14 augusti, 2009

Kriget mot Sverige fortsätter

Upplopp, brinnande bilar, glaskrossning, misshandel och våldtäkter är ett tydligt kännetecken på Det Nya Sverige. Vissa stadsdelar och kommuner är mer drabbade än andra, men trenden är tydlig: det sprider sig. Dock är det så, att så länge det inte hemsöker Östermalm, Danderyd, Täby och andra gräddhyllor där politikerna och journalisterna bosatt sig, blir det ingen förändring.

Nu är det Borlänges tur. Natten till idag sprängdes en bil på Klöverstigen och senare samma natt sattes en bil i brand på Kornstigen. Polisen misstänker ”ungdomar” för båda dåden. Det Nya Sverige – dina barns framtid.

28 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns snart inte en stad/by i Sverige som inte är invaderad av svenskhatande främlingar. Vi har nog bara sett början på förödelsen. Det har gått så långt nu att det inte finns något annat än "snabbstädning" som hjälper. /M

Fosterjordnära sa...

Varmt välkommen tillbaka käre bror!

Här är ännu ett bidrag till det globala uppvärmningsförsöket

......http://lt.se/nyheter/1.531534

Som sagt ,hur kommer det sig att 99,9999999999999999999999% av fall som dessa så är det i s.k. "utsatta" områden som det händer?

Dan Åke sa...

värre kommer det bli men mest skrämmande är kommunpolitiker och dess smörfit-or i kommunorganisationen de är så pk-indoktrinerade och främlingarna smörar för dom till max. hur skall detta sluta gissar på att fattiga utsatta Svenskar kommer dö ut först sedan kommer de rika Svenskarna att fly från Sverige och de Svenskar som blir kvar mördas i massavrättningar, Sverige kommer inte få nån hjälp från andra länder det blir utlänningar som tar över regeringsmakten och nya landet Sverige har rätt att införa lagar som samhället anser sig behöva och då ligger etniska Svenskar sämst till. jihad

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka Berg!

Nu är det fullt ös mot ett Svenskt Sverige som gäller!

/Risto

Johan-Erik sa...

"Dock är det så, att så länge det inte hemsöker Östermalm, Danderyd, Täby och andra gräddhyllor där politikerna och journalisterna bosatt sig, blir det ingen förändring."

Ja, det är tyvärr så. Men jag tror det bara är en tidsfråga innan skadegörelserna och våldet från de s.k. "kulturberikarna" även drabbar de fina bostadsområdena.

Men detta behöver nödvändigtvis inte innebära att etablissemangets politiker och journalister av fulmedia som bor i de här fina områdena kommer ändra sin kategoriska och destruktiva uppfattning om massimmigrationen, det nya mång- och monokulturella och islamistiska Sverige.

Innan de (etablissemanget och fulmedia) reagerar och det blir en förändring till det bättre, kommer det tyvärr vara försent, är jag rädd. Men för den skull ska vi andra som fortfarande har vårt förnuft kvar, inte ge upp.

Greger Rutgerson sa...

Svenska folket är så otroligt trögfattade. Så länge folk inte känner sig otrygga i sitt eget kvarter så bryr de sig inte.

Men vänta bara till mångkulturen kommer till byn på allvar. Bekvämligheten att kunna köpa både pizza och kebab ett stenkast från hemmet kommer då inte att uppväga att sönerna blir rånade och misshandlade och att döttrarna blir våldtagna. Svensken vaknar nog till slut. Inte bara i Vännäs utan på andra ställen också.

Anonym sa...

"Polisen misstänker ”ungdomar” för båda dåden". :-)

Utan att jag har sett dessa ungdomar, så skulle jag med lätthet kunna beskriva dom mycket tydligare.

Skogman.

Sado sa...

Har saknat dina reportage!

Fan vad jag saknar det gamla hederliga Sverige.

Undrar verkligen om Sd kan göra något åt detta problem med massinvandringen? Tror med att det kommer att sluta med ett stort raskrig. Hoppas då på den vita rasen..

Rakborsten sa...

Förrädare i regeringen är ansvariga för det brinnande Sverige.

Vitboken om vem som gjort vad i Det Nya Sverige kommer att bli mycket intressant läsning. Och kommer att få högt uppsatta att svettas.

En utav de värsta sakerna som nån vanlig svensk kan bli kallad i det nya Sverige, är att vara rasist.
Och på grund av att någon aldrig ska tycka eller tro att du är just en rasist, så vågar ingen prata om invandrings-problemen som finns. Ingen vågar göra någonting. För man vill ju inte vara en rasist, det är ju det värsta man kan vara i dagens Sverige, bortsett från övergrepp och mord.

