16 juli, 2009

Så gör politikerna oss till minoritet i vårt eget land

Under 2008 föddes 109 301 barn i Sverige enligt Statistiska Centralbyrån (SCB). Av dessa har 76 146 båda föräldrarna födda i Sverige. Barn födda detta år med en eller två föräldrar födda utomlands är 33 155 stycken. Samma år invandrade 101 171 människor till Sverige. Sverige fick alltså ett befolkningstillskott år 2008 med 210 472 människor.

Av dessa siffror får man således att befolkningstillskottet 2008 bestod av 76 146 (36 %) människor födda i Sverige med svenskfödda föräldrar och 135 155 människor (64%) födda utomlands eller med föräldrar födda utomlands. Med andra ord hade två av tre av nytillskottet förra året utländsk bakgrund.

För politikerna och fulmedia spelar detta ingen roll. Människor som människor. Vi som däremot uppskattar mångfalden i världen, där svenskar är ett av många folk som bebor jorden - gör skillnad utan att för den delen värdera folken olika. Alla folk ska fortsätta att existera. Detta med hjälp av eget land, eget styre och egen identitet.

Den som kan få detta till människoförakt, rasism eller extremism är ute på mycket tunn is och kan sannolikt inte belägga sina anklagelser. Ändå finns det de som envisas med att vi svenskar inte kommer att hamna i minoritet med nuvarande politik. Snacka om att vara en verklighetsförnekare.

26 kommentarer:

Rakborsten sa...

Ja, det här är skrämmande siffror. Det är det här med att etniskt svenskar kommer att hamna i minoritet, som för mig är huvudfrågan. Det är den absolut viktigaste frågan.

Folk måste väckas! Vakna och förstå vad som händer. Det är det jag försöker med på youtube. Klicka på Rakborsten så borde du slussas vidare till min kanal på youtube. Kommentera gärna mina klipp, så att fler reagerar.

Jag hade ju en förhoppning om att SD kunde vara Sveriges räddning. Men jag betvivlar detta längre. Läser man deras partiprogram, så insåg jag, att inte ens "extrem-nazi-främlingsfientliga-otäcka människor" partiets politik kommer rädda Sverige från att bli en minoritet i sitt egna land.

Det räcker inte längre att bara skicka hem de som inte sköter sig, eller de som begår brott, eller de som vägrar anpassa sig. Det räcker inte för att vi ska hamna i minoritet. Många utav de snälla skötsamma, måste också tillbaks för att vi ens ska ha skuggan av en chans till att fortfarande få vara majoritet.
Att tycka så är säkerligen EXTREMT. Må så vara. Låt dom sätta etiketterna på oss. Om vi så kan ändra utgången, så kommer det vara väl värt det.

Du Weine Berg Rakryggad, du är min förebild. Du står som nummer 1. På andra plats hamnar Jan Milld. Ni två, ni kan icke undvaras i dagens Sverige.

Med vänlig hälsning,

Rakborsten

Anonym sa...

Sverige fick inte en befolkningsökning på 210 472 människor. Det har avlidit och emigrerat människor från Sverige under 2008.

Tillskott - frånfälle (avlidna och emigration) = befolkningsökning. Rätt skall vara rätt.
Du brukar granska kritiskt det du läser har jag förstått, man skall inte slarva med siffror det kan bli väldigt missvisande och samtidigt minskar ju förtroendet för övriga påstående och resonemang som du för på din blogg.

Jag kan som exempel citera din sista mening i detta inlägget "Snacka om att vara en verklighetsförnekare".

Jag vill bara visa att man skall redovisa hela bilden när den läggs fram, allt går att vinkla precis som du sagt många gånger här på din blogg.

Jag roade mig med att ta fram det rätta siffrorna.

Födda: 109301
Invandrare: 101171
Döda: 91449
Utvandrare: 45294

Sveriges befolkningsökning 2008 var alltså 73729 personer.


MVH
Anonym läsare

Rickard sa...

Jag blir förtvivlad. Fortsätter det så här är jag säker på att ett inbördeskrig är att vänta. Jag tror att det kommer blir svårt att få folk att ändra på sin naiva syn på invandrings-, assimilitions- och integrationspolitiken. Många svenskar lever helt enkelt för segregerat och tryggt för att förstå vilka konsekvenser mångkulturen skapar till den sociala välfärden för hela folket som grupp. Jag tror den nationalistiska ideologin behövs. Åtminstone en liten del av den som gör oss mer till ett kollektiv. Annars kommer vi likt den kokta grodan dö långsamt om vi inte agerar snart!

P.S. Jag behöver väl knappast "ursäkta" mig på denna blogg men jag vill bara försäkra er om att jag har inga rasistiska avsikter med ovanstående.

Anonym sa...

Som svensk vill jag inte skaffa barn som skall växa upp i Sverige.

