckexempel på hur invandringen måste öka varje år för att vårat skyddsnät ska fortsätta att existera..

"våra folkvalda" måste bort innan det är försent, pöbeln är för trög, fattar först när det är försent.
Eftersom våld från vänsterhållet är okej, undrar vad de säger ifall IA09 kommer på statsbesök. De flesta i militären är emot massinvandringen precis som majoriteten av folket. Även invandrare som kom på 80 och tidigt 90 som jobbar och sliter. Och ser vilken skit som kommer från det som de flydde från är emot massinvandringen.

Anonym sa...

Jo, visst tusan röstar vi, vi gamla! Men vi röstar inte SAP utan SD, så det så. Vi som är med vår tid, tänker själva och drabbas oförskyllt, alltså.

Sture

BLU-82 sa...

Ett riktigt sjukt samhälle, mao.

Dan Åke sa...

detta är droppen, bedragare har fixat in sig i maktens korridorer under 20 års tid. men nu är slut på deras sötebrödsdagar. på Måndag är det jag som engagerar mig och blir medlem och aktiv i nåt parti. om ni inte vågar ställa upp i national eller sverigedemokraterna så infiltrera de etablerade partierna. GÖR NU DETTA, så är vi många som återställer rättvisa och heder. ANNARS FORTSÄTTER GALENSKAPEN och din framtid blir dyster när ingen kämpar för dig.

Anonym sa...

... och utöver sänkta pensioner föreslog man från MUF, att egenavgiften för mediciner skulle höjas till 5.000 kr / år...

Robin Shadowes sa...

Våra pensioner sjunker 4% medan deras löner höjs lika mycket. En händelse som ser ut som en tanke...

Anonym sa...

Dagens grispolitik kommer kosta oss dyrt. Att rasera brukar gå snabbt medan uppbyggnad kan ta evigheter.

Skogman.

danne sa...

ensamkommande barn är ju inga barn utan yngre män som våldtar svenska tjejer.
Partiet Ny demokrati förutsåg detta redan 1991, men folkpartisten Bengt Westerberg kallade sanningssägarna för hitler. vad säger landsförädaren westerberg nu när nästan alla svenska tjejer har blivit våldtagna av utlänningar?? kontakta honom och fråga:
Bengt Carl Gustav Westerberg 1943-08-23 Maria Prästgårdsgatan 15B stockholm 08-642 06 95 070-522 08 73

www.ratsit.se

Anonym sa...

Finns det en dold dagordning i sverige eller är det bara jag som misstänker att islamister infiltrerar de olika myndigheterna och att myndighetspersoner tar emot mutor från länder/enskilda där islam styr, allt för att kunna ta över sverige i framtiden?