22 juli, 2009

Bränder och skottlossning i Halmstad

Sönderfallet i samhället breder ut sig allt mer. Upplopp, uppgörelser på öppen gata, bränder, vandalisering, våld och hot gör Det Nya Sverige mer och mer likt ett land i krigstillstånd. Nu meddelas det samma typ av problem i Andersberg i Halmstad. Skottlossningar har rapporterats i ett halvdussin fall och flera av dessa rubriceras som mordförsök. De senaste dagarna har bränder härjat i förråd och garage på Andersbergsringen och oroligheterna tycks fortsätta. Inte vid något tillfälle har regeringen uttalat sig kring orsaker och åtgärder mot det ockupationsliknande tillstånd som allt fler områden i landet tvingas erfara.

17 kommentarer:

Anonym sa...

En bild säger ju mer än 1000 ord som bekant! Vad förvänta sig av denna samling verklighetsfrånvända pladdermajor av båda könen...Blodsven

Anonym sa...

Bränder 0ch skottlossning snart i en stad nära dig.
Det mångkriminella samhället snart en del av din vardag..

Fosterjordnära sa...

Kan detta bero på att Sverigedemokraternas integrationspolitik inte fått genomslag ännu?

Erik Hellsborn sa...

Om någon undrar vad det är för folk som bor i Andersberg kan ni titta på den här bilden från förra sommaren, då det också gick hett till i området.

Länk

Robin Shadowes sa...

"Inte vid något tillfälle har regeringen uttalat sig kring orsaker och åtgärder mot det ockupationsliknande tillstånd som allt fler områden i landet tvingas erfara."

Och inte lär dom göra det heller, oavsett vänster eller höger-regering. Det skulle ju exponera själva kejsaren barfota över hela kroppen. Likt Naken-Janne finns väl då inte mycket annat att göra än att göra helikoptern...

Anonym sa...

Fosterjordnära: Visst är det så. M

Anonym sa...

ngt man borde ta upp på din förträffliga blogg är.

Äldreförsörjningsstödet har sett att Thoralf tagit upp det nyligen

Invandrare som starta eget slipper moms 1 år (kanske upp till 3år men det har jag inget belägg för, har inte hittat ngt om det på nätet)

mvh

Patrik

Anonym sa...

Patrik: Momsfritt för invandrare är inget nytt. Det är fakta. M

Anonym sa...

Parlamentets fd talman erkänner att när Lissabonfördraget gått igenom kommer EU att stifta 100% av EU ländernas lagar.

http://bnp.org.uk/2009/06/eu-president-after-lisbon-treaty-%e2%80%9cnearly-100%e2%80%9d-of-european-laws-will-be-made-in-brussels/

Johan-Erik sa...

I Halmstad?! Jag som har sökt bostad där precis i Andersberg. Kanske tur jag inte fått någon ännu. Jag kommer noga överväga att flytta till Halmstad nu efter jag har läst denna hemska och rysliga nyhet.

Anonym sa...

Dräggen kommer längre och längre upp i landet. Snart kommer dom till Kungsbacka. Huga!!!

Skogman.

dan åke sa...

hallå alla insatta har en fråga VARFÖR politiker i allians och sossepartierna systematiskt förstör landet! vi kan ju ge 1000 tals exempel på galenskapen i samhället men vad är den ursprungliga orsaken?

Har Bilderberggruppen har köpt Sverige? det finns ingen annan förklaring till att Svenska politiker agerar som värsta landsförädare. finns det nån som annars kan förklara denna massinport av falska flyktingar som skall bli försörjda och det systematiska upplösningen av national stater och våld och övergrepp tillåts ske mot befolkningen

Annemi sa...

Varför skulle de bry sig? Det har de aldrig gjort och kommer säkert inte att göra heller! De sitter säkert ändå, med sina höga löner. Allt för höga. Undrar hur Någon av dem kan göra göra sig förtjänt av den?? De vill bara visa fin fasad utåt världen, vad "duktiga" de är.Det förr så vackra Sverige befläckas nu av våld, hemskheter, från andra kulturer. Det är Tacken det, för all hjälp de får av oss!! Skulle vi bli likadant bemötta om det var Vi som kom till deras länder? Glöm det! En kula i huvudet, vid gränsen, var nog det bemötande vi skulle få! Mer inmompetent regering får man säkert leta länge efter. Usch och Fy, för Sveriges regering.

Anonym sa...

Såg ett klistermärke med reklam för den här bloggen för några måander sen, har följt en intensivt sen dess. Hur får man tag dessa klistermärken så man kan hjälpa till att sprida budskapet och adressen till den vidare??

Weine Berg sa...

Anonym 23:28: Vad roligt att höra. Får jag fråga vilket klistermärke det var?

Klistermärkena är slutsålda dessvärre, eller dessbättre eftersom det innebär bortåt 30 000 slutsålda klistermärken vilket måste vara rekord då bloggen inte är en organisation, utan just en blogg.

dan åke sa...

anonym, gör egna och sätt upp. bokplast,tejp, dubbelhäftat tejp våtrumstapet mm bara fantasin sätter stop för mtrl till snygga plakat mm

Rony sa...

De har givit upp.