När jag själv inte ser någon famtid här avvaktar jag att skaffa barn.

Det land som mina förfäder byggt under svett och tårar våldtas av "våra politiker" och ett avskum från jordens alla hörn, här finns ingen framtid för ett barn blå ögon och blont hår.

Hälsningar, Robert.

Weine Berg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Weine Berg sa...

Anonym läsare: Du har helt rätt i detta då jag på ett ställe felaktigt använder ordet befolkningsökning istället för befolkningstillskott. Rättar till detta.

Anonym sa...

Hej igen Weine!

Enligt ditt resonemang är alla invndrare 2008 då av utländsk härkomst, det måste även finnas personer med svensk härkomst som återinvandrar till Sverige igen. Det måste också finnas personer med utländsk härkomst som återutvandrar till annat land eller sitt hemland.

I siffran 101171 personer som invandrade till Sverige 2008 gömmer sig även de som är av svensk härkomst och har återinvandrat igen. Det finns ju även barn som är födda av svenska föräldrar i utlandet. Jag vet inte hur stor del det är men det går säkert att ta reda på.

Det är bra med statistik, men statistiken måste användas med varsamhet.

Det är en god idé att man försöker analysera de siffror som redovisas av SCB, de är i och för sig rätt men det finns också underliggande sanningar i deras material.

Med vänliga hälsningar
Anonym läsare

Anonym sa...

Jag håller med Rakborsten.
Du Weine Berg och Jan Milld är exakt sådana kloka och modiga kämpar som vårt land behöver för att överleva.
Tack från djupet av mitt hjärta ! M

Weine Berg sa...

Rakborsten och M: Tack så oerhört mycket för de värmande orden.

Anonym läsare: Ja, en viss del är svenska medborgare som återvandrar men deras numerär ändrar inte den generella utvecklingen som visas i mitt diagram.

dan åke sa...

det blir värre och värre, det finns ingen botten att nå i det mångkriminella samhället. Men varför vill politiker ha det så här? Världens krig,diktaturer mm blir inte mindre för att Sverige ger försörjning till 100 000 nya varje år som smygglas hit.

börjar tro på teorin att Bilderberggruppen vill ha kontroll över Europa och ger feta arvoden till dom som hjälper till att förinta varje nations historia.
Dom etablerade politikerna och affärmännen har sålt Sverige i utbyte av fina välbetalda tjänster i EU och internationella organisationer och storbolag.

Alla utspel är nog ett försök att få meriter till högre tjänst inom sin sfär av politiskt korrekta
ingen förståndig och ärlig människa vill förstöra sitt egna land och framtid för sina barn. man blir verkligen rädd när det finns så många destruktiva och egoistiska som söker sig till chefsposter och inom politiken.

man förstod redan på 80-talet att det skulle gå åt hl-vete när politikerna gav asyl till HIV-smittade utländska (våldtäkts)”männ”. då försklarade dom att de ville skada sin befolkning. inte konstigt Sverige har mest våldtäkter i Världen per folkmängd. Landsförrädare har styrd Sverige allt för länge.
Det är hög tid att ändra på detta, idag!

finns massor av info om bildergerggruppen. varför skulle annars politiker förstöra sitt egna land Sverige som de bor i, och sedan bygga egna gods ,köpa herresätten och välbevakade lyxvillor och lägenheter i mångmiljonklassen?långt bort från sina medmänniskor och sedan bara umgås med likasinnade som värsta almedalsveckan fast året om?
kanske skatteverket skulle granska politiskt korrekta hur har de råd att leva över sina tillgångar!
http://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

X sa...

Dan Åke: Ja det organiserade näringslivet har kapat det översta politikerskiktet i hela västvärden. Dagens politiker är bara servitörer åt den organiserade investeringsklassen.

Nisse Hult sa...

I lilla Kristianstad har var fjärde elev hemspråksundervisning: http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090508/KRISTIANSTAD/568445181

"1352 barn deltar i modersmålsundervisningen i år. Vanligaste språken är arabiska, albanska och bosniska."

Fosterjordnära sa...

-Vafalls?! Dör det invandrare och de med utlandsfödda föräldrar i Sverige? Hur faen kan det komma sig, det är ju på dom det hela hänger, de skall ju försörja oss svennar som inte klarar detta på egen hand! Vart är världen på väg, detta får inte förekomma i fortsättningen, det är vi svenskar som åldras och behöver vård. Det är ju vår invandringspolitik som skall frälsa oss från välfärdsproblem framledes!
Va, menar du herr Berg, att människor från tredje världen åldras och kräver vård? Precis som vi?
Men, men eeeh, hur gör vi nu....??

MrX sa...

