11 oktober, 2009

Bloggat från fältskären

Inte vid fronten, men inte uträknad, skulle man kunna säga. Tänkte försöka blogga lite från sjuksängen. För det första gläder jag mig åt att det går så bra för Nationell Idag, Nationaldemokraternas tabloid som numera kommer ut en gång i veckan. Man behöver inte sympatisera med ND för att gilla dessa framsteg, utan man kan som systemkritiker uppskatta att etablissemanget - de som så gärna vill ha monopol på vad som är sanning och inte - helt enkelt inte får stå oemotsagda längre. Det är värt mycket i dessa tider.

Det är lite lustigt att Aftonbladet (091010) vänder sig emot att två moderata riksdagsledamöter vill ha en kommission som granskar att SVT är sakliga i sin rapportering. Vad är fulmedia så rädda för? De vill inte ha konkurrens, de vill inte granskas. Om de nu står för de fina värderingar de alltid slår sig för bröstet för, borde de väl välkomna båda dessa tillskott i den lilla ankdammen? Låt vara att de två moderaterna vill ha kommissionen i egen sak då de anser att SVT:s politiska sändningar missgynnar regeringen, grundtanken är fin. Varför ska inte granskarna bli granskade?

Nåväl, detta var ett kort inlägg i bloggen men fler lär komma med varierande regelbundenhet. Alla Rakryggade, stå på er! Ensam är inte stark!

18 kommentarer:

Robsten sa...

krya på dig Weine ;-)

Joakim Lindrot sa...

Kämpa på!

Anonym sa...

Skönt att få läsa ett inlägg här igen! Det är nog fler än jag som sänder din sjukbädd en tanke om dan...


MVH Haubits

och krya på dig!

Fosterjordnära sa...

Härligt att se dig på benen igen Weine! (eller åtminstånde vid tangentbordet)

Visst är det fantastiskt att Nationell Idag röner framgång efter framgång, trotts att makten och dess hantlangare ständigt och med olika knep försöker sänka "skeppet".

Ser framemot ditt totala tillfrisknande och seger över cancern, Du är verkligen värdefull för inte minst kampen!!

Erik Hellsborn sa...

Krya på dig, Weine.

Robin Shadowes sa...

Precis! Samma fråga som man ställer sig i serien/filmen The Watchmen. "Who watches the watchmen?" Sverige börjar alltmer likna både dom klassiska dystopierna (Orwell och Huxley) men även mer moderna sådana som Alan Moores Watchmen och V For Vendetta.

Rakborsten sa...

Härligt att höra ifrån dig igen Weine. Du är den bäste systemkritikern, det vet du. Det är som jag sagt tidigare, det är du och Milld.

Jag ser fram emot kommande alster från dig Weine. Det är med stor glädje jag ser fram emot dom.

Nordicreb sa...

Glad att du är frisk nog att skriva. Stå på dig.

Sanningskommission, men bara för att hjälpa regeringen. Tvåpartisystemet är sött, eller hur? *kräks*

Anonym sa...

såg att det var 50% på aftonbladet som tycker att SVT är vänster vridet .Bara det gör att man skulle tillsätta en utredning .

Anonym sa...

Trevligt att höra av dig. Krya på dig nu för du behövs.

Mvh
Erik

Patrik, Ängelholm sa...

Önskar dig god bättring och hoppas du återkommer till fronten snart. Inte för att jag nödvändigtvis håller med dig i allt du skriver, utan främst för att sådana som du behövs.

World traveller sa...

Kul att hoera ifraan dig Weine. Hoppas du kryar paa dig. Du och de andra bloggarna haer behoevs mer aen naansin. Sjaelv har jag tillbringat den senaste tiden nere vid graensen mellan Afghanistan och Pakistan. Hade ett intressant samtal med en jihadist. Traeffade aeven paa afghaner som har varit i Sverige och snart ska tillbaks dit. Hur det fungerar vet jag inte men troligen uppbaer dom socialbidrag nu fast dom jobbar aat koalitionen haer. Anyway, krya paa dig och foersoek njut av hoesten och den friska luften om du kan.
Mvh WT

Anonym sa...

Välkommen tillbaka!
Skönt att se att du börjat återhämta dig!

MvH
Jojo

Anonym sa...

Hej Weine!
Gott att höra att du på G!
Hoppas det ordnar sig för dig så att du känner dig frisk igen !
Mvnh BJL GBG

Daniel sa...

Kämpa på Weine.

Freddan sa...

Det glädjer mig att få se livstecken från dig Weine :)

Som sagt, ensam är inte stark. Låt oss alla visa vår misstro och avsky mot detta politiska hycklande och göra en (liten) kraftanstängning, ses vi i Salem första helgen i december? JA!

Anonym sa...

Jag kan glädja dig med att det sitter väldigt mycket klistermärken som gör reklam för din blogg över hela Stockholm, dom senaste veckorna har det kommit upp väldigt mycket, svårt att missa dom om man tar sig en sväng på stan.

Önskar dig allt gott, hoppas du snart är på benen igen.

Bästa hälsningar
H/upplands Väsby

Anonym sa...

Heja på Weine,
vi håller alla tummarna för ditt snara tillfrisknande. Du har mycket att ge oss Sverigeälskare, och i valet 2010 kommer du att kunna fira med oss bloggare, skribenter och andra Sverige-vänner.

Samtidigt kommer ett antal islamister att känna ett motstånd och tycka att det blivit lite svårare att försöka förstöra Sverige.

/Nizze