Att ha en åsikt om invandring är att vara rasist. Därför tiger svensken, och Sverige brinner upp och våldtas igen o igen o igen....för du är väl inte rasist?

Vart jag vill komma är, att vi kanske skulle skapa en uppslutning. Och säga högt och tydligt, att VI ÄR RASISTER, även om vi inte anser att vi är det själva. För vad vi gör då, är att vi avväpnar själva ordet "rasist", och de tysta svenskarna kan äntligen börja diskutera annat än väder och hurvida Lotta Engberg gör ett bra jobb som programledare för Bingolotto, eller inte. När fler och fler och till slut, många fler säger sig vara rasist, och innebörden av ordets betydelse i dagens Sverige försvinner, och ordet rasist kommer att stå för någon som bryr sig om sitt land Sverige, och som inte accepterar vad som händer.

Ju fler som skulle sluta sig till detta.
Unga, gamla, friska, sjuka. Vanliga människor som vanligtvis inte bryr sig om politik.

Alla som innerst inne vet att något är helt galet i Sverige, men som inte vågat prata om problemen, märker att "rasisterna" inte är några onda människor som vill Sverige illa, utan tvärtom, som vill rädda Sverige.

Vad sägs om detta?

ps: Förbaskat härligt att se dig tillbaks på banan Weine!

Anonym sa...

Roligt att höra dim "röst" igen Weine!

Hälsar, FKR!

Johan-Erik sa...

Rakborsten,

Jag har funderat på nästan samma sak. Men mina funderingar var mer att man inte alls ska vara rädd för att andra kallar en för rasist för att man försvarar och skyddar landet från etablissemangets destruktiva massimmigration, mångkultur och islamisering.

Men kallar man sig själv för rasist eller inte är rädd för att andra gör det, så avväpnar man ordet. Då har alla som vurmar för massinvandringen inte längre några argument att komma med. För deras enda argument är ju just att kalla alla oss andra som fortfarande har förnuftet kvar för rasister, främlingsfientliga och islamofober.

Men orden har redan förlorat sin betydelse idag. De används så ofta att de blivit klichéer som slitits ut för de används av ren vana eller slentrian.

Så därför tror jag man egentligen inte behöver göra någonting. Låt dem kalla oss för rasister om de vill. Vi vet ju själva att vi inte är rasister.

Men när man vill försvara sitt land från en massimmigration utan dess like, mång- och monokultur och islamisering som förstör landet, och detta är att vara rasist, ja, då är jag rasist.

Anonym sa...

Rakborsten: Jag är rasist ! En äkta fullblodsrasist, vilket jag alltid öppet står för. Min bästa väninna är invandrare och rasist :-)
Vi älskar dig Weine ! M

Jimmy S. Windeskog sa...

Ja mina grannar i Borlänge gör att man verkligen känner sig berikad av mångkulturen.

Anonym sa...

Det är väldigt sällan eller aldrig som vi hör något om de samhällsekonomiska kostnaderna för bränderna.

Det måste röra sig om åtskilliga skattemiljoner som går upp i rök och som förövrigt kan tillskrivas det mångkulturella förlustkontot.

Trocadero sa...

Läskigt... Jag flyttade från Borlänge i förrgår kväll. Som tidigare Borlängebo kan jag säga att det området är väldigt, väldigt invandrar-tätt.

eklanda sa...

svininfluensan går det att vaccinera sig emot,men geta arsel
är värre än aids

Jimmy S. Windeskog sa...

I natt var det ännu en mordbrand på samma gata som igår...

Weine Berg sa...

Alla: Tack för det varma mottagandet!

Rakborsten: Jag har funderat i samma banor vid olika tillfällen. Dock vet jag inte vad man har att tjäna på det om man lyckas avdramatisera ordet rasist? Det vi borde göra är att erövra ordet rasist. Vår regering och mediacirkusen är per difinition rasister då de hävdar att vi svenskar är enfald. Kan vi knyta termen rasist till dessa typer, ja då har vi vunnit striden.

Anonym sa...

Det finns inga vita rasister, vi är realister. Rasister och rasismen är importerad.

Anonym sa...

Rasistfloskeln krossas lätt genom att kräva en definition av den som använder den. Då måste den personen backa genom använda den riktiga definitionen och därmed faller hela anklagelsen. Och vägrar han att definiera det så har han indirekt medgett att han använder ett ord han inte kan definiera och alltså inte vet vad det betyder./mH

wodinaz@motpol.nu sa...

