15 juli, 2009

Artikeltips: EU:s gränser kan inte bli öppnare

Äntligen börjar det lossna hos en del. Det vi s.k. rasister, främlingsfientliga, fascister, extremister och hur vi nu benämns, har sagt i åratal, blir våra motståndare allt mer medvetna om. Vi har hela tiden sagt att den utveckling vi ser idag är den ofrånkomliga utvecklingen av den politik som förts de senaste decennierna. Läs artikeln EU:s gränser kan inte bli öppnare i Skånska Dagbladet.

7 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Ja, nu har sanningen kommit ikapp våra motståndare.

lasse sa...

Chockerande att läsa sådan rasistisk smörja i Skånska Dagbladet men det är väl kopierat från någon obskyr artikel i SD-kuriren. Tidningen borde anmälas till DO!

Förlåt, var bara lite ironisk men samtidigt överraskad. En sådan nykter artikel är man inte bortskämd med. Börjar verkligheten komma i kapp alla som annars är PK och skriker "rasism" när någon påpekar att Europa inte kan ta emot all världens invandrare?

Anonym sa...

"En del som gått bort sig i statistiken menar att många EU-länder kommer att få stor arbetskraftsbrist och behöver ha öppnare gränser. Men den arbetskraftsbristen kommer till stor del att kunna lösas inom EU genom ökad rörlighet av arbetskraft mellan medlemsländerna." Underbar läsning här är svar på PK:s evinnerliga prat om "pensionärsräddarna" från Afrika/Asien deras prat är direkt lögn! Marianne

Anonym sa...

Mycket av inlägget var bra och skulle kunnat vara skriver av vilken nationalist som helst.

"Spanien som med generösa amnestier gav många invandrare uppehållstillstånd står nu på ruinens brant på grund av en ogenomtänkt invandringspolitik".

Men vänta nu. Ska vi inte ta in flera invandrare. Sverige som skriiiker efter arbetstagare och tjänstemän?

Skogman.

Anonym sa...

Fram till 2020 beräknas utbudet av arbetskraft i Sverige minska med 2 % av interna demografiska orsaker. Så även om vi skulle stänga våra gränser idag är det inte säkert att denna minskning skulle komma att påverka arbetslöshetsnivån, eftersom det fortfarande pågår en strukturrationalisering inom vår verkstadsindustri. För övrigt bör man fråga sig hur rimligt det är att ge den ena av arbetsmarknadens parter monopol på att definiera "arbetskraftsbrist". Skulle någon kunna tänka sig att låta bostadsköparna få monopol på begreppet "bostadsbrist"?

Thomas Bolding Hansen sa...

Har regnet på jeres andel af muslimer, de er 400.000 mod 150.000 cirka i Danmark.

Dertil kommer deres børn, som i Danmark er registreret og er cirka 2/3 dele af antallet af indvandrere fra muslimske lande.

Bare det demografiske output af disse, som er flere gange større, eksponetielt voksende, vil betyde at Sverige risikerer muslimsk flertal om 100 år.
Specielt hvis den nuværende indvandringspolitik fortsætter bare 10 - 20 år mere.
Hvis i er heldige vokser de kun 3 gange i antal demografisk. Holder de en demografi som muslimerne har holdt generelt det sidste århundrede, vokser de otte gange. Plus tilskud fra nyindvandring som der kommer mere af, selv med stramninger som vi har lavet i Danmark.

Jeg synes det er vansinnigt, men hvad kan i gøre, når selv en opinion som den i Skånska Dagbladet bliver kaldt fremmedfjendsk? Fordi den mener at indvandring under krise og arbejdsløshed er en dårlig idé.

Der er ikke arbejde eller socialdemokratisk velfærd til så mange mennesker.

Det er simpel logik.

Thomas Bolding Hansen sa...

Ups forkert vindue jeg fik kommenteret i, var til den med med mange indvandrer børn i Sverige.