16 november, 2005

Här fattas visa beslut

Ingen förvånas väl längre över att svenska politiker fortsätter bygga på sitt mångkulturella projekt trots alla signaler om att något är allvarligt fel med det. När Danmark, Frankrike, Holland och andra länder någorlunda förstått konsekvenserna med massinvandring och den muslimska ockupationen av Europa låtsas svenska politiker att de lever på en isolerad ö. Socialförsäkringsutskottet har nämligen slagit sina kloka huvuden ihop och kommit fram till att Sverige ska ta emot fler invandrare.

– Vi vill öka antalet och samtidigt sända en signal till andra länder i Europa att också ta sitt ansvar, säger Yilmaz Kerimo (s).

Samtliga partier utom kommunistiska Vänsterpartiet stöder förslaget. Det är lätt att vara generös med andras pengar… Beslutet visar att riksdagen nu är värda att få skylten ”Här fattas visa beslut” i snygg inramning hängd över entrén.

3 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

"Ta sitt ansvar" skriver man - på vilket sätt har Europa ansvar för att andra världsdelar inte klarar av att sköta sina länder?

Anonym sa...

Helt sjukt är det faktiskt.

Anonym sa...

Ytterligare en mycket intressant aspekt som vi Sverigevänner, kanske på grund av vår lutterhet och blasé, missar att kommentera, är nämligen storleken på artikeln. Det är ej ens en artikel, utan en notis (liten dessutom). Något så viktigt beröringsämne som invandring, och i detta fall ökad invandring dessutom, meddelas alltså det svenska folket, inte genom stora debatter där ena sidan får säga bu, och andra sidan får säga bä, utan genom en 3x3 cm notis i Metro.

Personligen tror jag att makthavarna medvetet gör så här för att sedan i efterhand (ifall kritik skulle uppstå, eller SD kommer in i Riksdagen eller t o m i regeringsställning) alltid kunna hävda att det svenska folket minsann inte förts bakom ljuset. "Varje avgörande beslut har alltid meddelats folket i media" kommer de kunna säga, och hänvisa till 3x3 cm stora (små) notiser i Metro.

Inte för att någon vid rättskipandets gryning kommer att gå på det ömkliga försvaret i alla fall.

johan_reaktionär