20 augusti, 2009

14-åring gruppvåldtagen i Helsingborg

Igår kväll skulle den 14-åriga flickan ha en dejt med en kille hon hade fått kontakt med via nätet. 14-åringen är inte från Helsingborg där dejten skulle äga rum och med sig hade hon en jämnårig kamrat. Men dejten blev inte av. Istället väntade ett gäng på fem killar i 18-årsåldern. De fem killarna gav sig på flickan och minst två av dem våldtog henne. Kamraten blev vittne till händelsen och slog larm. Polisen grep de fem fegisarna i samma område och de sitter nu i förhör.

- Vi har säkrat spår och i takt med att de analyseras kommer de olika männens roll att klarna, berättar Peter Martin, vakthavande befäl vid Skånepolisen.

Gruppvåldtäkter är ett unikt fenomen för Sverige som inte haft krig på flera hundra år. Dessa hör vanligtvis till ett så kallat ockupantbeteende. Handlandet är segrarens förnedring och dominans över förloraren. I Det Nya Sverige har professor Hans Klette kartlagt gruppvåldtäkterna (Dagens Nyheter, 2 juni 1997) och kommit fram till att så gott som samtliga gruppvåldtäkter begås av immigranter. Av 24 gruppvåldtäktsmän var 21 utländska medborgare. Huruvida de tre kvarstående var immigranter med svenskt medborgarskap eller om de var svenskar, framgick inte av rapporten.

16 kommentarer:

dan åke sa...

pk eliten klagar på att Svenska kvinnor föder för få barn! därför skall det importeras ännu fler utlänningar! hur lätt är det att skaffa familj när det inte finns arbete, utbildningsplats,bostäder till etniska Svenskar. sedan tar det många år att bli en stabil människa igen efter att Svenska tjejer blivit brutalt gruppvåldtagna av utlänningar. Det är ju Svenska politiker som skapat denna mardrömslika tillvaro för Svenska kvinnor. fy-fn snart får Svenska männ ta lagen i egna händer och styra upp landet

eklanda sa...

Dessa äckliga allah avarter som begår dessa brott har nog pappor som spyr ut getasäd i finalen.

Anonym sa...

Jag gissar att två av dessa heter Muhammed i förnamn. Media har ju inte yppat det minsta om signalement eller annat som kan avslöja deras bakgrund. Hade dom varit helsvenska hade det stått utskrivet, alltså muslimska invandrare, men det är MIN gissning. Har jag fel skall jag be om ursäkt.

/Nizze

Anonym sa...

eklanda: Förolämpa inte getterna. Finalen ?? Du menar väl analen...:-))
Marre

Stig sa...

En liknande historia har nyss utspelats i den blandkulturella häxkitteln Hammarkullen utanför Göteborg. (artikel i Aftonbladet idag). En tonårstjej drogs iväg mitt framför ögonen på sina klasskamrater för att våldtas men ingen ingrep. Var offret en svensk tjej och våldtäckts-slynglarna invandrare? Och var de passiva "kompisarna" invandrartjejer som varken vågade eller ville förhindra övergreppet? Jag vet inte, kan bara gissa.
Och så har vi då kravallerna i Backa och på Hisingen i Gbg...
Är det ett inbördeskrig på gång?
I det fallet behöver man inte gissa såvida man inte är helt förblindad av PK-floskler.
De stackars etniska svenskar som inte lyckats komma ifrån dessa hemska stridszoner borde få omedelbar hjälp med ny bostad i ett vitt område. För dom måste det kännas som att vara jude i nazi-tyskland på 30-talet.

eklanda sa...

Till anonym om getterna.
Jag borde givetvis skrivit stenålders herde,du har kanske rätt det med analen,skiten kommer
ju därifrån.

Robin Shadowes sa...

Det värsta är att dessa individer inom ett par generationer kommer att synas i statistiken som svenskar och inte utlänningar. Det är nog därför man är så generös med att dela ut medborgarskap. Än så länge kan vi hävda att det är utlänningar som begår gruppvåldtäkterna men i framtiden kommer detta hål att vara tilltäppt. Detta måste också läggas folkförrädarna till last innan det blir försent.

Anonym sa...

Statistiken skiter vi i. Alla vet vad en riktig svensk är. Håpa er inte och tro att man blir svensk bara för man får ett pass.
Nu är jag väldigt politiskt inkorrekt: En Svensk är Vit.

Varg sa...

Frågan är bara: Om det blir inbördeskrig eller åtminstone öppna strider, vilka kommer då att våga slåss på vår sida?

Inte Folkförrädarna (media, politiker).
Inte Folkförnekarna (Kommunister o PK).
Inte MedelSvensson (För penninghungriga och korkade för att förstå vad som sker).

Finns det några män kvar i Sverige? Det är sällan man hör talas om något slags motstånd, ute på gatan så att säga.

Att många vaknar och lär sig sanningen via den enda möjliga sanningskällan, Internet, är bra, MEN vi krigsovana svenskar är alltför duktiga på att prata men ej på att agera.

Hemska tider stundar, och mången människa kommer tvingas att begå onda ting för att rädda spillrorna av vår kultur, och vårt folk, vår värld.