Weine! Vill tipsa om denna underbara artikel från kristianstadsbladet. Det är "babyboomen" i slutet av 80-talets fel att brottsligheten har exploderat!

http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090711/OPINION/914374764/1024/ASIKTER/&/Babyboombarnen-ska-arbeta-–--inte-rana

(om länken inte fungerar, klicka på Opinion och sedan finns artikeln under Lördag 11 juli 2009)

Anonym sa...

Nisse Hult: Kom till lilla Ludvika och du tror du hamnat i Afrika. Nya cyklar och mobiltelefoner har de. M

Unknown sa...

Mycket skrämmande sannerligen. Och inget kan vi göra. Eller? Faktum är att det finns gott om saker man kan göra, utan att för den delen bli rasiststämplad. Man kan gynna svenskheten utan att trampa ned på någon. På olika sätt. Använd lite fantasi. Det är en god början om inte annat.

Anonym sa...

Att sluta handla hos Ali Babba är det första man kan göra. Undvik pizzorior (blatterior) och kebabställen liksom grönsakshandlare som ägs av Ali Babba och hans anhängare. Då trampas ingen ner utan det innebär en markering som handlar om att de inte kan sälja sina varor.

Smileth sa...

MrX, jag läste artikeln och skrev en kommentar eftersom jag och min man är skyldiga till att ha uppfyllt jorden i slutet av -80-talet med två pojkar. Och varför är de somaliska kvinnorna med sina barnaskaror de som ska rädda välfärden, nu då svenska kvinnor inte föder tillräckligt många barn?
Jag frågade om vi svenska kvinnor ska föda barn eller ej.

Och varken vi eller våra vänner som födde barn då har kriminella barn, men de som kom hit under -90-talet deras barn är kriminella, det är de enda kriminella barn jag känner till.
Något i den stilen bara mer välformulerat skrev jag.

Men jag fick ett mail att min kommentar inte uppfyllde deras regler. Men snacka skit om oss och våra barn, det går bra!
Det är ofattbart att vi svenskar inte kan göra något rätt i våra journalisters och politikers ögon. Det är invandrarna som är räddningen överallt i vårt svenska samhälle.

Annemi sa...

Så otroligt bra skrivet, Weine. Som vanligt har du ordets begåvning, samt att du tar reda på all fakta, innan du låter oss läsa. Du är Guld värd. Håller också med Rakborsten till 100%. Toppen bra. Ni borde slå er ihop. du Weine och Rakborsten. Satsa på det. Tack för ordet A-M

Steen sa...

NB: En god del af de 101 171 indvandrede, er trods alt fra vestlige kulturer. Det der betyder noget, er tilvæksten af 3 verdenskulturer i Sverige, og den er lidt at få hold på, såvidt jeg kan se.

mvh

Kulturkamp sa...

Den s.k. cykelmördaren i Linköping omnämns i dagens Expressen. Att han är en kulturberikare skriver dock inget systempressen om.

Läs mer på http://www.kulturkamp.blogspot.com

Anonym sa...

Ödesval 2010!
Rödgröna alliansen öpnnar portarna ännu mera om möjligt! - http://www.rod.se/politikomraden/migration_och_integration/Fler-far-stanna-med-rodgron-flyktingpolitik/

Dessutom kritiserar man de gränskontroller EU infört...

ALDRIG MERA SOSSARNA och lura er EJ att rösta grönt av miljöskäl, vi behöver ingen miljö om vi går under!

Sprid överallt och informera alla våra "gamlingar" som vaneröstar på de gamla "goda" sossarna!

Humle och Dumle sa...

Vad kan vi göra?
1) Stödja de partier som har som mål att kraftigt begränsa massinvandringen och verka för repatriering av de invandrare som genom sitt beteende/värderingar visar att de inte är intresserade av att bli svenskar.
2) Skaffa många barn! Detta är naturligtvis en förutsättning för folkets fortlevnad på lång sikt. Allför många tänker bara på karriär och materiell framgång. Av egen erfarenhet vet jag att ens egen familj ger mångdubbelt mer än en ny bil varannat år! Efter att ha läst Weines inlägg har jag själv börjar fundera på att utöka familjen med ännu en liten rackare. Dom får väl dela rum - det gjorde man förr utan större problem.

// Dumle

Null sa...

Fyfan vad läskigt. Usch. Jag vill f*n inte ha hit Islam och Sharia.

Anonym sa...

Weinde det du skriver stämmer inte. Du skriver så här: "... befolkningstillskottet 2008 bestod av 76 146 (36 %) människor födda i Sverige med svenskfödda föräldrar och 135 155 människor (64%) födda utomlands eller med föräldrar födda utomlands."

Tittar man sedan på SCB:s statistik där de har brutit ned invandringen efter födelseland så kan man se att av de 101171 individer som invandrade till Sverige år 2008 så var 13388 av dessa födda i Sverige. Det är ung. 13 % av den samlade invandringen.

Anonym sa...

jag vill gärna se källan. utan källa är detta bara ett tomt på stående.