"Rasistfloskeln krossas lätt genom att kräva en definition av den som använder den. Då måste den personen backa genom använda den riktiga definitionen och därmed faller hela anklagelsen. Och vägrar han att definiera det så har han indirekt medgett att han använder ett ord han inte kan definiera och alltså inte vet vad det betyder./mH"

Visst är det så. Emellertid har media och de politiskt korrekta tolkningsföreträde, och vi får aldrig tillfälle till att kräva en definition än mindre möjlighet till debatt.

Vår kultur har sjunkigt så lågt att det ej längre betraktas som särskilt relevant med väl underbyggda förnuftsargument eller diskussion.

Det är bara emotionellt laddade bilder, tillmälen och hysteri som gäller.

Tro inte att det går att diskutera, de vill inte läsa innantill, vill inte förstå, är inte intresserade.

Vad vi måste göra är att bygga en parallell imponerande kultur, till vilken vi assimilerar in de olyckliga svenskarna. Inte kasta bort tiden med att försöka med förnuftargument mot den världsliga makten och hoppas på att den går att övertyga etc. För den är inte intresserad av att lyssna. De bryr sig inte om att 5000 svenska kvinnor våldtages varje år. Den har varken empati eller intellektuell hederlighet.

Vi måste bygga eget, och erövra makten.

Jag vill varmeligen apropos detta rekommendera Atlands skrift om politisk korrekthet och dess ursprung (Frankfurtskolan) här: http://atland.motpol.nu/?p=291

Anonym sa...

Man blir ju inte särskilt förvånad av att det händer just på tjärna ängar, det mest kulturberikade området i Borlänge.
En intressant hobby i såna här fall kunde vara att se till att släcka i tid och sedan undersöka bilen för förexisterande motorskador och liknande och inte minst för ägar och försäkringsförhållande och förändringar i ägarens inkomst under tiden före branden.

Politikerna i Borlänge är intressanta, de har på kort tid gått ifrån att säga att det är jättebra för kommunen, inte minst ekonomiskt, att ta emot somaliska analfabeter, till att kräva att andra kommuner ska ta sitt ansvar så att de som redan tar emot berikare avlastas.
Man har alltså upptäckt att beslutet att berika kommunen var katastrof, men är för PK för att säga det rakt ut.

//En vän i kampen

Jimmy S. Windeskog sa...

"Man blir ju inte särskilt förvånad av att det händer just på tjärna ängar, det mest kulturberikade området i Borlänge."

Precis, och det är ju anledningen till att inte en enda person i fullmäktige bor i detta gettoområde. Men att kräva att andra skall göra det, från ensammammor till fattigpensionärer, går givetvis bra.

gunnarandersson sa...

Vad finns för positivt med mass invandring av främmande folkgrupper?
Jag ser nog världens alla raser genom fönstret exotiskt värre men till vilken nytta?
Är det folkfiendens mål att utplåna vårt folk?
Medias rapportering från de invandrar täta betong gettorna är natt svart utanför skapet är evigt.

www.natsol.se

Gunnar Andersson

Anonym sa...

Ahhh, Jan Björklund söndag 16/8: "Även papperslösa ska få gå i skolan".
Nu är det bevisat. Mannen är rubbad.

Anonym sa...

Det finns extremister överallt, frågan är varför vi dömer alla på ett fåtal individers dåd? Är allting invandrarnas fel? Jag tror på att man kan "rehabilliteras" genom ett par månader i fängelse. Men kostymherrarna måste börja dra åt snarorna. Kommer man hit som flykting så borde man bara få en chans - annars är det hejdå på ett Ryan Air plan...

Anonym sa...

Jan Björklund har rätt, även papperslösa barn ska ha rätt att gå i skolan, men nu förvägrar deras föräldrar dem den rätten genom att hålla dem gömda.
Naturligtvis ska de papperslösa barnen ha rätt till skolgång fram till dagen innan deras avvisning verkställs. Det är inte svenska staten som hindrar deras skolgång, det är deras föräldrar.

//En vän i kampen

Anonym sa...

Vaknade vid två tiden i natt av oljud från en helikopter som väsnades ovanför området där jag bor. Kunde inte somna om utan gick och satte på text tv och läser om att det sent i går kväll uppstod kravaller på hisingen i göteborg. "Bil satt i brand av stort ungdomsgäng och kravallpolis och helikopter inkallade". Satte på text tv igen vid nio på morgonen men då var denna nyhet borta. Någon som vet vad som hände på hisingen och varför man verkar vilja tysta ner detta?