Frågan är: Kommer DU att stå upp för ditt land, ditt folk, din familj och dig SJÄLV?

/Varg

hans-ove sa...

Och då passar vi på att berätta om dagens dom från Solna tingsrätt:
Vitali Buiko, f. 1986 och medborgare i Vitryssland döms för grov misshandel och människorov.
Straffet blev fängelse 4 år 6 månader. Han utvisas även ur riket, men är välkommen tillbaka till Sverige 2019, så han kan begå flera brott.
Beställ domen på tel. 08-56165800. Målnr B 5435-09.

Anonym sa...

En berättigad fråga Varg! Ett inbördeskrig är jag helt övertygad om att vi får se i Sverige inom en inte allt för avlägsen framtid. Man undrar varför inte fler människor i det här landet vaknar upp och ser vad som händer. Hur länge kommer denna nation hålla ihop då alla problem med invandringen bara sopas under mattan? vad händer när de som tex hänger sig åt islam är tillräckligt många för att bli en maktfaktor att räkna med? Kommer de sitta stillatigande och finna sig i att Svensken stiftar lagar som de tvingas anpassa sig till? Knappast troligt eller hur? Ett land i Sveriges storlek kan aldrig integrera den gigantiska mängd invandrare som kommit hit under så kort tid. Fler och fler kommer år efter år samtidigt som resurserna att ta emot dem bara blir mindre och mindre år efter år. Sakta men säkert faller landet sönder för att slutligen utmynna i ett inbördeskrig då motsättningarna blivit tillräckligt stora. Frågan är bara om det blir mig eller min sons generation som kommer hamna på slagfältet.

Anonym sa...

Riksnyheter (arkiv)
Eskilstuna: Våldtäktsförsök
En 20-årig kvinna blev förföljd av tre gärningsmän när hon gick på Västra Åsgatan i Eskilstuna. De har hunnit upp henne och tagit tag i henne bakifrån. En av de gärningsmännen rev målsägaren i ansiktet när han försökte lägga handen över henns mun.
Gärningsmännen har burit målsägaren till ett mörare parti utmed Västra Åsgatan där ett försök till våldtäkt genomförts.

En av gärningsmännen tog kvinnan mellan benen utanpå kläderna. En av gärningsmännen knuffade omkull målsägaren så att hon skrapade händer och knän. Gärningsmännen talade om att de skulle våldta målsägaren. De avbröt sitt aggerande då en kvinna med hund närmade sig platsen. De lämnade platsen i en röd Volvo 740 sedan.

SIGNALEMNT

Nr 1, Man. Håller handen över m.ä mun. Normalt byggd, 175 - 185 cm lång. Utländskt arabiskt utseende. Han hade en väldigt lång lillfingernagel. Klädd i mörka kläder.

Nr 2. Man. Står och tittar på. Han knuffade omkull m.ä. Utländskt arabiskt utseende.Väldigt smal, 175 - 185 cm lång. Han hade blå träningsbyxor med vita ränder på sig.

Nr 3. Man, Han hade mörka kläder. Normalt byggd, 175 185 cm lång. Utländskt arabiskt utseende. Han var den aktive. Han tog tag i m.ä underliv och talade om vad de skulle göra med henne.

Polisen är tacksam om vittnen kan höra av sig på tfn 114 14
Publicerad av www.wighsnews.se
Uffe, 2009-08-22 01:58:05
[Direktlänk till den här nyheten] [Tipsa en vän om den här nyheten]

Anonym sa...

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.456159

Här kommer den censurerade delen!

MiljonprogramPartiet sa...

Ny praxis från Högsta domstolen gör att män som tidigare har dömts för våldtäkt frias. Kraven har skärpts på åklagare som vill driva sina fall till domstol och fler våldtäktsåtal kan läggas ned.

Våldtäktsmän kan nu känna sig säkrare trots att Sverige bara dömer 3 % av alla våldäktsmän och vi har EU rekord och förmodligen världsrekord i våldtäkter per capita.

Tyvärr känner medelsvensson inte till alla skrämmande fakta som diskuteras i bloggar. Om de gjorde det så skulle de inte välja de partier som förstört Sverige.

Som sammanfattning så finns det inte mycket hopp förrän informationen når folket. Media gör sitt bästa för att dölja alla negativa nyheter, vilket fördröjer det oundvikliga slutresultatet, revolt mot de etablerade politikerna. Det återstår bara att se när det inträffar.

Uglybinnen sa...

Jag bor i Helsingborg och arbetar med ungdomar i mitt yrke. I samtel med ett par invandrarungdomar på rasten så bekräftas det att det är just invandrare som våldtagit, men de säger de är oskyldiga...
Så här är det, vi kommer få vänta till Mona Muslims ungar blir våldtagna då jävlar.. tills dess finns det inget "alla är lika värda" bla bla bla
jävla hycklande snobbelitshoror

Anonym sa...

Hatbrott är om man begår ett brott mot någon på grund av etniskt ursprung. Jag antar att om detta är muslimer så hade de aldrig våldtagit en muslimsk kvinna. De ger sig dock gärna på ICKE-muslimer. Då borde det rubriceras som hatbrott, med den hårdare straffpåföljd som det innebär, men vilken åklagare vågar det??